Mistä löytää tolkullisen vuokranantajan?

asuntoa_esimässä

Onko ne kaikki rosvoja ja huijareita?

Tarvitsen asunnon, jossa ei tarvitse pelätä hajoaako se heti vai kohta. Sellaisen jossa uskaltaa hengittää ilman että pelkää myrkytystä tai hometta. Sellaisen jossa vuokranantaja vastaa yhteydenottoihin - eikä käy tuhoamassa asuntoa joka käynnillään.

Onko sellaisia?

Minä maksan vuokrani ja pidän asunnosta hyvää huolta. Miksi se ei riitä?

Missä vaiheessa kaikki suurimmat vuokranantajat päättivät ryhtyä vattuilutehtaiksi? Luokatonta menoa.

10

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arska312312

      Vuokranantajista 65% on rosvoja, ja 35% huijareita. Käyvät viikottain tuhoamassa asunnon jossa vuokralainen yrittää asua. Hometta myös levittävät letkulla postiluukusta sisään. Muunlaisia vuokranantajia ei ole, valitan.

    • sellasia_ne_on

      Joko ne itse tuhoaa asuntoa tai sitten ne hommaa sinne jonkun kulmakunnan halvimman repe-rempparin, joka käy sössimässä pinnat tai ilman piloille.

    • sdfhfshgsdfafgadd

      Taitaa ketjun aloittajalla olla ongelmia raha-asioiden kanssa ja ottaa päähän maksaa vuokraa? Onhan se trollaus aina kivaa. :)

      • ja_vituiks_meni

        Miten mun raha asiat ja vuokran antajan halukkuus/ kyky tuhota asuntoa liittyy toisiinsa?

        Eikös se ongelma ole silloin asunnon omistajalla, jos sillä ei ole varaa palkata kunnon tekijää? Ei siis ole taitoa EIKÄ rahaa.

        Kato asuntoa pitää joskus korjata. Ja jos se korjaus joka kerran aiheuttaa yhä enemmän vahinkoa, niin joku kusettaa tietämätöntä omistajaa. SE on tunaroiva repe-remppaaja. Se luottaa ettei omistaja tiedä, ja ettei se ole vastuussa tekosistaan.

        Käydään vaan suhaamassa jotain näyttävää ja haisevaa.

        Suomesta puuttuu laadukkaat vuokra-asunnot. Pascapäitä riittää joka sormelle, mutta hyviä vuokranantajia ja korjaajia ei ole enää.


    • jklo

      Eiköhön vuokranantajista pieni prosentti ole ei-kunnollisia. Samoin kuin vuokralaisistakin. Julkisuuteen tulevat vain nämä ikävät tapaukset.

    • kaisuliisa

      Mulla ollu 7 eri vuokranantajaa ja kenenkään kanssa ei ole ollut ongelmia. Ihmetyttää kanssasisareni jotka täällä aina valittavat Voisi laittaa paikkakunnan missä antajat aina kusettaa. Hesassa ei ainakaan kertaakaan ole mua kusetettu

    • ParempaaTuottoa

      Mullaki on ollut lukematon määrä vuokranantajia tähän ikään tultuani, yleensä ei ongelmia, mutta nykyään on alkanut olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei asuntoihin saa lämpöä edes rukoilemalla - vuokra kuitenkin on ns "lämmin vuokra", eli sisältää lämmityksen. Vituttaahan se talvikuukausina maksella yli 80€/kk sähkölaskuja sähköpattereiden takia, kun ei vuokranantaja anna kiinteistöhuollon säätää lämpökäyrää kohilleen. Toki vuokratuotto on parempi, jos sitä vuokraa nostetaan joka vuosi mm. kaukolämmön kallistumisen perusteella, mutta lämpöhanikoita väännetään samaa tahtia pienemmälle...

    • TrolliAloittaja

      Eipä tuttavapiirini ole juurikaan vuokraisäntää haukkunut vaikka monesta muusta asiasta kyllä elämässä valitetaan. Kyselkää itse myös muilta vuokralais tutuiltanne että miten on. Valtaosalla on siis ihan hyvät kämpät.

      Samaan tapaan voidaan myös haukkua vuokralaisia kämppien rikkojiksi ja sikoläteiksi, joita ei toisen omaisuus kiinnosta ja aina vain pitäisi joku kuukausi vuodessa antaa lisää maksuaikaa. Pieni prosentti löytyy hankalia tapauksia niin vuokralaisista kuin vuokranantajista. Tehdä siis samanlainen provosoiva aloitus kun jokin ottaa päähän ja elämä on vain tylsää. :D

      Jos vuokranantaja on välinpitämätön kämppänsä suhteen, niin jossain vaiheessahan se vuokralainen lähtee vastalauseeksi pois. Tulee uusi vuokralainen ja sama taistelu alkaa alusta, joten ei ole vuokranantajankaan etu jos ei perusasioita haluta laittaa kuntoon. Pienillä paikkakunnilla huhut kiertää nopeasti ja voi vuokranantaja saada huonon maineen jolloin tyhjien kuukausien riski nousee. Ja pahimmillaan voi vuokralainen kostaa jotenkin esim. tehdä piilovian jääkaappiin juuri viimeisenä päivänä. Rahan ahneus voi siis iskeä omaan nilkkaan jos suututtaa vuokralaisen välinpitämättömyytensä takia esim. talvella ei lämmitystä hoideta kuntoon.

    • tnntntnttn

      Kaikki yli yhden kuukauden vuokratakuut kannattaa kiertää kaukaa, lisäksi ilmoitukset joissa on että luottotiedot tarkistetaan. Näissä vuokranantaja pitää lähtökohtaisesti itseään ylemmässä kastissa vuokralaiseen nähden ja se kertoo vuokranantajan asenteen.

    • OletVeloissasi

      Onnea vain valitsemallesi tielle. Lähes yleinen käytäntö on ainakin pääkaupunkiseudulla 2kk vuokravakuus ja luottotietojen tarkistus. Ja on PALJON muitakin hakijoita, joille nämä seikat eivät ole ongelma eli on varaa valita.

      Ja mitä se kertoo vuokralaisesta jos 2kk vuokravakuus ja luottotietojen tarkistus ahdistaa? Että on asiallinen ja maksukykyinen vuokralainen? :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe