Kertokaa kokemuksenne Oulunsalon harmaista!

oulunsalonharmaat

Saatiin eilen kavereiden kanssa päähänpistos lähteä tutkimaan tätä kuuluisaa legendaa "Oulunsalon harmaista".
Kyseessä siis Oulunsalossa lentokentän ja papinjärven takana sijaitsevassa metsässä lymyävät hahmot. Moni on kertonut nähneensä raajattomia harmaita/valkoisia hahmoja leijumassa ja jahtaamassa ihmisiä. Tottakai 5 skeptistä nuorta halusi nähdä omin silmin, joten lopulta päädyimme metsään haahuilemaan.
Järvestä kun lähtee ajamaan eteenpäin, tulee lopulta vastaan ruskea rakennus, jonka läheisyydestä päätimme lähteä kävelemään. Ensin metsän läpi, kunnes löysimme polun. Metsä tiheni polun edetessä. Lopulta päädyimme suolle saakka, jonka jälkeen hieman pettyneinä lähdimme samaa reittiä takaisin. Polun yli meni välillä teitä, joille aina pysähdyimme. Eteen tuli jälleen tie ja kaikki me pysähdytiin. Ja silloin me kaikki nähtiin se.
Tien päässä leijui vaalea, hohtava hahmo joka tavallaan jakautui ja lähti sitten tulemaan kohti. Porukkamme kahta miestä houkutti lähteä katsomaan kyseistä hahmoa, mutta kolmesta meistä alkoi tuntumaan, että olisi parempi lähteä.
Pidimme kiirettä, kunnes polun yli meni jälleen tie, jonka päässä kajasti sama hahmo. Siinä vaiheessa koko porukka otti jalat alleen ja lähti pinkomaan täysiä autolle.

Onko kellään muulla kokemuksia Oulunsalossa liikkuvista hahmoista tai muunlaisesta yliluonnollisesta kyseisessä metsässä?

2

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttuaon

      Hei!

      Itseäni on kiinnostanut lähteä tutkimaan asiaa myös useamman tarinan kuultuani. Paikka ei olisi kovin kaukanakaan, muttah...
      Lentokentän takaista hiekkatietä järvelle olen kulkenut useampia kertoja pyörällä (päiväsaikaan :D täytyy sanoa että itsellä ei pokka riitä mutta kiinnostusta sitäkin enemmän).

      Metsä on kartalta katsoessakin niin hajanainen ja teitä siellä sun täällä yksityisistä kesämökeistä puhumattakaan, etten ole ihan varma minne asti te olette menneet. Joku joskus kertoi että tällainen hahmo oli lähtenyt auton perään ihan siinä hiekkatiellä kun olivat ensin metsäreissulla sen kohdanneet, ja jahdannut autoa ihan reippaan matkaa ennen kuin oli hävinnyt. Laajasta kummittelualueesta taitaa olla kyse tässä tapauksessa... Karmivaa. Myös ihmisten kertomusten mukaan tuntuu kuin hahmo ilmestyisi ihan satunnaisesti jonkun ajan oleilun jälkeen... En nyt tiedä onko kellonajalla väliä. Mihin aikaan olitte liikkeellä?

      Veljeni ajoi vasta autolla kavereidensa kanssa alueella ihan näiden hahmojen toivossa mutta sillä reissulla heitä ei "onnistanut" :D Eivät kuuleman mukaan kyllä nousseet autostakaan joka voi myös vaikuttaa asiaan. (vissiin hahmo ilmestyy jalankulkijoille...? ainakin useammista tarinoista päätellen ihmset ovat käyneet marjassa ym metsikössä kunnes törmänneet tähän ilmiöön ja sitten on kiire tullut takaisin autolle.)

      Ainiin, ja ilmestyikö hahmo siis ihan tyhjästä vai erottuiko se sitten lähemmäksi mentäessä? Silti karmivaa miettiä mikä saa nämä olennot jahtaamaan/seuraamaan ihmisiä jopa auton ajaessa 60/80 kilometriä tunnissa. Joku teoria oli että ne/tai hän olisi/vat jotain sotakoneiden uhreja mutta hmm... aina voi miettiä.

      Niin, ja aiotteko tehdä uuden reissun? :D

    • pölöpölöplöttöhirnau

      "Lähdimme tutkimaan asiaa, mutta kun näimme jotain juoksimme pois. Emme myöskään yrittäneet kuvata mitään vaikka jokaisella oli kännykkä..."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      180
      1345
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1014
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      997
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      882
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      848
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      818
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      768
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      762
    Aihe