Vakuutusmyyjän alahuuli väpätti

Totuus2015

kun kerroin tänään puhelimessa että äitini on tänään aivokasvainleikkauksessa ja ei ole juuri nyt kykeneväinen päättämään autoni liikennevakuutuksesta ja talomme kotivakuutuksesta. Olimme kahden.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi operaatio sujui suunnitelmien mukaan ja keskustelin äitini kanssa puhelimessa illalla. Myöhemmin hän saa hyvät naurut kun kerron vakuutusmyyjän hätääntyneestä ja häpeällisestä reaktiosta.

      • miksiotitpuheeksi

        Mikä tuon pointti oli?Toivottavasti leikkaus onnistui.


      • Koko juttu tuntui humalassa (viestin kirjoitusajankohtana) paljon hauskemmalta kuin se todellisuudessa onkaan. Pointti oli kai lähinnä siinä, että päällekäyvä vakuutusmyyjä meni sekunnissa ihan lukkoon kun kerroin syyn miksi juuri nyt on huono hetki lähteä kilpailuttamaan vakuutuksia. Hän pyyteli anteeksi, toivotti tsemppiä leikkaukseen ja oli selvästikin nolostunut, vaikka ei tietenkään soittaessaan voinut tietää tilannetta. Sitä keskustelua ei voi kuvata kirjoittamalla, se olisi pitänyt kuulla.

        Leikkaus meni hyvin kuten jo perjantaina kirjoitin. Nyt parin päivän jälkeen hän lukee lehtiä ja kävelee itsenäisesti apuvälineiden kanssa, kun leikkausta edeltävänä päivänä hän oli pyörätuolipotilas huimauksen vuoksi.

        Vakavia sairauksia nämä joka tapauksessa on, ja kaikkia ei pystytä edes leikkaamaan, joten pahoittelut kaikille sairaudesta kärsiville ja heidän läheisille että lähdin vitsailemaan aiheesta.


    • hoit_su

      Tosi hauskaa, naurattaa ihan hirveästi.

    • Monikohan enää edes uskoo juttujani tuon huonoa makua edustavan aloitusviestin jäljiltä, mutta pakko silti tulla kertomaan rohkaiseva tarina samassa tilanteessa oleville.

      Tänään, lähes 5 viikkoa leikkauksen jälkeen, äidilleni kerrottiin koepalan tulos minun läsnäollessa. Tulos oli harvinainen graduksen II meningeooma, vaikka ensimmäisten kuvausten perusteella kesäkuusta saakka häntä hoidettiin ensisijaisesti sen perusteella, että kyseessä olisi glioblastooma gradus IV. Mikäli ymmärsin oikein, kiinteähkö möykky oli lähtenyt kasvamaan aivokalvosta, työntänyt tieltään pois terveitä aivoja ja lopulta kasvanut terveeseen aivokudokseen kiinni. Tästä tai jostain muusta syystä johtuen hänellä oli ollut samoihin aikoihin pienehkö aivoinfarkti, joka ilmeisesti hämäsi kuvantamisessa.

      Mielestäni on jotenkin erikoista, että potilaalle lähetetään ennen leikkausta kaikenlaisia potilaskertomuksia ja tuloksia, joissa mainitaan glioblastooma useaan kertaan, vaikkakin vain epäilyksenä. Sitten lähes 2kk kuluttua gradus putoaakin yhtäkkiä kaksi pykälää. Äitini on koko ajan ollut luottavaisella mielellä ja sopivasti tietämätön termeistä, joten hänelle tämä päivä ei tuonut isoa muutosta käytännön asioissa. Hänen maailmankuvassa syöpä=syöpä ja sitä vastaan hän on päättänyt taistella. Raskainta tämä on ollut lähinnä läheisille, joilla google on käynyt kuumana.

      No täytyy olla vain äärimmäisen tyytyväinen, että erehdys sattui näin päin ja yllätys oli positiivinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      74
      1443
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1247
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      117
      1197
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1136
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      994
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      742
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      735
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe