Litrakaupalla metsämansikoita ja olisi kiva säilöäkin. Keittäminen ja pakastaminenkin tekee niistä kuitenkin kamalan makuisia. Kokeilin rommiruukkusysteemiä, mutta ainakin nyt muutaman päivän päästä maistettuani kokeeksi, kovin kitkerä oli maku. Suorastaan paha.
Joskus kuulin apteekista saatavan ostaa jotain ainetta, mitä voi lisätä metsämansikoihin, jos niitä niin runsaasti, että haluaa hilloa keittää.
Ei tule mieleen, mitä se aine oli. Tietäisikö joku ystävällinen lukija?
Mikä poistaa ahomansikoiden karvauden?
4
2219
Vastaukset
- näinsemetsämansut
Metsämansikka pitää kuivata jos haluat sen säilöä tai sitten syödä tuoreeltaan - sillä on sellainen "luonne" ei sovellu keitettäväksi jne. Tuotteet joissa on metsämansikan maku ovat tehty keinotekoisilla aromeilla.
- KokemustaOn
Metsämansikka pelkästään pakastetaan tuoreena, kuten mustikatkin.
Niitä ei keitetä missään vaiheessa, lisätään smootheihin jne. sitten talvella tms.
Mehujäätä niistä saa myös. - Anonyymi
Kun ahomansikan pakastaa sitten käyttää on kitkerä.Koetin että laitan sokeria sama juttu ovat kitkeriä.
- Anonyymi
No minkä ihmeen takia niitä ei voi syödä tuoreina? Myy vaikka/antaa, tuoreina syötäviksi. Niin minä teen, että popsin jokaikisen metsämansikan välittömästi mikä löytyy. On hyviä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1808336
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264528- 504098
- 543482
- 513116
- 502860
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262556- 312159
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382013- 292006