Voinkohan enää jatkaa....?

Soft-fighter

Olen harrastanut vapaaottelua ja kb:ta 18 v saakka nyt oon jo melkei 3 kymppinen, on ollut myös taukoja. Olen alkanut kärsimään ahdistuksesta ja pienestä masennuksesta ja menetin työkykyni , terapeuttini sanoi että voin jatkaa kys. lajeja kohtuudella ja suosittelikin että jatkaisin koska olen tällä hetkellä työttömänä ja minulla on ollut vaimoni kanssa myös ajoittain todella vaikeaa, väkivaltainen en ole ollut kertaakaan liittomme aikana. Luonteeni ei ole väkivaltainen lukuunottamatta jotain vuosien takaisia känni mustasukkaisuus jupakoita. päihteitä en käytä nyt ollenkaan en edes alkoholia, päihteiden kanssa on ollut ongelmaa joskus. nyt yli 3v täysin raittiina. Ainut sellainen asia ehkä nyt huolettaa patoutunut viha mitä olen kerryttänyt sismpääni aik paljon koska olen todella kiltti luonteeltani ja ihmsiet ovat käyttäneet sitä puolta minussa hyväkseen. En ole mikään kova tyyppi enkä haluu olla ku oma itteni :) Minulla on myös todella rankka lapsuus väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Nyt vaan tässä kelaa taas elämää ja ihme shitti ajatuksia välillä ja haluu ottaa vastuun asioista ja itestää ja kelaa että voiko ja kannattaako jatkaa, treenit on kyl auttanu paljon olen saanut kanavoida patoutunutta vihaa tyynyihin, sparri on menny suht hyvin ei oo tullu mitää ylilyötejä ja jotain projisointeja ja pysyny ihan "urheilunhengessä" homma. Tai sit menee vaan kuntonyrkkeilyyn ... :D Tää ei ole mikää vuodatus juttu vaan että kyselen vähän jengin mielipidettä ja täällä käy myös noit valmentajia lukee näit juttuja.

2

98

  Vastaukset

  • Ei noilla sun taustoilla ole mitään tekemistä itse asian kanssa. Olet jo harrastanut vapaaottelua niin mikset voisi jatkaa siitä mihin jäit ? Aseta päämäärä hieman itseäsi paremmalle tasolle ja pyri sinne. Vähän paremman kans voit sparrata kovempaa jolloin omat kulmat ja haaveet hieman pyöristyvät siinä sivussa kyytiä saadessasi. Jos ajatellaan niitä viha tunteita niin pakkohan sun on taipua pahemman kyydityksen estämiseksi. Eikös se mene niin et jos suutut häkissä niin se vie harkinta kyvyn ja näin ollen myös altistut suuremmalle kyyditykselle ja se toinen käyttää tilanteen hyväkseen.

  • Lyönti- (ja potku-) lajit saattavat lisätä aggressiivisuutta. Kokeile jotain painiskelua väliin, kun sulla sitäkin osaamista on pohjalla. Porukkakin on keskimäärin rennompaa imo. Tai toki jotain ihan muuta urheilua mikä saattaisi kiinnostaa.

  SEISKA.FI

  • Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!
  • Taas uusi luksusauto! Jethro Rostedt osti 230 000 euron öky-Bentleyn - lähettää heti terveiset finanssihai Wahlroosille: ”Omani on hienompi kuin Nallella!”
  • Missipomo Sunneva Kantolan ja Harri-rakkaan hulppea 380 neliön koti vanhassa kyläkoulussa – kuvat Seiskassa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1901