Vierasvenesatamat ilmaisiksi

Uppiskuski

Jo riittää venekansan polkeminen. Vierasvenesatamien kaikki palvelut pitää saada ilmaisiksi, jos lähellä on mitään syytä tulla satamaan. Niiden satamien maksut, jonne ei kukaan halua saa pysyä ennellaan.

Rahat sataman pyörittämiseen otetaan yrittäjältä. Jos yrittäjä on varaton, pakotetaan joku toinen yrittämään. Tarvittaessa yrittäjä arvotaan muista kuin kunnallisista, poliittisista, tai vasemmistolaisista yhtiöistä.

Samalla säädetään laki, jossa palvelutasominimi määrätään. Esimerkiksi ilmainen vaatteiden, veneen tai kotieläimen pesetys pitää olla saatavana 24h vuorokaudessa. Silitystä ei tarvitse kotieläimille.

Ruokaa pitää olla tarjolla vähintään kolmen lajin menuna joka hetki. sisältäen ruokajuomat. Tarjoilijoiden pitää olla iloisia vaikka heile ei makseta palkkaa. Tavanomaisa ruokajuomia pitää olla veloituksetta saatavana myös niille, jotka eivät ruokaile.

Rumilla ja lihaville miehille pitää löytyä seksiseuraa koska ne ei sitä itse saa kuin jutuissaan.

9

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiUtopiaa

      Asia olisi sillä hoidettu, että kaikki eläkeläiset laitettaisiin tekemään kevyitä töitä inhimillisellä johtamisella eläkkeensä vastineeksi.

    • Helposti-näppärästi

      On saatava aikaan laki, joka velvoittaa jokaisen kunnan, jossa on meren/järvenrantaa, rakentamaan vierassatama. Satamaa pyöritetään verorahoilla. Rahat saadaan nostamalla kiinteistöveroa yli 1500m2 tonteilta sekä verottamalla kaikkia yrittäjiä. Jos on rahaa yrittämiseen, niin onhan sitä veroihinkin.
      Tämän jälkeen kilpailutetaan satamatoiminnot siten, että sen voittaa joko kunnan oma porukka tai työväenyhdistys ( vast. ). Päivittäinen toiminta pyörii tietenkin hyvin, paitsi kesäloma-akoina ja silloin kun työtekijöillä on vielä käyttämättömiä saikkupäiviä. Nehän on mukavinta pitää kesällä.
      Talviaikana satama on suljettu, siis 15.8. - 1.6. välillä . Kyllä tuo riittää vallan mainiosti. Kaikkiin pieniinkin rakennustöihin hankitaan nopeasti - jopa viidessä vuodessa - luvat, jotta päästään sujuvasti töiden suunnitteluun. Työ itsessäänhän kestää aina pari-kolme vuotta.

      Joten siitä vaan asialle omassa kunnassa. Äkkiä kokous pystyyn ensi helmukuulle. Ensi kesäksihän ei kuitenkaan enää ehdi muuta. Mutta ainahan voi kunnanhallitus käydä Sveitsissä tutustumassa asiaan. Jos se on liian lähellä, niin Mosambik on ainakin meren rannalla...

      • EiPakoonVeroja

        Ei oel tossa mitään järkeä. Tontti on helppo pilkkoa pienemmäksi. Parempi on verottaa tontteja, joiden rakennusoikeudesta on yli 80% käytetty. Ensinnäkin niitä on enemmän ja toiseksi niiden yhdistäminen on kalliimpaa.


    • NäinTuleeLisääSatamia

      Meidän pitää boikotoida satamia, jotka eivät tee sitä mitä haluamme. Vaikka Naantalia, joka tuossa toisessa ketjussa mainittiinkin.

      Tulemme takaisin vasta, kun meille maksetaan siitä vaikkapa vitonen/kerta.

    • jokojooo

      ja naapuriveneen rouva oltava myös muiden käytettävissä paitsi jos oma on nätti.
      Nyt ilmaisille olusille rantabaariin

      • Enainakaanminä

        Ei kait nyt kukaan ruman ämmän kanssa veneile...


    • Kommarit

      Asiallinen ehdotus. Tuo eläkeläisten ja pitkäaikaistyöttömien pakkotyö vierasvenesatamissa olisi tosi jees.Miksi veneilijän pitää maksaa,kun ei hiihtäjä tai urheilukentän juoksijakaan maksa, vaan kunta rakentaa ilmaiset fasiliteetit ja palkkaa kentänhoitajat.

    • E.Rakko

      Eikö tuosta kannattaisi tehdä kansalaisaloite, 50 000 nimeä on äkkiä kasassa kun ryhdytään tositoimiin. Otsikko voisi nolla "tasa-arvoinen vierassatamalaki".

    • huhMeitä

      Kyllä minusta meillä kaikilla veneilijöillä pitää olla oikeus mennä laiturissa juuri siihen veneeseen mihin kukin haluaa. Jos itseltä eväät loppuu niin meillä pitää olla oikeus käydä laiturin muista veneistä hakea tarvitsemamme. Ja puutteen sattuessan pitää olla oikeus nauttia laiturin kauneimman suloista. Jos taas veneistä ei löydy sopivaa niin meillä Veneilijöillä pitää olla oikeus hakea se vaikka läheisestä asuinlähiöstä tms.... Meille kuuluu olla kaiken ilmaista, me olemme jo veneestämme maksaneet niin paljon ja koska tienaamme hyvin niin veroeuroille meidän on saatava vastineeksi ilmaiset palvelut. Ei muuta kuin kansalaisaloite liikkeelle! Voitais laittaa myös aloite nimellä "tasa-arvoinen autokauppalaki"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe