Vuokrasopimus..

Puumerkki123

Osaisiko joku vastata/sanoa tähän jotain..

Jos vuokrasopimukseen on merkitty useampi vuokranantaja, onko heillä oikeus olla allekirjoittamatta sopimusta?

Oon yksityisellä vuokralla, jonka sain välittäjän kautta. En ole koskaan nähnyt vuokranantajiani, saatika puhunut heidän kanssaa ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Mutta olettaisin heidän olevan pariskunta :)

Sopimuksessa siis molemmat ovat merkittyjä vuokranantajiksi, mutta heidän allekirjoituksensa puuttuvat sopimuksestani. On vain miehen nimenselvennys.

Onko sopimus näin ollen sitova?

Kiitoksia jos osaisitte vastata :)

4

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyydä_nimet_paperiin

      Ei taatusti ole sitova. Kyseessähän on allekirjoittamaton sopimusluonnos, jollaisen kuka tahansa voi tulostaa. Vuokrasopimuksessa pitää olla omistajan tai hänen edustajansa allekirjoitus ja samoin vuokralaisen. Useamman omistamaa asuntoa ei yksi omistajista voi yksinään vuokrata.

      Ikävintä sinun kannaltasi on, että vuokranantajilla ilmeisesti on sinun allekirjoittamasi kappale, johon he voivat halutessaan vedota, mutta sinulla ei ole mitään näyttöä mistään. Pyydä nyt jo äkkiä nimet paperiin.

    • Puumerkki123

      Mutta eikös sopimuksien pitäisi olla identtiset samanlaiset, eli jos heidän sopimuskappaleessa on allekirjoitukset niin eikös näin ollen munkin kappaleessa täydy olla? Sen miehen nimen selvennys on kirjoitettu koneella, eli sitä ei voi todistaa että kyseinen herra olisi se herra :)

      Ei enää voi pyytää nimiä koska mut on irtisanottu ja oon asunu heidän asunnossa n.3,5vuotta :)

      Siksi täsä kyselenkin sopimuksen sitovuutta koska miehen nimenselvennys vain sopimuksessa, ja tämä nainen on kirjeitse ilmoittanut aina esim vuokrankorotuksesta/muista ilmoituksista.

      En suostunut tähän uuteen vuokrankorotukseen jonka nainen ilmoitti(ei suostunut kertomaa perusteellisesti miksi vuokra nousee, aika suppeasti kyllä kertoi mutta ei vastannut kun kyselin tarkemmin), ja näin ollen vuokranantajat irtisanoivat mut. Siinä irtisanomislapussa oli sentää jo molempien allekirjoitukset.

      Meneillää remontti taloyhtiössä ja vuokrankorotus syy oli "lisäkustannuksia aiheutuva remontti", tätä siis yritin monta kertaa kysellä että mitä pitää sisällään - ei suostunut kertomaan. Vuokrankorotus peruste sopimuksessa on siis "Keskinäinen sopimus".

      Mietin siksi että onko nämä(viime vuonnakin nousi) vuokrankorotukset olleet tehottomia koska naisen allekirjoitusta ei ole sopimuksessa, ei edes valtakirjaa jolla hänet olisi valtuutettu asioimaa asian tiimoilta. :)

      Tiiän, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja virheistä oppii :)

    • Vuokrasopimuksesi ei ole voimassa, niinkauan kuin molemmat vuokranantajat eivät ole allekirjoittaneet sitä. Ota välittömästi yhteyttä vuokra-asunnon välittäneeseen välitysliikkeeseen. Aikamoinen töppäys välittäjältä. Mikä välitysliike?

      [email protected]

      kiinteistö- ja asuntokaupan neuvontaa veloituksetta

    • Puumerkki123

      Kävin tuossa muutama päivä sitte oikeusaputoimistossa näyttämässä papereita yms.

      Juristin mielestä oon luvatta tässä asunnossa koska kukaan ei ole allekirjoituksellaan valtuuttannu vuokraamaa mulle asuntoa.

      Ja että mun sopimuksessa pitäis olla vuokranantajien allekirjoitukset ja heidän kappaleessa mun. Mulla on kopio joten oon ennen vuokranantajia allekirjoittanut sopimuksen. Joten en tiedä varmaksi että ovatko he sitte selkäni takana muuttaneet sopimusta. Mut siinä tapaukses he syyllistyvät petokseen?

      Onko multa siis 3,5vuoden aikana peritty luvattomasti/laittomasti vuokraa?
      Yritin kysellä juristilta mahdollisia korvauksia tästä, mut ei hän oikein keskittyny siihen asiaan. Hän vain jutteli tuosta irtisanomisesta että miten kannattaa nyt toimia kun oon saanu uuden asunnon.
      Jäi jotenki aukko tietoihin et onko vuokranantajat vakavastikki huijannut mua. :/

      Irtisanoin itseni täsä heinäkuun lopulla (27.7) koska tosiaan muutan elokuun alussa pois uuteen asuntoon jossa on uuden vuokranantajan allekirjoitus :)

      Nykyiset vuokranantajat yritti kusettaa mua vaatimalla syyskuun vuokraa jos oon yhdenkin päivän elokuuta täsä nykyises asunnos. Ja että mun pitäis olla heinäkuun aikana poistunu. Pyh. En maksa, koska tiiän irtisanomis aikani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      4002
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1571
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1376
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1234
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1121
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1118
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1076
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe