Pakkoajatuksia ehkä

apuakiitos17

Terve oon 17 vuotias poika ja noin kuukausi sitten tuli yhtäkkiä joku ajatus päähän että jos olenkin homo tai jos muutun sellaseksi. Ikinä ei ole ollut mielenkiintoa semmoseen. Joku tuolla mielessä kuitenkin sanoo kokoajan että "olet homo, hanki poikaystävä" vaikka se on täysin vastoin minun ajattelumaailmaani ja halujani. Välillä yrittää jo myöntää itselle ja muille että no olen sitten kai homo mutta hetken päästä se ei taas tunnu siltä oikealta ja alkaa ahdistamaan. Olen miettinyt että entä jos kiellän vain itseltäni. No en tiedä onko se ihan sitäkään.

Ymmärrän että tässä iässä tulee pohdittavaksi tämmösiä asioita mutta nämä alkaa mennä jo turhan häiritseviksi. Välillä ahdistaa saman sukupuolen näkeminen kadulla tai ihan tahansa missä ja joka asiasta tulee vaan mieleen homoseksuaalisia ajatuksia (kaikki biisit ja puheet, tavarat) ja niistä jos jostain ahdistuu ihan suunnattomasti. Elämänhalua ja ruokahaluakaan ei enää tämän takia oikeastaan ole.. Tässä tulee hulluksi pian. Kiihotun kyllä joskus tietynlaisista pojista (ihan vain muutamia esimerkkejä, ei ole mitään laajempaa kiinnostusta niihin) mutta merkkaako vielä kiihottuminen niistä mitään? En halua käytännössä mitään heidän kanssa. Ja kiihotun tytöistä ihan yleisesti kun tämä ajatus välillä poistuu vähäksi aikaa. Mutta halut menee kyllä aika nolliin tämän takia..

Tämä kaikki on johtanut siihen että ihan ku en enää tietäis omaa seksuaalista suuntautumistani, kyseenalaistan mielessä kokoajan sitä ja tulee vaan tosiaan nuita ahdistavia homoseksuaalisia mielikuvia. Tarvitsen apua että mielenkiinto kouluun ja muuhun arjen toimintaan palaisi ennalleen.

10

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitkavalta
    • 1904

      Vaikka kertomasi perusteella vaikutatkin heterolta, sun pitää hyväksyä ittes semmosena kuin olet, tykkäsitpä sitten tytöistä tai pojista - tai vaikka molemmista.

      Pakko-oireisen häiriön yksi esiintymismuoto on juuri seksuaalisuuteen liittyvät ajatukset ja sun kannattaa tutustua esimerkiksi aiheesta kirjoitettuihin itsehoito-oppaisiin.

    • Faktaaon

      Samasta sukupuolesta voi kiihottua olematta homo tai lesbo. Et ole homo! Niin kuin tiedostit, ajatuksesi ovat pakkoajatuksia.

      • apuakiitos17

        Kiitoksia avusta!


    • TohtoriTrauma

      Onko sulla nuorempana ollut jonkinlaisia homokokeiluja tai homoläppiä kavereiden kanssa mitkä on nyt "aktivoitunut" ahdistuksena?

      • apuakiitos17

        Kaikenlaista turhaa homottelua ynnämuuta.. Ei mitään kokeiluita eikä ole nytkään halua sellaseen


      • Ajatus74
        apuakiitos17 kirjoitti:

        Kaikenlaista turhaa homottelua ynnämuuta.. Ei mitään kokeiluita eikä ole nytkään halua sellaseen

        Ei ajatuksilla välttämättä ole tekemistä oikean seksuaalisuuden kanssa.

        Minua homoteltiin ala-asteelta lähtien, ja lukio-iässä alkoivat pakkoajatukset joissa muutuin yhtäkkiä homoksi.

        Ajatuksista tuli suoranaisia pelkoja. Pelkäsin uimahalleja, liikuntaa, saunomisesta puhumattakaan. Armeija oli pelkojen takia täysi painajainen ja siellä päälle tulikin laajemmat pakkoajatukset ym.

        Sen kummemmin en osaa neuvoa kuin toteamalla, että luultavasti kärsit tavallisista pakkoajatuksista ja kannattaa ottaa ne puheeksi jonkun hoitokontaktin kanssa. Ajan myötä kun ajatukset tapaavat vain pahentua.


      • apuakiitos17

        Mulla on tosiaan ihan samanlaista tämä oma juttu..


    • En.siis.ole.alalla

      Kiihottuminen vähän milloin mistäkin on ihan normaalia (varsinkin nuorelle) eikä siitä kannata päätellä muuta, kuin että seksuaalinen puoli on aktiivinen itsessä (ja sehän onihan mukavaa ja normaalia). Fantasiatkin voivat olla hyvin monenlaisia eikä niistäkään voi päätellä, millaista seksielämää henkilö oikeasti (haluaa) toteuttaa. Voi olla ajatuksia jostakin, mitä ei oikesti halua toteuttaa, mutta joka tietyssä tilanteessa kiihotti ajatuksena hetken.
      Pakonomaisiin ajatuksiin (tai oikeastaan niiden pelkoon) auttaa se, että antaa ajatusten olla juuri sitä, mitä ne ovat. Jos joku mies on kiva katsoa, niin katso..ja se siitä. Jos ajatuksiin tulee, että olet homo, niin anna ajatuksen tulla..ja mennä.

      Se, mitä seksuaalista toteutat, on syytä olla sitä, mitä halut. Pohdi tätä tilanteiden (mahdollisuuksien) tullessa eteen. Kyllä siinä tilanteessa sitten tiedät, mitä tahdot ja mitä et. Tärkeintä on, että olet oma itsesi, arvostat itseäsi ja pidät itsestäsi huolen.

      Hyvää elämää sinulle!

      • apuakiitos17

        Kiitos.. Olen jo hakenutkin itselle apua tähän liittyen ja asia ei enää nii paljoa vaivaa kun ymmärtää pakkoajatusten logiikkaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe