Kun narsisti on näyttänyt todelliset karvansa

Narsisti_ei_

Narsisti ei ole sellainen elämänkumppani, miesystävä, poikakaveri, joka pettää ja jättää, yrittää saada erossa voittoa, saa toisen surulliseksi ja masentuneeksi tms. Ei sellainen, jonka kanssa riidellään ja ollaan eri mieltä.

Narsistin tunnistaa siitä, että se vie elämältä tarkoituksen niin, että terapiatkaan eivät tahdo auttaa. Uutta ystävää ei yksinkertaisesti halua, kaikki tuntuu olevan kaukana ja etäistä. Narsisti vie ihmisarvon.
Ketään ei tunnu olevan missään, mikään ei tunnu miltään, mielessä tykyttää vain yksi ajatus... se narsisti, se hirveä peto.

22

828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedän_tuon

      Tiedän tuon paremmin kuin sinä tai niin moni muu.

      • Pitäisikö_tuon

        Pitäisikö tuon harmittaa minua?


      • Anonyymi

        Sama


    • jkhjhkgg

      No e riippuu...
      - Yksikään narsisti ei ole uskollinen (Narsisti on riippuvainen narsistisesta lähteestä ja ulkopuoliset suhteet tarjoavat mahtavan määrän narsistista lähdettä. Lisäksi koska narsistille ei ole olemassa toisia ihmisiä, niin puoliso ei oikeasti ole hänelle olemassa)
      - Narsisti hyvin harvoin jättää pettämisestä huolimatta (Narsisti on addikti ja hän ei yleensä vaaranna hyvää nasistista lähdettä ellei varmempi ja parempi ole käytössä... eikä silloinkaan jos se uuden lähteen saaminen edellytä sitä)
      - Yksikään narsisti ei ole rehellinen
      -Kaikki narsistit ovat varkaita (koska heille ei ole muita imisiä, niin ei ole mitään syytä olla ottamatta jotain, mitä voi saada, jos kiinnijäämisen riskiä e ole)
      - Narsistille puoliso on kun lehmä tilalliselle (kun maidonsaanti on lakannut, niin myydään teurastajalle ja ostetaan uusi tilalle ...tosin tilallinen saattaa kaivata lehmää, jos pitää eläimistä, narsisti kaipaa vain sen antamaa lähdettä)

      • laiska_ei_narsu

        Laitappa narsun etunimet tähän niin näen etten se mää ole.Koska en ole narsu omasta mielestä laiska kylläkin,mutta se on eri asia.


      • On_narsisti_

        "No e riippuu..."
        On narsisti petturikin, mutta vähän sitä vinkkasin, että joku muukin voi olla petturi kuin narsisti. Narsistin tunnistaa siitä, että tuo kaikki sattuu erityisen paljon, narsisti tekee kaiken niin, että tuntuu todella, viiltää syvemmältä kuin muut.


      • Miten_laiskuutesi
        laiska_ei_narsu kirjoitti:

        Laitappa narsun etunimet tähän niin näen etten se mää ole.Koska en ole narsu omasta mielestä laiska kylläkin,mutta se on eri asia.

        "Koska en ole narsu omasta mielestä laiska kylläkin,mutta se on eri asia."
        Miten laiskuutesi näkyy? Näkyykö se esim. niin, että jos sinun alkaa tehdä mieli sp-aktia, niin et viitsi mennä kotiin tai soittaa tyttöystävälle, vaan menet esim. lähimpään kauppaan tai kioskille ja otat sieltä jonosta jonkun?


      • Tai_sitten_

        Tai sitten niin, että jos tahdot muuttaa asuntoa vaikka isompaan, niin et muutakaan tyttöystäväsi luo, vaikka hän sitä toivoo, vaan haet lähempänä asuvan uuden muijan, koska sinun kantabaarisi on siinä lähellä.


      • laiska_ei_narsu
        Miten_laiskuutesi kirjoitti:

        "Koska en ole narsu omasta mielestä laiska kylläkin,mutta se on eri asia."
        Miten laiskuutesi näkyy? Näkyykö se esim. niin, että jos sinun alkaa tehdä mieli sp-aktia, niin et viitsi mennä kotiin tai soittaa tyttöystävälle, vaan menet esim. lähimpään kauppaan tai kioskille ja otat sieltä jonosta jonkun?

        Ei näy niin vaan työhön siis fyysiseen työhön viittaavat asiat ei aina
        kiinnosta siinä se laiskuus näkyy ja elän oman vaimon kanssa yhdessä laiskasti.


      • Ok_Et_ole

        Ok. Et ole narsisti. Narsisti on sellainen jäsentymätön joka valuu kadulla toisten iholle ja sitten ikkunoista ja ovista muun yleisen vedon mukana...


    • narsku----

      Narsisti on juuri tuollainen.
      Joku paikallinen lehtijuttu jossa mainitaan naisen nimi joka narsistia on enemmin jo kiinnostanut.Tämä nainen on parisuhteessa,mutta ei se narsistia hidasta.Narsisti tulee lehtijutun kans tivaamaan omalta naisystävältä,että mikä tämä nainen on.Hirveä tenttaaminen alkaa ja suuttuu,kun en pysty selvittään naisen henkilöllisyyttä.
      Milloin on joku halpa hallin myyjä kavonnut ettei ole nähnyt pitkään,pitkään aikaan.
      Kertokaa minulle,mitä narsisti hakee näistä tievoista,mihin hän tarvitsee niitä?
      S.marketin myyjät vaihtui melkein kaikki,entiset jäivät eläkkeelle ja uusia nuoria otettiin tilalle.Normaali ihminen ei reakoi asiaan juuri millään lailla,mutta narsistille se on uuden Hovin hankinta.Hän on ollutkin vähän hukassa,miten jo vanhemman miehen sharmi riittää ja saa uusilta nuorilta myyjiltä ihailua osakseen.Kyllä hän laukkaakin joka ilta kaupat läpi,vahtaa myyjiä ja asiakkaita,Roskiin menee ruokaa,kun ei pysty syömään,niin paljon kun kauppoista kantaa.
      Nämä asiat ovat vain pieni osa narsistin tekemisistä,ettei kannata vasta ettei kyseessä ole narsisti.En viitsi alkaa tähän kaikkia kirjoittaan.Monta vuotta olen katsellut hänen touhujaan ja tiedän mistä on kyse.Enkä myöskään ole mustasukkainen.

      • fgljgxgcvbb

        Täyttä roskaa kirjoitat.


      • näin-se-menee

        Mitäpä muutakaan pystyisit vastaan kun trolli olet.
        Tottahan seun,noin roskaa se tuo narsistin elämä on.Hermostuneena hakee ja hyppää joka paikassa,missään ei ole hyvä olla,mikään ei passaa kuitenkaan.
        Kävitkö kaikki kirjoitukset läpi ja vastailit yhtä tyhjentävästi kaikkiin?


      • Luulisi_että

        "Kertokaa minulle,mitä narsisti hakee näistä tievoista,mihin hän tarvitsee niitä?"
        Luulisi että tiedät mitä lähteet ovat, ensisijainen ja toissijainen lähde...
        Lue Sam Vakninin sivustoja, niin asia valkenee.
        "Monta vuotta olen katsellut hänen touhujaan ja tiedän mistä on kyse.Enkä myöskään ole mustasukkainen."

        Minäkään en ollut mustasukkainen, sen verran kummallista touhua narsisti-psykopaatillani. Omituista, ei aihetta mustasukkaisuuteen, mutta muuten tosiaan niin omituista, että naisena itseään pitävä ihminen voi sellaista katsella. En minä ainakaan. Aikani ihmettelin ja sitten oli peli katkaistava, koska minä en ainakaan sellaisen niin omituisen miehen kanssa voi seurustella. Miten sellaiseen edes voi luottaa, kenen mieli seilaa niin paljon muualla? Miten sellainen mies voi olla edes asiallinen koskaan? Eihän se edes pysty.


      • lainaus_linkistä

        http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/NarSupply.html
        "Me kaikki etsimme ympärillämme olevista ihmisistä positiivista palautetta. Nämä vihjeet muovaavat joitakin käyttäytymisemme piirteitä. Siinä että narsistikin tekee näin, ei ole mitään erikoista. Mutta narsistisen ja normaalin persoonallisuuden välillä on kaksi merkittävää eroa.

        Ensimmäinen ero on laadullinen. Tavallinen ihminen ottaa mielellään vastaan kohtuullisen määrän huomiota, hyväksyntää ja ihailua - sanallista ja sanatonta. Mutta jos sitä on liian paljon, hän kokee sen rasittavana ja välttää sitä.

        Narsisti sen sijaan on alkoholistin mentaalinen vastine. Hän pyytää lisää ja yhä lisää. Hän ohjaa koko käyttäytymistään, itse asiassa koko elämäänsä, hankkimaan näitä miellyttäviä huomionosoituksen herkkupaloja. Hän juurruttaa ne johdonmukaisesti yksipuoliseen kuvaansa itsestään. Hän käyttää niitä säädelläkseen epävakaata oman arvonsa ja itsekunnioituksen tunnettaan." -lainaus linkistä


      • fghjjjvcj
        näin-se-menee kirjoitti:

        Mitäpä muutakaan pystyisit vastaan kun trolli olet.
        Tottahan seun,noin roskaa se tuo narsistin elämä on.Hermostuneena hakee ja hyppää joka paikassa,missään ei ole hyvä olla,mikään ei passaa kuitenkaan.
        Kävitkö kaikki kirjoitukset läpi ja vastailit yhtä tyhjentävästi kaikkiin?

        Ja taas vedettiin trollikortti esiin kun ei kestetä kritiikkiä. Bravo! Herkkänahkaista narsismia sanon ma.


      • Trollille_

        Ja jotkut tekevät rikosilmoituksen kun joutuvat pahoinpidellyksi.
        Herkkänahkaista väkeä kun eivät kestä pahoinpitelyä, vai.
        Siinä sinulle totuutta :[


      • keskenkasvuista
        Trollille_ kirjoitti:

        Ja jotkut tekevät rikosilmoituksen kun joutuvat pahoinpidellyksi.
        Herkkänahkaista väkeä kun eivät kestä pahoinpitelyä, vai.
        Siinä sinulle totuutta :[

        Vau, tosi hieno rinnastus. Ja ikä oli?


      • Mitä_ikä_

        Mitä ikä tähän kuuluu?


      • Enkä_kirjoitt
        keskenkasvuista kirjoitti:

        Vau, tosi hieno rinnastus. Ja ikä oli?

        Enkä kirjoittanut rinnastusta sen takia, että sen hienoutta pitäisi ihailla, vaan se on todellinen.
        Etkö ole kuullut, että henkinen ja fyysinen väkivalta rinnastetaan yleisesti? Oletkohan kuullut mitään muutakaan. Kyllä narsistit ja psykopaatit saattavat olla myös fyysisesti väkivaltaisia, mutta oireena tuota ei kannata jäädä odottamaan ennenkuin tekee johtopäätökset.


    • Oivaltanut

      Tällainen määrätietoinen manipuloija, sairas narsisti on myös kuopiosta valmistunut amk arkkitehti Porvoosta. Tumma pitkä ja hoikka nainen... ja ammatikseen piirtelee peruslokeroita pikkutalofirmoille. Vapaallla, muodostelmaluistelee porvoon luistelijoissa ja pitää itsensä kunnossa.. Saa epämääräisiä viestejä miehiltä... selittää ne pois..ei ikinä voi olla muuta kuin oikeassa.. Ja pystyy valehtelemaan päin naamaa, silmää räpäyttämättä.. Mieletön tarve saada huomiota.. Nussi toisen miehen kanssa sängyssä ja samalla lähetteli rakkautta ja välittäviä viestejä poikakaverilleen, uskotellen että hänellä on psykologinen itsensä etsisimisprosessi käynnissä.. Miten voi olla olemassa noin sairas?

      • Tuo_on_juuri

        " Nussi toisen miehen kanssa sängyssä ja samalla lähetteli rakkautta ja välittäviä viestejä poikakaverilleen, uskotellen että hänellä on psykologinen itsensä etsisimisprosessi käynnissä.. Miten voi olla olemassa noin sairas?"
        Tuo on juuri todella tyypillistä myös minun DonJuan tyyppiselle narsisti-psykopaatilleni.
        Kerrankin hänellä oli kuulemma valtavan rikas nainen ja tämä nainen oli tosi kuumana tähän minun narsisti-psykopaattiini. Ja tiedättekös mitä, narsisti-psykopaattini soitti minulle yöllä heidän sessionsa jälkeen ja kiitteli minua kuinka ihmeellinen minä olenkaan rakastuneella äänellä.
        Siis oikeasti! Kiitokset tulivat tietenkin oikeaan osoitteeseen mutta muu lasti meni sitten minulta sivu suun :D.
        Eihän tuota voi kuin nauraa.
        Voin sanoa, että tuolloin ei naurattanut. Sattui ja sattui lujaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe