Vuokranantaja

korsettitytto

Oli syyskuu 2010 kun asuntoni irtisanottiin ja jouduin etsimään hirveällä kiireellä uuden kämpän. Opiskelijana tuloni eivät koskaan olleet hirvittävän suuret ja yritin etsiä mahdollisimman edullista asuntoa lähellä kouluani. Käytin hyödykseni kaikki sosiaaliset kontaktit, internetin hakupalstat ja lopulta löysin paikallisen sanomalehdestä 'vuokrataan asunto'- ilmoituksen.

"Vuokrataan 1h k s, sopii opiskelijalle tai yksinasuvalle K:n kaupunginosasta. Todella kaunis ja rauhallinen lähiö. Ei lemmikkejä, luottotiedot tarkistetaan." Koska ilmoituksessa ei ollut vuokraa, soitin vuokraisännälle kysyäkseni kuinka paljon asunto kaikkine kuluineen kustantaisi. Puhelimeen vastasi pehmeällä äänellä puhuva mies, jonka ässä suhisi hassusti hänen ääntäessään pitkiä lauseita. Mies kyseli hieman ikääni ja perhesuhteita ja innostui kuullessaan minun olevan paikkakuntalainen ja vieläpä opiskelija. "Vuokra on normaalisti tällä alueella 500e yksiöstä, mutta minä voin alentaa hintaa 400 euroon koska olet opiskelija." Ajatus vuokranlaskusta hieman kummastutti, mutta asunnon tarve oli valtava ja pakkauskin oli vielä kesken.

- Otan asunnon, mikäli sen vain haluat minulle vuokrata, totesin miehelle puhelumme päätteeksi. Sovimme vuokrasopimuksen kirjoituspäivän seuraavaksi päiväksi, joka sattui olemaan perjantai.

Perjantaina pyöräilin K:hon, ensin isoa tietä parisataa metriä jonka jälkeen pieni lähiöalue avautui edessäni. Aurinko paistoi silmiini ja meinasin pyöräillä päin lyhtypylvästä katsellessani eteeni kohoavia kerros- ja rivitaloja. Tarkistin vielä puhelimeni karttasovelluksesta asunnon osoitteen ja kaarsin pyörällä pienehkön luhtitalon eteen. Vuokraisäntä - jonka nimi oli muuten Markku - odotteli jo vakava ilme naamallaan oven edessä, mutta ilahtui kun nähdessään minut.Avatessaan asunnon ulko-ovea kyselin hieman perustietoa asunnosta. Kuulemma äärettömän paksut seinät, mitään ei kuulu naapurista lävitse. Yläkerrassa kuuro mummo, seinänaapuria ei ole. Suihku ja vessa remontoitu pari vuotta sitten, keittiö laitettu kokonaan viitisen vuotta takaperin. Ja hulppeahan asunto oli, uusia pintoja ja kauniita yksityiskohtia. Ihmettelin katossa sijaitsevia koukkuja mutta vuokraisäntä kuittasi entisen asukkaan pitäneen riipputuolia katosta. Ikkunasta avautui näkymä suoraan umpimetsään ja taivastelin asunnon olevan juuri niin rauhallinen ja yksityisyyttä arvostavan salapaikka. Koska asunnosta ei löytynyt mitään vikaa, päätimme kirjoittaa vuokrasopimuksen välittömästi.

Vuokrasopimukseen kirjattiin minimiasumisajaksi vuosi, sopimussakko aikaisemmin irtisanottaessa kolmen kuukauden täysimittainen vuokra. Takuuvuokran kohdalle oli kirjattu vain viiva, sillä opiskelijana minun ei kuulemma kannata tuhlata vähiä varojani takuuvuokraan. Eikä kohtaa suostuttu korjaamaan vaikka tarjottelin saavani nykyisestä asunnostani 450 euroa takuuvuokraa. "Sellainen on vain raggareita ja asunnonpilaajia varten. Ei tuollainen nätti tyttö asuntoa hajalle saa" Markku tuumasi hymy huulillaan. No, ei muuta kuin nimi paperiin ja toinen papereista minulle. Avaimet sain välittömästi käteen, saisin kuulemma muuttaa heti kun vain itselleni sopii.

Seuraava viikko meni tehokkaasti pakatessa - sain lainattua ystäväni isältä pakettiautoa jonka avulla siirsin tavaroita lasti kerrallaan uuteen asuntooni. Kahdessa viikossa olin saanut muutettua kaikki tavarani uuteen asuntoon, siivottua entisen asunnon ja luovutettua sen avaimet. Olin valmis aloittamaan uuden elämäni uudessa asunnossa.

4

3084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin asunut uudessani asunnossani nyt kaksi kuukautta. Se vastasi täyttä unelmaa: isot ikkunat jotka kuitenkin pitivät lämmön sisällä kylminä syysiltoina, vessan lattialämmitys ja keittiön uudet pinnat saivat minut iloiseksi joka kerta kun astuin kämppääni sisään. Ystäväni kehuivat asuntoa ja ihmettelivät kuinka minulla kävi niin hyvä tuuri juuri tämän asunnon saamisen suhteen. Kohauttelin ihmetyksille olkiani: minkäs minä sille voin että juuri minun asuntoni vuokraa alennettiin opiskelusyistä.

      Eräänä lauantai-iltana lähdimme opiskeluporukan kanssa viihteelle paikalliseen yökerhoon. Juotuamme ja bailattuamme läpi yön päädyimme pilkun jälkeen ulos selvittelemään kenellä jatkot on. Koska kaikki kaverini olivat ihan sekaisin ja kukaan ei innostunut jatkoihin, päätimme jokainen lähteä kotiin. Minä päätin lähteä taksilla kotiin (koska ajatus kävelemisestä 6km päähän kotiin ei tuntunut hyvältä) ja hoipertelin taksijonoa kohti. Ohittaessani kaupugin ainoan strippiklubin ja keskusta-alueen ainoan sisäpihan, näin vilauksen vuokraisännästäni. Ensin tuntui että näin omiani, sillä vilauksen jälkeen mies vetäytyi varjoihin enkä nähnyt hänen kasvojaan enää. Humalassa

      luonteeni on liiankin utelias ja lähdin tarpomaan sisäpihalle päin niin tarmokkaasti kuin se vain siinä kunnossa oli ikinä mahdollista. Sisäpihalla pyöri jos jonkinmoisia naisia, osa vähäpukeisia ja humalaisia, osa jakkutakit päällään meikit levinneinä. Ja siellähän se vuokraisäntäkin oli.

      Markun suupielet vetäytyivät viivaksi hänen nähdessään minut. Hän ojensi strippiklubin portsarille satasen rintataskuun ja viittilöi portsarin lähtemään. Kaikki naiset lähtivät portsarin perässä sisälle ja pihalle jäi vain minä sekä Markku. Hän tarttui tiukasti käsivarteeni ja tiukkasi mitä teen täällä. Sopersin humalssa nähneeni hänet vilaukselta ja näin miehen silmissä huolestuneisuutta sekä vihaa. Kun kerroin suuntaavani kotiin taksilla, Markku totesi "tulet minun kyydilläni. Istu kyytiin" osoittaen mustaa pakettiautoa kadulla. Avattuaan auton pelkääjänpaikan ja saatuaan minut sisään, Markku paiskasi oven kiinni ja istahti itse kuskinpaikalle. Auton keskuslukituksen hän loksautti lukkoon ja suuntasi auton kohti kotiosoitettani.

      Kotipihassa Markku ajoi autonsa suoraan oven eteen, avasi ulko-oven omilla avaimillaan ja saattoi minut sisälle. Olin selvinnyt jo hieman humalastani ja ihmettelin miksi mies ensinnäkin tuli omilla avaimillaan sisälle ja vielä jäi sinne, olinhan kuitenkin jo kykeneväinen kävelemään omilla jaloillani. Kiitin Markkua kyydistä ja yritin elehtiä väsynyttä jotta hän lähtisi ja pääsisin itse nukkumaan lopullista humalaani pois. Vaikka kuinka haukottelin, Markku vain seisoi eteisessä katsellen minua.

      "En pitänyt siitä että näit minut tänään klubin sisäpihalla" Markku avasi keskustelun hieman jäykällä äänellä. "Sinun ei pitänyt saada tietää asiaa tätä kautta, mutta en voi ottaa sitä riskiä, että kerrot näkemiäsi asioita eteenpäin. Vaikka ihmettelen kyllä miten sinä et ole ollut siellä jo vuosia, likanen pikku huora."

      - Huora, anteeksi mitä? Sitäpaitsi, en olisi ikinä vuokrannut tätä asuntoa jos olisin tiennyt että sulla on näppis pelissä niitten naisparkojen kanssa! Sä olet kuvottava ja sairas mies! Huudahdin Markulle katsoen häntä inhoavasti.

      Markun silmät siristyivät viiruiksi ja hänen katseessaan leimusi viha. Ennen aina niin korrekti ja lempeästi puhuva vuokraisäntä otti kaksi askelta eteenpäin, tarttui tukastani kiinni ja kähisi korvaani "Mä sulle kuvottavuudet näytän!" Yritin rimpuilla ja päästä irti otteesta, mutta 168cm ja 50kg ei hirveästi pistä vastaan 180cm jäntevälle nelikymppiselle miehelle. Markku höllenti otettaan tukastani mutta vain hetkeksi: hän pyöräytti minut ympäri ja painoi minut sängylle mahalleni.

      Yritin huutaa, mutta vahva käsi painoi naamaani peittoa vasten niin että pelkäsin tukehtuvani. Markku kaivoi takkinsa taskusta käsiraudat, käänsi käteni pään yläpuolelle ja kylmän rauhallisesti iski raudat käsiini. Toisesta taskusta hän kaivoi suupallon, jonka hän asetti suulleni nostaen päätäni sängystä. Yritin jälleen huutaa ja rimpuilla - aivan turhaan.

    • Minut käännettiin sängyllä ympäri. Markku istui jalkojeni päälle, jonka vuoksi makasin vain sängyllä kyynelien valuessa samalla silmistä. En tiennyt mitä tulee tapahtumaan ja minut valtasi suunnaton pelko. Entä jos Markku tappaa minut? Huusin ja ölisin paniikissa suupalloni kanssa, mutta se vaimesi äänet tehokkaasti. Tajusin että kukaan naapurikaan ei kuulisi avunhuutojani. Kukaan ei olisi tulossa auttamaan. Yhdellä ylimääräisellä käsirautaparilla vuokraisäntäni kiinnitti käsiraudat sänkyni metallipäätyyn kiinni, kaivoi taskustaan puukon ja lisäsi pakokauhuani huomattavasti. Nytkö se loppu tulisi, puukottaisiko Markku minut heti vai jättäisikö kitumaan? Olin

      varma, että kuolema koittaa. Minun tappamisen sijaan hän kuitenkin katkoi puukon avulla paitani, hameeni ja alusvaatteeni kappaleiksi. Pyöreät C-kupin rintani valahtivat aavistuksen liian pienistä rintaliiveistäni ulos ja nännini jäivät nöpöttömään pelosta pystyyn. Markku nousi päältäni ja lähti ulos, jättäen oven auki.

      Hyinen 3 asteinen ilma puhalsi sisään asuntooni. Markku viipyi hetken autoltaan ja palasi ison salkun kanssa takaisin. Nähtyään silmissäni kyyneleet ja valtavan paniikin, laski hän kätensä poskelleni ja rauhoitteli minua. "Älä hätäile, en ole tappamassa sinua. En ikinä satuttaisi naisia niin, että he kuolevat siihen. Verileikit eivät ole minun makuuni, vaikkakin tiedän miehiä jotka niistä nauttivat. Pääset helpommalla, jos teet niinkuin pyydän ja vastaat kysymyksiini rehellisesti. Jos taas pistät vastaan tai valehtelet, sinuun sattuu. Kunnolla. Onko selvä?" Nyökytin päätäni muutaman kerran. "Hyvä. Nyt aloitetaan."

      Markku avasi salkkunsa, joka pursusi tavaraa. Hän silitteli hetken mietteliäänä dildoa, sen jälkeen ruoskaa, mutta päätyi ottamaan koiran kaulapannalta näyttävän pannan esiin. Kiinnitettyään sen kaulaani, hän otti pienen kaukosäätimen esiin ja painoi nappulaa. Kaulassani tuntui mojova sähköisku, jonka voimasta inahdin. "Tämä on sähköpanta. Sitä käytetään isoilla koirilla hallitsemisen apuvälineenä. Jos et tottele, annan sinulle sähköshokin. Antamani esimerkki oli kaikista vaimein. Isoin shokki riittää tainnuttamaan lähes satakiloisen koiran, joten en suosittele että kerjäät tätä." Markku heitti kaukosäätimen sängylle ja jatkoi salkkunsa selaamista.

      Seuraavaksi salkusta tuli esiin pienet nänninipistimet, pitkä pätkä narua sekä pieni paino. Markku haki keittiöstä tuolin, kiinnitti narun kiertämään katossa olevan koukun kautta ja laittoi toisen pään kiinni nipistimen ketjuun. Hän raotti toista nipistintä ja kiinnitti sen nänniini. Värähtelin kivun takia pystymättä vastustamaan ja hetken kuluttua toiseen nänniini ilmestyi samanlainen nipistin. Markku jätti nipistimet paikalleen ja kiersi sängyn laidalle irroittamaan suupallon. "Nyt sitten niitä viisaita päätöksiä. En halua että suhun sattuu ihan älyttömästi." Nyökkäsin vastaukseksi. Irroitettuaan suupallon Käteni olivat edelleen sidotut joten en voinut vastustaa kun Markku avasi farkkujensa

      vetoketjun ja veti täydessä koossaan olevan peniksensä ulos. Työnnettyään peniksen suuhuni tiesin välittömästi, mitä minun pitää tehdä ja aloin varovasti imemään. Markku työntyi syvälle suuhuni saaden minut lähes oksentamaan. Hän pumppasi välillä lyhyitä ja rytmikkäitä työntöjä, välillä taas veteli pitkiä vetoja suoraan kurkkuun.

      Yhtäkkiä Markku vetäytyi suustani ulos jättäen kaluunsa valtavan määrän kuolaa. Hän siirtyi jalkojeni puoleen ja tiesin mitä tuleman pitää - levitin jalkojani automaattisesti. Kuulin Markun myhäilevän tyytyväisenä ja arvelin hänen pitävän näkymästään. Markku asetti peniksensä häpyhuuleni väliin ja suorastaan solahti sisääni. Hänen kalunsa täytti tiukan reikäni ja tuttu rytmikäs työntely alkoi. Kesken lykkimisen Markku kiinnitti nipistimiin liitettyyn naruun pienen painon. Nännini alkoivat sojottaa suoraan ylöspäin ja huohotin jälleen kivusta. En uskaltanut pitää mitään ääntä, jottei Markku suutu ja vahingoita minua. Kun sain juuri ja juuri huohottamisen loppumaan, kiinnitti Markku toisen painon naruun. Aikansa lykittyään tunsin kuinka täytyin spermasta ja Markku

      teki vielä viimeiset työnnöt ennenkuin vetääntyi ulos. Kuivattuaan peniksensä paperilla, Markku irroitti nipistimet ja päästi käteni irti raudoista. Sain myös pannan pois kaulastani. Kierähdin kerälle järkyttyneenä, en edes pystynyt itkemään. Minut oli juuri raiskattu.

      "Tämä asia jää sitten meidän kahden väliseksi. Itseasiassa, sinusta tulee minun uusi tyttöni. Jos kerrot kenellekkään, nostan sinua kohtaan syytteen asunnon vuokran vuoksi. Et tule ikinä pärjäämään oikeudessa minua vastaan, joten se ei kannata. Maksan E-pillerisi, sekä nuo vaatteet jotka tuhosin. Onko selvä?"

      - Ky-kyllä kai.

      "Hyvä. Jos kuulen, että pelleilet tai teet jotakin muuta typerää, ovat seuraukset valtavat. Älä edes yritä. Teet kaiken aina niin, kuin asiakas niin pyytää."

      Markku pakkasi samalla tavaroita salkkuunsa. Suukotettuaan otsaani hän lähti ja minä jäin pimeään asuntoon. Miksi juuri minä?

    • Olisi kiva kuulla miten jatko etenee teillä kahdella. Vieläkö asut Markun kämpässä?

    • Pääsin lukioon peruutuspaikalle. Asunnon sain tädin luota. Sillä oli yksi huone vapaana. Aina viikonloppuna kotona käydessä toin seuraavan viikon vuokran. Luokan juhlissa join liikaa, viiniä ja kiljua.
      Kolistellessani asunnolla kylpyhuoneeseen täti ja sen mies tulivat auttamaan. Oksentelin omat vaatteeni ja auttajien kylpytakin. Sotkemani vaatteet päättyivät pesukoneeseen. Olimme kaikki alasti. Täti piteli minua pystyssä miehen pestessä minua. Miehen käsi vaelteli pitkin ihoani. Päädyin nukkumaan tädin ja sedän sänkyyn.
      Seuraavat vuokrarahat sain pitää itse. Maksu kun hoitui paljon mukavammin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      145
      2435
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      403
      2043
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      34
      1928
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1300
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      110
      1210
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1149
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1083
    8. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1054
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1047
    10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      908
    Aihe