Miten vanhustenhoito Puolangalla?

Missä saa parhainta hoivaa? Terveyskeskuksessa, mäntykodissa vai missä?

Kertokaas muutakin hoitoon liittyvää!
Osaa sitten varoa ;)
Ilmoita


68 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Eikös addendo suomen johtavana hoivapalvelujen tarjoana tarjoa parhaimman hoidon? Hoitajamitoitukset jokaisessa yksityisessä laitoksessa samat,,,,, kait?
Ilmoita
Parhainta hoivaa saa Puolangan rajojen ulkopuolella. Joten kannattaa pysyä vaikka Kajaanissa. Täällä pessimistit säheltävät ja keput pyörittävät omaa sisäpiiriään. Kunta kuihtuu ja köyhtyy, jos nyt koskaan on rikas ollutkaan. Joten kannattaa varoa ylipäätään kuntaa nimeltä Puolanka.
Ilmoita
Parhainta hoivaa olen saanut Thaimaan Pattayalla. Ei haittaa vaikka hoituri vaihtuu tiheäänkin. Jos olet naisvanhus sitten eikun kohti Afrikan Gambiaa.
1 VASTAUS:
ja siellähän isköö akkaan ku akkaan kuhmea peppä eli saakerinenkkeri
+Lisää kommentti
Muuttakaa eläkeläiset pattayalle hoetoon!
Ilmoita
Sukulaiseni on terveyskeskuksessa hoivaosastolla. Hoito on hoitajamäärään erityisen hyvää, toki toivoisin että olisi enemmän hoitajia.
Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilöstö
Ilmoita
Kokemusten ja kuultujen tarinoiden pohjalta uskoisin että meillä täällä Puolangalla on hyvä hoito vanhuksille ja kaikenikäisille.
Ilmoita
Addedo on pörsiyhtiö. Tarkoitus tuottaa rahaa sioittajille
1 VASTAUS:
Vai sioittajille. Sikatalouttako tämä olikin?
+Lisää kommentti
Jos on rahaa ja nimekäs suku hoitoa saa
raha tärkein vanhustenhoidossa, kalliit maksut vähän kuluja = voittoa
Ilmoita
Näytöstää että eipä saahakkaan puolankalla parhaenta hoevaa ja hoetoa vae miten on?
Ilmoita
Hyvää on hoito.. Mietikää oravanpyörää. Hoitajista ja muistakin imetään kaikki irti. Moni hoitsu vie painolastin kotio, he ovat tutustuneet henkiöön joka ei ole heille kuin kone, heille hoijettava on ihminen, lähimmäinen. Ei tarte matikkapäät, oma lapsi jäis ilmanhoitoa. Miten oma äiti tai isä..
Ilmoita
Puolangalla otetaan hoitajista kaikki irti, työtä tehdään kuin liukuhihnalla. Koivurannan olessa vielä toiminnassa paikan kerrottiin olevan kuin koti, asukkaat saavat heräillä omaan tahtiin, aamutyöt aloitetaan asiakkaiden ehdoilla. Vanhukset maksavat kovan hinnan hoidosta, vastine sen mukaan. Eikä hoitajia voi syyttää jos äärirajoilla työskennellään.
3 VASTAUSTA:
Omasta mielestäni on karua ja surullista nähdä se hoitajien kiire mikä attendon talossa puolangalla vallitsee. Läheisen näkökulmasta näen että hoitajat tekevät kaikkensa, että asukkaiden arki olisi mahd. hyvää. Niillä mitoituksilla mitä kys. talossa on ei viriketoimintaa hoitajat kerkiä ilmeisesti järjestetää lainkaan?
miten mitoitus lasketaan ja vaikuttaako potilaiden kunto mitoitukseen... ilmeisesti hoivakodissa järjestetään saattohoitoa ja siellä asuu hyvin huonokuntoisia vanhuksia tietääkseni..

kiitos kaikille hoitajille jotka teette parhaanne niska limassa, toivoisin teille suurta palkankorotusta ja lisäkäsiä mahdottomaan työhönne

t. kaukana asuva sukulainen
Hoitajat etupäässä kivoja mutta turhaantuneita, yksikin hoitsusika on kuin euroopanomistaja käytökseltään, voisi pistää muorin jo lopputiliin.
missä tälläinen muori työskentelee
+Lisää kommentti
jaksamista hoitajille,,, hyvä on hoito mutta hoijettavien kunto on huono ja vähän hoitajie,,,
katson kyllä ylöspäin KAIKKIA tikankontissa työskenteleviä jotka jaksaa kyseistä työtä päivästä toiseen. johtuuko attendon rekrytointi ongelmat siitä että kukaan nuori ei halua töihin heille vai mistä ?
Ilmoita
rahhaa karjalais pertille hoidettavista ja hoitajista viis

rikas mies pertti muuten
Ilmoita
Mielelläni kuulisin kokemuksia ja kuultuja juttuja puolangan vanhustenhoidosta. Miten toimii, onko hoitajia tarpeeksi, miten hoiva järjestyy yms...
monella kuitenkin jo vanhemmat saattavat pian olla siinä iässä että tarve hoivapaikalle on tai on jo.
Ilmoita
Onko enää ollenkaan yksityisiä paikkoja, vai ovatko kaikki kunnan/pörssiyhtiöiden?
Ilmoita
mitoitus tikankontissa on aivan alakanttiin. Hoitajat näyttävät tiskaavan KAIKKIEN 15 asukkaan tiskit JOKA ATERIALLA!! aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala.... tiskikone kuuluu laulavan kokoajan, samaten pyykkikoneet jyskyttää ja tämän kaiken hoitaa HOITAJAT, joiden työ on hoitaa EI SIIVOTA, TISKATA JA PYYKÄTÄ!!!!!
otin kerran osumaa pyykkikärryn kanssa kun hoitaja juosten työnsi kärryä kiireellä, hiki valuii silläkin hoetajalla että sellanen koti
Ilmoita
huhhuh44 on täysin oikeassa, sinne tiskareiksi ja pyykin kuljettajaksi 3 henkilöä lisää kullekkin osastolle, jotta vanhukset saavat asianmukaista hoitoa,,,,lie noita työttömoä Puolangallakin
Ilmoita
Miten piippuun ihmiset ajetaan ennen kuin he älyävät lähtä?
Ilmoita
kiitos niille hoitajille jotka tikankontissa jaksaa työjellä! kuinka iso säästö vuodessa saadaan sillä että hoitajat siivoavat, tiskaavat ja tekevät kaikkea muuta mikä ei hoitajille kuulu?
miltä mahtaa tuntua hoitajista päivän jälkeen kun vanhusten kanssa ei voinut tehdä yhdessä mitään kun aika menikin pyykätessä ja tiskatessa ja miltä vanhuksista tuntui kun hoitaja hutaisemalla teki työnsä että kerkiää jo toisen vanhuksen luokse?

onneksi en työskentele attendo nimisessä yrityksessä ja olen eri alallakin... KIITOS!
Ilmoita
Oulunmaikki kirjoitti ihan oikein,tarvitsisi vaan kunnalla palkata kaksi nuorta työtöntö kaikille kolmelle osastolle sillä hätä hälveneisi,muutoin vanhukset kovin kärsivät sonnat housuissaan pitkään.
Ilmoita
Sivusta ummikkona vanhustenhoito keskustelua seurannut ja jopa minulla joka ei ole koskaan edes vanhain kodissa käynyt nousee ihokarvat pystyyn että jos on asukkaita 15 - 20 ja muutama hoitaja joutuu tekemään hoitotyön ohella myös kotitöitä. Ei tuollaisen työmäärän alla voi hoitaa hyvin vai voiko?
Ilmoita
Minä siirryn hoidettavaksi Pattayalle. Paras hoitopaikan osoite on Soi 6 . Sukulaisetkin säästää. Ei tarvitse maksaa kuin 500 kuussa ja hoito ympärivuorokautista. Täällä lähes kymmenkertainen hinta eikä palveluun kuulu samaa kuin soi 6:lla.
Ilmoita
Miksi kunta ei sijoita pitkäaikaistyöttömiä kodinhoidollisiin töihin tikankontiin?
1 VASTAUS:
Siksi kun pormestari ei ymmärrä mitään työllisyyden hoidon päälle. Toisekseen Paltamon kunta hoitaa pitkäaikaistyöttömien asiat, niin siinäpä sitä kaksi syytä, miksi mitään ei tapahdu työllisyyden paranemisen suhteen.
+Lisää kommentti
kun tulen hoivakodin tarpeeseen muutan suomesta pois enkä jää kuolemaan attendon kynsiin
karjalaisen pertti imee veretkin muuten
Ilmoita
onko attendon hoivakoti jo loppunut puolangalla kun ei attendon yksikkölistauksesta nettisivuilla löydy esittelyä vai mistä johtuu?
Ilmoita
Ei ole loppunut vaan jatkuu Terveystalon nimissä. Attendon kyltit muttuu Terveystalon kyltteihin, kun jaksatte odottaa.
2 VASTAUSTA:
Eli hokkuspokkustemppu. Kun mummot ja omaiset kusetettu ja maine mennyt AVI:n ja kuntien silmissä vaihdetaan nimeä.
yrityskaupoilla kirjoitti:
Eli hokkuspokkustemppu. Kun mummot ja omaiset kusetettu ja maine mennyt AVI:n ja kuntien silmissä vaihdetaan nimeä.
Terveystalo lopettaneen pian homman puolangalla ja pian kylänraittia koristaa ränsistynyt tk... ellei se ole jo sitä
+Lisää kommentti
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a3121272-c812-4b1e-aa93-4c9f012cdd44

Karua luettavaa tämä. Montako yöhoitajaa puolangalla valvoo omaistasi ja montako hoidettavaa hänellä on yön aikana?? 19 asukasta yhdelle yöhoitajalle kuulostaa melko paljolta...
3 VASTAUSTA:
taitaa puolangalla olla enemmän kuin 19...
Tietääkseni joka yksikössä vain yksi hoitaja. Kuvitelkaa esim. Kotihoidon yöhoitajan vastuu vastata koko kylän asiakkaita, tai vuodeosaston yökön vastuu hoitaa koko osastoa yksin..hatunnosto
Arvostannn kirjoitti:
Tietääkseni joka yksikössä vain yksi hoitaja. Kuvitelkaa esim. Kotihoidon yöhoitajan vastuu vastata koko kylän asiakkaita, tai vuodeosaston yökön vastuu hoitaa koko osastoa yksin..hatunnosto
eikö tikankontissa yöhoitaja hoida yksin koko yläkerran eli noin 30 asukasta? Näin olen ymmärtänyt
+Lisää kommentti
Onko terveystalon tulo puolangalle vaikuttanut lainkaan. Onko hoitajamitoitus sama? Onko muutoksia tullut? Onko hoitajia pantu pihalle?
Ilmoita
Puolangan vanhukset syöpi pettuva sikakaukalosta.
1 VASTAUS:
Onko tässä ratkaisu hoitajien tiskikaaokseen? Yhteinen ruokakaukalo pöytään ja jokaiselle lusikka kouraan.
+Lisää kommentti
Luulisi Puolangalla olovan loestavat olot vanahoella ja saeraella, kun terveysmenot on henkeäkohti kainuun korkeimmat. Soattaa niistä menoesta kyllä melekonen osa mennä milijonäärien taskuihin.
2 VASTAUSTA:
vanahat ja saeraat saerastaa niin paljon ja niin monota saerautta että hoeto maksaa palijon sen takkiii
eieieieieieiei kirjoitti:
vanahat ja saeraat saerastaa niin paljon ja niin monota saerautta että hoeto maksaa palijon sen takkiii
kepu on meijät pettäny.
+Lisää kommentti
Erään kunnanvaltuutetun ajatua yhtiytäkää kaikki. Ruokahuolto, kiinteistöhuolto, lämpölaitos, vanhusten sekä vammaishoito. Kuuluu yhtiöitäneen itensä ja muutamanhenkilön myös. Kovaa valuuttaa sana yhtiöittäminen. Kertokaa mitä säästöjä saadaan sillä, palveluja heikentämäti.?
2 VASTAUSTA:
Kirjoitustaidottomuuden lisäksi olet asioita ymmärtämätön tollo.
Henkilöä (= luonnollinen henkilö) ei voi yhtiöittää (= juridinen henkilö). Molemmat edellä mainitut ovat itsenäisiä oikeussubjekteja.

"Kuuluu yhtiöitäneen itensä ja muutamanhenkilön myös". Kuulitko oikein sellin parlamentissa, vaiko itseltään polkupyöräilevältä kommariänkyrältä? Kuulopuheiksi olet kirjannut.

Kirjoita mitättömällä aivotoiminnalla vain omia näkemyksiä. Kuulopuheesi saavat harakatkin nauramaan sinulle.
............. ottaako kepukalla henkeen, kysynpähän muuten vaan näin vaalienalla ?
+Lisää kommentti
Miten hoito nyt näin vanhustenhoidon keskustelun alla? Onko parantunut
Ilmoita
Puolangan vanhukset ovat huutokauppatavaraa, kuten oli sodanjälkeen evakotkin,kirkonkylän hoivalaitoksessa hoitajapula ,koska hoitajat joutuvat pyykinpesulle ja tiskaamaan, ei riitä aikaa potilaille. Hälytyskellot soi seinällä kaiken iltapäivää.
1 VASTAUS:
Niinhänse on, kun pitää miljonääreillä saaha muhkeat voitot.
+Lisää kommentti
onko hoitajilla oikeasti niin kiire muka tuossa "kirkonkylän hoivalaitoksesssa" ?
Ilmoita
kiire näyttää olevan ja kova tässä kk:n ''HOIVAKODISSA''. hoidettavien kunto näyttää olevan todella todella huono eli potilaiden niin sanottu hoitoisuus on ERITTÄIN SUURI... hoitajat juokset pää kolmantena jalkana jotta kerkiäisivät tekemään sen välttämättömimmän hoidon... kuten edellinen sanoi, hälytyskellot soi jatkuvasti...

iso kiitos niille jotka jaksavat päivästä toiseen sitä työtä niillä resursseilla... nuoret ehkä jaksavat mutta jaksaako vanhempi väki? vai ovatko nuoretkin jo lopuillaan ja lähtemässä pois?
1 VASTAUS:
Miksi potilaan hoidon tarve ei vaikuta hoitajien määrään kuten sairaaloiden teho osastoilla??
+Lisää kommentti
Voimahali kaikille tikankontissa työskenteleville...
Ilmoita
ihmetys että attendo on vielä edes pystyssä. hoitajat eivät ole syyllisiä tässä tilanteessa vaan attendon isot pomot jotka ovat ajaneet tuoton nimessä koko toiminnan tiukalle.
Ilmoita
Voivoi
Ilmoita
Hoitajia liian vähän!!!
Ilmoittakaa hyvät omaiset AVI;lle!!
Ilmoittaa epäkohdista voi myös nimettömänä!! Pitäkää hoitajien puolta!
2 VASTAUSTA:
No sitten hoitajat voi itsekin ilmoittaa epäkohdista nimettömänä.
Tuleeko potkut? Luulempa että tulee jos hoitaja menee suunsa avaamaan. Vaikka nimettömänä tekisi pian jo tiedettäisiin kuka ilmon teki...
+Lisää kommentti
Ei se täällä auta sitten valittaa tästä asiasta,jos kukaan ei tee asialle mitään....
Ilmoita
ONKO HUHU TOTTA ETTÄ TIKANKONNTISSA OLISI KÄYNYT TARKASTAJAT?
Ilmoita
http://puolanka.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20191016-6

Tilatkaa kunnasta tarkastuspöytäkirja ja hämmästykää.

Asiakirja on pakko luovuttaa kuntalaiselle.
3 VASTAUSTA:
Seli, seli keputyrkkysairaanhoitajalla tarkastajille. Lautakuntaan tämä keputyrkky tunkeutunut myös.
Mitä siinä oli?
Anonyymi kirjoitti:
Mitä siinä oli?
Vaadittiin palkkaamaan pyykkääjä, kun hoitajat joutuivat työnsä ohessa pyykkäreiksi. Yksi hoitaja yöllä, jota kielletty poistumasta hoitolaitoksesta.
Ei ollut tehtävien tasalla tämä YAMK sairaanhoitajakepuli. Pääasia työntää nenäänsä joka jeesuksen paikkaan, jotta näyttäisi tärkeältä.
+Lisää kommentti
ei tarvitsisi edes hoitajia lissee kun pesisi pyykit pesulassa ja asukkaille sen verran lisää hintaa että ei attendo/terveystalo miinusta tuota ja tiskaukseen ja muuhun siivoukseen työttömiä kyliltä... harvoin tikankontissa vieraillessani näkee kuinka hoitajat kulkevat pää kolmantena jalkana... no pääasia että yritys tuottaa vanhusten voinnista viis
Ilmoita
Terveystalo on vastannut Kuntaturvan palveluista alkuvuoden ajan. Toiminnot ovat jatkuneet
aiemmin hyväksi havaittujen käytänteiden mukaisesti. Kuntalaiset ovat saaneet laadukkaat ja
riittävät palvelut. Asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla.
Sosiaali- ja terveyspuolen haasteena on saada ammattitaitoista henkilöstöä eläköityvien tilalle.
Tämä on toisaalta myös mahdollisuus, sillä se tuo kuntaan uusia asukkaita työpaikkojen myötä.
Alkuvuodesta julkisuudessa ollut keskustelu vanhuspalveluista näkyi myös Puolangalla.
Palvelutuotantoa valvottiin asianmukaisesti ja palvelut olivat laadukkaasti sekä määräysten
mukaan tuotettuja.
Veteraanipalvelujen kustannukset korvaa valtio liki täysimääräisesti. Yksi hammashoitoyksikkö
uusittiin terveyskeskukseen.

Näin kertoi kunnanhallituksen pöydänaluskirja
Ilmoita
Miten vanhuspalvelut on tuotettu Puolangalla laadukkaasti? Hoitajat tekevät parhaansa varmasti mutta voiko attendon tai terveystalon hoivakodin mitoituksilla hoitaa hyvin kun samalla täytyisi siivota ja tehdä ruokaa? Säälin niitä nuoria hoitajia jotka ovat jääneet töihin tänne.... henkilökohtaisesti en tekisi kyseistä työtä päivääkään!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miten vanhustenhoito Puolangalla?

Missä saa parhainta hoivaa? Terveyskeskuksessa, mäntykodissa vai missä?

Kertokaas muutakin hoitoon liittyvää!
Osaa sitten varoa ;)

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta