Alkuraskaus oireet!

Mansikka1230

Heips!
Tein tuossa muutama päivä sitten clearblue raskaustestin ja se näytti raskaana 2-3 :))) kyselisin ihan vaan, että millaisia raskaus oireita teillä on alku vaiheessa ollut? Mulla on nyt ollu näitä menkkamaisia alamaha kipuja ja rinnat vähän arat. Kestääkö nämä "menkka kivut" nyt sitten koko raskauden?: D Esikoista nyt sitten odotellaan :)

7

3890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö23

      Moi, mäkin oon vasta ihan alussa raskaudessa ja esikoistani odotan. :) mulla on ainaki tissit ihan järkyttävän kipeet ja alamahas tuntuu ain välil et menkat alkais. lukemani perusteel, "menkkakivut" voi hävitä ensimmäise kolmannekse aikan, mut kaikil ihmisil on niin erillaiset oireet. :)

    • ngjkgfll

      Heippa! Ekassa raskaudessa oli vain rintojen arkuus rv 6 asti jolloin alkoi myös pahoinvointi, rintojen arkuus loppui rv 21 tietämillä, nyt toinen raskaus rv 25 menossa ja rinnat edelleen arat ja alavatsaa vihlonut koko tämän ajan..

    • Lflflr

      Rintojen arkuus ja lievä pahoinvointi alkoi jo ennen kuin testi näytti plussaa. Myös aerolat suureni samoihin aikoihin.

    • Hei! Itsekin tässä esikoista odottelen, ja juuri tulin neuvolan ensikäynniltä. Rinnat tulivat minulla herkiksi pari päivää ennen kuin tein testin joka näytti plussaa, luulin ensin menkkojen alkamiseksi rintojen arkuutta. Lisäksi en ollut voinut nukkua vatsallani viikkoa ennen testin tekemistä, jo osittain rintojen arkuuden takia. vatsallani en vieläkään nuku, eikä se tule onnistumaan ennen ensi kevättä : ) Testin tekemisen jälkeen olen voinut pahoin pitkin päivää, lyhyissä pätkissä.

    • Friikki

      Mulla menkkamaiset kivut kesti noin rv10 saakka. Sitten jäivät pois. Sitten oli rv11 iskiastyyppinen kipu mutta onneksi se meni myös ohi ja noin rv15-26 ruoka-aineista ällötti pihvilihan haju/ajatus olipa kyse ennen paistamista tai sen jälkeen, joten en syönyt nautapihviä sitten enää kuin vasta ihan loppuraskaudessa kerran tai pari kun ei aiemmin tehnyt mieli, ja tykkään medium niin raskaana ollessahan pitää olla täysin kypsä ja moni ketjuravintola ei osaa paistaa kypsää pihviä niin että se olisi hyvä maultaan ja koostumukseltaan (tai sitten vika lihalaadussa jota käyttävät). Eli ainoastaan tasokkaammat ja kunnon pihviravintolat.. Raskaana olevan ruokalistalla oli muutoinkin niin paljon huomioitavaa että jäi ravintoloissa syönti vähemmälle kun olisi mennyt ruoka venkslaamiseksi tai takaraivossa pelko ettei peruspaikan hygienia taso ole riittävä (hampurilaismestat, subit, ketjuravintolat, leikemestat)..

    • Turvottaa

      Moikka!

      Minäkin odotan ensimmäistäni ja raskausoireina ollut menkkamaiset tunteet (aivan kuin alkaisi, mutta ei alakkaan) ja aivan järkyttävä alavatsan turvotus! Myös rinnat ovat hieman arat.

    • Odottajatoukokuu

      Moi!

      Minäkin odotan esikoistani ja alkuraskautta tässä elellään. tässäpä alkuraskauden oireita: jatkuva väsymys, etova olo, hajuherkkyys, turvotus ja jatkuva vessassa ravaaminen. Onneksi ei kummemmin ole pahaolo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe