Tarvitsen apua, olen yksin.

Yksin.ainiaan

En olisi koskaan kuvitellut sanovani tätä mutta olen liian yksin enkä voi sille minkään. Oon ollut koko elämäni ajan yksin ilman kaveria ja koulukiusattuna. Enkä ole koskaan ollut suosittu koulussa vaan vihattu. Koulu on jo ohi. Aloitan kohta ammattiopistossa ja olen täysin yksin. Riparilla vasta tajusin että olen liian yksin. Istuin penkillä ja eräs tyttö tuli istumaan viereeni ja kysyi miksi olen yksin. Vastasin: koska kaikki vihaavat minua. Hän taas sanoi etteivät kaikki vihaa sinua, enkä minä ole vihollisesi. Sanoin: ehkä et mutta et silti pidä minusta. Hän taas sanoi että jos ihminen on yksin se ei ole hyväksyttävää mutta jos hän on kenentahansa kanssa niin se on hyvä. Silloin hän lähti ja aloin miettimään asiaa. Yritin seuraavana vuonna (ysillä) hankkia yhtä henkilöä (jonka nykyään tiedän olevan ADHD) kaverikseni mutta hän kirjaimellisesti sylki päin naamaa. Kuulin erään naisen olleen ihastunut minuun. Vuoden lopussa hänet hurmasi eräs henkilö ja hän rakastui välittömästi. Sitten jokin muuttui minussa ja pahasti. Aloin olettaa että minun täytyy olla yksin. Ysiluokka loppui. Kukaan ei tullut hyvästelemään. Kukaat ei tullut onnittelemaan peruskoulusta pääsystä. Kävelin vain koulun alueelta ulos ja menin kotiin. Kesän alussa tulin vainoharhaiseksi. Vainoharhaisemmaksi ja pelokkaammaksi mitä olen koskaan ennen ollut. Aloin luulla että kaikki haluavat minulle jotain pahaa. Aloin kehittää fyysistä kuntoani jottei minun tarvitsisi pelätä yksin olemista. Tajuan että tarvitsen kipeästi seuraa ja apua mutta en sitä kykene hankkimaan. En pysty olemaan ihmisten seurassa. En voi, olen tottunut olemaan yksin. Yksinäisyys on mennyt liian pitkälle. Nyt olen vain yksinäinen järkäle. Minun on oltava yksin, näin olen ymmärtänyt.

Pahoittelen pitkää tekstiä. En halua mitään "Oot homo" tai "Ei kiinnosta, tapa ittes" kommentteja. Haluan tietää mitä pitää tehdä.

9

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunpa osaisinkin auttaa... mutta ehkä sää siellä amiksessa tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kavereita..? Itsellä katkes yläasteen jälkeen yhteydenpito lähes kaikkien kavereiden kanssa ja olin todella yksinäinen niihin aikoihin. Amiksessa kuitenkin tutustuin pariin luokkakaveriin, joista sitten tulikin hyviä ystäviäni. Ihan vaan sillain tutustuttiin kun juteltiin luokassa jotain ja sit kysyin heiltä, että voinko tulla heidän kans syömään kun en tunne ketään luokasta. Rupesin sit käymään heidän kanssaan aina syömässä ja aluksi se olikin aika kiusallista, eikä kukaan oikeen viitsinyt sanoa mitään, mutta meni viikko ja sit me puhuttiinki jo tosi paljon. Meni kuukausi ja me oltiin jo niin hyviä kaveruksia, että hengattiin myös vapaa-ajalla.

    • hähhähhähhähhää

      Oot homo!

    • Yksi.ainiaan

      Ja tuota minä en halunnut kuulla! Haluan tietää onko mitään tehtävissä vai olenko ikuisesti eristetty muista.

    • Vittumitäpaskaa123

      Itse ainakin löysin netistä hyvän ystävän, ollaan jo pari vuotta tunnettu.. Muut "ystäväni" ovat täysiä kusipäitä ja jään aina kolmanneksi pyöräksi.. ":)" saatanan ihana tunne..

    • ollaankaikkiyhdessäyksin

      Ihan ku oisin omaa elämäntarinaani lukenut... paitsi että oon lukiossa :D onks sul kik?

    • Hei
      Kirjoituksesi on tosi koskettava. "Yksinäinen järkäle" saa vedet silmiini, niin pahalta tuntuu puolestasi. En osaa varmaan auttaa yhtä hyvin kuin ikätoverisi, joilta olet jo saanutkin vastauksia. Mutta siitä olen varma, että yksinäisyys ei ole mitenkään sinun syytäsi. Olet tutustumisen arvoinen ja hieno ihminen, olen varma siitä! Osaat tosi koskettavasti pukea ajatuksiasi sanoiksi.
      Loppuelämääsi et ole mitenkään tuomittu olemaan yksinäisenä saarena muiden joukossa. Tietysti se ei tällä hetkellä auta, varsinkin kun Sinulla on tosi masentavia kokemuksia taustallasi.
      Oletko koskaan ajatellut jutella asioistasi jollekin luotettavalle aikuiselle? Paikkakunnallasi on varmasti sellaisia tahoja, joihin voi olla yhteydessä. Joskus pelkkä puhuminen selkiyttää ja saa uutta voimaa jatkaa eteenpäin.

      Lähetän Sinulle lämpimiä ajatuksia !
      Pappi Elisabet

    • TheHorizon

      Vaihdetaanko esim. sähköposti osoitteita ni voitais ehk jutella? :) tai jotain semmosta.

    • Pystytsiihen

      Mene puhumaan psykologille. Siitä se lähtee, kunhan ensin saat ensin siellä itsesi jotenkin auki ja pystyt puhumaan jollekin. Voit olla varma, että hän ei naura sinulle, eikä vähättele ongelmaasi. Tärkeintä on kuitenkin, että saat itsesi avautumaan seurassa, jossa sinun ei tarvitse pelätä, ettei sinua hyväksyttäisi sellaisena kuin olet. Sen jälkeen pystyt vähitellen tutustumaan myös muihin ihmisiin.

      • Homo.oot

        Tai miksei mielisairaalaan samantien?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      388
      1533
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1220
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1145
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      701
    Aihe