Rakkautta ilmassa - nuori nainen mieslääkärillä

löve--

Riina antaa veden valua pitkin selkäänsä, pakaroille, pakaroilta reisille ja reisiltä lattialle. Vesi on ihanan lämmintä ja hivelee ihoa. Riina ajattelee eilistä tanssituntiaan, nauttii veden lämmöstä ja kiireettömyydestä. Ihana aamu. Yhtäkkiä hän havahtuu ajatuksistaan, muistaa lääkäriajan, katkaisee veden tulon suihkusta ja lähtee kiireessä kohti lääkäriasemaa. Onneksi se sijaitsee melkein kulman takana. Vain parin pikkukorttelin päässä.

Riina juoksee lähes niin kovaa kuin pystyy. Riina on 24-vuotias luonnonkaunis brunette. Hänellä on puolipitkät olkapäiden yli ulottuvat vaaleanruskeat hiukset ja kiinteät A-kupin rinnat. Hän on vain 158 cm pituinen, hoikka ja sievä nuori nainen. Unelmanainen ja täyskymppi, sanoisi siroista naisista pitävä mies.

Odotushuoneen vastaanotossa istuu lihava nainen. "Miksei tuo liiku koskaan", huomaa Riina ajattelevansa. "Kannattaisi varmaan tehdä muutakin kuin vain istua kököttää naama mutrussa työpaikalla ja ajaa autolla kotiin herkuttelemaan sohvalle. Itse en pystyisi noin laiskaan elämäntapaan. Tiesin jo lapsena, että haluan liikunnanopettajaksi."

Nainen antaa Riinalle lomakkeen. "Täytä se ennen kuin menet lääkärin luokse." Samassa odotushuoneesta katsottuna perimmäinen ovi avautuu ja sieltä kurkistaa tummapiirteinen, komea 3-kymppinen mies. "Järvinen!" hän kutsuu ja tuntuu katsovan Riinaa samalla syvälle silmiin, vaikka onkin metrien päässä hänestä, eikä tiedä kuka osotushuoneen ihmisistä on Riina Järvinen.

Nielaisen ja lähden kävelemään kohti komeaa mieslääkäriä. Lappu jää tiskille ja tiskin nainen jää tuijottamaan perääni. "Hei--" hän aloittaa, mutta minä ummistan korvani hänen lätinältään. Kävelen vain kohti samettisen pehmeää ääntä ja tunnen vatsassani jännityksenkutinaa.

"Hei" hän tervehtii. "Tule sisälle ja istu vain alas." "Riina Järvinen", ojennan kättäni muistamatta lääkärien ohjeistusta olla kättelemättä potilaita. "Ruotsalainen", hän esittäytyy asiallisesti ja ojentaa kätensä vaistomaisesti. Hänen hymynsä on vastustamaton ja käden puristus lämmin. Pian hän tajuaa virheensä ja alkaa selvitellä kurkkuaan. Tajuan itsekin, että hän mokasi. Jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka hän selviää tilanteesta. Lipsautan, että ei haittaa, vaikka hän kätteli. "Ei minulla mitään flunssaa ole." Hän katsahtaa minuun ja virnistää. "Vai niin, etkö tiennyt, että flunssat tarttuvat jo ennen oireita?"

Vastaukseksi vain äännähdän. Tajuan ilmassa olevan flirttiä. Katson, kun 180-senttinen mies menee pesemään kätensä ja desinfioi ne. "Mitä jos aloitetaan?" Järvinen kysyy. "Sopii", saan huokaistua aivan muu mielessä. Sitten tajuan, että lääkäri tuntuukin nyt ikäväkseni pysyttelevän asialinjalla. Hän tarkoittaa selän katsomista.

"Ota vain se paita pois, niin saadaan katsottua selkäsi. Rintaliivit voit pitää." Katson miestä kiusoittelevasti. "Niinkö?" Heitän paidan tuolin selälle napitettuani paidan hitaasti auki. "Mitä muuten teet työksesi?" hän kysyy minulta riisuuduttuani flirttailevasti. "Oon liikanmaikka. Voimistelua opetan mieluiten." sanon ja virnistän vuorostani hänelle. "Okei", hän sanoo ja katsoo minua nyt metrin päästä suoraan silmiin, intensiivisesti ja ehkä vähän himoiten. Jos en tulkitse häntä väärin. "Kurotapas nyt lattiaa kohti niin tunnustelen selkäsi" hän sanoo ammattilaisen rutiininomaisella äänellä. "Okei", vastaan ja venytän käteni kevyesti lattiaan varpaiden eteen.

Hän tunnustelee selkääni ja on edellen viileän asiallinen. Harmillisen hyvin hän pitää ammattietiikastaan kiinni. Kädet tekevät selälläni vain sen, mitä kuuluukin. Harmittaa, sillä olisin melkein ollut heti valmiina tuolle miehelle, niin komea ja mukava hän on. Olisin voinut vaikka maata hänen kanssaan heti tuossa tutkimuspöydällä....

Ajatteluni keskeytyy, kun joku koputtaa terävästi lääkärinhuoneen oveen. "No", kysyy lääkäri ja nuori hoitajanainen astuu sisään. "Ai, anteeksi, en tiennyt, että täällä on hommat kesken." Lääkärini sanoo, että tule myöhemmin uudestaan. Oven sulkeuduttua hän kertoo muistuttavansa hoitajaa myöhemmin, ettei sisään saa tulla lupaa kysymättä. Minä nyökyttelen tyytyväisenä siitä, että lääkärillä ei tunnu olevan kiire poistaa minua huoneestaan. Ihan kuin hän yrittäisi pitkittää käyntiäni. Olen pukeutunut ja näen hänen silmäilevän minua ruskeilla nappisilmillään. Päästä varpaisiin, varpaista päähän... Hän hymyilee ja nojaa vähän eteenpäin. Tuijotan miestä lumoutuneena. Tajuan, että hän höpöttää jotakin uudesta autostaan. "Anteeksi, pasmani ovat vähän sekaisin. Harvoin näin kauniita naisia on tänne vastaanotolle eksynyt." Hymyilen vastaukseksi. Vatsassani on perhosia, ja tunnen, että tästä voisi syntyä jotakin. Katson miestä ihastuneena ja flirttaillen.

Mies katsoo yhä minua hymyillen ja sanoo nyt työvuoronsa loppuvan viideltä. Hön kertoo selkäni olevan kunnossa. Pettymys vihlaisee minua, ja mies jatkaa: "...joten en voi pitkittää käyntiä, enkä voi varata uutta aikaakaan, sillä ei ole mitään mitä voisin keksiä käynnin syyksi". JATKUU

4

2660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lööv--

      "En voi valitettavasti pyytää asiakkaita treffeille" hän sanoo. Tulen jo melkein kiukkuiseksi. Miksi hän kertoo tällaista minulle, kiduttaakseenko minua? Ensin katsoo merkitsevästi ja sitten peruu kaiken. "Mutta ehkä voimme törmätä tuolla ostarin kahvilassa, sattumalta" hän iskee silmää minulle.

      Voi luoja miltä tuntuu. Olen melkein kiimainen kun tajuan, mitä voisin saada tänä iltana. Ihana mies, ihana päivä. "Joo, vartin yli viisi?" vastaan. Mies katsoo minua ja hymyilee ilkikurisesti. Jatkan vielä hetken flirttailua hiuksiani sukien. Mies naputtelee koneelle, kääntyy ja sanoo lääkärin asiallisella äänellä silmää samalla iskien: "Hei, hei." Perhoset mahassa lähden liihottamaan kotiini.

      Kotona käyn uudelleen suihkussa, olenhan ihan kostunut. Vaihdan stringit jalkaan ja puen seksikkään mekon ylleni. "Jos tämä tyttö ei illalla saa, niin kuka sitten?" ajttelen. Sipaisen vielä puuteria ja ripsiväriä, laitan hajuvettä ja dödöä. Korkokengät kaivan kaapista valmiiksi eteiseen odottamaan. Alapäätä tykyttää. Tekisi mieli saada komistus nuolemaan minulle orgasmia. Siitä onkin jo aikaa, kun olen viimeksi saanut.

      Iltapäivällä saavun sovitusti kahvilaan. Hän odottaa jo pöydässä. Nähdessään minut hän sanoo: "Luoja miten kaunis ja pikkuinen olet, kuin enkeli. Unelmieni nainen." Noustuaan seisomaan hän halaa minua ja antaa suukon poskelle. Hymyilen haltioituneena. Tilaamme kahvit ja juttelemme kaikkea elämästä. Flirttiä on ilmassa ja mies kysyy kupillisen jälkeen haluanko nähdä hänen kotinsa. Vastaan myöntävästi.

      Menemme hakemaan hänen autonsa lääkäriaseman parkkihallista. Ajamme hänen kodilleen noin puoli tuntia. Matka tuntuu lyhyemmältä. Mies juttelee ja minä flirttaan hänelle peittelemättä mitä mielessäni on. Mies taitaa tajuta myös. Ja hänkin näyttää jo vähän menettävän rauhallisuuttaan, hän hengittää raskaasti ja katselee minun rintojani ja kasvoja vuorotellen.

      Kotinsa ulko-oven avattuaan hän on jo rauhallisempi ja lähempänä sitä ammatillista lääkäriä, jonka aiemmin tänään tapasin. Hän kuitenkin hymyilee minulle ja ojentaa kätensä. Hän taluttaa minua ympäri asuntoa: makuuhuone, olohuone ja keittiö tulevat nopeasti esitellyiksi. "Kylpyhuone on tuolla", hän viittoo. "Ja tuolla vierashuone, jos haluat jäädä yöksi", hän sanoo virnistäen.

      "Enköhän nukkuisi muualla", sanon ja katson flirttaillen. Mies alkaa näyttää taas yhtä levottomalta kuin autossa. Olemme makuuhuoneessa ja mies seisoo edessäni. Hän alkaakin halata minua ja kumartuu suutelemaan, olenhan paljon lyhyempi. Suutelemme pitkään ja hitaasti. Mies laittaa kädet rinnoilleni. "Olet niin ihana, että mieleni tekisi vähän muutakin" hän tokaisee. Hymyilen jo kosteana mutta sanon "sä oot vähän tuhma tänään, katsotaan miten pitkälle mennään". Mies virnistääkin äkkiä ja työntää minut takanani olleelle sängylle selälleni. Hän suutelee kaulaani ja sanoo, että olen kaunis ja seksikäs. Hymyilen posket punoittaen ja nautin kielestä joka kutittelee kaulallani. Hengitän jo kiihottuneena ja odotan, että saisin jo kieltä klitorikselle. Tai kalun sisälleni. Ujutan käteni päälläni makaavan miehen penikselle. Farkut ovat tosin edessä. Sivelen kullia farkkujen päältä ja mies huohottaa päälläni. "Aaaaah." Työnnän käteni farkkujen sisään. "Ihanan kova kulli, isokin vielä."

      Vedän boksereita ja farkkuja alas, kulli ponnahtaa esiin. Ihana kulli ja pinkeät kassit täynnä spermaa. Olen jo ihan himoissani. "Anna mulle kullia, jooko?" kysyn mieheltä. Mies virnistää taas ja ottaa käteni käteensä, vie ne pääni yläpuolelle ja pitelee paikoillaan. "Nyt minä määrään tahdin", hän sanoo. Minua jännittää, mutta sitten näen hänen pehmeät silmänsä. "Kunhan laskin leikkiä, aion olla sulle hellä." "Ootko sä käynyt muuten testeissä viime aikoina tai maannut monen kanssa ilman kumia?"

      "En harrasta sellaista", sanon. "Siis mitään kertapanoja tai pelkkää seksiä ilman tunteita." "Hyvä, sillä en minäkään. Kävin myös testeissä parisuhteeni päätyttyä uskottomuuteen, ja olen puhdas." "Hyvä," vastaan ja kerron itsekin tehneeni seksitautitestit viimeisen suhteeni jälkeen ja näemme toisistamme sen olevan totta. Vaikkei toiseen saisikaan luottaa niin.

      Himo vie mukanaan ja otan miehen kullin suuhuni. Hän äännähtää ja laittaa silmät kiinni. Runkkaan suullani tuota ihanan kokoista taikasauvaa ja hän työntää sormia pilluuni. "Mmmmh", ääntelen ja saan pian. "Oho, tulit jo", hän sanoo. "Joo, mutta haluan lisää", vastaan kiimoissani.

      Vaihdamme 69-asentoon ja makaan hänen päällään. Suuni tekee töitä hänen kulli suussani ja samalla hieron pilluani hänen naamaansa. Tuntuu taivaalliselta. Hän työntää kieltä sisääni ja liikuttaa sitä kuin munaa siellä. Imaisen välillä hänen kassejaan ja otan taas kullin suuhun. Pian se suihkuttaa spermat suuhuni. "Aaaaaaahhh" hän huutaa.

      Nousen pois miehen päältä ja hän alkaa uudelleen nuolla minua maatessani hänen sängyllään. Hän nuolee klittaa ja työntää sormia samalla sisälleni. Otan hänen kullin samalla käteeni ja runkkaan sitä. JATKUU

    • löööv--

      Runkkailen kovaa kullia ja tönäisen vuorostani miehen makuulle sängylle. Käyn hänen kyrpänsä päälle ja ratsastan sillä villisti. Kulli työntyy sisääni kymmeniä kertoja. Välillä kuitenkin hidastan vauhtia ja kiusoittelen miestä suutelemalla häntä suulle. Samalla rakastelemme rauhallisesti vaikka mies haluaisi kovemmin.

      Lopulta annan miehen laueta sisääni ratsastaessani hänen päällään. Kulli nykii ja suihkii spermat sisälleni. Valtavasti spermaa. Olen kiimoissani ja haluan lisää. Mieskin on parin minuutin suutelemisen jälkeen taas valmis. Kulli kiiltelee touhutipoista ja minun ovulaatiolimastani.

      Mies alkaa asetella minua kontilleni sängylle ja työntyy minuun hellästi puristellen samalla tissejäni. "Mmmm, kaunis nainen", hän mutisee. Teemme molemmat töitä orgasmin eteen ja pian vavahtelen pilluni ja peräaukkoni supistellessa voimakkaasti.

      Mies ei anna minulle lepoa orgasmin jälkeen. Hän työntää jälleen suunsa pillulleni ja nuolee sitä kiihottavasti. Pian olen taas halukas ottamaan täydessä seisokissa odottaneen kullin sisääni. Hän ujuttaa sen sisään ja nautimme lihallisesta hetkestä. Vaihdamme asentoa ja istun miehen syliin kasvot hänen kasvoihinsa päin. Suutelemme ja rakastelemme siinä kunnes molemmat ovat laukeamassa. Voimistan liikkeitäni ja alan pian voihkia. Mies alkaa taas pian tulla sisälleni ja molemmat käymme raukeina makaamaan sängylle.

      "Käydäänkö hakemassa jälkiehkäisy?" hän kysyy minulta. Sen jälkeen hän alkaa taas kiusoitella minua kielellään ja työntää sen vaginaani. Hän pyörittelee sitä siellä kunnes tulen. "Ja nyt mun vuoro" hän sanoo ja työntää jäykistyneen peniksensä suuhuni. Imen sitä ahnaasti ja toivon, että suhteestamme tulee jotain enemmän.

      Kävelemme käsi kädessä apteekkiin. Takaisin tullessa suutelemme tiellä ja pian mies johdattaa minut puistikkoon ja nostaa minut kannon päälle. Hän syö minua silmillään. Pian myös suullaan. Taas on kieli pillussani ja voihkin metsässä. Olemme eläimellisten tunteiden vallassa. Joku mies ulkoiluttaa koiraansa ja kulkee viheltäen ohi. En välitä vaikka hän katsoo. Olen rakastunut tähän urokseen jota panen. Otan suihin ja imen kassejakin välillä. Voi, minkä aarteen löysinkään. Niin ihana kulli ja niin terhakat kassit, joista tulee siemeniä vaikka muille jaettavaksi.

      Miehen luona käymme nukkumaan kellon ollessa jo paljon. Mies nuolee rintojani ja hivelee klittaani sormellaan. Pian on kieli taas vauhdissa työntyen sisääni ja lutkuttaen klitoristani. Nousen suutelemaan miestä ja annan terskallekin pienen pusun. Suutelen kullia ja nuolen sitä ylös alas. Mies työntelee sormia samalla sisälleni ja ulos. Olen ihan märkä ja hän työntyy pian sisälleni. Laukean äkkiä ja haluan silti lisää. Käyn miehen naaman päälle istumaan ja ratsastan siinä pervosti. Mies nostelee voimakkailla käsillään minua ja tekee kovasti töitä suullaan. Hän on taitava kielimies. Laukean jälleen miehen suu pillussani ja mies laittaa minut jatkaamaan liikettäni hänen suunsa päällään. Hän kiristää nuolemistahtia ja työntää voimakkaasti kieltään pilluni sisään. Alan taas kaivata himokasta kalua sisääni ja mies lukee ajatukseni liikkuessani hänen naamansa päällään edestakaisin.

      Mies laittaa minut lähetyssaarnaajaan, nostaa jalkani ylös olkapäilleen ja työntyy urahtaen tiukkaan pilluuni. Hän hidastaa vauhtia ja lykkii syvälle niin että taju meinaa lähteä minulta. Rakastelemme ihanasti ja suutelemme välillä. Kulli liikkuu hyvin sisälläni ja on liukas ja sopivan kokoinen. Mies hieroo kädellä klittaani ja pian panee kovemmin kuin koko päivänä. Pian pyllyni ja vaginani supistelevat myös hyvin voimakkaasti ja mies purkautuu sisääni.

      Mies suutelee minua ja kuiskaa kirjoittavansa huomenna minulle pillerireseptin, jos tahdon. "Totta kai tahdon", vastaan. Loppuviikon panemme kuin kanit aamuin illoin. Mies nuolee minua himokkaasti pari kertaa päivässä ja minä vuorostani häntä. Orgasmimme tuntuvat vain muuttuvan voimakkaammiksi joka kerran. Kulli kiiltelee päivittäin pari kertaa touhutipoista ja minä haluan sen sisääni tekemään töitä.

      Viikon jälkeen pidämme muutaman päivän taukoa lähtiessäni sukulaiseni luokse lomalle. Takaisin tullessani mies tulee vastaan lentokentälle, halaa ja kertoo rakastavansa. Menemme himoissamme lentokentän vessaan ja rakastelemme pöntön päällä ilman sen kummempia esileikkejä. Kotimatkalla taksin takapenkillä mies työnää sormia sisälleni ja minä yritän olla uikuttamatta, ettei kuski tajuaisi.

      Rappukäytävässä olemme ihan holtittomia ja mies panee minua istuessani ylemmällä portaalla. Kylmä porras pyllyni alla ei vähennä himoa. Olen rakastunut ja erityisesti rakastan mieheni kovaa, ahkeraa kyrpää. Sekä hänen hyvää tekeviä huuliaan ja kieltään.

    • lööv--

      Antakaahan palautetta ekasta novellistani :)

    • kiimassa-n49

      Kiihotuin ja jouduin dildolla tyydyttää itseni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe