Mies jäi kiinni, toinen nainen kylään

Mustasukkaisen_kosto

Miehellä on naispuolinen ystävä, ovat tunteneet teini-ikäisistä saakka. 1,5v sitten törmäsivät kaupungilla ja viettivät aikaa kahvilassa. Mies tästä mainitsi minulle: "Näin yllättäen X:n, käytiin kahvilla. Kiva tavata vanhoja kavereita!" Tämä oli tietysti minulle ok, eihän siinä mitään. Muutimme yhteen alle vuosi sitten.

Nyt viime aikoina on kaikenlaista tullut esiin. Mies pelasi nettinaisten (tuttujen ja tuntemattomien) kanssa kaikenlaista peliä, mitä ilmeisemmin itsetuntoaan pönkittääkseen. Tästä on puhuttu ja jatketaan puhumista. Kuitenkin tämä yksi vanha "kaveri" on erityinen... Nuuskimalla sain selville, että ylläritapaaminen X:n kanssa ei ollutkaan kahvittelua vaan he viettivät koko illan yhdessä ja tapasivat taas seuraavana päivänä.

X:n työt ovat ulkomailla, hän on joitakin päiviä/viikkoja kerrallaan Suomessa. Tämän 1,5 vuoden aikana tavanneet ainakin 14 kertaa salaa minulta (puhelimesta löytyy viestit näistä, puhelimitse sovituista tapaamisista en tiedä - ja anteeksi vaan kaikille jotka tästä ottavat herneen nenäänsä), kahdesta minulle on kerrottu. X:n ollessa ulkomailla yhteydenpito on jatkunut viesteillä ja netissä. Tapaamiset ovat mitä ilmeisimmin aina olleet julkisilla paikoilla.

Viesteistä päätellen jotain on tapahtunut, jos ei sentään suutelua/muuta pettämistä niin jonkunlainen vahva seksuaalinen vetovoima heidän välillään on. Mies lähti aikoinaan helposti kaikenmaailman pikkutuhmaan viestittelyyn mukaan sillä kaipasi muiden naisten ihailua ja palvontaa. X ei tiedä miehen ja minun seurustelusta, kuulemma "ei ole tullut esiin ja kai se on nähnyt puhelimen söpöilytaustakuvan, siitähän X tietää että oon varattu".

Nyt jäätyään kiinni mies on luvannut ja vannonut kutsua X:n kylään yhteiseen kotiimme tämän ollessa Suomessa seuraavan kerran, mainitsematta minusta mitään. Ajattelin toivottaa X:n heti ovella sydämellisesti tervetulleeksi ja olevani mahdollisimman ihastuttava ja vieraanvarainen emäntä. Tarkastelen samalla miten nämä kaksi käyttäytyvät toistensa seurassa, tietysti vika ei ole X:ssä jos hän ei kerta kaikkiaan tiennyt tapailevansa varattua miestä...

Mitä ehdotatte, miten muut mustasukkaiset kohtelisitte viatonta "toista naista" jos tämä tulisi kahvittelemaan? Tiedän jo nyt että mies tulee olemaan häntä koipien välissä jo siitä jos sanon "voi X, oon kuullut susta niin paljon mutta ymmärrän jos et tiedä musta paljoakaan, mies välillä unohtaa kertoa meidän suhteesta". Itse pystyn stressaavissa tilanteissa olemaan rauhallinen, mutta miten laittaa mies kiemurtelemaan? Mies on sen todellakin ansainnut.

7

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ldnrkgp

      Minulle vaimo tunnusti suudelleensa ja harrastaneensa seksiä naispuolisen kaverinsa kanssa viime viikonloppuna. Nyt tämä "kaveri" on meillä "selvittämässä" tilannetta. Ei oo tämäkään herkullinen tilanne. Ja kolmenkimppoja ei tule jos sitä ajattelette!! Siinäpähän ottaavat uusiksi vaikka meidän aviovuoteessa. kaiken lisäksi vaimo vielä väittää olevansa hetero XD

      • uteliasko

        Saako kysyä,kuinka asiat selkiyty?Ja miltä tää kaikki susta tuntuu?


      • ldnrkgp
        uteliasko kirjoitti:

        Saako kysyä,kuinka asiat selkiyty?Ja miltä tää kaikki susta tuntuu?

        Meillä on ok välit vaimon kanssa.. en vieläkään tiedä mitö ajatella tästä kaikesta. Vaimo katkasi välit "kaveriinsa" onneksi.


      • uteliasko

        Sen vuoks kysyin kun mieheni on suorastaan antanu " luvan" kokeilla naisen kans jos vaan haluan.Hän ei koe sitä pettämisenä,mikä ihmetyttää mua!Jos joskus kokeilisinkin niin tiän et mieheni luokse silti jäisin ja se olisi vain kokemus muiden joukossa.Mutta meitä on niin monenlaisia ihmisiä,että toisilla se jää kokeiluksi ja toisilla ei.Toivottavasti pystytte jatkamaan suhdettanne ja ajan kanssa tuokin kokemus siirtyy taka-alalle!


    • salavarakas

      Jos teillä on muuten kaikki hyvin muutakun että mies pönkittää itsetuntoaan tuhmilla viesteillä, niin ei kyllä kannata mitään hirveetä numeroa siitä tehdä.
      Tietysti siitä pitää mainita jos se häiritsee, vähintäänkin huomauttaa ettei mene liian pitkälle.
      Tuommoinen salaa tapailu, oli sitten niin vanha ystävä kun hyvänsä. Se ei taas ole oikein. Vaikka se olisi täysin viatonta, niin salaa tekeminen aiheuttaa täysin tarpeetonta mustasukkasuutta (kun se paljastuu).

    • Qwe11

      Ei ole pakko elää miehen kanssa, nämä ongelmat ovat tyypillistä shaissee. Naiselle oma ura, isot rahat ja egoismi. Miesjuttuja ei kannata ottaa vakavasti, eivät he itsekään tee niin. Sit on näitä besserwisserei, joiden kannattas pitää turpansa kiinni. Peruspirkkoja, joiden elämässä ei ole mitään kiinnostavaa.

    • Eimustiasukkia

      Aloittajalle

      Ei kannata kostaa. Ei missään nimessä. Siinä vaan vetää itsensä lokaan eikä sillä saavuta mitään. Nimimerkillä kokemusta siitäkin on. Enkä ole oikein varma onko tuossa mitään koston aihettakaan.

      Vastaus kysymykseen, että miten ottaisin vastaan, jos mies tois kotiimme kylään naikkosen, jonka kanssa hänellä on tai on ollut jotain. Laittaisin oman mustasukkaisuuteni sivuun ja ottaisin vastaan mahdollisimman hyvin. Vaikka väkisin. Ja jos se ei onnistuiskaan, ja vaikka tajuaisin, että heidän välillään on ollut jotain enemmän ja se alkais tuntua hankalalta, niin jollakin verukkeella häipyisin paikalta ja antaisin heidän olla.

      Jos mies tuo kotiinne tuon naisen ja siis tietää, että sinä olet myös paikan päällä ja tulette tapaamaan, niin ei heidän välillään sitten ole ollut mitään oleellista, vaan sinä olet edelleen oleellisin. Kun oma puoliso rakastuu toiseen naiseen tosissaan ja kokee, että tuo rakastuminen on jotain enemmän kuin mitä oman puolison kanssa on tunteita pelissä, ei hän tuo tuollaista naista kotiinsa, koska senhän nyt näkee heti onko heidän välillään jotain vai ei, ja kuka tieten tahtoen haluaisi sellaista omalle puolisolleen esitellä. Saati, että olisi valmis altistamaan uuden rakastumisihanuutensa moiselle omituiselle tilanteelle.
      Miehesi ilmeisesti huonoa itsetuntoa pönkittääkseen tarvitsee noita muilta naisilta saatuja huomionosoituksia ja sähköisiä tilanteita. Ei ne välttämättä tarkoita yhtään mitään muuta ja turhaa niistä on kierroksia vetää. Siis oli aiheetonta tai ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe