Hiljaista ompi matkailu Orimattilassa?

turistittuppukylään

Selvästi huomaa katukuvassa ja varsinkin Kehräämöllä että lama on vienyt matkailijat pois. Väkeä liikkuu vähemmän kuin kymmeniin vuosiin. Mitähän piristys ruiskeita pitäisi saada jotta ihmiset osaisivat enemmän Orimattilaan? Ja mielellään ei nyt sekoteta tähän Hennaa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jottaintarttis

      Mihin se matkailustrategia kaatui? Tuliko siitä matkailutragedia? Ken tietää.

      • ensikesä

        Mitä nähtävää Kehräämöllä on? Ei yhtään mitään! Ränsisityvä talo se on, josta mädät ikkunat ja tiilet putoaa kohta niidenkin harvojen niskaan jotka siellä vielä viitsivät käydä. Kesä on ohi niin taitaa taphtumat vähentyä. Ensi vuonna uusi kesä, ja uudet kujeet.


      • ei___hyvä
        ensikesä kirjoitti:

        Mitä nähtävää Kehräämöllä on? Ei yhtään mitään! Ränsisityvä talo se on, josta mädät ikkunat ja tiilet putoaa kohta niidenkin harvojen niskaan jotka siellä vielä viitsivät käydä. Kesä on ohi niin taitaa taphtumat vähentyä. Ensi vuonna uusi kesä, ja uudet kujeet.

        Kehräämö on surkea näky. Julkisivu on pahoin rapistunut ja rappaukset putoilee, eikä se pihakaan ole mikään mairitteleva näky - kuoppaa ja soraa pääosin.

        Taitaa muutenkin olla Kehräämön parhaat ajat jo takana? Kehräämä oikeastaan kuvastaa koko Orimattilan tämänhetkistä tilaa.


      • voeHarmi

        Kehräämöllä oli voimakas nousu ja näytti menestyvän. Mutta sitten se romahti jostain syystä. Nytkin siellä alakerran kaupoista ei moni ennää ole avoinna.


      • hiipunuon

        Hiipunu on se mekamyyntikin. Ei ole ennää niin vilskettä viekkeen nurkissa kuin oli vielä parikin vuotta sitten. Toivottavasti ei tule taas konkkaa samaan kiinteistöön.


      • Lopputulossa

        Joo loppua Megamyyntiin odotellaan, tavara täyttä ....


    • Mainosguru

      Mitähän ne matkailijat tulisi Orimattilaan katsomaan? R-kioskia vai Koivulan Grilliä? Tietysti on vielä iso S-Market, pitäisikö näitä kohteita mainostaa valtakunnan tasolla. Orimattila voisi tilata Ladecilta jätti TV kampanjan.

      • nytONjärkeä

        Tosiaan kannattaisi mainostaa ainakin sata tonnilla Orimattilaa nelosella tai subilla jossa pyörii aamuiosin se ennustaja-teeveekin. Siellä on potentaalista porukkaa tulemaan Orimattilan ostos keskuksiin ja upeitten nähtävyyksien pariin. Voisi vaikka pikalinja vuoro aloittaa säännöllisen liikennöinnin Hesasta Orimattilaan pari kertaa päivässä. Tässä olisi ideaa Ladecille ja muillekin markkinoinnin huippu osaajille.


      • Junakuski

        Niin, ja Turussa on just pakkomyynnissä vanha turisti"juna" sellainen junan näköinen moottori vempain. Sehän Orimattilan kaupungin pitäisi ostaa. Vois turisteja kiskoo junalla pitkin Orimattilan keskustaa, rahisevalta nauhalta vois matkustajat kuunnella oppaan puhetta, mitä liikkeittä on ollut missäkin nyt tyhjänä olevassa liiketilassa. Olisihan siinä nähtävyyksiä kerrassaan. Vielä kun saataisiin hotelli hakukoneelle esim Trivagolle pyörimään mainos jossa kerrottaisiin turisteille yöpymisen S-Marketin parkkihallissa olevan ilmaista. Johan tulisi kunnon pöhinää kaupunkiin.


    • Markkinointiako

      Tyhmät poliitikot olisvat ainoo nähtävyys täällä. Sillä niin tyhmii ei löydy muualta. Hennan pelloile laitetaan ne kävelemään edestakaisin. Siinä sitä olisi turisteilla töllisteltävää ja toimisi samalla mainoskampanjanakin Hennalle. " täällä ennestään tyhmiä tule sinäkin" kauppa kävisi kuin siimaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe