Varokaa narkkeja ja ex-narkkeja

katumus

Tällä seudulla asuu narkomaaneja entisiä tai nykyisiä jotka hakevat yhteyksiä hyväksikäyttäen naisia tai miehiä netin tai muiden somen palvelujen kautta. Mieti ennen kuin vastaat näihin yhteydenottoihin. Itseään kannattaa suojella.

94

2175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esimerkkejä_kaivataan

      En epäile etteikö tuollaistakin tapahtuisi niin tällä seudulla kuin muuallakin, mutta olisiko sinulla linkkiä johonkin esimerkkitapaukseen.

      • katumus

        Asiasta voi kysyä tarkemmin poliisilta.


      • hukassaootpahasti
        katumus kirjoitti:

        Asiasta voi kysyä tarkemmin poliisilta.

        Ai siltä poliisilta joka pidätti vastarintaliikkeen johtajat


      • se_olisi_virkarikos
        katumus kirjoitti:

        Asiasta voi kysyä tarkemmin poliisilta.

        Miten poliisi voisi antaa tietoja joistakin epäillyistä muuten kuin muille viranomaisille rikostutkintatarkoituksessa?


    • sosad

      Toivotonta luettavaa nämä kommentit. Tiedän muitakin joita on huijattu samalla tavoin. Ihmisten kokemukset olisi syytä ottaa vakavasti. Kirjoittaako joku tänne aivan huvikseen "varoituksia" kokemuksistaan??

    • amk-opiskelija

      En tiedä kirjoittaako. Jos niin tekee se olisi outoa. Onhan täällä monenlaista tallaajaa, noljakassakin, kuka näistä tietää.. Tänä päivänä kaikki on mahdollista..

    • kaverilähellä

      Tätä tapahtuu joka paikassa armaassa maassamme ja muuallakin. Varsinkin naiset ovat otollista maaperää herkkäuskoisuudessaan näiden kavereiden vetoomuksiin. Ihan vituttaa heidän puolestaan. Vetäisin turpaan näitä jos osuisivat kohille.

    • läheinen

      Se turpaan vetäminen ei taitaisi auttaa näitä hemmoja. He ovat varmasti jääneet jotain vaille omassa elämässään .Luulen että toistavat sitä nyt. Vittumaisinta on se heijastamiskäyttäytyminen toisiin ihmisiin...miten olisi hoito tai vankila?

      • kopinkannalla

        Suosittelen vankilahoitoa!!


      • Olen.suomalainen

        Minä suosittelen autanasiaa kaikille päihdeongelmaisille. Maa olisi parempi paikka elää ja tilalle pakolaisia. Heillä ei olisi päihdekäyttäytymistä saati ongelmia.


    • onkosiella

      pohjoosessahan ihan oikeita HUUUUUUUUUUMEITA muka? Ettet vain nyt sekoita asioita. Kato kun se burana ei ole kokaiinia eikä asperiini amfetamiinia vaikka niin te siellä metsä hikiällä varmasti luulettekin...

      • amk-opiskelija

        Tätä minä aina ihmettelen näillä keskustelupalstoilla. Ensin aloittaja laittaa asiastaan viestin ja toiset kommentoivat sitä. Sitten tapahtuu provosoituminen tai provosointi joka peittää alleen sen alkuperäisen asian tärkeyden. Juttua lähdetään viemään aivan eri suuntaan.


      • kopinkannalla

        Linnaan vaan kaikki hyväksikäyttäjät ettei tarvitse näillä palstoilla purkaa aggressioitaan!


      • osastolta

        Tunnen useita ihmisiä joita on hyväksikäytetty eri tavoilla (fyysisesti tai psyykkisesti) Ne ovat rankkoja kokemuksia ja useimmat eivät selviä niistä ilman ammattiapua. Sellaiset kokemukset rikkovat ihmisen psyykkisen olemuksen. Toivottavasti selviäisivät niistä kuitenkin, tiedän etteivät kaikki selviydy.


      • osasto2

        Minäkin tiedän potilaita jotka ovat traumatisoituneet hyväksikäytöstä. Monet toki hyötyvät erilaisista terapioista. Monesti olemme miettineet työyhteisössä miten hyväksikäyttäjät saisivat apua. Tällä hetkellä painopiste on omassa työyhteisössä siinä potilaiden auttamisessa.


      • sosad

        Huh,huh näitä hoitajia! Hyvä kun apua tarvitsevat saavat sitä, mutta hyväksikäyttäjäjille ei itselläni riitä myötätuntoa. Toipuminen on helvetinmoinen tilanne seurata vierestä.


      • Trewqasdfg

        Minusta osasto olot ja lääkkeet voi saada kenet vaan epäile kaikenlaista ja sit jutut levii liikaa. Jotku voi valehella, et pääsis pois pakkohoidosta. Kannattaa pitää järki päässä ettei ala lietsoo semmosia juttuja.


      • Anonyymi
        kopinkannalla kirjoitti:

        Linnaan vaan kaikki hyväksikäyttäjät ettei tarvitse näillä palstoilla purkaa aggressioitaan!

        Ukrainaan maitojunassa,etulinjaan,eiköhän,asenne muutu.näiltä hyväkskäyttäjiltä.


    • pelokasmiäs

      Kakka jos tulee housuun niin onko narcomaani? Ja tuleeko AITSI?

      • lue-edelliset

        Olisiko sinun hyvä miettiä mitä ja mihin kirjoitat?


      • asialla

        Minusta näille paskanjauhajille voisi perustaa oman palstan. Saisivat siellä jauhaa omia älyttömyyksiään. Jolleivat tajua alkuperäisestä asiasta mitään, niin voisivat sekoilla keskenään siellä. Turhaa on kirjoitella täyttä paskaa tänne.


      • surkimukset

        Samaa olen ajatellut niistä minäkin. Tiedän työstäni näitä jotka käyttävät hyväkseen toisia ihmisiä. Se on vittumaista ja tosi sairasta ihmisiä kohtaan. Säälittävää, että on olemassa ihmisiä jotka ajattelevat vain itseään. Se on tosi itsekästä!


      • olettaisinvaanettä

        Oot juonut liikaa kiljua


      • Anonyymi

        MEE HOITOON TÄMÄN KIRJOITTAJA,JOTAIN ON PAHASTI PIELESSÄ.


    • KannattasVarmaan

      Huumeet on kaiketi heillä korjaamaan jonkinlaista asiantilaa. Huono terveydenhuolto. Sairaudet, joita ei edes haluta oppia hoitamaaan, vaan mieluusti puhutaan psykologeille menemisistä, aivan, kuin joku henkinen olkapää voisi korjata ihmisessä aivojen kemiallisen tai mahdollisesti hapensaannin ongelman.

      Samat "hullut" jotka noita psykologeja suosittelee on todennäköisesti ne jotka valmistaa myös huumeiden raaka-aineet ja mielialalääkkeet.

    • tällee-minusta

      Ihan aiheellinen aloitus. Narkomaanit ja ex-narkkarit ovat ympäröivälle yhteisölleen vaarallisia. Omaisuusrikoksia ja väkivaltaa. Psyykkistä ja fyysistä pahoinpitelyä. Jotkut näihin aina sotkeentuvat ja itkevät sitten kurjuuttaan. Ehkä ihmisissä itsessäänkin on syytä. Silti se ei anna oikeutusta narkkiksille mihinkään väärään. Olisin narkkisten pakkohoidon kannalla ja sitten suljettu saari, jossa auttavat toisia narkkiksia kun itse ovat selvinneet. Eivät kuulu enää yhteiskuntaan.

      • withrespect

        Minusta aloittaja oli rohkea. Moni ei häpeän vuoksi uskalla kertoa mitään kokemuksestaan. Tietenkin jokainen on itse vastuussa sotkeutumisistaan näihin hyväksikäyttäjiin. Ihminen ei välttämättä aina tiedä tai tunnista sitä, että hän on hyväksikäytön kohde. Tuo psyykkinen ja fyysinen pahoinpitely on totta. Siihen kuuluu manipulointi jossa käytetään hyväksi toisen ihmisen hyväuskoisuutta.Sellaiseen ei ole kellään oikeutta, ei narkeillakaan!
        Saari voisi olla hyvä ratkaisu.


      • withrespect

        Minusta aloittaja oli rohkea. Harva uskaltaa kertoa kokemuksestaan häpeän vuoksi. Aina ei voi tietää tai tunnistaa, että on hyväksikäytön kohteena. Manipulointi ja ihmisen hyväuskoisuuden käyttäminen on julmaa psyykkistä väkivaltaa. Siihen ei ole kellään oikeutta, ei narkillakaan. Jokainen vastaa tietenkin omista sekaantumisistaan, se on selvää.
        Saari kuulostaa hyvältä.


      • goodbye

        Tervemenoa sinne saarelle kaikki ne jotka ovat kusettaneet toisia!


      • 1.9.2015

        Monilla meistä on ikäviä kokemuksia näistä. Jospa joskus nekin jotka niitä ovat aiheuttaneet ymmärtävät tekemänsä. Vihapuhetta en haluaisi lisätä, sitä on jo tarpeeksi näillä palstoilla. Ennemminkin anteeksiantoa ja ymmärrystä sillä edellytyksellä että "narkit" tms. ymmärtäisivät vahingollisen käyttäytymisensä seuraukset toisille ihmisille. Vahingoittaminen ja hyväksikäyttäminen jättää aina jälkensä ja niitä jälkiä korjataan ehkä kauankin.


      • lehtiinkö

        Minusta on ollut mielenkiintoista seurata tätä keskustelua. Asia on ajankohtainen ja tärkeä. Samalla myös vihapuheen ja aggression nouseminen on keskeistä. Mitä tämä teema herättää ihmisissä? Hyväksikäyttöä on niin monenlaista ja monentasoista. Toimittajana seuraan keskustelua ja kiinnitän tietenkin huomiota asiallisiin ja asiattomiin viesteihin joita tälläkin foorumilla on ollut molempia. Mielenkiintoista. Jatkakaa ihmiset!!!!


      • Anonyymi

        Voi sinua pumpulimaailmassa elänyt hölmöläinen kun oletat asioista mistä et mitään ymmärrä. Onko sinun mielestä olettaminen yhtä kuin fakta? Sinunlaisia hölmöjä on paljon. Pitäisikö teidänlaiset sulkea myös johonkin lesbokselle leikkimään ja opettelemaan olettamisen ja asioista selvää ottamisen erot? Huumeriippuvuus on sairaus ja jotkut pääsevät sairauksesta eroon ja raitistuu, mutta myös ne raitistuneet narkkarit joutaisi sinunlaisien takia autiolle saarelle?! Huhhuh tosi harvoin näkee noin tyhmän ihmisen kirjotteluja missään, eikä taida löytyä yhtä hölmöä kirjoitusta netistäkään. Onneks et ole asioista päättävä. Eli sairaat vaan kipataan saarelle on sinun motto. Suosittelen sinulle itsemurhaa. Sinunlaisia hirviöitä ei kukaan kaipaa yhteiskuntaan. Kirjotteletko niuvanniemestä?
        Lue viestisi ajatuksella, jos löydät viestistäs yhtään fiksua riviä niin lue viestisi uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, jos et tajua miten TYHMÄKSI teit itsesi niin suosittelen sinun kokeilevan vaikka syanidia tai toivottavasti joku teloo sut sellaiseen kuntoon ettet ikinä enää liiku. Niin sairas olet, jopa liian sairas tähän yhteiskuntaan tollasilla ajatuksen juoksulla. Ja en ole narkkari enkä ex narkkari mutta suvussani on 2 ex narkkaria ja nykyään työelämässä molemmat ja maksaneet pitkän pennin että saaneet luottotietonsakin takaisin, mut sinä heittäsit ex nistitkin saarelle. Ois oikeasti kiva nähdä noin tyhmä ihan livenä...


    • voisinko

      Oli hyvä huomio, että narkkarit ja ex-narkkarit ovat ympäristölleen vaarallisia. Psyykkinen ja fyysinen väkivalta on raskasta ja vahingoittavaa. Olen nähnyt se läheltä. Läheisille se on uskomattoman raskasta. Miten voisin auttaa?

      • Ystävälähellä

        Ystäväni romahti aikoinaan tällaisen hyväksikäytön vuoksi. Hän sai onneksi ammattiapua ja toipuikin. Ehkei täysin ennalleen koska luottamus ihmisiin oli mennyt. Pärjää nyt kuitenkin. Hienoa, että joku kysyy miten voisi auttaa :)


      • mietäti

        Hyvä kun täällä on myös ihmisiä jotka oikeasti ymmärtävät mistä on kysymys. Eikä vaan sellaisia jotka luulevat asian olevan feikkiä. Kiitos kaikille jotka ottavat asian vakavasti.


      • surkimukset

        On ollut rankkaa niin lähellä. Todellista ahdistusta. Toivon ettei kukaan täällä väheksy tai loukkaa sitä kokemusta. Ihmisen suru ja ahdistus on todellinen.


      • psyk.sair.hoitaja
        mietäti kirjoitti:

        Hyvä kun täällä on myös ihmisiä jotka oikeasti ymmärtävät mistä on kysymys. Eikä vaan sellaisia jotka luulevat asian olevan feikkiä. Kiitos kaikille jotka ottavat asian vakavasti.

        Olen mielenterveysalalla työtä tekevä. Hyväksikäyttö on aina toista ihmistä vahingoittava, oli se sitten psyykkinen tai fyysinen teko. Se jättää jäljet ihmiseen. Osa ihmisistä osaa hakea apua itselleen. Pahin on tilanne niillä jotka eivät pysty, osaa tai joilla ei ole varaa siihen. Molemmat tarvitsevat aina apua sekä hyväksikäytetty että hyväksikäyttäjä. Joista jälkimmäinen ei useinkaan ymmärrä käyttäytymisensä vahingoittavaa vaikutusta ja sen seurauksia toiselle ihmiselle. Näitä ihmisten kokemuksia korjataan kunnallisessa mielenterveystyössä ja yksityisessä terapiatyössä. Ja työtä riittää.


      • järkihomma
        psyk.sair.hoitaja kirjoitti:

        Olen mielenterveysalalla työtä tekevä. Hyväksikäyttö on aina toista ihmistä vahingoittava, oli se sitten psyykkinen tai fyysinen teko. Se jättää jäljet ihmiseen. Osa ihmisistä osaa hakea apua itselleen. Pahin on tilanne niillä jotka eivät pysty, osaa tai joilla ei ole varaa siihen. Molemmat tarvitsevat aina apua sekä hyväksikäytetty että hyväksikäyttäjä. Joista jälkimmäinen ei useinkaan ymmärrä käyttäytymisensä vahingoittavaa vaikutusta ja sen seurauksia toiselle ihmiselle. Näitä ihmisten kokemuksia korjataan kunnallisessa mielenterveystyössä ja yksityisessä terapiatyössä. Ja työtä riittää.

        Vihdoinkin järjen ääni täällä! Joku ihminen joka tietää asioista ja siitä miten vaikeaa se voi olla. Oli se sitten työssä tai lähipiirissä. Toivottavasti tämän lukevat kaikki ne joita asia koskettaa.


      • deafwef
        psyk.sair.hoitaja kirjoitti:

        Olen mielenterveysalalla työtä tekevä. Hyväksikäyttö on aina toista ihmistä vahingoittava, oli se sitten psyykkinen tai fyysinen teko. Se jättää jäljet ihmiseen. Osa ihmisistä osaa hakea apua itselleen. Pahin on tilanne niillä jotka eivät pysty, osaa tai joilla ei ole varaa siihen. Molemmat tarvitsevat aina apua sekä hyväksikäytetty että hyväksikäyttäjä. Joista jälkimmäinen ei useinkaan ymmärrä käyttäytymisensä vahingoittavaa vaikutusta ja sen seurauksia toiselle ihmiselle. Näitä ihmisten kokemuksia korjataan kunnallisessa mielenterveystyössä ja yksityisessä terapiatyössä. Ja työtä riittää.

        minulla on kokemusta mielenterveysalan työntekijöistä joensuussa ja se on kyllä semmoinen rikosmafia ettei pahempaa suomesta löydy. ensiksi uhri kiidätetään pakkohoitoon jossa ensimmäisenä annetaan jotain sekoittavaa lääkettä: seuraavana aamuna potilas käyttäytyy sekavasti lääkkeen vaikutuksesta ja hoitajat ja muut potilaat tulkitsevat, että potilas tarvitsee hoitoa. muutamien päivien ja viikkojen jälkeen lääkkeen vaikutus häviää ja hoitajat luulevat että sairaalassa olo paransi potilaan.


      • onkokemusta
        deafwef kirjoitti:

        minulla on kokemusta mielenterveysalan työntekijöistä joensuussa ja se on kyllä semmoinen rikosmafia ettei pahempaa suomesta löydy. ensiksi uhri kiidätetään pakkohoitoon jossa ensimmäisenä annetaan jotain sekoittavaa lääkettä: seuraavana aamuna potilas käyttäytyy sekavasti lääkkeen vaikutuksesta ja hoitajat ja muut potilaat tulkitsevat, että potilas tarvitsee hoitoa. muutamien päivien ja viikkojen jälkeen lääkkeen vaikutus häviää ja hoitajat luulevat että sairaalassa olo paransi potilaan.

        Ikävä kokemus sinulla. Täällä on ollut kyse hyväksikäytöstä. Hyväksikäytetyn ja hyväksikäyttäjän avun tarpeesta. Ei pakkohoidosta. Ne ovat eri asioita. Miten jossakin hoitopaikassa voi olla että "... ja muut potilaat tulkitsevat, että potilas tarvitsee hoitoa"? Se on hoitohenkilökunnan tehtävä.
        Potilaan ja uhrin asemassa on raskasta olla. Varsinkin silloin jollei tunne saavansa apua.


    • viranomainen

      Kuka näihin puuttuu? Tekevätkö ihmiset rikosilmoituksia? Saadaanko ketään kiinni ja vastuuseen teoistaan? Luulen, että ihmiset monesti vaikenevat näistä asioista. Jos puhuvat niin ammatti-ihmisille tai joskus poliisille. Vaikeita asioita selvitettäviksi.

    • sukulainen

      Varmaan puhuvat ystävilleen ja ihmisille joihin luottavat. Ajattelen narkeista, että kun on käyttäjä niin käyttää kaikkia ja kaikkea. Ei ole muuta kaavaa elämässä. Pitää saada vain itselleen. Oma itse on niin heikoilla. Taustathan siellä heilläkin vaikuttaa. Eihän kukaan synny narkomaaniksi.

    • kerrothan

      Voiko joku vastata. Miksi alkoi käyttämään aineita? Mitä ne antavat ja jos on päässyt eroon niin miten? Minkälaista elämä on nyt? Haluaisin kuulla.

    • eiunia

      Eikö kukaan enää valvo?

    • Ghjkloiu

      Mun kamu 18v tyttö käytti huumeit, mut ite en menny mukaa sen juttuihi, toivon et hän löytää tasapainon, vaikkaen saa enää yhteyt häneen enk osaa auttaa. Mut voimii kaikille.

    • aine

      Kuka on Joensuun kovin narkkari?

      • narkki

        Miten tämä liittyy alkuperäiseen viestiin tai edes edellisiin?


      • exmiekin

        Kyllä tuo kiinnostaa kuka täällä on niin kova?


      • outoa

        Aivan sama ja sairasta kysellä sellaista.


      • aputarpeen

        Olin hyväksikäytetty. Se oli elämäni raskaimpia kokemuksia. Kärsin siitä vieläkin. Se tuntuu pahalta. Saan vieläkin apua itselleni.


      • samakokemus

        Hyväksikäytetyn olo on kaikkein raskainta. Tiedän sen itsestäni. Vaikka saa apua, niin paska ja käytetty olo voi jatkua. Aika hoitaa ja helpottaa. Siihen saat luottaa.


      • aputarpeen

        Kiitos edelliselle. Vertainen ymmärtää ja tietää kuinka paska ja käytetty olo voi olla. Pahinta hyväksikäytön jälkeen on se ettei pysty antamaan itselleen anteeksi. Itsesyytökset ahdistavat.


      • Ellijoensuusta
        aputarpeen kirjoitti:

        Kiitos edelliselle. Vertainen ymmärtää ja tietää kuinka paska ja käytetty olo voi olla. Pahinta hyväksikäytön jälkeen on se ettei pysty antamaan itselleen anteeksi. Itsesyytökset ahdistavat.

        Mitä ihmettä sinun pitäisi antaa itsellesi anteeksi jos sinua on käytetty hyväksi? Aivan turhaan syytät itseäsi. Jos jonkun pitää syyttää itseään niin sen joka käytti sinua hyväkseen! Älä hyvä ihminen syytä itseäsi.


      • keskusteluauttaa
        Ellijoensuusta kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinun pitäisi antaa itsellesi anteeksi jos sinua on käytetty hyväksi? Aivan turhaan syytät itseäsi. Jos jonkun pitää syyttää itseään niin sen joka käytti sinua hyväkseen! Älä hyvä ihminen syytä itseäsi.

        Olen seurannut tätä keskustelua syksyn aikana ja huomannut, että täällä on ollut monenlaisia kokemuksia asioista. Toisilla omakohtaisia kipeitä kokemuksia, osalla asiantuntijuutta ja joillakin turhia tyhjänpäiväisiä kommentteja. Kaikki ne mahtuvat tänne. Hyväksikäyttäjät eivät pidä ääntä itsestään. Kuka heidän asemassaan haluaisi sitä? Tämä keskustelu on herättänyt ihmisissä paljon ajatuksia. Se on ollut tarpeen ja tärkeää.


      • Näinsevainon

      • exex

        Voi vattu, mie olen luullut aina ett Pete kuoli jo joskus 2000-luvun alkupuolella.....kurja nähdä se tuossa kunnossa, vaikka tiedän kyllä ettei elämäntapa erityisen järkevää ollut ennekään...


      • Anonyymi

        Kaikki jotka vetävät


      • Anonyymi
        exex kirjoitti:

        Voi vattu, mie olen luullut aina ett Pete kuoli jo joskus 2000-luvun alkupuolella.....kurja nähdä se tuossa kunnossa, vaikka tiedän kyllä ettei elämäntapa erityisen järkevää ollut ennekään...

        Hyvin tuo vielä hengittää ja elää olin sen elämässä yli 10 vuotta ja ihan Ok tyyppi vaikka huumeet viekin miestä jne ei ole sen ihmisen elämä ollut mitään ruusun lehdillä tanssimista ja siihen päälle jonkin sortin vakava päihde ongelma mutta en kehu koko ihmistä koska kaiken tämän minun ja hänen yhteis elämä jätti muhunkin arvet ja syvät mutta oon kuitenkin sen verta kova ämmä et minä pärjään kyllä jne elämässäni eteenpäin ja ehkä joskus löydän sen täydellisen rakkauden vaikka eihän sellaista ole ja en oo sitte minäkään mikään kannisen Peten fani!! Oon vaan sen paska ex vaimo!!😢


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin tuo vielä hengittää ja elää olin sen elämässä yli 10 vuotta ja ihan Ok tyyppi vaikka huumeet viekin miestä jne ei ole sen ihmisen elämä ollut mitään ruusun lehdillä tanssimista ja siihen päälle jonkin sortin vakava päihde ongelma mutta en kehu koko ihmistä koska kaiken tämän minun ja hänen yhteis elämä jätti muhunkin arvet ja syvät mutta oon kuitenkin sen verta kova ämmä et minä pärjään kyllä jne elämässäni eteenpäin ja ehkä joskus löydän sen täydellisen rakkauden vaikka eihän sellaista ole ja en oo sitte minäkään mikään kannisen Peten fani!! Oon vaan sen paska ex vaimo!!😢

        Varmaan löydätkin juu tuollaisen jälkeen..


    • järkihoi

      Olisiko se oikea kysymys ollut, että kuka on Joensuun kovin hyväksikäyttäjä?

      • tosisääli

        No olisi tietenkin ainakin aloittajan kokemuksesta. Ihme hommaa kun asiaa viedään ihan eri suuntaan. Kai se alkuperäinen asia on niin rankka ettei siihen voi kukaan sanoa mitään.


      • järkihoi

        Sano muuta. Hyväksikäyttö on rankka ja raskas juttu. Elän sitä kokemusta koko ajan enkä tiedä milloin helpottaa.


      • saanapua

        Ihmisen hyväksikäyttäminen on niin kova juttu ettei siitä selviä muutoin kuin katsomalla peiliin, hakemalla apua tai pyytämällä anteeksi. Jollei tee mitään näistä niin sitä kaiketi jatkaa hyväksikäyttäen toisia. Voihan sekin olla hyvä tapa elää jollei muutakaan ole. Siinä vain kärsivät kaikki.


      • toivoin

        Sen hyväksikäyttäjän mahdollisuudet ovat nämä. moniko heistä edes ajattelee että voisi toimia jotenkin toisin?en usko että monikaan. Monet narkit ja ex-narkit ovat niin kaiken käyttäjiä ettei siinä se inhimillisyys tule mieleen. Jos tulee niin oman tarpeen ja mielihyvän kautta.


      • ANTEEKSIENANNA

        Vituttaa kaikki se mitä jouduin kokemaan narkin kautta. On vaIKEA ANTAA ANTEEKSI. eNKÄ VARMASTI ANNA!


      • minäkintoivoin
        saanapua kirjoitti:

        Ihmisen hyväksikäyttäminen on niin kova juttu ettei siitä selviä muutoin kuin katsomalla peiliin, hakemalla apua tai pyytämällä anteeksi. Jollei tee mitään näistä niin sitä kaiketi jatkaa hyväksikäyttäen toisia. Voihan sekin olla hyvä tapa elää jollei muutakaan ole. Siinä vain kärsivät kaikki.

        Koen että minua hyväksikäytettiin ja hyödynnettiin naiseuden ja työni kautta .Kerrottiin tarinaa ja houkuteltiin yhteyteen. Sen jälkeen hyödynnettiin manipuloimalla ja" ylläpitämällä tykkäämistä ja välittämistä"
        Omat tarpeet ja mielihyvän kokemiset olivat ne tärkeimmät hänelle. Se oli surullinen tarina. Pahimmalta tuntuu omaa luottavaisuus ja vilpittömyys sitä toista kohtaan.


      • olinvilpitön

        Tuntuu niin tutulta. Ettei vain olisi sama ihminen? "Kehyskertomus" joka vetoaa tunteisiin ja naiseuteen ja muka jotenkin "tunnettavuuteen tai yhteyteen tavalla tai toisella" Täysin perseestä koko homma. Tämä on sitä omien tarpeiden tyydyttämistä jota ex-narkit tai narkit tekevät. Saavat sillä muka naisen houkuteltua elämäänsä tyydyttämään tarpeitansa. Niin sairasta.


      • katumus

        Minun kohdallani tämä ihminen on Joensuussa ja kotoisin pohjoisesta. En tiedä antaako vaikutelman olevansa jossain muualla. Sai minun elämäni sekaisin pitkäksi aikaa.


      • katumus

        Olen yrittänyt ymmärtää mistä syystä annoin käyttää itseäni hyväksi. Olin ehkä helppo ja herkkä kohde elämäntilanteeni vuoksi Olen luonteeltani avoin ja herkkä. Se tekee minusta helpon kohteen kenelle tahansa. Olen tehnyt surutyötä pitkään ja saanut ammattiapua itselleni tapahtuneen vuoksi. Toivon, että toinen osapuolikin saa sitä. Hän tarvitsee sitä enemmän kuin minä.


      • samakokemus

        Tosi hienoa kun jaksat kertoa kokemaasi. Olen pahoillani puolestasi. Sulla on ollut varmasti raskasta.


      • katumus

        Kiitos myötätunnostasi nm.samakokemus. On tämä ollut yksi elämäni raskaimmista kokemuksista. Joskus elämässä saa oppia kantapään kautta. Oma herkkyys ja havoittuvuus on tullut iholle. Olen auttamis-ja ihmisuhdetyössä. Alttiina ihmisten tarpeille ja pyynnöille. Aina ei osaa erottaa aitoa ja valheellisuutta. Olen surrut paljon, mutta tiedän elämänkokemukseni kautta, että aurinko paistaa vielä jonakin päivänä.


      • joskusparemmin

        Kova on tuo kokemuksesi. Hyväksikäyttö on aina väkivaltaa. Toisen riistämistä ja alistamista. Ex-narkit ja narkit eivät ole terveitä. He ovat kehityksessään aina jäljessä aineitten käytön vuoksi. Itsekkyys ja omat tarpeet toisten kustannuksella, niin se menee. Sairaat sairastuttavat toisia.


      • katumus

        Kiitos kaikille jotka osallistuivat keskusteluun ja ajatusten vaihtamiseen tästä aiheesta. Elämänkokemus on karttunut ja kiitollisuus kaikista kohtaamisista ihmisistä on vienyt minua eteenpäin. Kiitän myös sinua Eemeli. Pysäytit elämäni ja olit tärkeä minulle. Toivon sinun elämääsi kaikkea hyvää. Olit ja olet rakas minulle.


      • ihmettelen

        Miten ihmeessä päädyit näin myönteiseen päätökseen kaikesta kokemastasi? Kommenttiesi myötä hyväksikäytön kokemuksesi on ollut raskas.


      • katumus

        Oma elämän polkuni ja työni ihmisten parissa on ollut aina haastavaa ja mielenkiintoista. Tykkään niin paljon ihmisistä ja heidän elämäntarinoistaan. Jos voin auttaa tai tukea jotakin lähimmäistä niin teen kaikkeni hänen vuoksensa. Joskus tulee sitten eteen rankempi elämäntilanne kuten nyt itelle. Se vie omaan prosessiin. Sen jälkeen elämä jotenkin selkenee ja helpottuu. Jaksaa taas rakastaa ja välittää ihmisistä. Ammattiapu auttaa.


      • katumus
        ihmettelen kirjoitti:

        Miten ihmeessä päädyit näin myönteiseen päätökseen kaikesta kokemastasi? Kommenttiesi myötä hyväksikäytön kokemuksesi on ollut raskas.

        Tarkennan vielä sen verran tilannettani ettei tämä ole ollut lyhyt prosessi minulle. Olen saanut olla tiiviissä terapiassa toista vuotta ja traumatisoitumisen vuoksi olen saanut myös apua. Olen käynyt asiaa perinpohjin läpi itsessäni. Ehkä olen nyt saavuttanut sen mikä vie minua eteenpäin elämässä. Rakkaus ja myönteinen asenne auttavat. Katkeroituminen tekisi elämästä surullisen ja synkän. Aurinko paistaa tänään.


      • ihmettelenmyös

        Ihmettelen miten jaksat jatkaa kokemasi jälkeen. Tunnut myönteiseltä raskaasta kokemuksestasi huolimatta. .


      • katumus

        Koen että herkkyyteni myötä en saa jäädä tämän kokemuksen haavoittamaksi. Olen työstänyt takaisin elämäniloa, luottamusta ja uskoa ihmisiin. Muutoin en pystyisi jatkamaan auttamistyötä ihmisten parisssa. Tärkeintä minulle on sovinto sisimpäni kanssa. Olen kiitollinen ammattiauttajilleni. Elämä kantaa eteenpäin.


      • ihmettelenmyös
        katumus kirjoitti:

        Koen että herkkyyteni myötä en saa jäädä tämän kokemuksen haavoittamaksi. Olen työstänyt takaisin elämäniloa, luottamusta ja uskoa ihmisiin. Muutoin en pystyisi jatkamaan auttamistyötä ihmisten parisssa. Tärkeintä minulle on sovinto sisimpäni kanssa. Olen kiitollinen ammattiauttajilleni. Elämä kantaa eteenpäin.

        Ihailen miten suhtaudut kokemaasi. Moni ei pystyisi siihen. Voisinpa tutustua sinuun.


      • Anonyymi
        katumus kirjoitti:

        Minun kohdallani tämä ihminen on Joensuussa ja kotoisin pohjoisesta. En tiedä antaako vaikutelman olevansa jossain muualla. Sai minun elämäni sekaisin pitkäksi aikaa.

        Vittu jos sulla ei oo omaa vahvaa tahtoa olemassa mee ittees oikeesti ja anna jo olla et sie voi toista syyttää siitä jos toista ihmistä rakastaa oikeasti niin hyväksyt sen juuri sellaisena kun hän on ja onko omalla tunnolla jotain joka painaa noin paljon mieltä vaikka Petri on mitä on silti on hänessä jotain hyviäkin puolia mutta kaikki nämä Petrin ex hoidot/vaimot on ollut hänelle raskaita ihmisiä joista hän on kantanut omalla tunnolla kauheasti paineita mm lukuisia pettämisie kauheita huumevelkoja ym muuta paskaa et menkää vaikka muualle puimaan omaa pahaa oloaan kun someen!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittu jos sulla ei oo omaa vahvaa tahtoa olemassa mee ittees oikeesti ja anna jo olla et sie voi toista syyttää siitä jos toista ihmistä rakastaa oikeasti niin hyväksyt sen juuri sellaisena kun hän on ja onko omalla tunnolla jotain joka painaa noin paljon mieltä vaikka Petri on mitä on silti on hänessä jotain hyviäkin puolia mutta kaikki nämä Petrin ex hoidot/vaimot on ollut hänelle raskaita ihmisiä joista hän on kantanut omalla tunnolla kauheasti paineita mm lukuisia pettämisie kauheita huumevelkoja ym muuta paskaa et menkää vaikka muualle puimaan omaa pahaa oloaan kun someen!!

        Pete oli silloin ja on nyt saissi varvas.


      • Anonyymi
        katumus kirjoitti:

        Minun kohdallani tämä ihminen on Joensuussa ja kotoisin pohjoisesta. En tiedä antaako vaikutelman olevansa jossain muualla. Sai minun elämäni sekaisin pitkäksi aikaa.

        Kyllä tuo kaveri tiedetään ja te tyhmät naiset!


      • Anonyymi
        minäkintoivoin kirjoitti:

        Koen että minua hyväksikäytettiin ja hyödynnettiin naiseuden ja työni kautta .Kerrottiin tarinaa ja houkuteltiin yhteyteen. Sen jälkeen hyödynnettiin manipuloimalla ja" ylläpitämällä tykkäämistä ja välittämistä"
        Omat tarpeet ja mielihyvän kokemiset olivat ne tärkeimmät hänelle. Se oli surullinen tarina. Pahimmalta tuntuu omaa luottavaisuus ja vilpittömyys sitä toista kohtaan.

        Naiset kun tykkää jännämiehistä eikä kunnollisista ,niin turha vinkua jälkeen päin.Oma vikanne.


      • Anonyymi
        ANTEEKSIENANNA kirjoitti:

        Vituttaa kaikki se mitä jouduin kokemaan narkin kautta. On vaIKEA ANTAA ANTEEKSI. eNKÄ VARMASTI ANNA!

        Mitäs läksit.


      • Anonyymi

        Kysy peteltä..


    • xczxcooppoopwq
      • tupuhupulupu

        Olipa hyvä vinkki. Helpottaa ahdistuksessa kun muistaa lapsuuden akuankat.
        Hyvä kun muistutit! paskaako sitä suremaan jos joku ei ollut oikea ja rehellinen ihminen:)


    • samanmielinen

      Ihan asiaa se on. Ei kannata sekaantua hörhöjen touhuihin. Se olisi virhe jota tulee katumaan. Itsensä suojelu on asiaa! Hyvä kirjoitus.

    • kirsivenäjäeipassia4

      narkkija on joka paikassa ihan totta.

    • Anonyymi

      Joensuussakin pyörii tyttöjen huumaajia baareissa. Kehuvat saavansa huumatun tytön ulos maksamalla portsarille 60 egee. Huh huh.

      • Anonyymi

        petupetku


    • Anonyymi

      kikkeli

      • Anonyymi

        Sehän se monella roikkuu eikä toimi kuin hyväksikäyttäen, siinä onkin selitteleminen jos kaikki teot vaikkapa nettiin laitetaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe