Varapaikan vastaanottaminen

Ph-connection

Onkos kukaan ottanut varapaikkaa vastaan, siis senkin uhalla että joutuu ensikertalaiskiintiön ulkopuolelle? Jos on tarpeeksi hyvä, niin pääsee kyllä lääkikseen vaikka minikiintiöstä. Yhtään ei vaan viittis uhrata aikaa tyhjänpäiväisyyksiin, vaan tekis mieli mennä opiskelemaan alaa josta on iloa ensi kevään pääsykokeeseen. Ja jos ei pääse, niin voi vaikka käydä tän vara-alan loppuun.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääketyoksi

      Nyt lääkiksen ulkopuolelle jääneet! Älkää ottako mitaan varasuunnitelmia käyttöön. Ensi vuonna on 65 prossan kiintiö ekaluokkalaisille, joihin kuuluvat myös tänä vuonna rannalle jääneet.

      Vallankin ne. jotka ovat korkeintaan 5 pinnan pääsyn rajamailla: ensi vuonna se menee läpi, kunhan kertailee ja viisastuu vuoden verran.

      Sympatiani kaikille niille muutaman kymmennyksen rannalle jääneille! Lähisukulainen pääsi naftisti rajan paremmalle puolelle. Koko suku on riemuissaan yhtä dementoitunutta lukuun ottamatta. Mutta hänkin kyllää olisi, jos jotain tajuaisi.

      Ensi vuonna menee läpi vähemmällä rutistuksella, mutta vähällä se ei mene kellään. Pojat, nyt ottakaa ruotsi agendalle yo-kirjoituksissa. siitäkin saa lähtöpisteitä!

    • Säästöäsekin

      En vieläkään tajua, miksi lyhyiden aineiden kirjoittajat ylipäätään yrittävät lääketieteelliseen. Siellähjän on täysi tekeminen niilläkin, jotka asiasta jotakin tajuavat.

      Heti varasuunnitelmat käyttöön kukkaismatemaatikoille, koska oikotietä lääketieteelliseen ei ole. On se vain tietysti hienoa sanoa, että mää niin ku lääkikseen.

      Käykää katsomassa tämän vuoden koettakin. Ei sitä oteta niin ku sillai -tuntumalla, jos ei ole substanssia yläpäässä. Alapäällä ei mennä ensinkään, vaikka kuin olisi anatomia hallussa empiirisestikin.

      Siis säästäkää sensoreitten vaiva. Heillä on riittävän hauskaa lukiessaan idioottimaisia vastauksia päivätolkulla. Arvatkaa, kaipaavatko he fiktioita yhtään enempää.

      Ihmettelen vuodesta toiseen yrittäviä päätä seinään iskeviä nuoria. On muutettava tasoa tai alaa. Tulisko tällaisesta tumpelosta mitään lääkäriä, joka ei edes tunne itseään?

    • LK2014

      Kysyit tuleeko tumpelosta lääkäriä jos ei tunne itseään. Vastaan, että kyllä tulee ja monta olen tavannut.
      Ei se, pärjääkö lukiossa tai pääseekö lääkikseen tee ihmistä millään tavalla "spesiaaliksi". Ihan samat ongelmat ne on lääkiksessä kuin lääkäreilläkin; huonoa opintomenestystä, alkoholi yms päihteet, hoitovirheet, ihmissuhdeongelmat jne. Eli ammatti ammattien joukossa.

    • Eivoimitään

      Pieneksi käy marginaali ensi vuonna muille kuin ensikertalaisille: 20-35 %. Siinähän täydennät ja avoilet työn ohessa yliopisto-opintoja, mutta väitän, että nyt jos koskaan ensi vuoden abeilla on tuhannen taalan paikat päästä sisään. Mitään kakkosluokan varapaikkoja ei tosiaan kannata ottaa, jos mielii saada ykkösluokan piletin.

      Kyse on tietysti reaalisesti mahdollisuuksien parissa tarpoville. Muut saavat todella ottaa niitä b-luokan paikkoja. Kärjistän tahallaan, mutta näin se suurissa linjoissa homma pyörii.

    • kiintiöistäviis

      Hah kannattaa ehkä katsoa miten ne kiintiöt tulee esim eläinlääkiksessä myös ensikertailaiskiintiössä voi päästä muut sisään, jos ei hyväksymispisterajaa ylitä tarpeeksi moni ensikertalainen. Hyväksymisraja taas tulee olemaan tarpeeksi korkea ettei mitkään helpolla lääkikseen - kiintiöiset pääse sisään, vaan muut hyvin pärjäävät nappaavat paikat. Ota selvää asioista ennen kuin mahtailet. Sama suunnitelma tulee varmasti lääkikseen, koska sinne pääsevät vain kunnon hakijat.

    • samaamieltä3434

      Totta.. haastetta tulee riittämään myös ensi keväänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1798
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      179
      1301
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1158
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      34
      1053
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      81
      977
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      935
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      880
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      64
      806
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      779
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      751
    Aihe