500X:n ja Renegaden eroavaisuudet?

JeepjaFiat

Onkohan noissa samalle pohjalevyille tehdyissä malleissa muutakin eroavaisuutta kuin ulkonäkö? Testeissä kehuttuja autoja molemmat. Fiatin lähtöhinta taitaa olla jonkun tonnin edullisempi. Molemmat autot tulevat samasta tehtaasta Italiasta, joten varmaankaan suuria eroavaisuuksia niillä ei liene ole? Vai tietääkö joku paremmin?

15

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jätäostamatta

      Sama auto, joten ei kannata maksaa jeepin brandistä ja logosta mitään ylimääräistä. Ehkä jotain merkitystä on jälleenmyyntiarvolla, riippuen silloin jos meinaat vaihtaa toiseen parinvuoden päästä. Sitä vanhemmilla sekin tippuu molemmilla aivan minimiin.

    • molemmathyviä

      Ulkonäkö on suurin eroavaisuus näissä ja sehän on makuasia. Fiatilla lähtöhinta hieman edullisempi joten se saattaa pudottaa euromääränä vähemmän kuin Jeep, mutta varmaan suurta eroa arvonalennuksessa ei ole.

      • maastokelpoisuus

        Tekniikka lie pääosin identtistä, mutta Renegadessa saattaa olla fiksummat/paremmin maastoajoon sopivat ohjelmistot luistonestolle, suurempi kahluusysyvyys ja siihen saa korotetun alustan (suurempi maavara maastoajoon).

        Tosin kaikki nämä ehkä vain siinä kalleimmassa nelivetoversiossa? Fiatiinkin saa nelivedon, muttei korotettua alustaa, kahluusyveedestä ei kai tietoakaan jne eli tällä ei ole tarkoituskaan tieltä poistua.


    • Bravo1.4

      Varmasti hyviä autoja. Yksi Renegade tuli kesällä vastaan, mutta muuten en ole niitä vielä liikenteessä nähnyt, ellei sitten pimeällä ole tullut vastaan.
      Itselläni oli aikaisemmin Grande Punto ja ajelin sillä yli 100 tkm. Viaton ja todella luotettava oli. Keväällä vaihdoin alle 30 tkm ajettuun vm.12 Bravoon ja nyt olen n. 13 tkm sillä ajanut lisää metrejä. Ei vielä ainuttakaan vikaa ole ilmaantunut. Katsastuksesta meni läpi moitteitta.
      No, eipä näin vähän ajetussa vielä saakaan olla vikoja.

    • puntolla

      Kävin ajamasa renegeadin, erikoinen tunne kun ajaa, tuntuu, että ajaa isommallakin
      autolla, koelaudan ja konepellin yhteivaikutusko?
      Hyvä vankan tuntoinen peli,hiljainen, Kaarassa Liinpää kehui kovasti autoa, kannattaa katsoa
      se testi, Kaaratv,stä, se on samassa jaksossa kun Skoda Suberbib.
      Fiatti pitäs vielä ajaa. Luulempa Jeepin olevan tukevampi.

      • 500X

        Talviautoertailussa 500X:n alusta oli sporttisen tukeva. Maantieajossa huonopintaisella tiellä ei kaikkein mukavin, mutta muilta ominaisuuksiltaan kuten hallittavuudeltaan ja etenemiskyvyltään pätevä.


      • numb_nuts

        VAGniikan maailman nykyiset arvostelukriteerit: täydellinen tunnottomuus on OK. Jossain tuoreemmassa numerossa lipsauttivat, ettei (useimmissa) nykyautoissa ole minkäänlaista mekaanista tuntumaa polkimissa, ohjauksessa, vaihteistossa ja hyvä niin!


    • luullija

      toi oli hyvä...." Luulempa Jeepin olevan tukevampi." **=))

    • 500X

      Vuosi sitten Renegade pärjäsi kohtalaisen hyvin TM:n talviautovertailussa, taisi olla nopein lämpeneemään vertailun autoista. Nyt uusimmasssa TM:ssa on talviautovertailu jossa mukana olevat autot kaikki nelivetoisia ja verrokkina etuvetoista edusti Toyota Auris, joka ei varsinaisesti ollut loppuarvosteluissa mukana. Mukana oli 500X -malliston kallein malli eli 2.0 diesel nelivedolla ja 9-portaisella automaattivaihteistolla. Pärjäsi kohtalaisen hyvin. Subaru Levorg oli tasan keskimmäinen vertailun lopputuloksessa 8,6 arvosanalla ja Fiat hävisi sille niukasti 8,5 arvosanalla. Fiatia huonommin sijoittui mm. Bemarin, Kian, Hyundain, Nissanin ja Sanggyongin maasturit.

    • laatuavenäjältä

      kaikki yhtä paskoja.ostakaa kunnon venäläinen camaz.

      • etw4t

        Kamaz taisi olla tarkoittamasi merkki?


    • muotoiluerot

      Muotoilusta johtuen Renegadessa, varsinkin takapenkillä on paremmin pääntilaa. Molemmat on kyllä kertakaikkiaan piristävän näköisiä, varsinkin sopivalla värillä.

    • bongaukset

      Vähän näkynyt näitä liikenteessä. Juhannusaattoiltana tuli yksi oranssin värinen Renegade vastaan ja eilen bongasin punaisen 500X:n. Piristävän näköisiä molemmat. Joku Fiat-liike mainostaa 500X:ää melkoisella alennuksella. Ostaisin jos nyt olisi autonvaihdon aika.

    • suosikkeja_muualla

      4x4maailma.fi -sivuston mukaan nämä myyvät kuin siimaa euroopassa. Mutta ei kyllä täällä. Kumma juttu. Luulisi nimenomaan tänne lumisiin oloihin sopivan hyvin tuollainen pieni, laadukas maasturi. Pienempää Pandan nelivetomalliakaan ei kovin paljoa täällä näy, vaikka on kehuttu peli ajolleen.

    • suosikkeja_muualla

      Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä nämä ovat jälleen myyneet hyvin,mutta ei Suomessa vieläkään. Harvoin tulee vastaan. Jeepin myynti ollut kasvussa jo 7 vuotta muualla, ja nyt tulee uusi Compass.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      298
      3325
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1349
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1044
    Aihe