onkoketään kiinostunut jutteleen aiheesta noituus?

wicca33

Mitä mieltä olette yleensä?

3

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lauvi

      Noin yleensä olen sitä mieltä ett "noituus" on loputtoman laaj akäsite ja siitä on vaikea keskustella jos aihetta ei rajaa yhtään :)
      Noita-sana on suomessa tarkoittanut shamaania tai tietäjää. Esim. englanninkielen "witch" määritellään eri tavoin.
      Nimimerkkisi perusteella oletan että sinua oikeestaan kiinnostaa eniten wicca. Siihen en ole syvällisemmin perehtynyt, voin vaan sanoa että määritelmällisesti siinä ei välttämättä ole edes kyse noituudesta. Wicca on uskonto, noituus ei itsessään ole uskonto ja perinteitä on vaikka kuinka.

    • sieluton_

      Noituus on uskomusten ja rituaalien harjoittamista. Uskoa yliluonnolliseen, niin kuin missä tahansa uskonnossa. Eli huuhaata.

    • Ohrantärkkelys

      Tämän päivän lukemani perusteella olisin valmis pienentämään itseni muurahaiseksi. Uhraamatta itseäni sen enempää kuin muitakaan ja antakaa minulle anteeksi sanojeni tarkoitusperä jos se on vain ajan haaskausta. Teidän mieliksi kirjoittelen sangen mukavia tällä kertaa tapahtui mitä vain olkaa siitäkin kiitollisia. Arvon herrat ja naiset se on vain näin meidän kesken kun olemme oppineet tutustumaan, siitä on vielä matkaa eroavaisuuksiin ja ihmisten välisiin yhteiseen ymmärrykseen, sitähän suojellaan kultaisella haarniskalla. Auringon kierrosta ymmärrystä lukien tavoitteenne on sama kuin minulle jokainen henkilökohtaisesti ajatellen tavoite on sama se on tehty niin näin meidän kesken. Sitä minä vielä että se on totuus kiitos ja huomioikaa minut jatkossakin jos haluatte kysyä jotakin vastaan mielelläni.

      Tehtävä on suojella kansaa tietenkin unohtamatta maailmojen välisiä eroja joita on laskennallisesti rajaton määrä. Onhan meitä olemassa monesta maailmasta joittenkin alkuperä on risti. Tarkoitan ristillä ihmisten syntymäkotia sitä on uhkailtu jo pitkiä aikoja. Jos kerron olevani iltaisin rukoileva toukka lampun hämärässä sehän ällöttäisi teitä. No puhutaan siitä sitten, miten vain haluatte. Kuitenkin olen kristitty ja aina ikuisesti kiitollinen omasta puheenvuorostani, joten sallikaa minun jatkaa. Nämä pienet miehet heihin olemme tutustuneet jo aikaisemminkin, näitä on olemassa hyvin laajakirjo eri ikäisiä sukupolvia yhdistäviä jotkut elävät eristäytyneinä meistä, yleisesti kutsutaan toisenlaisina vaikeina tai mielenvikaisina sairaina omana kieltään puhuvina joskus vihaisina ja ällöttävinä.. Tahdon heidän elävän samanarvoisesti kuitenkaan liiaksi painolastina muitten olevien keskuudessa samanarvoisina kuitenkin. Näin eläköön myös suomi pinnalla ja maailman maineessa, siitäkin olisin onnellinen ja kiitollinen. On kerrottu heidän muuttavan muotoaan. Ja on kirjoitettu päivisin olennon olevan vain varjo omasta ruumistaan. Tarkoitan sen olennon ilmenevän toisella tavalla oman tavoitteensa ajamana ja sen totuutena. Ihmisten sydämestä puhuttaessa valinnalla on tärkein merkitys kaoottisessa maailmassa, sen tähden annan oman arvoni hyvälle sydämelle.
      Miten sitten suhtautua vastaavaan. Tietysti elävänä olentona omassa maailmassasi, josta katsot muihin maailmoihin koska tahdot tehdä niin, se saa minut hyvälle mielelle, josta olen myös kiitollinen, annattehan minulle anteeksi kaikki kiroukseni joita olen tehnyt, ja vain siksi että olisin kiitollinen itse, tai mitä vielä parempaa saisin teidät uskomaan maailmaani jossa minä elän ja voin hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      293
      3378
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      25
      3354
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      26
      2160
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1994
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      1982
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      119
      1721
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1460
    8. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      44
      1448
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1303
    10. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1203
    Aihe