Mitä on koraani?

bvfdfghjkjgf

SATUKIRJA.... ei muuta

Raamattu ei ole sitä

30

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muslimi

      Aika hyvä satukirja pitää olla kun se on ilmestynyt noin 1400 vuotta sitten ja siinä on historiaa ja tiedettä . Esim siinä lukee että faaraon ruumis löytyy ja niin se löytyikin... ja että ihminen syntyy alkiosta, kun joskus rooman aikaan luultiin että ihminen on valmiiksi äidinsä mahassa odottamassa urosta... tai sitten se että mailmassa on kaksi merta jotka eivät sekoitu keskenään.... kun taas tuo teidän raamattu joka ei ole alkuperäinen vaan muutettu, niin se on satu kirja... luin eilen uutisin jossa sanottiin että löydettiin vanha raamattu turkista, joka on 700 vuotta vanhempi kuin koraani, ja siinä sanottiin että jeesus ei ole jumalan lapsi vaan profeettaa ja, että profeetta muhammed on viimeinen prrofeetta. Oisin linkannut sen mutta yllätys yllätys sivu oli poistettu googlaa vaikka 2000 vuotta vanha raamsttu mitä jos sä löydät tsi googlaa englanniksi niin varmasti löytyy..... lopuksi linkkaan videon jossa selitetään elämän tarkoitus muslimeilla.:

      https://youtu.be/dfW9HYDenG0

      • lkjhgfdfghjki

        Koraanin on kopioitu samoja asioita mitä on Raamatussa.


      • Muslimi
        lkjhgfdfghjki kirjoitti:

        Koraanin on kopioitu samoja asioita mitä on Raamatussa.

        Jos puhut tosta nykysestä raamatusta niin olet väärässä sillä koraani on vanhempi kun toi nyky raamattu, mutta jos puhut vanhata raamatusta niin siinä on sama jumala kuin muslimirn allah, kuten aijemmin sanoin vanhassa raamtusa sanotaan että viimeinen profeetta on muhammed ja että jeesus ei ridtiin naulitti vaan nousi elävänä tuonpuoleiseen


      • justushki

        Voiko nykyaikana 2015 todella joku pitää joitain
        primitiivisten paimentolaisten tarinoita jonain Jumalan sanana? Voi hyvää päivää!!!


      • Mehmetti

        Tappamisen käsikirja!


      • 5364563

        Muslimien jumala ei ole sama jumala kuin kristinuskon (tämä ei kuitenkaan oikeuta sortamaan KETÄÄN vaan rakkaudella pitäisi aina puhua). ”Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.”

        ‭‭1. Johanneksen kirje‬ ‭2:22 pitää uskoa että Kristus on Jumalan Poika ja Jumala (mutta ei Isä Jumala vaan Jumala Kolminaisuuden mukaan).


      • eipahalle

        Eikö koraanin lopullinen versio ollut monien versioiden summa joskus v.700 n.paikkeilla. Kun se vihdoin monien kiemuroiden ja kompromissien avulla saatiin useimmat hyväksymään lopullisesti.


      • Hei125e

        Islam on antikristuksen uskonto eli saatanan uskonto Raamatun mukaan, sillä se kieltää Pojan. 1 Johanneksen kirje 2:22 "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja POJAN." Kyseessä ei ole sama jumala tämän takia. Islamissa annetaan oikeus tappaa jos puolustaudutaan, mutta mikään väkivalta ei koskaan ole oikein! Jeesus sanoi Matteuksen evankeliumi 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat." Ja "rakasta vihamiestäsi". Jumala rakastaa kaikkia siksi meidän kuuluu rakastaa kaikkia, islam ei tätä tee. Oikea kristitty ei tapa ketään.


    • Baycon

      Miksi te ruumita profeettanne kanssa etsitte? Jeesus on Kristus ylösnoussut Vapahtaja, Jumalan Poika ja iankaikkisen elämän antaja.

      • Muslimi

        Se kyseinen tuumis on osaa historiaa ja siitä puhuin että koraani on täynnä historiaa ja toi oli esimerkki


    • Baycon

      Allah on sama persoona joka kiusasi Jeesusta erämaassa 40 päivän jälkeen. (Matt. 4:1-11)

      • Muslimi

        Tai sitten allah on sama jumala jota jeesus palvoi. Edelleen tuo uusi raamattu on muutettua kristinuskoa... ggoglaa vaikka vanha raamattu suomeksi tai englanniksi. Löydät sivun jossa puhutaan siitä että löydettiin raamattu joka on nahasta tehty. Siinä sanotaan että jeesus ei ole jumalan lapsi vaan profeetansa ja, että häntä ei ristiin naulittu vaan hän nousi elävänä tuonpuoleiseen, joka tapauksessa se kirja on tutkiutumassa, että onko se aito vai ei, jos se on aito niin uskon että monet kristityt tulevat muslimiksi, joten en usko että se ilmoitetaan medialle


      • Baycon

        Ei ole "tai sitten". Tai sitten on teille muslimeille. Jumala on on kutsunut teidät pois sieltä ahdistuksen keskeltä että aloittaisitte seuraamaan tosi Jumalaa kuoleman sijasta, Jeesusta Kristusta.


    • atteboi

      Ristinuskovaisia on maailman muihin uskontokuntiin verrattuna niin vähän, että tuskin kannattaisi mainita samana vuonnakaan.
      Pisara meressäkään ei lainetta aiheuta, joten ihan pöljää on kuvitella olevansa muuta, kuin surkea vääräuskoinen, sekä harhaan johdettu.

    • suomalainenmuslimi

      Me muslimit uskomme että Jumala lähetti ensin Tooran ja Raamatun mutta ihmiset muuntelivat Jumalan sanaa joten luojamme lähetti viimeisenä kirjanaan Koraanin. Meidän Jumalamme on siis sama kuin kristittyjen ja Juutalaisten. Koraanissa ei ole kopioitu Raamatusta vaan kaikkien kirjojen sama kirjoittaja (Luoja) lähetti Koraanin korjaamaan ja jatkamaan muunneltua raamattua. Koraanin mukaan Muslimit, kristityt ja juutalaiset ovat kaikki kirjan ihmisiä ja Koraanin mukaan kristityt ovat meille "lähimpänä ystävyyttä"
      Koraani 5:82. ...oikeauskoisten ystävyyttä lähinnä olevissa varmasti tapaatte sellaisia, jotka sanovat: »Me olemme kristittyjä»; tämä johtuu siitä, että heidän joukossaan on pappeja ja munkkeja ja että he eivät käyttäydy pöyhkeästi.

    • Inssivaan
      • hgfdrtyu

        Kääntykää Jehovan todistajiksi, niin pelastutte


      • Käännynnynnäinen

        Kyllä mormooniksi kääntyminen antaa parhaan varmuuden pelastumisesta...


    • alfa123om2222

      Koraanista on useita käännöksiä, joiden antama kuva poikkeaa toisistaan huomattavasti. Luen esim. parhaillaan englanninkielistä käännöstä, jossa toisen suuran alkusäkeissä nuhdellaan, alennetaan ja väitetään olevan selkeässä harhassa Profetta Jesajan kirjassa mainittujen Messiaanisten hahmojen eli: Iankaikkisen Isän, Rauhan Ruhtinaan, Ihmeellisen Neuvonantajan sekä Väkeävän Jumalan.

      Suomenkielisissä käännöksissä ei käy ilmi tuo sama asia. Ainakaan yhtä selkeästi.

      En ihmettele Kristittyjen penseyttä useita Koraanin käännöksiä kohtana, koska noin kovin nuhdellaan Messiaanisia hahmoja Koraanin alussa. Ja tuntuu siltä kuin Koraanin kriitikoilla olisi tutemusta juuri parhaiden vieraskielisten käännösten sanomasta. Sen sijaan suomennoksista he eivät juuri perusta tai välitä.

      Koraani kieltämättä on vaikea kirja hyväksyä? Mutta arvokas sen sisältö on kaikin tavoin sekä antaa Jodatusta sekä erilaisia aarteita.

      • Vastauksiin

        Baqaran suura al-korsi. Eikö se hiukan muistuta Johanneksen evankeliumia? God, there is no God but him. The ever-living the ever-wacthful tähän tyyliin. Jos joku muistaa missä jaksossa se luettiin suomenkielisenä ylen ohjelmissa, kertokaa.


    • ttkkl
    • alfa123om2222

      Tuo, että kaikkia kehotetaan parannukseen on totta. Mutta ei tänä päivänä enää kehoteta kaikkia uskomaan Jeesukseen. Itseäni esim. kehotettiin uskomaan: Believe To the Holy One of Israel.
      Paluun pantuna Jeesus on luonnollisesti kirottu eikä Holy One. Tosin itselleni on valjennut viime päivinä, että Jeesuksen sijaan saatettiin ristiinnaulita ns. sijaiskärsijä eli kaksoisolento. Islamin lisäksi tähän viittaisivat myös Gnostilaiset tekstit.

      • eipahalle

        Kyllä edelleen opetetaan uskomaan Jeesukseen sillä Jeesus sanoi ilman minua te ette ole mitään.
        Jeesus toteutti Isä Jumalan tahdon piirulleen niin miksi ei pitäisi toteuttaa Jeesuksen opetusta piirulleen edellyttäen jos kykenee mutta voi yrittää tehdä parhaansa.
        alfa123om2222 miksi puhut vastoin parempaa tietoasi, etsin perustettasi väitteellesi jos avaisit hieman vai narrasitko.


    • joo-0

      Koraani on saanut vaikutteita kristillisestä gnostilaisuudesta.

    • Näin-meillä

      Ei vaan hyvä koiran jätöksien keräämiseen. Minä hankin pari kappaletta, kun uusi koiranpentu tuli taloon ja aika imukykyistä paperia onkin kun käytän koraanin sivuja lattialla johon pentu voi pissiä. Jos koraanin sivuja jää yli niin heitän sikalaani sikojen virikepaperiksi loput koraanista.

    • Herra666

      Paskoja kirjoja Raamattu ´ vastaavat opukset !! Yks hyvä juttu Raamatussa oli ! TUTKIMATTOMAT OVAT HERRAN TIET !! sinä mielestäni PARAS raamatun OPPI !!!

      • eipahalle

        Tutkimattomat ovat Herran tiet mutta ihmisen tie on selkeästi tuotu esiin Raamatussa joten omaa tietä vain kulkemaan että voi joskus avoimesti kohdata Jumalan siten että katsetta ei tarvitse alas painaa.


    • voi_ihmisten_

      Koraani on murhamiehen sepittämä HALLINTO-OPPI jossa kehoitetaan tappamaan vääräuskoiset elleivät käänny muslimeiksi. Itse kirjailija tappoi omin käsin 600 jopa 900 vääräuskoista. Vääräuskoisia ovat etupäässä juutalaiset ja kristityt.
      Isis edustaa Islamia parhaimmillaan. Kannattaa tutustua oikeiden tutkijoiden
      tekemiin tutkimuksiin. Mitä koraanissa sanotaan on sitä noudatettava kirjaimellisesti,
      koska jumala on niin määrännyt. Muslimi ei voi ottaa mitään pois, ei lisätä eikä tulkita käskyjä. Katselin pätkän ajankohtaisen kakkosen Islam iltaa vai mikä se oli.
      Kyllä alkoi ottamaan päähän se tietämättömyys ja typeryys mitä siinä paasattiin.
      Heidi Hautala möläytti suustaan oikein paksua paskaa, niinkuin tapoihin kuuluu.
      Eivät tunnusta itse muslimitkaan tai eivät tunne uskontonsa syvintä olemusta, vai lukevatko ihmiset ainoastaan alkuosan koraanista joka on aika sävyisä.
      Kirjailijasta tuli suuri pomo Medinassa ja kieli kellossa muuttui, rupesi juutalaisilta
      päitä putoamaan. Näin lyhyesti.

    • TotuusonRaamatussa

      Polttakaa kaikki koraanit mitä saatte käsiinne.
      Se on roskakirjallisuutta, jolla manipuloidaan ihmisiä.

    • julmajuhankirves

      Koraani on suuri kusetus. Moneen kertaan editoitu ja jälkeenpäin lisätty tarinoita, jotka on muka ennustanut asioita. Mikään muu ei ole niin petollinen yhdistelmä kuin koraani ja muslimi. Jos muslimit valloittaa maailman, niin se on bye-bye. Niin kehittymätön, suppeasti ajatteleva ja mielivaltainen kuin muslimi onkin. Sen vuoksi islamin maailma ei kehitykään kuten sivistynyt maailma.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe