Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tekarien häviäminen

sus.morsian

Silloin tällöin sattuu tällainen elintärkeä humahdus, että hampaat häviävät. Kun en kuulu tähän eliittiin, joilla omat hampaat säilyvät ikuisesti, onko sekin jonkinlainen erinomaisuuden osoitus, kun kerrotaan hammaslääkärillä käynneistä.
Itselläni perinnöllisyydestä johtuen ja sikin sokin olleitten hampaitten paikoista johtuen hampaat olivat tätyteen paikatut, joten tekarit olivat ainoa vaihtoehto.

No niin, joskus ei muista, mihin hampaansa laittaa, onko lajitovereita.
Ps. suutelemista eivät haittaa lainkaan nää tekarit.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minullakin osaproteesi. Alaproteesi oli kateissa viikon. Erikoishammasteknikon pajalta vastattiin, että uusi maksaisi 1100 €. Onneks löytyivät. Pitäis taas pohjauttaa kun ovat väljentyneet.

      Kaikki ne sanoo että yöksi kuivaan lasiin, niin ettei bakteerit riehaannu lisääntymään liotusvedessä.

    • hyväton

      Minä pidän aina suussa .
      On otettu alhaalta kummaltakin puolelta viimeiset Ja niihinkin laittoi hammaslääkäri vaan yteensä yksi kumpaankin sivuun -- ihmettelin mutta sanoi, että on parempi purenta , sellanen lenkki metallinvärinen on esessä etuhampaidentakana-

      -- Ylhäällä edessa on 6 joskun aikoja laitettut inplantit . ja takana kummallakin puolella 6 sillankanssa on sellanen metallinen ihan heikko .
      Ne hampaat otettiin pois kun lääkäri tukkäs että Amalkaani paikat on poistettava --ja piti tämän proteesin parempana ratkaisuna . Tiedähäntä --pikkusen epäilen ja näissä on se kova työkin aammuin illoin pesen hyvin ja ei ole ollut suussa ikenissä koskaan minkäänlaisiakipukohtiakaan --kun pitää puhtaana. . Onhan siimä se oma vaiva. Mutta aikaa on --kun ei kukaan ole komentaMASSA --ETTÄ TULES MYT JO SIELTÄ VESSASTA , ETTÄ MUUTKINPÄÄSEE. ;=)
      U,M

    • tekarilainen

      Täällä on syyllistetty jopa sota ajan lapsia siitä että hoitivat hampaansa huonost ja saivat rippilahjaksi tekarit. Yksiki aina selitti miten suolalla hangattiin kun ei muuta ollut ja miten purtiin porkkanaa kesät talvet. Mutta kun ei ollut sitä harjaakaan millä olis harjannut suolan kanssa. Jos alkoi hammasta särkeä, se vedettiin pois ja sillä sipuli. Sokeria syötiin kun saatiin, se oli tärkeä energian lähdekin laihoille lapsille. Yhteen aikaan se hammas terroristi aina paasasi, sama kuin se alkohooli terrosistiki.

      • Hyvään-kannustusta

        Suola on kyllä hyvä pesuaine hampaille, käytän aina välillä, vaikka eihän se maultaan niin hyvää ole kuten sokeri. Sokeria ainakin minä välttelen.

        Hyvä että hampaiden hoitoonkin on täälläkin kannustettu ihmisiä.


      • kiitossatumaiselle
        Hyvään-kannustusta kirjoitti:

        Suola on kyllä hyvä pesuaine hampaille, käytän aina välillä, vaikka eihän se maultaan niin hyvää ole kuten sokeri. Sokeria ainakin minä välttelen.

        Hyvä että hampaiden hoitoonkin on täälläkin kannustettu ihmisiä.

        Hieno asia että olet jaksanut kannustaa meitä vanhoja hampaansa tuhonneita, taitaa vaan olla myöhäistä kun ne on menetetty. Alkoholissakin niin paljon energiaa sitä pitää vältellä, läskiä kertyy muuten.


    • ar-vaa-kuka

      sus hei!
      kun teillä on hellä hetki sanot rakkaallesi 'oi kun olet ihana, anna ne hampaani sieltä lasista että saan purra sinua--helläsi tiätty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe