Kertokaa kokemuksenne Oulunsalon harmaista!

oulunsalonharmaat

Saatiin eilen kavereiden kanssa päähänpistos lähteä tutkimaan tätä kuuluisaa legendaa "Oulunsalon harmaista".
Kyseessä siis Oulunsalossa lentokentän ja papinjärven takana sijaitsevassa metsässä lymyävät hahmot. Moni on kertonut nähneensä raajattomia harmaita/valkoisia hahmoja leijumassa ja jahtaamassa ihmisiä. Tottakai 5 skeptistä nuorta halusi nähdä omin silmin, joten lopulta päädyimme metsään haahuilemaan.
Järvestä kun lähtee ajamaan eteenpäin, tulee lopulta vastaan ruskea rakennus, jonka läheisyydestä päätimme lähteä kävelemään. Ensin metsän läpi, kunnes löysimme polun. Metsä tiheni polun edetessä. Lopulta päädyimme suolle saakka, jonka jälkeen hieman pettyneinä lähdimme samaa reittiä takaisin. Polun yli meni välillä teitä, joille aina pysähdyimme. Eteen tuli jälleen tie ja kaikki me pysähdytiin. Ja silloin me kaikki nähtiin se.
Tien päässä leijui vaalea, hohtava hahmo joka tavallaan jakautui ja lähti sitten tulemaan kohti. Porukkamme kahta miestä houkutti lähteä katsomaan kyseistä hahmoa, mutta kolmesta meistä alkoi tuntumaan, että olisi parempi lähteä.
Pidimme kiirettä, kunnes polun yli meni jälleen tie, jonka päässä kajasti sama hahmo. Siinä vaiheessa koko porukka otti jalat alleen ja lähti pinkomaan täysiä autolle.

Onko kellään muulla kokemuksia Oulunsalossa liikkuvista hahmoista tai muunlaisesta yliluonnollisesta kyseisessä metsässä?

2

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttuaon

      Hei!

      Itseäni on kiinnostanut lähteä tutkimaan asiaa myös useamman tarinan kuultuani. Paikka ei olisi kovin kaukanakaan, muttah...
      Lentokentän takaista hiekkatietä järvelle olen kulkenut useampia kertoja pyörällä (päiväsaikaan :D täytyy sanoa että itsellä ei pokka riitä mutta kiinnostusta sitäkin enemmän).

      Metsä on kartalta katsoessakin niin hajanainen ja teitä siellä sun täällä yksityisistä kesämökeistä puhumattakaan, etten ole ihan varma minne asti te olette menneet. Joku joskus kertoi että tällainen hahmo oli lähtenyt auton perään ihan siinä hiekkatiellä kun olivat ensin metsäreissulla sen kohdanneet, ja jahdannut autoa ihan reippaan matkaa ennen kuin oli hävinnyt. Laajasta kummittelualueesta taitaa olla kyse tässä tapauksessa... Karmivaa. Myös ihmisten kertomusten mukaan tuntuu kuin hahmo ilmestyisi ihan satunnaisesti jonkun ajan oleilun jälkeen... En nyt tiedä onko kellonajalla väliä. Mihin aikaan olitte liikkeellä?

      Veljeni ajoi vasta autolla kavereidensa kanssa alueella ihan näiden hahmojen toivossa mutta sillä reissulla heitä ei "onnistanut" :D Eivät kuuleman mukaan kyllä nousseet autostakaan joka voi myös vaikuttaa asiaan. (vissiin hahmo ilmestyy jalankulkijoille...? ainakin useammista tarinoista päätellen ihmset ovat käyneet marjassa ym metsikössä kunnes törmänneet tähän ilmiöön ja sitten on kiire tullut takaisin autolle.)

      Ainiin, ja ilmestyikö hahmo siis ihan tyhjästä vai erottuiko se sitten lähemmäksi mentäessä? Silti karmivaa miettiä mikä saa nämä olennot jahtaamaan/seuraamaan ihmisiä jopa auton ajaessa 60/80 kilometriä tunnissa. Joku teoria oli että ne/tai hän olisi/vat jotain sotakoneiden uhreja mutta hmm... aina voi miettiä.

      Niin, ja aiotteko tehdä uuden reissun? :D

    • pölöpölöplöttöhirnau

      "Lähdimme tutkimaan asiaa, mutta kun näimme jotain juoksimme pois. Emme myöskään yrittäneet kuvata mitään vaikka jokaisella oli kännykkä..."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe