Etusivun linkkien palkki ongelma

tietämätönyyyy

Tällänen ongelma mulla on kun mulla on tämä windows 7 pro ja asensin tuohon firefoxin etusivkuksi.
Ongelma kun noissa vanhoissa windows vistassa mulla oli google etusivuna ja siinä ylhäällä oli sitten linnkejä esm (iltalehti.fi) (nettiauto.com) (nordea.fi) eli miten saan tähän firefoxin etusivulle nämä samat linkit jotka avautuvat yhdellä klikkauksella?

4

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • gfdggdfhghg

   vastaus on kirjanmerkkipalkki näkyviin...

   :)

   • alkeiskysymys

    Miksi kirjainmerkkien sivupaneelissa olevat kirjainmerkit eivät näy kirjainmerkkipalkissa? Kirjainmerkkipalkissa ovat vain Useimmin avatut (tyhjä) ja aloitussivu (tyhjä).
    Vielä toinen ongelma. Nettisivun voi suurentaa oikean yläkulman 'Avaa valikko' -nappulan painikkeella. Asetus kuitenkin katoaa, kun selaimen sulkee. Miten suurennoksen saa pysyväksi? Nettisivut ovat yleensä surkean kapeita liian pienellä tekstillä. Pysyvä IE-suurennos on helppo nakki.


   • alkeiskysymys

    Täytyykö kirjainmerkit todellakin vetää erikseen kirjainmerkkipalkkiin, kun ne on ensin tallennettu sivupaneeliin? Näin sain kirjainmerkit näkyviin yläpalkkiin.


  • plus40prossaa

   Kirjaimerkit tallentuvat heti näkyville sivupaneeliin, mistä ne on vedettävä yläreunan kirjainmerkkipalkkiin. Kun kirjainmerkin poistaa kirjainmerkkipalkista, se katoaa yllättäen myös sivupaneelista. Aika yksisuuntainen, ei ihan loppuun asti mietitty viritelmä tämä Firefoxin kirjainmerkkihässäkkä. Voi olla, että jossakin piileskelee taas joku mystinen ruksi, mikä muuttaa kaiken paremmaksi. En tiedä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   365
   2529
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   44
   1092
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   378
   997
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   62
   912
  5. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   54
   810
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   312
   795
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   739
  8. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   735
  Aihe