Voinkohan enää jatkaa....?

Soft-fighter

Olen harrastanut vapaaottelua ja kb:ta 18 v saakka nyt oon jo melkei 3 kymppinen, on ollut myös taukoja. Olen alkanut kärsimään ahdistuksesta ja pienestä masennuksesta ja menetin työkykyni , terapeuttini sanoi että voin jatkaa kys. lajeja kohtuudella ja suosittelikin että jatkaisin koska olen tällä hetkellä työttömänä ja minulla on ollut vaimoni kanssa myös ajoittain todella vaikeaa, väkivaltainen en ole ollut kertaakaan liittomme aikana. Luonteeni ei ole väkivaltainen lukuunottamatta jotain vuosien takaisia känni mustasukkaisuus jupakoita. päihteitä en käytä nyt ollenkaan en edes alkoholia, päihteiden kanssa on ollut ongelmaa joskus. nyt yli 3v täysin raittiina. Ainut sellainen asia ehkä nyt huolettaa patoutunut viha mitä olen kerryttänyt sismpääni aik paljon koska olen todella kiltti luonteeltani ja ihmsiet ovat käyttäneet sitä puolta minussa hyväkseen. En ole mikään kova tyyppi enkä haluu olla ku oma itteni :) Minulla on myös todella rankka lapsuus väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Nyt vaan tässä kelaa taas elämää ja ihme shitti ajatuksia välillä ja haluu ottaa vastuun asioista ja itestää ja kelaa että voiko ja kannattaako jatkaa, treenit on kyl auttanu paljon olen saanut kanavoida patoutunutta vihaa tyynyihin, sparri on menny suht hyvin ei oo tullu mitää ylilyötejä ja jotain projisointeja ja pysyny ihan "urheilunhengessä" homma. Tai sit menee vaan kuntonyrkkeilyyn ... :D Tää ei ole mikää vuodatus juttu vaan että kyselen vähän jengin mielipidettä ja täällä käy myös noit valmentajia lukee näit juttuja.

2

138

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sparraaja

   Ei noilla sun taustoilla ole mitään tekemistä itse asian kanssa. Olet jo harrastanut vapaaottelua niin mikset voisi jatkaa siitä mihin jäit ? Aseta päämäärä hieman itseäsi paremmalle tasolle ja pyri sinne. Vähän paremman kans voit sparrata kovempaa jolloin omat kulmat ja haaveet hieman pyöristyvät siinä sivussa kyytiä saadessasi. Jos ajatellaan niitä viha tunteita niin pakkohan sun on taipua pahemman kyydityksen estämiseksi. Eikös se mene niin et jos suutut häkissä niin se vie harkinta kyvyn ja näin ollen myös altistut suuremmalle kyyditykselle ja se toinen käyttää tilanteen hyväkseen.

  • Kokeiles

   Lyönti- (ja potku-) lajit saattavat lisätä aggressiivisuutta. Kokeile jotain painiskelua väliin, kun sulla sitäkin osaamista on pohjalla. Porukkakin on keskimäärin rennompaa imo. Tai toki jotain ihan muuta urheilua mikä saattaisi kiinnostaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2234
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2013
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1821
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1374
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1352
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1321
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   990
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   936
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   908
  Aihe