Ruokailu lennoilla

TokaKertalainen

Tyhmä kysymys, mutta oletteko ottaneet ruuan lennoille? Kerran aiemmin olemme käyneet lomalennolla Turkissa ja silloin ruoka kuului hintaan. Tuntuisi tyhmältä maksaa 12 euroa siitä lentokoneruuasta, mutta mietin, tuntuuko typerältä, jos koneessa kaikki muut ruokailevat.

13

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaiks

      Minusta 12 euroa on niin vähän, etten siinä säästelisi, jos olen kerran tai kaksi kertaa vuodessa lomamatkalla.

      Syötävä on jotain jossakin kuitenkin eikä ruoka ole ilmaista missään. Tai no, köyhien ruokakassi jakelussa tietysti. Lennolla on hyvää aikaa syödä. Se on järkevääkin, ettei tarvitse kohteessa heti alkaa nälissään ja kiukkuisena ensimmäisenä etsiä ruokaa.

    • tuhlausta

      Jos on vaikka yölento en kotonakaan syö silloin, jätän koneruuat väliin. Ei ole typerää ja nautin omia kevyempiä eväitä tarvittaessa.

      Viimeksi tein niin, että kahdelle kolmesta tilattiin annos ja jaettiin ruuat. Hyvin riitti

      • anteeeks

        :D Niiin, 12e lomapudjetissa on melkoinen säästö. Lento kestää n.4h - jos tuntuu kalliille tai arveluttaa ruuan laatu, ottaa pari sämpylää evääksi kotoa. MUTTA oikeasti,ei ehkä kannata lähteä lomamatkalle, jos pitää miettiä 12e menoerää. Säästää muutaman vuoden ja repäsee sitten syömällä koneessakin ja ottaa vielä ruokajuomankin


    • 88-77

      "Tuntuisi tyhmältä maksaa 12 euroa siitä lentokoneruuasta,"

      Miten niin? Olethan aina ennenkin maksanut lentokoneruuasta. Se on vain ollut sisällytettynä matkan kokonaishintaan. Laskuttamalla ruuasta erikseen jotkut matkatoimistot saavat matkansa näyttämään "halvemmilta".

    • erw

      Ei siellä koneessa kaikki syö, joten ei kukaan erikseen katsele "köyhiä", joilla ei ole varaa ostaa ruokaa. Usein ruuan tilanneet sijoitetaan istumaan eteen, jos ei erikseen ole varannut muuta paikkaa. 12 euroa ateriasta kuulostaa vähältä vai voiko aterian tilata erikseen menon ja paluun osalta? Esimerkiksi Jet Timellä taitaa olla yhteensä 24 euroa meno- ja paluulentojen ateriat. Itse otan joskus ruuat ja joskus en riippuen erityisesti lentojen lähtöajoista. Tarvittaessa koneeseen voi ottaa jotain pientä evästä käsimatkatavaroihin tai ostaa koneen myyntikärrystä.

    • Vaikeaksi-menee

      Juuri tätä lentoyhtiöt nykyään yrittävät välttää. On paljon vaikeampaa jakaa ruokaa vain osalle porukasta, ja selvittää kenelle ruoka kuuluu ja kenelle ei, kuin että tarjoillaan kaikille samantien.

    • eväätmukaan

      Itse en tavallisesti ruokaa osta lennolla, koska tuo 12 euroa on mielestäni aivan liikaa niin pienestä ja vatimattomasta ateriasta. Ottakaa omaa evättä jokaisen maun mukaan, juotavaa sitten vasta koneesta. Kukaan ei enää katsele pitkään omia eväitään mussuttelevaa turistia. Turkissa ruoka on sitten halpaa ja pikkupurtavaa löytyy jokaisesta kadunkulmasta, lentokentältä ei kannata ostaa, koska sielläkin osaavat rahastaa!!

      Muuta Turkkiin ja omaan kohteeseenne liittyvää suosittelen lukemaan täältä:

      http://turkki.matkalippu.info/

    • 35252523

      Itse ostan yhtiön mukaan, siis jos ylipäätään tarvitsee maksaa ruoasta erikseen. Corendon yms paskayhtiöiden ruokaa en osta, enkä kyllä syökkään jos kuuluu hintaan. On ne niin hirveitä paskoja, menee lomakin piloille kun sillä alottaa matkan!"

    • matkustajaA1

      Ota mukaan omena ja banaani, niin niillä pärjää lennon hyvin. Voit ostaa ne lähikaupastasi ettei tarvi ostaa kalliita hedelmiä kentältä.

      • KokoTerttu

        Turkin matkalla ei banaania tarvitse mukaan ottaa. Saanti on taattua perillä


    • mhp1

      Riippuen mihin aikaan lento on perillä.Yöllä hotelliin tultaessa, otan kyllä lennolla aterian.Enkä ole koskaan kokenut,että ruoat olisivat huonoja.Ihan perus ruokaa.Eikä hinta mielestäni kallis.

    • Peruslentokoneruokailija

      Euroopan reittilento menee hyvin omilla eväillä. Reppuun pähkinöitä, rusinoita, vesipitoinen mandariini tms., välipalapatukoita yms.

      Lentoyhtiöt tarjoavat ihan peruslentokoneruokaa - mutta hinta-laatu-suhde on välttävä. Ruokavaihtoehdot löytyvät hintoineen netistä. Kannattaa tutustua etukäteen.

    • enjymmarra

      Millä ihmeen yhtiöillä te hyvät ihmiset lentelette??? Mulle ainakin lyödään ruoka aina nokan eteen lensin millä lensin enkä siitä erikseen maksa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe