Luvian sdp:n sovinisti presidentti

Kioskinmyyjä

Millai menee noin niin kuin omasta mielestä? Kännissä huudellaan ihmisille mitä sattuu ja haukutaan luvialaiset tyhmiksi. Mahtaako tulla ääniä enää?

36

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apulantaa

      Juu ja kitiseväääninen muija säestää ja vittuilee vieressä.

      • Hiijappi

        Joo ja romukauppias lyö rumpua


    • työnorja

      Luvialla SDP on kuollut puolue. Enää jokunen eläkeläinen henkissä siitä porukasta joka sotien jälkeen Suomea oli rakentamassa ja hyvinvointia luomassa, pienillä palkoilla ja matalalla elintasolla. Nykyiset SDP:läiset ovat punaporvareita, pienyrittäjiä, kansainvälisen kapitalismin perseen-nuolijoita ja KOKOOMUKSEN hännystelijöitä joille vain oma toimeentulo ja rikkaus ovat tärkeitä. Pitää olla omakotitalo, kesämökki, vene ja tietysti uusi auto mieluummin tietysti saksalainen kansanauto. Ovat unohtaneet sen poliittisen linjan joka Forssan puoluekokouksessa vuonna 1903 määriteltiin puolueelle suunnan-näyttäjäksi. Mutta vanha totuus on "Kuka ei historiaansa tunne, ei myöskään tulevaisuutta voi ennustaa". Tästä johtuu Perussuomalaisten rakettimainen nousu ns: työväenpuolueeksi. Ei Luviallakaan yrittäjät työntekijöiden etuja aja ja ketä, puoluetta edustaa, vain yrittäjiä ja kunnan palveluksessa olevia kunnavaltuustossa ja hallituksessa. SDP on Luvialla kuollut aate vain työväentalo jäljellä joka sekin joskus 1918 toimi "punavankien" vanki ja työleirinä vaikka silloin ei portilla lukenutkaan Arbeit macht frei kuten Saksan leireillä myöhemmin.

      • Kepulainen76

        Ihan totta! Yksi uudistusmielinen siellä oli, mutta ei jaksanut vanhoja jarruja...


      • oivoisua

        OHHO. ON SULLA MIELIPITEET.


    • Porvaripersu

      Perus-suomalaiset pettivät kansalaiset tyhjillä lupauksilla,minulta ei enää ääntä saa. Sitä en tiedä ketä ääneni saa.

      • Diipadaapaduuh

        Onneton.. Mitä ne petti? Jos ne meni hallitukseen niin myötäilyjä se possuravimies joutuu tekemään! Luuletko tosiaan et hallitus pysyis kasassa jos soini ajais vain etuttaan... Kuule piut paut, oppositioon sieltä on helppo huudella mut paha toimia! Ja hallituksessa kun ei voi toimia niinkuin oppositiossa huudellaan!!


    • t.ipilä

      Kepu ja Kokoomus pettää aina!

    • työnorja

      Presidentti J K Paasikivi totesi jo aikoinaan " Ei Suomen kansa mitään erityisen viisasta kansaa ole, se on niin paskaa että täytyy toistuvasti lyödä päänsä seinään". Kahdenkymmenen viimeisen vuoden aikana minua on pettänyt jokainen hallitusvastuussa oleva puolue lupauksillaan, pelkkiä narreja, huijareita, huoripukkeja, ahneita omanedun tavoittelijoita ym:. Pahin virhe on ollut euroon liittyminen ilman kansanäänestystä vain Paavo Lipposen, Martti Ahtisaaren ja Sauli Niinistön sisäpiirin päätöksellä. Siitä me veronmaksajat maksamme kalliin hinnan jonka rinnalla vanhat Neuvostoliitolle toimitetut sotakorvauksetkin jäävät vain pikkurahaksi. Aikaisemmin en ole ollut suurikaan Paavo Väyrysen ihailija, mutta tänäpäivänä annan hänen mielipiteilleen takavuosina noudatetusta poliitiikasta, Suomen linjasta ulkopoliitikassa, talouspoliitiikassa ym: suuren arvon.

    • porvari

      Näyttää eroavan oma-aloitteelisesti kyseinen "kunnallispoliitikko"Ikävä kyllä sama ongelma on todella monessa Suomalaisessa kunnassa,päättäjinä täysin poliittista pelisilmää vailla olevia henkilöitä ja tällöin tulee ikäväkyllä esiin se ilmiö että kalastetaan populistisin keinoin ääniä itselle välittämättä pätkääkään kuntalaisten edusta kun kuvitellaan että "meidän"puolue kyllä hoitaa homman,ei toimi Suomalainen ehdollinen demokratia näin.

    • Trasselimies

      Hyvä että lähtee,vielä kun se mekaanikko lähtis niin hyvä olis.

      • kaikkituleeaikanaan

        Kaikki lähtevät aikanaan on sitten porvari tai sorvari, rotaatio rullaa ja evoluutio toimii ! Maasta sinä olet tullut ja maaksi olet taas tuleva, ihminen on kuin kedon kukkanen kasvaa, kukoistaa ja kuihtuu ja hyvä näin! Muita jumalia ja ylösnousemuksia ei tarvita.


    • Oipersut

      Persut petti äänestäjänsä,takinkääntäjät ei saa ääntäni enää ikinä. Soinille riitti näämä kun pääsi ministeriksi valta nousi päähän. Namuja luvia täyteen. Suomi on kusessa suomesta tulee toinen kreikka. Painakaa pitkää päivää että namut saa rahaa.

      • porvari

        Ei näin!!!! Vaan tämä ilmiö on yksi ehdollisen demokratian ilmenmis muodoista,eli et voi antautua puolueesi tolkuttomiin lupauksiin joissa ei ole"aikuisten" oikeasti järjen hiventäkään jos esim.ajatellaan nyt menossa olevia yhteiskunta sopimukseen liittyviä neuvotteluja joissa ay liikkeet ampui itseään isolla aseella omaan jalkaansa,tulisi nähdä asiat hieman pidemmällä aikajaksolla eteenpäin,maailma muuttuu Eskoseni kuten Suomalinen kirjallisuus kertoi jo vuosikymmeniä sitten,mutta onko vasemmisto valmistautunut siihen?


    • Karttakeppipois

      Oikein hävettää kun kattoo demarien rivejä. Myötähäpeää tunnen. SDP ei ole kyennyt uudistumaan. Johto pitäis vaihtaa ainakin Luvialla. Niin vanhanaikaista touhua, että ei kiinnosta ketään.

    • sirppijavasara

      Vasemmistoliitto on alkanut uudistumaan, siellä on nuoria näyttäviä jopa älykkäitä naisiakin kansanedustajina kuten Li Andersson ja Anna Kontula. Muitakin on kasvamassa uskon että heistä vielä kuullaan tulevaisuudessa. Sellaiset kuin Alexsander Stub sopisi paremmin pepsodentin hammastahna mainokseen Timo Soini taas Hippoksen raviradalle käristemakkaraa syömään ja totoa pelaamaan Juha Sipilä taas helluntaiseurakunnan telttakokouksiin parannusta julistamaan ja edesmenneen Niilo Ylivainion tapaan naisia, mummoja ja miehiäkin kaatamaan, kättä pään päälle panemalla ja varmistamalla että mahdollinen perintö varmasti saadaan oikealle lahkolle.

    • Yllätysveto

      Onko vetänyt johtopäätökset kun ymmärtää erota??

      • sirppijavasara

        Olisi kyllä mukava tietää eron syy ?. Poliitikassa, myös kunnallispoliitikassa äänestäjä antaa äänensä ja valtuuttaa sitä käyttämään vaalikauden. Eron syynä voi olla sairaus tai kunnasta muutto. Ei mielestäni mikään kevyempi asia, joka kuitataan maininnalla (henkilökohtaiset syyt ) rintamakarkuruutta en hyväksy, se on äänestäjien pettämistä. Joten poliitikon omankin maineen kannalta olisi asiallista julkaista todellinen eron syy.


      • 8988
        sirppijavasara kirjoitti:

        Olisi kyllä mukava tietää eron syy ?. Poliitikassa, myös kunnallispoliitikassa äänestäjä antaa äänensä ja valtuuttaa sitä käyttämään vaalikauden. Eron syynä voi olla sairaus tai kunnasta muutto. Ei mielestäni mikään kevyempi asia, joka kuitataan maininnalla (henkilökohtaiset syyt ) rintamakarkuruutta en hyväksy, se on äänestäjien pettämistä. Joten poliitikon omankin maineen kannalta olisi asiallista julkaista todellinen eron syy.

        Työväenyhdistys vaati oman paikan hallituksessa, ku Marttila järjesti shown ja vei Peltolan mukanaan hallitukseen. Ei ollu tällä jyseisellä mahdollisuutta pitää paikkaansa, vanhoilliset jyräs. Tiedä sit mikä niist paras haara olis.


    • Kallelankasvatti

      Nooh. Mahtaisko olla vaikka se, että kun ei päässytkään keisariksi ja sosiaaliset taidot on mitä on, niin näin käy. Jos ostaa ääniä viinalla ja kaffeella ja puolet kyläläisistä on samaa sukua...no antaa olla.

    • Melkonen viestiketju tää jonka luin... Sydämmessäni toivon ettei Repalla ole syynä mikään sairauteen viittaava syy. En toivo kenellekkään milloinkaan mitään sen kaltaista... Jo johtuen omista menetyksistä ko. asioihin liittyen. Todeta taas täytyy se, ettei Repa sosiaalisilta taidoiltaan ole "ylilahjakas" , tosin, asiansa julkituova ja paikassaan suoraselkäinen omille mielipiteilleen, mitä ne sitten milloinkin ovat. Minä itse ja muutamat valtuustossa mielipiteisiini ja toimiini uskovat hän taas tuomitsi pannaan ja yhteistyöblokkiin, blokkiin jota hän itse oli luomassa ja jonka ansiosta toinen Demari putosi Hallituksesta. Blokkiin johon jouduimme vastaamaan tavallamme ja jolla vein peesissä Harrin Hallitukseen. Nyttemmin Sdp:n hallistuspaikan saaneen Esan kanssa työskentelen ja haluan työskennellä vailla minkäänlaista problematiikkaa. Jokainen voi ymmärtää tilanteeni "hankaluuden" tai ainakin miettiä sitä. Tilanteessa jossa itse "suurisuisena" ja mielestäni auktoriteettina (huom. omasta mielestä) olen Luvialla toiminut Valtuutettuna ja Hallituksen jäsenenä, pidän tekemääni työtä arvosanaltaan kasi arvoisena. Kiinnitettäköön vielä huomiota siihen että Perussuomalaisille oli paikka myös toiselle kaksivuotiskaudelle, mutta Toroskan "saatua lemput" hän ei enää halunnut tuke Harria vaan perusti uuden ryhmän (Muutos 2011) ja tuki Blokkia Kokoomus, Keskusta, Sdp.... näinhän se "vihanpito" menee. Ainakin itse näkisin ettei tässä blokissa ollut mitään viittaavaa siihen mitä ko. puolue (joka tosin ei enää ole puolue) on "manifesteissaan" antanut ymmärtää.

      Ja nyt tulevaisuuteen... Toivon/uskon että liitos Eurajoen kanssa tulee tapahtumaan, koska muuta suuntaa (mielestäni) ei millään tavoin ollut enää Poriliitoksen lisäksi olemassa. Ja siihen liitokseen en koskaan uskonut, saati olisin luottanut että siitä mitään hyvää Luvialaisille olisi seurannut. Meitä oli muutamia Kunnan itsenäisyyden takana vielä -13 kevättalvella, meidät torpattiin... kertomalla että emme pysty ilman Poria elämään... Onneksi löytyi "viisaita" Keskustan (jotka olivat siinä kohden ratkaisijan roolissa) ryhmästä, jotka alkoivat uskomaan muuhunkin,. Toki muissakin ryhmissä oltiin hajanaisia mielipiteitä asian suhteen, mutta Keskusta oli se joka halusi katsoa ja antaa tilaa tämän mahdollisuuden synnylle. Kohdaltani mikään kertomani ei ole politikointia, vain kertomaani siitä miten asiat olen nähnyt, sisältä seuranneena.
      Noh, juurikin sisältä seuranneena kerron mielipiteenäni myös sen että asioiden hoidossahan siellä kaikki ollaan, ainakin pitäis olla, kuntalaisten asioitten, nimenomaan... siks just Mikko lähti ehdolle sitoutumatta mihinkään organisaatioon missä sanellaan ylhäältäpäin, "mikä teille on parasta".

      Asioitten hoitaminen on kohdallani ollu palkitsevaa,,, mut pikkusen mietityttäää,,, kandeeko enää jatkaa... "se/ne asiat" o menos hyvää suuntaa, miks siihen lähin.

      • vasemmalta

        Kyllä se on niin, että vastuullinen poliitikko, kunnallispoliitiikassakin esiintyy omalla nimellä, varsinkin jos kommentoi toisten tekemisiä nimillä. Nimimerkillä kirjoittavat vain sivulta seuraavat tarkkailijat, jotka haluavat ottaa kantaa mutta ei tuoda itseään esille. Se on demokraatian tärkeimpiä pelisääntöjä.


      • Postaanoikealta

        Mistä "Mikko" tietää mikä on parasta? Meille?


      • salainenagenttifi
        Postaanoikealta kirjoitti:

        Mistä "Mikko" tietää mikä on parasta? Meille?

        "Mikko" istuu ST:llä porukassa joka tietää kaiken, ihmisten poliittisen mielipiteen, kuka on käynyt naapurin rouvaa naimassa, kuka on homo, miten kukin viettää vapaa-aikansa, kuinka paljon kelläkin on rahaa, kuka käy sosiaalitoimistossa melkeimpä päivittäin kerjäämässä, kuka on kaappijuoppo, kenellä postissa asioivista naisista on paras perse, onko baarimyyjä saanut kul..ia viime yönä ym: ym: . "Mikko" on bisnesmies joka osaa tehdä rahaa toisten heikkouksilla, poliitiikka on siinä vain apuväline ja sitoutumaton edustaa vain itseään ja omaa lompakkoa ei puolueita.


      • niemläine
        salainenagenttifi kirjoitti:

        "Mikko" istuu ST:llä porukassa joka tietää kaiken, ihmisten poliittisen mielipiteen, kuka on käynyt naapurin rouvaa naimassa, kuka on homo, miten kukin viettää vapaa-aikansa, kuinka paljon kelläkin on rahaa, kuka käy sosiaalitoimistossa melkeimpä päivittäin kerjäämässä, kuka on kaappijuoppo, kenellä postissa asioivista naisista on paras perse, onko baarimyyjä saanut kul..ia viime yönä ym: ym: . "Mikko" on bisnesmies joka osaa tehdä rahaa toisten heikkouksilla, poliitiikka on siinä vain apuväline ja sitoutumaton edustaa vain itseään ja omaa lompakkoa ei puolueita.

        Kerrankin täällä pitää asia 100% paikkansa.


    • Pitkä...tukka

      Kirjoituksesta paistaa läpi tietämättömyys, oletko varma että henkilöt jotka sekavassa kirjoituksessasi nimeät pitävä kirjoituksestasi,minä en lähtisi mainitsemaan ketään nimeltä ilman lupaa,vaikkakin kirjoitus ei ole loukkaava ehkä mielunmin otan kirjoituksen jonkun persun kirjoituksena,paistaahan siinä omat arvosanat ja eurajokeen liityminen sun muut tekijät lävitse. Voin sanoa että persuilla ei ole tulevaisuutta.

      • Anonyymi

        Mitäs voit sanoo nyt persujen tulevaisuudesta... tai siis jo sun mielestä "menneestä tulevaisuudesta"? Kun oot asioista ilmeisen perillä, vastaat varmaankin meille tyhmemmille ja kerrot miten meni, noin niinku sun mielestä? Enkä oo persu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs voit sanoo nyt persujen tulevaisuudesta... tai siis jo sun mielestä "menneestä tulevaisuudesta"? Kun oot asioista ilmeisen perillä, vastaat varmaankin meille tyhmemmille ja kerrot miten meni, noin niinku sun mielestä? Enkä oo persu!

        Näille uusille persuille käy juurikin samoin kuin vanhoillekin persuille eli puolue hajoaa kuin parvi paskakärpäsiä kun joskus joutuu kantamaan vastuuta hallituksessa . Onhan tuo jo nähty että kuntatasollakaan mitään järkevää saa aikaiseksi . Pelkkiä klanipäitä natsien ihailijoita ja porvarien perseen nuolijoita suurin osa . Työn teko ja työväen aate on heille yäysin tuntematon , sen sijaan sosiaalituet tunnetaan kyllä varsin hyvin siinä ryhmässä .


    • Justiinsajuup

      Sekavaa kirjoittelua. Ei osata edes äidinkieltä.

    • Soinijyrää

      Persut osoittautuneet juuri sellaisiksi mikä oli ensivaikutelmakin. Sivistyksestä ei voi puhua heidän kohdallaan.

    • jullioo

      Porvarit ei osaa historiaa...voi voi!!

    • Ees.päin

      Sdp luvia oletteko vahvistaneet rivejänne,meinaan tuolla kokoonpanolla ei kannata vaaleihin lähteä. Nyt on hieno tilaisuus edetä poliitiikassa, persut tulevat menettämään ääniä paljon samoin kuin kokoomus ja keskusta , mutta käykö niin että ihmiset ei mene äänestämään kun ei ole kunnollista ehdokasta demareilla,ei tuollaisia ehdokkaita kukaan tervejärkinen äänestä. Kiire tulee.

      • Työväenyhdistysveks

        Luvian demarit on ajat sitten mennyt. Eivät ole ymmärtäneet muuttunutta yhteiskuntaa ja maailmaa. Juuttuneet vanhaan. Katsovat tyhjän vessapaperirullan läpi maailmaa. Putkikatse siis. Uudistuminen on myöhäistä. Uudistuminen onnistuu vain hajoittamalla vanha ja tekemällä uusi uusien tekijöiden kautta. Elikkäs vaihtamalla henkilöt...


    • Kaitila

      Kyllä ne vanhat juoppokaverit äänestää lemmikkiään, ja sitä yhtä tuppisuuta äänestää suuri suku,näillä mennään. Mä aatelin äänestää "kisua" tai panacodia . Niin tai sitten hyvänpalvelun huoltamon Johtajaa. Eii mä äänestän pk yritysjohtajaa ei tiedä vaik pääsis pimeisiin hommiin.

      • Kaitila

        Katila jatkaa,eii kyllä minun pitääkin äänestää persuja minullahan on rikollinen lapsuus, en tiedä riittääkö tuo lapsuuden ajan omenavarkaus jäsenkirjaan asti mutta voinhan minä silti äänestää populisteja.


    • Ihmetteleväihme

      Keitäs on seuraavis vaaleis ehdolla? Ei kai sitä ny vielä tiedetä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4230
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4142
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      611
      3927
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      20
      2755
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2485
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2074
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2072
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      191
      1970
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1629
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe