Kokemuksia - Drop-kylpytynnyri ?

kylpytynnyri

Vantaan Asuntomessuilla tutustuimme uudenlaiseen todella tyylikkääseen kylpytynnyriin nimeltä Drop. Onko jollain jo kokemuksia kyseisestä tuotteesta?
Tuosta siis kyse: www.dropallas.fi

43

14303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipaljulle

      Meillä ei ole kylpytynnyriä vaan poreamme, joka toimii sähköllä (Hot Spot relay). Ammeeseen sopii yhteensä 7 henkilöä ja se on meillä takapihalla.

      Jos ei ole muutamasta tonnista kiinni, niin osta siis oikea poreamme joka lämpeää sähköllä. On huomattavasti miellyttävämpi ja helpompi käyttää sekä hoitaa. Meillä poreamme on heti käyttävalmis kun siitä vain nostaa suojakannen ylös.

      Tuollaisen "paljun" ongelma on se, että saat lämmittää sitä puilla kaun ja melkeimpä joka kerta tulet lämmittämään sen liian kuumaksi. Lisäksi vettä saat olla siihen koko ajan vaihtamassa. En usko, että siitä löytyy hopeaionidipatruunaa yms.
      Me ostettiin viime vuonna poreamme ja ollaan oltu todella tyytyväisiä ja esim. sähkölaskukaan ei noussut mitenkään merkittävästi. Ehkä keskimäärin 70€/kk on lasku ollut aiempaa suurempi (kesällä ehkä 20€/kk) ja asutaan Oulun korkeudella.

      Ammetta on käytetty melkeimpä päivittäin. Veden olen vaihtanut altaaseen tasan 2 kertaa. Klooria lisään altaaseen noin 2-kertaa viikkoon. Muita hoitotoimenpiteitä siihen ei tarvitse. Jos sen sijaan paljun ostat, niin joka ikinen kerta teet siihen liittyviä valmisteluja ja paljon noin 2 tuntia per käyttökerta.

      Joten unohda paljut ja osta oikea poreamme.

      • jonilainen

        En kyllä ulkoporeallasta ostaisi, vaikka olisikin se kymppitonni taskussa. Jotenkin mauttoman näköisiä ja mieluummin puilla lämmitän, kun alkuinnostuksen jälkeen se käyttö on kuitenkin lähinnä viikonloppuisin. Ajattelepa, mitä kaikkea tuolla 70€/kk saa...


      • molemmatkäytössä

        Meillä on myös kotona sähkökäyttöinen poreamme ja vastaavasti mökillä "palju" Liputan ehdottomasti poreammeen puolesta. Kyllä poreamme on niin paljon helppo hoitoisempi ja käytännöllisempi ja läpötila on aina vakio. Palju on mökillä ihan jees, mutta kyllä se siihen jääkin.

        Lisäksi mitä vähemmän käytät poreammetta sitä vähemmän siinä kuluja. Nykyisin ammeen suojaeriste on niin vahva, että käyttömättömänä se ei kuluta "sitä yhtä" ollenkaan ja esim. kesällä ammeen käyttö ei näy ainakaan meidän perheessä yhtään sähkölaskussa.

        Eli jos homma ei ole muutamasta tonnista kiinni, osta ehdottomasti oikea poreamme. Et varmasti tule katumaan.


      • ulkoporeallasvierahat

        Meillä on kokemusta ulkoporealtaista. Oli ihan markkinoiden laadukkainta merkkiä, hintaa 15 000€ ja kyllä sen rooli jäi ihan vaan kerryttämään sähkölaskua. Toisin kuin yllä sanotaan, niin olisi pitänyt hoitaakin. Viikottain pitäisi lisätä aineita ja säännöllisesti puhdistaa suodatinta. Otsonaattoria vaihtaa muutaman kuukauden välein yms. Eli kalliin hankintahinnan lisäksi vuositason kustannukset ovat satoja euroja.


    • droponpop

      Hankimme Drop-altaan Helsingin kevätmessuilta ja olemme sitä käyttäneet nyt ahkerasti monta kuukautta. Meillä on siinä kamiinan lisäksi sähkölämmitys ja suodatinjärjestelmä eli voimme pitää siinä vettä koko ajan ja lämmön sillä tasolla kuin sähköllä haluamme. Jos lähdetään pidemmäksi aikaa pois, voidaan sulkea sähkölämmitys ja palattuamme saadaan kamiinalla allas nopesti 37-asteiseksi. Se on jo yksi niistä kivoista eduista, joita ei ulkoporealtaissa ole, kun sähköllä lämmittäminen kestää kokonaisen vuorokauden kylmästä vedestä lämpimäksi ja maksaa kertarysäyksenä melkoisen paljon. Talvella tullaan pitämään allasta sulana sähköllä ja lämmitetään kamiinalla kun halutaan käyttää. Ei tarvi pelata veden kanssa, eikä toisaalta maksaa yhtään turhaa. Toki halutessamme voitaisiin pitää sähköllä koko ajan lämpimänä talvellakin, mutta se sopii paremmin niille, jotka haluaa päivittäin kylpeä. Suurin syy, miksi Drop hankittiin, on kuitenkin se upea ulkonäkö. Perinteiset kylpytynnyrit kammotti ja ulkoporealtaat on liian "avaruushenkisiä", eikä istuisi meidän tyylikkäälle terassille. Summa summarum, suosittelen lämpimästi enkä ihmettele, että ihastuitte ulkonäköön!

      • Hophophop

        Onko mainitsemasi sähkölämmitys lisävarusteena myytävä vastus vai joku muu lämmityssysteemi?


      • Dropinkäyttäjä
        Hophophop kirjoitti:

        Onko mainitsemasi sähkölämmitys lisävarusteena myytävä vastus vai joku muu lämmityssysteemi?

        Suodatin järjestelmän yhteyteen saa lisävarusteena lämpövastuksen joko 3 tai 9 kW. Vastuksessa on säädettävä termostaatti.
        Loisto peli tää Drop, siinä voi yhdistää kylpytynnyrin ja porealtaan hyvät puolet samaan pakettiin, kuitenkin poreallasta edullisemmin.


    • kohtamo

      Me saimme oman Drop-altaamme kesäkuussa ja olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä. Kylpytynnyreitä tilavampi ja on ollut helppo pitää puhtaana. Siitä on ollut paljon iloa niin meille aikuisille kuin lapsillekin! Syysiltoja odotellessa :)

      • reklam

        Meilä kans ollaan tyytyväisiä (mainos).


    • rufesu

      Minä olen myös hankkimassa dropia. Mietin vain että mitä lisävarusteita kannattaisi ottaa..? Ja onko se kamiina hyvä kun kuulostaa hieman työläältä vai pitäisikö ottaa sähkölämmitys..?

    • Ala-arvoista

      Päädyimme hankkimaan Drop-altaan sen ulkonäön vuoksi. Design tuote, sopii modernimmankin omakotitalon pihaan. Hintakin tuntui kohtuulliselta, ainakin peruspaketti, vähän vajaa 3000€. Halusimme altaaseen välttämättömät vedenpuhdistuspumpun, uv-puhdistajan, lämpövastuksen, sähköä säästävän eristetyn rungon ja lämpöeristetyn kannen, ja hintaan tuli melkein pari tonnia lisää. Halusimme vielä vähän "luksusta" eli valot ja poreominaisuuden, koko paketin hinta toimitettuna nousi lähes 6000€. Paljuksi siis aika hintava.
      Kun teimme kaupat meille kävi selväksi, että yrityksellä ei ole minkäänlaista asennuspalvelua (paitsi jos on Turun-seudulta). Myyjän mukaan asennus on helppoa kuin heinänteko! Tässä vaiheessa olisi pitänyt hälytyskellojen soida, mutta design vei mennessään. Viime viikolla tämä komistus sitten saapui lavaan ruuvattuna pihaamme.
      Kuuden henkilön voimin kannoimme altaan paikoilleen. Se olikin sitten se "asennuksen" helpoin osio. Välttämättömät "lisävarusteet" olivatkin sitten ala Ikea eli vedenpuhdistuspumppu ja uv-puhdistin toimitettiin atomeina. Mukana tuli 32 sivuinen opas sekä vedenpuhdistuspumpun 40 sivuinen kuvallinen koontiopas youtubesta löytyi vielä opasvideokin pumpun kokoamisesta. Parin kolmen tunnin projektin jälkeen, pumppu oli kasassa ja sen jälkeen alkoi uv-suodattimen kasaaminen ja yhdistäminen puhdistuspumppuun. Joo, kyllä osat löysivät oikeille paikoille, mutta vähän ihmetytti, että tee-se-itse-metodilla kasataan laitteita, joiden läpi kulkee vesi! Ihmettelen kovasti, jos joku ensimmäisellä kerralla saa laitteiden- ja vesiputkien liitännät tiiviiksi, erityisesti ilman putkimiehen koulutusta ja välineitä!!! Ja siitähän se nimi Drop on varmaan tullutkin, drop, drop, drop, drop...,,
      Valitettavasti Drop-altaan käyttöönotossa ei ollut mitään positiivista! Sähkömiehemme ihmetteli, etteivät laitteet olleet valmiiksi altaan huoltotilassa kiinnitettyinä sekä vesi- ja sähköliitännät esiasennettuina. Sähkömies joutui tekemään pistorasiataulun altaan huoltotilaan.. Valitettavasti Dropissa ei ole muuta kuin kaunis kuori! Tuotteistaminen on jätetty kesken ja asiakkaan päänsäryksi ja vastuulle jääkin saako altaan tekniikkaa toimimaan vai ei. Me emme valitettavasti saaneet helpoksi mainostettua asennusta niin vesitiiviiksi, että veden olisi voinut jättää altaaseen! Nyt ei auta kuin toivoa, että saamme putkimiehen paikalle kokoamaan pumpun ja uv-suodattimen sekä tekemään kaikki putkiliitännät uudelleen.
      Kovan hypen saattelemana Drop on saanut kovasti palstatilaa. Valitettavasti tuote on keskeneräinen ja asiakaspalvelu olematon! Jos oletetaan, että asiakkaan on itse selviydyttävä "asennustyöstä" ei asentaminen saisi sisältää muuta kuin töpselin seinään laittamisen ja veden täyttämisen altaaseen. Toimituksesta puuttui kaikenlisäksi LYHYT ja SELKEÄ ohje mitä tehdä ja ottaa huomioon kun allas otetaan käyttöön! Hieno tuote, joka valitettavasti ryssitään ala-arvoisella toteutuksella ja olemattomalla asiakaspalvelulla.
      Me emme allasta ole ongelmista johtuen saaneet vielä käyttöön. Kunhan se on käyttövalmis on sähkö- ja putkimiesten työhön uponnus vähintään 1000€.

      • Allasrakennus

        Hei,

        Hieno allas ja muotoilu.Valitettavasti tuotekehittely porealtaaksi on jäänyt kesken, vaikka allas myydään valmiina kuten edellä olevasta kokemuksesta selviää.Suodatinjärjestelmä on koottava itse osista ja letkut kiinnitettävä itse.Liitoksia ei tahdo saada pitämään vuotamatta asianmukaisista putkiteipeistä ym.huolimatta.Osasyynä on ahdas kulmaan eristetty laitetila.Koko järjestelmä olisi helpompi asentaa tehtaalla valmiiksi.Vaihtamalla osa letkuista silikoonisiin ja liittimistä oikeankokoisiin sain liitokset lopulta pitämään parin koetäytön jälkeen.

        Suurin ongelma ns.valmiissa paketissa on, että tämä ei sisällä konduktoreja ja ohjausjärjestelmää, jotka sähkömies joutui rakentamaan minulle ( ns.köyhän miehen kellokytkin).Myyjän mukaan ohjausjärjestelmä on hakusassa, mutta senverran hinnakas, että olisi nostanut altaan hintaa huomattavasti.Kannattaisi kertoa asiakkaalle ja myydä vaikka ilman katetta paketin mukana.Viime viikolla asuntomessuilla esittelijä väitti altaan sisältävän nyt kauko -ohjattavan järjestelmän, mutta en ehtinyt ruuhkan takia tarkastamaan asiaa.Ainakaan Dropin sivuilla asiaa ei ole maininta.

        Kaiken kaikkiaan altaan hinta nousi sähkötöineen ja osineen lähemmäs 1000€.


        Allas on ollut nyt reilu puoli vuotta toiminnassa ja pelannut hyvin.9 kW lämmitin
        osoittautui hyväksi ratkaisuksi ( nostaa tarvittaessa lämpötilan nopeasti täyttövaiheessa ja jos haluaa pitää matalampaa lämpötilaa altaan pidemmän käyttövälin yhteydessä).Hieno, mutta varsinaiseksi porealtaaksi valitettavasti vielä keskeneräinen tuote.


    • Drop-out

      Meillä sama ongelma. Olen ammattirakentaja ja työskentelen päivittäin käsilläni ja osaan myös korjailla erilaisia koneita. Silti laitteiden kasaaminen oli tuskainen operaatio, joka vei pari iltaa. Kasaamista ei helpottanut myöskään se, että mukana tuli muutamia ylimääräisiä osia, jolloin jää miettimään tulikohan kaikki kasattua oikein. Pumput, suodattimet ja lämmittimet toimitettaan altaan sisällä valmistajien pahvilaatikoissa ja ovat samanlaisia joita saa ostaa mistä tahansa allastarvikkeita myyvistä liikkeistä. Myyjältä tuli ohjeet kasaamiseen: " käytä putkimiehen teippiä joka liitoksessa ainakin 15 kierrosta, että saat liitoksista pitävät." Tämäkään ei joka kohdassa riittänyt vaan osa liitoksista vuotaa edelleen.

      Lisäksi meillä myyjän "näppäinvirheen" vuoksi kaminan läpiviennit tuli tehtaalla tehtyä väärään kulmaan. Kun myyjän puolelta ehdotettiin enkö millään voisi sijoittaa kaminaa väärään paikkaan, päädyttiin pidentämään letkuja myyjän toimesta, jotta kamina saatiin oikeaan paikkaan. Nyt ongelmana on kaminan paukkuminen kun sen vesitilaan ei täyty kokonaan vaan sinne jää ilmaa, joka ei pois ilmeisesti pidennettyjen letkujen väärän asennuksen vuoksi. Vääntö myyjän kanssa jatkuu, jotta ongelma saataisiin korjattua. Onneksi aikanaan vaadin heitä asentamaan uudet kaminan letkut, jotta vastuu mahdollisista ongelmista pysyy heillä. Myyjä kun ehdotti, että olisin itse hoitanut asian kuntoon vastineeksi n. 100€ altaanhoitokemikaalipaketilla.

      Summa summarum: ilmeisesti Drop Oy:llä on tullut vauhtisokeus tai kapasiteettia ei ole kyetty kasvattamaan kysynnän mukana, sillä kuten yllä on jo todettu on asiakaspalvelu todella tökeröä ja palvelusta kaukana. Harmi sinänsä, sillä tuote ja idea ovat hyviä, mutta ne pilataan huonolla osaamisella.

      En todellakaan voi suositella kyseistä allasta, jollet ole valmis investoimaan lisää jostain ostettaviin asennuspalveluihin niin sähköjen kuin putkienkin osalta.

    • DropOstaja

      Täysin samaa mieltä - nätti mutta surkea asennettavuus ja ylläpidettävyys. 4 miestyöpäivää sähkäri ja useammat rautakauppareissut tarvittu että sai veden pysymään suunnilleen koneistossa - pelottaa vaan koska ensimmäinen liitos prakaa. Varsinkin kylmällä kelillä hieno käyttöönotettava koska vuotoja ei kunnolla havaitse ennenkuin altaaseen on tuupannut saaveittain vettä ja sitten taas tyhjäämään. Drop asiakaspalvelu innostui ehdottamaan silikonin tunkemista vuotokohtiin kun perus lisää " 10-15 kierrosta putkariteippä" ei auttanut - tosi helppo avata ja huoltaa sen jälkeen kun liitokset on silikonilla tukossa. Tappelun jälkeen suostuivat lähettämään ehjät osat. Kyllä syö miestä kun saa tuhertaa iltakaupalla turhia käyttöönotto ongelmia selvittämässä. Laittaisivat seuraavan 6kk markkinointibudjettinsa kunnon käyttöohjeiden tekemiseen

    • Oliviivi76

      Samoja kokemuksia kuin yllä. Lisäksi meillä ongelmat alkoivat heti tilauksen jälkeen. Tilausvahvistusta ei lähetetty pyynnöistä huolimatta, vasta toimitusjohtajaan yhteyttä ottamalla saatiin lopullinen vahvistus tilaukselle. Toimitus venähti pari kuukautta, josta hyvityksenä saatiin n. 20€ puhdistuspaketti. Seuraavaksi odoteltiin muutama kuukausi sähkövastusta, joka oli kuulemma rikkinäinen. Emme voineet aloittaa kasausta ennen sähkövastuksen tuloa, koska se tulee kaikkien osien väliin. Siitä se tuska sitten alkoikin, kun syksyn sateessa yritettiin liian ahtaassa tilassa asentaa osia, joihin löytyi useampi ohje ja niissä oli erilaiset ohjeet. Ylimääräiset osat askarruttivat ja jouduimme pyytämään paremmat kuvat, jotta useamman päivän jälkeen saimme suodatinjärjestelmän kasattua. Jouluna ajattelimme viimein päästä nauttimaan kylvystä ja täytimme altaan. Vain huomataksemme, että jokaikinen liitos vuotaa. Niitä kiristellessä osat napsuivat rikki, joten siihen jäi kylpemiset. Osat ovat naurettavasti muovisia, erittäin laadutonta kamaa.
      Eli sähkömiestä tarvittiin ja nyt joudutaan kutsumaan putkimies.
      Asiakaspalvelu on tosi nihkeää. Eli laadukasta on vain ulkopuoli, sisäosat ovat ihan sekundaa.

    • Ihankyllästynyt

      Hei...älkää missään nimessä ostako Drop allasta, tämä valmistaja ei pysty vastaamaan jatkuviin ongelmiin altaan tekniikan kanssa. Lähettelee vain osia ja kaikki työt pitää tilata itse ja maksaa ne... kaunis ulkoasu mutta siihen jää.... me vaihdamme Dropin pois heti kun mahdollista. Susi jo syntyessään.... vuotaa kuin seula.

      • Dropfani

        Meillä toiminut kaikki aivan hyvin. On jatkuvalämmitteisenä terassilla ja käytössä viikottain kesät talvet.


      • Turkuun

        Ilmoita kun hävität dropin niin tulen sen noutamaan


    • Toimii_hyvin

      Kolmevuotta ollut käytössä sähköversio 3 kW ympäri vuoden. Kasauksen jälkeen ei ole tarvinut kuin vedet ja suodatinpallot vaihtaa muutaman kerran ja klooria annostella. Kasauskin oli kyllä aika yksinkertainen, suodatin kasaan, kolmen letkunpätkän kiinnitys, paluuputken väliin lämppäri. Sen jälkeen ulkopistokkeeseen kellokytkin ja jatkojohto, pistokkeet kiinni ja lämppäriin myös pistotulppa.

      Vinkki! Putket saa kyllä helposti tiiviiksi ja taipuisaksi, kun niitä vähän lämmittää föönillä tai lämpöpuhaltimella. Ei tarvi edes putkiteippiä väliin. On pysynyt tiiviinä kertaheitolla alusta asti. Eikä meinaa irti lähteä vaikka klemmarin irroittaa.

      Suosittelen.

    • Talvijadrop

      Tyytyväisiä ollaan myös oltu meidän drop-altaaseen. Allas on tilava, helppo hoitoinen ja siellä viihtyy pitkiäkin aikoja hyvän ergonomian ansiosta. Pieni alku jumppa asentamisessa ja terassin rakentamisessa, sen jälkeen on saanut kyllä nauttia kauniista ja toimivasta lopputuloksesta. Tekniikka on pelannut ainakin parivuotta moitteetta. Altaassa on paksuimmat eristeet, suodatin, sähkölämmitys ja poreet. Altaan hinta oli myös edullisempi kuin tilavuudeltaan pienemmät perus porealtaat. Novitekin vastaavan kokoinen allas, mihin mahtuu 10 henkilön on Lumispa 600 sarja jonka hinta on 16990€. Hintaero drop-altaaseen yli 10000€. Nyt sai samalla rahalla altaan, terassin ja vähän vaivan palkkaa.

      Drop-altaassa ja paljuissa on myös syvyyttä enemmän kuin porealtaissa, mikä on varsinkin talvella hyvä.

      Pipo vaan päähän, kansi auki ja nauttimaan.

    • kotimainenonpop

      Drop allas on virolaista tuotantoa. Näitä samoja ongelmia on muillakin virossa valmistetuissa. Suomalaisen on syytä suosia kotimaista tuotantoa. http://www.wanna.fi/wanna_kylpytynnyrit/ Tätä voin suositella.

      • Mitävikaavirossa

        Hyvä haukkua Virolaisia ja sitten myydä itse Virossa valmistettua tavaraa. Kamiina on ainakin Virosta.


    • Kylpypeikko

      Kevätmessuilla oli dropin kaltainen allas Novitekin osastolla. Oli ilmeisesti ihan uusi malli. Parilla kaverilla on Novitekin Luostot ja niissä pulikoineena ei ole epäilystäkään kumpi on parempi ominaisuuksiltaan. Alkanut ottamaan tuo dropin kehno laatu aivoon ja tuli vahva tuntemus että nyt olisi sopiva vastine mihin voisin päivittää droppini. Kaipaako joku pari vuotta vanhaa paljua? Tuossa tuo messuallas https://www.virtasenkauppa.fi/helmi-by-novitek-ulkoporeallas-33673

    • Porettaa

      Onko kokemuksia Dropin poretoiminnosta verrattuna muiden merkkien poreallasominaisuuksiin?

    • DropKotona

      Droppi ollut nyt perheellä melkein vuoden verran käytössä, poreilla ja sähköllä lämpiää. Eipä ollut vaikea laittaa allas paikalleen ja asennus hoitui asennuspalvelun kautta. Allasaineiden kanssa meni pari viikkoa oppia mitä tulee lisätä milloinkin, mutta nopeasti muodostui tavaksi eikä koko kesänä tarvinnut mittailla tai laskea määriä.

      Suodattimen pallotkin vaihdettiin pari viikkoa takaperin eikä ollut kummoinen homma... Varmaan reilu vartti meni.

    • Hermona

      Minulla ja naaputissa on samanlaiset Drop altaat maalämmöllä pitäisi toimia, mutta mutkia matkalla on kovasti!
      Vaikka putkimiestä on käytetty asennuksessa, näistä altaista ei kumpikaan toimi toivotulla tavalla.
      Veden lämpötila laskee valittömästi kun kannen ottaa pois ja ajattelee kylpevänsä.
      Useita tonneja 3-4, on mennyt oheishärpekkeisiin tähän maalämpövesioon joka ei toimi.
      Dropilta ei oikeen osata vastata mikä on vialla, ja putkimies ei liioin osaa sanoa mitään.
      Näin jälkikäteen harmittaa että en valinnut sähnkölämmitteistä dropia, joka oli edullisempi versio,, ja nähtävästi vielä tomiikin.

      Pettynyt

    • Monikakkupäältäkaunis

      Tilasimme Drop-altaan viime syksynä. Käyttöönotto kestikin lähes 1,5kk. Ensimmäinen allas oli kuljetuksessa/varastoinnin aikana vaurioitunut ja murtunut yhdestä kulmastaan. Tästä alkoi ensimmäinen vääntö, kun pitkän pohdinnan ja työntekijöiden metsästyksen jälkeen allas pyrittiin korjaamaan paikan päällä, huonolla lopputuloksella. Asiakaspalvelu oli kelvotonta ja vastausten saaminen kesti sekä vaati omaa aktiivista soittelua pikaisista yhteydenottolupauksista huolimatta. Viallisesta altaasta luvattu korvaus oli niin onneton, että vaadimme saada uuden korvaavan tilalle.
      Tämän jälkeen seuraava vääntö alkoi maksetun asennuksen paikalle saannista. Kun asentaja vihdoin kävi, meni viikko kun allas oli valuttanut 500 litraa sisällöstään pihalle. Asentaja kävi uudemman kerran lisäämässä liitoksiin kiristyksiä ja hetken tilanne jo näytti hyvälle.
      Talvimyrskyjen aikana winter-kannen muoviset lukot eivät kuitenkaan osoittautuneet pitäviksi vaan kansi lensi tuulen voimasta paikoiltaan. Kun sitten plussakelien myötä pääsimme vaihtamaan veden altaaseen, saimme todeta että pumpun liitokset vuotavat jälleen.
      Yllä mainitun lisäksi on ollut kaikenlaista muuta oheissäätöä, jotka eivät olisi onnistuneet/toteutuneet jos en sattumoisin olisi ollut päiväaikaan kotona (mm. kannen vaihto, jossa kuriiri toi ensin uuden kannen ja täsmälleen sama henkilö kävi hakemassa vanhan pois vasta viikon päästä vaikka ensimmäisellä kerralla jo sanoin, että vanha oli tarkoitus lähettää pois. Kannen roudaukset ja pakkaaminen jäivät tietenkin omalle kontolle vaikka vaihdon syy oli tilatun kannen toimitusviive).

      Allas on ollut lähinnä jatkuva päänsärky kaikkine ongelmineen. Asiakaspalvelussa ei ole kehuttavaa.

      • Anonyymi

        Täta Droppia en kyllä kehuisi Tyttäreni perhe ostivat viime vuoden messuilla ja ostivat sen sillä paksulla extrem winter mutta tulikin ohuempi Tästä on nyt ollut niin monta mutkaa ja on vaihdettu kansia kannen jälkeen Nyt perheessä on yksi rikkinäinen ja yksi melkein homeessa kansi .. ja rumba jatkuu


    • Anonyymi

      Juu... hermo menee prkl

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista lukea näitä nyt, kun allas tilattiin jo talvella, saapui maaliskuussa ja asennettiin viime viikolla. Meillä on isommalla lämmönvaihtimella varustettu maalämpöversio. Olen aivan samaa mieltä tuotteen keskeneräisyydestä asennettavuuden suhteen. Mukana tuleva teräsvahvisteinen imuletku ei ole puristimella tiivistettävissä. Onneksi marssin lähes samantien paikalliseen uima-allasliikkeeseen ja ostin runsaasti pvc-putkea, O-renkailla varustettuja liitososia ja sopivia kulmia. Nämä ovat tiiviitä ja päädyimme laittamaan pumpun ja suodattimen toiseen kulmaan ja lämmönvaihtimen toiseen. Muuten eivät olisi rungon sisään sopineetkaan kunnialla. Asennukseen meni yhden vapaapäivän tunnit. Silti suodatinvehje vuotaa tosi helposti (panta puristaa kartioita ja tiivistys on O-rengas), se vaikuttaakin aika lelulta. Lisäksi maalämmön ohjaus on jotenkin miettimättä, saan sen kyllä toimimaan, mutta tulee vaatimaan vähän releitä. Nimittäin maalämpöpumpun lämpötila-anturille ei ole oikein sellaista paikkaa mistä se mittaisi altaan lämmön kun kiertovesipumppu ei ole päällä eikä sitä 24/7 todellakaan viitsi päällä pitää. Itse allas on designiltaan loistava ja sopii terassiime upotetuksi kuin nakutettu. Isolla lämmönvaihtimella ja Niben Pool-lisäosalla allas lämpiää lisäksi todella hyvin.

      • Anonyymi

        Hei

        Meillä sama maalämpöhässäkkä. Ongelmia on ollut kovin paljon.
        Onko teillä suurempi lämmönvaihdin. Jouduimme nimittäin vaihtamaan pienemmästä suurempaan, sillä pienemmän teho ei riittänyt syksyllä.
        Myyjä ei osannut edes sanoa kumpiko lämmönvaidin sopii ympärivuotiseen käyttöön.
        😱😱😱


    • Anonyymi

      Kokon kesän käytössä ollut meillä. Asennettavuus on tasoa "ammattilainen", kuitenkin ammattilaiselle ihan perus homma. Upotettuna terassiin huoltoluukun teko jne oma shownsa.

      Käytettävyys ilman lisävirityksiä huono. Tämä onneksi tajuttiin heti asennusvaiheessa eli sähkökeskukseen laitettiin ohjelmoitava kello jolla voi lämmitystä ja vedenkiertoa säätää purkamatta terassia, lisäksi asennettiin ohitus kytkin, että kierron ja lämmöt saa päälle jatkuvaksi kylmillä keleillä, kemikaalien lisäyksen yhteydessä jne. Silti epäilen vahvasti, että 3kw ei riitä pitämään talvella vettä lämpöisenä kuin muutaman tunnin. Suosittelen siis 9kw vastusta, jos haluaa pidempiä aikoja käyttää.

      Suosittelen myös tekemään syksyllä ennen pakkasia huoltotoimenpiteet ja vedenvaihdon, ei varmasti ole herkkua tehdä pakkasessa. Eli design hyvä, muutenkin lasten käyttöön hyvän mallinen, poreet vaatimattomat mutta meille riittävät. Asennettavuus todella syvältä ja vaatii sekä ammattiputkaria, että sähkäriä. Naurettavaa, että ohjeissa ehdotetaan käyttämään auto lämmitys pistorasian kellokytkintä jne. Lämmönsäätö vain itse termarista eli avaamalla huoltoluukun / avaamalla terassia huoltoluukulle pääsemiseksi.

      Oikeasti nykypäivänä altaan pitäisi toimia laittamalla pistoke seinään ja ohjauspaneelista/kaukosäätimestä asetukset eli asennukset tulisi olla valmiiksi tehtynä tehtaalla.

    • Anonyymi

      Alusta lähtien pelkkää ongelmaa. Hankittu kesällä 2018 ja pelkkää päänsärkyä koko roska. Aluksi vesi kuumeni melkein 70 asteeseen ja väittivät, että on tehokas pumppu yms. Asiakas palvelu ei vastaa edes myyjäliikkeen viesteihin -- siinä oli myös toimari mukana.

      Jotta allas toimii oikein pitää hankkia ajastin. Miten muut altaat toimivat ilman autonlämmitin ajastinta? Nyt hajosi UV-suodatin, kun suojalasi lähti irti ja vesi sekä sähkö pääsivät kosketukseen. Tukesista sanoivat, että samasta ongelmasta oltu jo aiemmin yhteydessä. Olisi kuulemma maanantaikappale kyseessä. Dropin asiakaspalvelu sanoi, että aikaisempien altaiden laitteisto ei ole niin hyvä laatuista kuin nyt tuotannon siirtyessä Saloon.

      En kyllä suosittele allasta kelleen tai toki jos haluaa ongelmia.

      • Anonyymi

        Meillä samanlaisia kokemuksia. Olemme käyttäneet liitoksia korjailemassa jo 2 eri putkifirmaa etelä-suomesta, joiden asentajilla yli 10 vuoden kokemus putkitöistä. Muoviset liitokset halkeilleet itsekseen altaan ollessa käytössä vasta n. 5 kuukautta tai kuulemma kumiset tiivisteet pettänyt tms. Tekniikka ei ole tarpeeksi luotettavaa että uskaltaa ottaa allasta talveksi käyttöön. Sähkönkulutuskaan ei taida olla ihan sitä mitä myyjä lupasi. Allas on ulkonäöllisesti hyvä ja sopii terassillemme hienosti. Toivottavasti valmistaja kehittäisi osien laatua tulevaisuudessa.


    • Anonyymi

      Heps

      Novitek on AMME

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Löytyykö tuoreempia kokemuksia? Onko yhä laatuongelmia?

      • Anonyymi

        Minulla vaihdettiin koko allas uuteen, kun vanhan altaan pintamateriaali alkoi kuplimaan (oli paljon myös muita ongelmia altaan kanssa). Nyt kun tuotanto siirretty Virosta Suomeen Novitekin tehtaalle niin laatu on aivan jotain muuta. Allas on nyt sellainen minkä luulin ostaneeni alunperin. Vaihdon jälkeen ei ole ollut yhtään ongelmaa ja on ollut viikoittain käytössä. Näitä uusia voin suositella hyvällä omalla tunnolla. Altaan ohjauskin toimii helposti puhelimella. Altaaseen myös mahtuu kahdeksan ihmistä. Asennus on myös nyt priimaa (aikaisemmin ongelmia myös siinä).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla vaihdettiin koko allas uuteen, kun vanhan altaan pintamateriaali alkoi kuplimaan (oli paljon myös muita ongelmia altaan kanssa). Nyt kun tuotanto siirretty Virosta Suomeen Novitekin tehtaalle niin laatu on aivan jotain muuta. Allas on nyt sellainen minkä luulin ostaneeni alunperin. Vaihdon jälkeen ei ole ollut yhtään ongelmaa ja on ollut viikoittain käytössä. Näitä uusia voin suositella hyvällä omalla tunnolla. Altaan ohjauskin toimii helposti puhelimella. Altaaseen myös mahtuu kahdeksan ihmistä. Asennus on myös nyt priimaa (aikaisemmin ongelmia myös siinä).

        Täällä sama juttu, lasikuituruton takia meni vaihtoon ja pitkän tappelun jälkeen saatiin uudistettu versio maksamatta erotusta. Vanhan nosto paikoiltaan ja uuden nosto tilalle jäi itse maksettavaksi, samoin terassityöt.
        Tänään sitten noin vuoden vanhan altaan konetilassa laukesi jokin ja vesi tulvi laitetilaan. Tätä sotkua sitten seuraavaksi selvittämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä sama juttu, lasikuituruton takia meni vaihtoon ja pitkän tappelun jälkeen saatiin uudistettu versio maksamatta erotusta. Vanhan nosto paikoiltaan ja uuden nosto tilalle jäi itse maksettavaksi, samoin terassityöt.
        Tänään sitten noin vuoden vanhan altaan konetilassa laukesi jokin ja vesi tulvi laitetilaan. Tätä sotkua sitten seuraavaksi selvittämään.

        Hei, olisi kiva kuulla miten tappelu eteni, meille tarjottiin, että maksettaisiin erotus. Tuo vanha allas oli varsinainen pommi, jonka kanssa ryömin päiviä terassin alla. Päätin purkaa koko moottorin helvettiin kun sähkö ja vesi eivät sovi yhteen, varsinkaan talvella. Ilmeni lasikuiturutto, pohjassa oleva valo oli täynnä vettä, painesäiliö fuskasi ja putket vuotivat. Kuitenkin pitää terassi avata ja laittaa taas uudestaan ja pyytää sähkäri, eiköhän ne erotuksen rahat tuohon jo pala.


    • Anonyymi

      Dropp allas tilattiin ja maksettiin , mutta sitten toimitusaika vain siirtyi js siirtyi ja mikään ei toiminut allas tuli pihalle kenenkääntietämättä ja pitäis kuulemma itse kantaa paikalleen 400kg

      • Anonyymi

        Kyllä ainakin minulle ilmoitettiin oston yhteydessä että tuonti kuuluu mutta altaan kantaminen omalle paikalleen on tehtävä itse. Mahdollisuushan oli toki erikseen maksaa myös altaan kantamisesta omaan paikkaan.

        Toimitusaika nyt viivästyy Suomessa aina, ei kai täällä mikään tule enään ajalaann, kaikki raksatyömaatkin on vähintään puoli vuotta myöhässä.


    • Anonyymi

      Kokemusta on, ettei Dropin lupaamat toimitusajat pidä paikkaansa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe