Litrakaupalla metsämansikoita ja olisi kiva säilöäkin. Keittäminen ja pakastaminenkin tekee niistä kuitenkin kamalan makuisia. Kokeilin rommiruukkusysteemiä, mutta ainakin nyt muutaman päivän päästä maistettuani kokeeksi, kovin kitkerä oli maku. Suorastaan paha.
Joskus kuulin apteekista saatavan ostaa jotain ainetta, mitä voi lisätä metsämansikoihin, jos niitä niin runsaasti, että haluaa hilloa keittää.
Ei tule mieleen, mitä se aine oli. Tietäisikö joku ystävällinen lukija?
Mikä poistaa ahomansikoiden karvauden?
4
2545
Vastaukset
- näinsemetsämansut
Metsämansikka pitää kuivata jos haluat sen säilöä tai sitten syödä tuoreeltaan - sillä on sellainen "luonne" ei sovellu keitettäväksi jne. Tuotteet joissa on metsämansikan maku ovat tehty keinotekoisilla aromeilla.
- KokemustaOn
Metsämansikka pelkästään pakastetaan tuoreena, kuten mustikatkin.
Niitä ei keitetä missään vaiheessa, lisätään smootheihin jne. sitten talvella tms.
Mehujäätä niistä saa myös. - Anonyymi
Kun ahomansikan pakastaa sitten käyttää on kitkerä.Koetin että laitan sokeria sama juttu ovat kitkeriä.
- Anonyymi
No minkä ihmeen takia niitä ei voi syödä tuoreina? Myy vaikka/antaa, tuoreina syötäviksi. Niin minä teen, että popsin jokaikisen metsämansikan välittömästi mikä löytyy. On hyviä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its3768333Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1692704- 76978
- 12960
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta60873- 25856
- 55843
- 64822
- 46796
Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss72752