Hernesaaren Ranta

RantaHernesaaressa

https://vimeo.com/132906264

Mitä mieltä olette paikalla käyneet, itse tullut piipahdettua kolmesti kuluneen viikon aikana, viimeksi tänään. Upeita veneitä, tänään paikalla oli 68 jalkainen Princess moottorijahti (tosin chartervene), viime viikolla mm. 50 jalkainen Azimut (olisko ollut Siilasmaan vene).

Konsepti on mielenkiintoinen, Sedun olisi ehkä kannattanut ottaa pari muutakin vesseliä sijoittajaksi niin olisivat saaneet enemmän venepaikkoja, kun tuohon olisi panostanut muutaman millin lisää.

Allas on tosi suojainen, ei kyllä ole aallonmurtajakaan mikään betoniseinä vaan kiveä on roudattu paikalle urakalla suojaamaan etelätuulilta.

Vesiskootteri ja veneramppi löytyy myös.

Köyhän miehen rivieraksi mainostettu, paikalla näkee upeita autoja ja veneitä ja hemmetin coolin näköisiä ihmisiä, hivenen jetset tyyppistä chillaulua ? Kuinkahan kovalla etelä-tuulella, voi joutua pitämään shamppanjalasista kiinni ?

Jasper Pääkkönenhän rakentaa viereen Hernesaaren löylyä ensi kesäksi. Sedu aikaa laajentaa rantaa ensi kesänä ilmeisesti jonkinlaisiin pallokenttiin.

Mattolaituri ja karuselli vieressä alkoi jotenkin tuntumaan tylsiltä mestoilta tämän jälkeen.

10

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onpajuu

      Mitä hienoa?

    • MattiH-

      Käsittääkseni laiturit ovat Helsingin kaupungin maksamat. Hienoa, että Helsinkiin saadaan elämyksiä tarjoavia keitaita.

    • Nettiveneilijä

      Ei siellä voi olla coolin näköisiä ihmisiä, kun kerran minäkin olen ollut siellä istumassa viime päivinä! Toimiva konsepti hyvällä säällä. Sadepäivinä en viitsinyt käydä edes katsomassa, vaikka olin autolla matkassa.

      Veneet tuo paikan ilmapiiriin oman hohtonsa, joka ei ole ihan vähäinen. Muuten se olisi vain nopeasti pystytetty kesäterassi ja -ravintola. On hauska katsella miten tupaten täynnä olevaan laguuniin yritetään tunkea vielä yksi 50-jalkainen moottorivene. Kyllä se sinne mahtuu, kun ensin siirretään neljä pienempää venettä pois alta ja laitetaan kylkikiinnityksiin vielä yksi rivi lisää.

      Hiiliuunissa paistetut pizzat näytti kyllä hyvältä, mutta vähän liian raskaalta ruualta meikäläisen makuun. Saa sieltä sentään muutakin. Kanaleipä ja burrito oli molemmat ok. Sushia en kokeillut.

      Saman suoran toisessa päässä oleva Birgitta Hernesaari on kanssa hyvä paikka. Se on enemmän tavallinen terassi ja kahvila, mutta saa sieltä myös hyvän hampurilaisen tai salaatin.

    • Qqqq

      Ruoka ja palvelu täyttä sontaa!

    • Fearless_Luke

      Eikö tämä ollut se mesta minkä jengi laitto juuri boikottiin kun jonkun siellä työskennelleen pitbulli hyökkäsi asiakkaiden kimppuun ja tappoi niiden pikkukoiran?
      Tais tapahtua viikko sitten!? Jutusta on vissiin tehty rikostutkinta jos lehtiin on uskominen.

      • nettipurjehtija

        En usko että kyseessä on Hernesaaren Ranta, koska tänä vuonna se avataan vasta la 2.6. Viikko sitten se oli vielä täysin talviteloilla, kun kävin siellä suunnalla pyörimässä.


      • RIPVILLAKOIRA

        Kyllä se oli Hernesaaren Ranta. Paikka oli kiinni mutta jonkun työntekijän taistelukoira hyökkäsi alueelta ulos kun näki pariskunnan ulkoiluttavan omaa koiraa. Pitbulli raateli vanhan 13 villakoiran hengiltä. Surullinen juttu ja ikävät seuraukset tappokone koiran omistajalle joka piti tuollaista vapaana yleisellä paikalla.


    • kaori11

      Lähes kaikki isoimmat veneet rannassa ovat kaikki vuokraveneitä, mutta kyllä veneet tuovat paikkaan hohdon. Birgitan hampurilaiset ovat kyllä loistavia, mutta hyvällä kelillä varaudu tunnin jonottamiseen. Vierasvenepaikka maksua ei ole lainkaan, onkin jännä ettei hesassa vierailevat ole löytäneet paikkaa merkittävässä määrin, yhteydet keskustaan kun ovat loistavat ja veneet takuulla turvassa asiakkaiden silmien edessä. Nukkuminen veneessä tosin ei ole lapsiperheiden hommaa, bileet veneissä kun kestää aamuyön tunneille, paikka on vähän kuin ruotsin sandhamn. Kermainen kakku ja hyvä niin.

    • HuttuaHernarissa

      Näyttää Hernarista tulleen uusi Kaunissaari. Kannelta kuseskelua ja höpöpäiden heilumista.

      Kyllä oikea veneilijä kiertää paikan kaukaa.

    • Justusjuippi

      Hernesaaren ranta ei kyllä ole mikään varsinainen "satama" nimen varsinaisessa merkityksessä! Kyse on lähinnä ravintolan laiturista. Lähinnä paikasta tulee mieleen venebaari jossa nuoret ja wannabeet juhlii veneissään valomerkkiin saakka kuunnellen livekonsertteja paikan omalta stagelta.ja sitten menoksi.

      Tämä ketju ei oikeastaan kuulu veneilyn satamat osioon ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe