Aihe

Mikä pääaineeksi jos haluaa pankkiin töihin?

KauppisJaSittenPankkiin

Mulla on pääsykokeet kylläkin vasta edessä vajaan vuoden päästä, mutta olen ymmärtänyt, että pääainetta valittaessa kannattaa hieman miettiä mihin kauppikseen hakee ensisisijaisesti.

Mä haluan päästä kauppikseen ja sen jälkeen nimenomaan pankkiin töihin, se vaikuttaa sellaiselta siistiltä sisätiloissa tapahtuvalta työltä josta itse olen ainakin kiinnostunut. En kuitenkaan halua pelkäksi kassavirkailijaksi/neuvojaksi, siksi tähtäänkin kauppikseen, mutta mikä pääaine minun kannattaa valita ja mihin kauppikseen kannattaa pyrkiä? En todennäköisesti pääse akselille Aalto-Turku-Tampere joten ne pitää - valitettavasti - jättää pois laskuista.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JPSachs

   Riippuu toki siitä, mitä haluat siellä pankissa tehdä. Rahoitus pääaineeksi, niin on parhaimmat mahdollisuudet. Myös taloustiede rahoitus yhdistelmä ajaa lähes saman asian.

  • Ookkovarma

   Jos haluat pankkiin töihin niin kannattaa miettiä onko myyjäksi. Pankin työntekijöistä 90% on myyjiä. Pankkityö ei ole sellaista asiakkaiden palvelemista mitä 10 vuotta sitten. Kokoajan puhutaan myynnistä, kovat myyntitavoitteet ja uralla pääsee neuvojasta eteenpäin jos myynnit on kunnossa muuten ei. Kansantaloustieteilijöitä aika paljon, myös rahoitus ja laskentatoimi. Oon ite ollut pankissa töissä (KTM laskis) nyt jos pääsisin valitsemaan niin miettisin ehdottomasti jotain muuta. Ihmiset eivät tule enää pankkii, joten puhelin tulisi olemaan korvalla ylipuolet ajasta.

   • Ettänäin_

    Aivan, ja tuossa puhelimen pitämisessä korvalla täyspäiväisesti piilee tietenkin todistetusti syöpäriski... Tosin handsfree -laitteella tämäkin on korjattu. :)


   • vitunburgeri

   • Ettänäin_

    Joku ei tajunnut läppää... :D


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19627
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7306
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2442