Alkuraskaus oireet!

Mansikka1230

Heips!
Tein tuossa muutama päivä sitten clearblue raskaustestin ja se näytti raskaana 2-3 :))) kyselisin ihan vaan, että millaisia raskaus oireita teillä on alku vaiheessa ollut? Mulla on nyt ollu näitä menkkamaisia alamaha kipuja ja rinnat vähän arat. Kestääkö nämä "menkka kivut" nyt sitten koko raskauden?: D Esikoista nyt sitten odotellaan :)

7

4494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö23

      Moi, mäkin oon vasta ihan alussa raskaudessa ja esikoistani odotan. :) mulla on ainaki tissit ihan järkyttävän kipeet ja alamahas tuntuu ain välil et menkat alkais. lukemani perusteel, "menkkakivut" voi hävitä ensimmäise kolmannekse aikan, mut kaikil ihmisil on niin erillaiset oireet. :)

    • ngjkgfll

      Heippa! Ekassa raskaudessa oli vain rintojen arkuus rv 6 asti jolloin alkoi myös pahoinvointi, rintojen arkuus loppui rv 21 tietämillä, nyt toinen raskaus rv 25 menossa ja rinnat edelleen arat ja alavatsaa vihlonut koko tämän ajan..

    • Lflflr

      Rintojen arkuus ja lievä pahoinvointi alkoi jo ennen kuin testi näytti plussaa. Myös aerolat suureni samoihin aikoihin.

    • Hei! Itsekin tässä esikoista odottelen, ja juuri tulin neuvolan ensikäynniltä. Rinnat tulivat minulla herkiksi pari päivää ennen kuin tein testin joka näytti plussaa, luulin ensin menkkojen alkamiseksi rintojen arkuutta. Lisäksi en ollut voinut nukkua vatsallani viikkoa ennen testin tekemistä, jo osittain rintojen arkuuden takia. vatsallani en vieläkään nuku, eikä se tule onnistumaan ennen ensi kevättä : ) Testin tekemisen jälkeen olen voinut pahoin pitkin päivää, lyhyissä pätkissä.

    • Friikki

      Mulla menkkamaiset kivut kesti noin rv10 saakka. Sitten jäivät pois. Sitten oli rv11 iskiastyyppinen kipu mutta onneksi se meni myös ohi ja noin rv15-26 ruoka-aineista ällötti pihvilihan haju/ajatus olipa kyse ennen paistamista tai sen jälkeen, joten en syönyt nautapihviä sitten enää kuin vasta ihan loppuraskaudessa kerran tai pari kun ei aiemmin tehnyt mieli, ja tykkään medium niin raskaana ollessahan pitää olla täysin kypsä ja moni ketjuravintola ei osaa paistaa kypsää pihviä niin että se olisi hyvä maultaan ja koostumukseltaan (tai sitten vika lihalaadussa jota käyttävät). Eli ainoastaan tasokkaammat ja kunnon pihviravintolat.. Raskaana olevan ruokalistalla oli muutoinkin niin paljon huomioitavaa että jäi ravintoloissa syönti vähemmälle kun olisi mennyt ruoka venkslaamiseksi tai takaraivossa pelko ettei peruspaikan hygienia taso ole riittävä (hampurilaismestat, subit, ketjuravintolat, leikemestat)..

    • Turvottaa

      Moikka!

      Minäkin odotan ensimmäistäni ja raskausoireina ollut menkkamaiset tunteet (aivan kuin alkaisi, mutta ei alakkaan) ja aivan järkyttävä alavatsan turvotus! Myös rinnat ovat hieman arat.

    • Odottajatoukokuu

      Moi!

      Minäkin odotan esikoistani ja alkuraskautta tässä elellään. tässäpä alkuraskauden oireita: jatkuva väsymys, etova olo, hajuherkkyys, turvotus ja jatkuva vessassa ravaaminen. Onneksi ei kummemmin ole pahaolo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe