Mies teki oharit...

elliania

Mikä ihme mussa on vikana? Näin käy kun menee ihastumaan ja kerrankin tekee aloitteen. Mies antoi ymmärtää että oli myös ihastunut minuun, mutta silti ei soittele juuri koskaan... Oli puhetta että tänään oltaisiin nähty ja hän lupasi "soitella". Kyttäsin puhelinta ihan koko ajan mutta soittoa ei vaan kuulunut ja nyt on ihan typerä olo. Koko päivän odotin ihan innoissani että nähdään ja nyt vaan itkettää kun mies teki oharit.

Pitkästä aikaa oli sellainen olo että olen ihan mielenkiintoinen tyyppi ja tutustumisen arvoinen. Nyt se totuus taas iski päin kasvoja, että en ole minkään näköinen, en ole hauska ja juttuni ovat ihan idioottimaisia. Olin ehtinyt jo hyväksyä sen että en koskaan tule löytämään ketään mutta sitten ihastuin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ja sain vielä vastakaikuakin ja olin ihan seitsemännessä taivaassa vähän aikaa. Nyt tipuin korkealta ja kovaa.

11

1881

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kilttiN

   Sama tilanne. Olin 7 vuotta yksin ja nuolin haavojani kun en kelvannut kenellekään "kunnolliselle" miehelle. Aina vaan uusia ohareita, uusia pelimiehiä. 7 pitkää vuotta mietin mikä minussa on vikana, ja kaikki kaverit vakuuttivat ettei mikään.

   Uskalsin yrittää uudestaan ja sama tilanne taas. Koko kevään ja kesän olen itkenyt, kun kerta toisensa jälk miehet vain tekevät katoamistempun vaikka ovat ensitapaamisella olleet muka ihastuneita. Heti kun olen hieman avannut sydäntäni, mies katoaa. Kerta toisensa jälkeen. On se vaan saatana uskottava etten kelpaa.

  • eiriitäaikasekundalle

   Jos miehellä on paljon vientiä, niin kannattaa olla varuillaan.

  • Reilua_peliä

   Ikäväähän tuo on. Joku saattaa olla niin kiltti, että ei kehtaa suoraan sanoa, ettei kiinnosta. Pääsee sitten helpommalla, jos ei vaan soita ja odottaa, että toinen sitten ymmärtää yskän. Sydänsurut on sitten kurjia, mutta toivottavasti jaksat vielä uskoa itseesi ja löydät ihanan miehen.
   Liian innokas ei kai saa olla, jotkut miehet jo pelästyy pelkästään sitä. Haluavat metsästää ja piirittää itse. Ja onhan tuossa tietenkin sellainen mahdollisuus, että oikeasti oli aikonut soitella, mutta tuli joku este.

  • EiVikkaa

   Ei ole vain tullut oikeaa kohdallesi.

  • KysymälläSelviää

   Ei noin pienistä pidä hernettä nenäänsä vetää. Ota yhteyttä häneen ja kysy miksi hän teki oharit. Elämässä nyt ei kaikki aina mene niin nappiin.

   • elliania

    En nyt hernettä nenään vetänytkään, harmitti vain ihan hirveästi kun olin odottanut tapaamista. Soitti se mies sitten illalla ja selitteli ja pyysi anteeksi ettei ollut soittanut aikaisemmin. Lupasi taas soitella että nähtäisi, mutta ei ole taaskaan soittoa kuulunut. En vain jaksaisi tätä kun ehdin jo innostua kun mies ehdottaa tapaamista, mutta kuitenkaan ei löydä aikaa nähdä. Onkin oikeasti kiireinen, mutta luulisi että sitä aikaa löytyisi jos oikeasti on kiinnostunut. Tuntuu että minä olen meistä kahdesta se joka olen enemmän kiinnostunut toisesta enkä vielä edes ole varma haluanko hänen kanssaan mitään vakavampaa.


   • sannae

    Unohda,oon kokennut saman


  • Anonyymi

   Jos mies peruu tai ei kuulu eikä näy niin kaiken takana on nainen näin ivallisesti ystävä sanoi kun ruikutin miehen perään

  • Anonyymi

   Kyllä mies kavahtaa kun nainen alkaa heti kertoilla menneistä suhteistaan ja edellisistä seurustelukumppaneistaan. Ei kovin antoisaa uuden miehen kannalta.

  • Anonyymi

   En ole enää vuosiin luottanut kehenkään enkä luota. Saattaa olla,että tässä mennyt sen takia muutama oikeasti rehellinen tyyppi sivu suun,mutta minkäs teet 🌝

   • Anonyymi

    Kuulostaa tutulta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Merikarvian nuoriso

   taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
   Yleistä Satakunnasta
   19
   3184
  2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   69
   3089
  3. Naiselle, rakkaalle!

   Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
   Tunteet
   39
   2529
  4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

   Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
   Ikävä
   79
   2401
  5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

   Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
   Ikävä
   148
   1939
  6. Morning has broken

   Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
   Ikävä
   149
   1510
  7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

   kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
   Ikävä
   133
   1508
  8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

   https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
   Hindulaisuus
   550
   1465
  9. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

   Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
   Luterilaisuus
   60
   1373
  10. Jos et kaipaakaan minua täällä

   Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
   Ikävä
   18
   1254
  Aihe