ALOITTIKO SARA SIEPPI BOTOX HOIDOT..???

SaralleBotoxia

LIITTYIKÖ Sara liittyy monien muiden missien ja julkkisten joukkoon ja aloitti BOTOX HOIDOT?
Kuvasta voisi päätellä että Sara on laittanut botoxia ylähuuleensa???
https://instagram.com/p/6QAiPlG4XQ/?taken-by=sarasieppi

37

2519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuuNiinTaisLaittaa

      Tais laittaa, ainakin siltä näyttää!

    • Järkkyy

      Onpa kyllä järkyttävä kuva, miten ihan perusnätti tyttö voi näyttää tuolta?? Kaamea naamavärkki ja ruma tukka. Eihän Saara näytä tuossa ollenkaan itseltään. Ilman meikkiä hän on perusnätti, oikealla meikillä kaunis, mutta tuo on kyllä täydellisen epäonnistunut stailaus kaikinpuolin. Huulet on kuin jollain hirviöllä.

    • SaraPilaaItsensä

      No hei , toihan on muotia nykyään laittaa botoxia huuliin, se kato kertoo et "minulla on penisystävälliset huulet" XD Sara tiettty menee muodin mukana vaikka ei ymmärrä et pilaa vaan naamansa!

    • Eibotoxiahuuliin

      Voi raukkaa Sieppoa jos lähti tolle tielle jo 24v, aika surkeeta jos ton ikäsellä naisella jo niin huono itse tunto et joutuu laittaa botoxia huuliinsa.

    • hjhjjkk

      Näyttää kieltämättä tässä kuvassa vähän siltä.

    • SaralleSilarit

      Sara sais ottaa isot silarit itselleen! Tulis paremman näköiseksi, eikä toi huulikorjauskaan mikään paha ole!

    • avaruudenhirviöt

      ei se paha oo,jos tykkää avaruusolentolookista.mikä näitä nuoria naisia vaivaa,mitä kauniimpi,sitä rumempi pitää itsestään tehdä muovilla ja myrkyillä.miksi...en vaan millään käsitä!!!

    • ouhogggg

      Sieppi on Pinnallinen ja tyhmä höppänä!

    • VanhaSieppi

      Sieppi jo vanha nainen joka kaipaa Botoxia naamaansa.

    • klfölksjdflö

      Onko botox joku täyteaine vai ryppyjen silottaja?

    • OletSuurIidiootti

      Katso netistä idiootti!

      • klfölksjdflö

        No minäpä katsoin kun nyt annoit nerokkaan vinkin.

        http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=far11332

        Eli "halvaannuttaa" esim. otsanahan alaiset lihakset, jolloin rypyt silottuvat. Tietääkö joku mitä tuo tekee huulissa? Olisihan se tietysti melko noloa ruiskuttaa botoxia huuliin... Eiköhän nämä viisastelijat kuitenkin tarkoita jotain täyteainetta.


    • NoitaSaraVarmaanPiikitti

      Vitun vammaiset ettekö osaa hakea tietoa netistä?
      Täyteainehoidot – Restylane, KFill ja Hydryalix

      Useimmat täyteainehoidot tehdään hyaluronihapolla. Hyaluronihappo on turvallinen, ihoon injektoitava aine.
      Hyaluronihappopohjaiset täyteaineet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä siksi aiheuta allergioita tai herkistymisreaktioita.

      Hyaluronihapposeokset ovat kirkkaita geelejä, ja niiden rakenne muistuttaa hyvin paljon ihon oman hyaluronihapon molekyylirakennetta. Nämä täyteaineet ovat siis tuttuja aineita elimistölle .

      Suomessa lainsäädäntö ei määrittele, kuka saa pistää ihoon täyteaineita. Siksi markkinoilla on hyvin erilaisia täyteainehoitojen tekijöitä.

      • klfölksjdflö

        Jep. Kertoihan sen lopulta joku, ettei tarvinnut itse esittää besserwisseriä. Miksi helv**issä kaikki kosmeettisen pistoshoidot ovat olevinaan botoxia?

        No, kaikesta huolimatta huulten täyttäminen keinotekoisesti ei ole mitenkään kaunista tai seksikästä. Muuten suhtaudun ulkonäön parantelemiseen melko neutraalisti. Joillekin esim. silikonit sopivat todella hyvin.


    • RupyiLilSissilläEiSaral
    • KaikkiMissit

      Kaikkihan noi piikittää jotain itseensä, Sarakin varmasti laittanut huuliinsa jotain.

    • PiikkiäPiikkiäSaraan

      On se varmaan jotain piikittänyt naamaansa, koska sen pikkusiskollakin on ryppyisempi otse kuin sillä.

    • Silariamisseihin

      No kaikkihan noi missit pikittää itseensä jotain täyteaineita, eikös jossain kisoissakin ole palkintona piikityksiä tai ja silireita?

    • SaranSieppi

      Eikös Sara ole piikittänyt itseään ja monta vuotta, eikös siitä ollut joku juttukin juorulehdessä?

    • Muovinukke

      Ei kai Sara vielä ole mitään aloitanut, kohta tosin rupee olee aika, kun on instassa niin photoshopattuja kuvia et niistä luulee kuvan olevan muovinukesta.

    • PistettyON

      Sieppi julkaisi meikittömän kuvansa jossa näkyy piikitys naamaan. Niin kummallisen ja epämuodostuneen näköinen Siepin naama on ilman meikkiä että pakosti on pistelty aineita.

    • hhhfgs

      Kuvassa näyttää ihan siltä kun olis piikitellyt enemmänkin, jotenkin oudon näköinen ilman meikkiä.

    • morojuu

      ei vittu te kaikki ootte tyhmiä kateellisia paskoja :DDDD

      • Moromuu

        Siepin fanit ovat Siepille kateellisia, eihän ne muuten sitä edes fanittais.


    • SinäKateellinen

      Vittu ja sä olet vielä tyhmempi ääliö urpo missi fani joka on mielenvikainen. Sinähän se Siepille kateellinen olet kun häntä fanitat!

    • nadana

      Sara on tosi kaunis luonnostaan. Toivottavasti ei pilaa naamaansa.

    • PistoksiaJoVuosia

      On pistellyt jo vuosikausia näkeehän asian sen naamasta. Otsakin rypyttömämpi kun pikkusiskollaan joka 17 vuotias.

    • yyhyy

      Siepon instatilille ilmestyi eilenillalla parissa minuutissa satoja seuraajia, kommentoijia ja tykkäyksiä aivan omituisilta profiileita. Epäilen olevan feikki profiileja, viittaavat sinne jonnekin Intiaan ja Turkin suuntaan. Seuraaja määrä nousi hetkessä uusille levelille. Joku mahtanut vähän avittaa sieppiä ja ostanut hänelle seuraajia , tuskin Sieppari itse niin häikäilemätön olisi?

      • SieponTäytteet

        Sieppo on laittanut täytettä rintoihinsa, kun vertaa Siepon missi kuvia tämän päivän kuviin kuppikoko kasvanut 2 kertaiseksi ja se ei selity luonnollisella lihomisella.


    • Varmaan

      Siepillä ainakin tissit suurentuneet missivuosista kaksinkertaiseksi. Eli tisseissä varmasti lisäyksiä ja todennäköisesti botoxia naamassa.

    • TissitIsontuneet
      • Sekoileepuheissaan

        Selkee ero, laittanut todennäköisesti tavalla tai toisella täytettä rintoihinsa vaikka jokunen vuosi sitten puhui niitä vastaan omalta kohdaltaan. Siepin puheet on niin sekoja ja ristiriitaisia ettei se taida ikinä itsekään tietää mitä ajattelee.


    • kuhanihan

      Huulissa on täyteainetta Ja ilmeisesti myös poskipäissä. Mutta kohta sää tyttöparka ruveta käyttämään järeämpiä aineita. Olen seuraillut pitemmän aikaa että hän on kehittänyt melkoiset silmäpussitja samaten silmien ulko kulmissa on melkoisen syvät juonteet. Nämä on tietysti kuvista säilytetty mutta luonnossa näkyvät selvästi. Makeaa elämää valvomista ja alkoholia.. säälittävän kulahtaneelta sieppi tunkksidine rusketukdineen näyttää kuvissa jossa vieressä on säteilevä pikkusisko raikkaine ihoineen.

    • Korjaussarja123w

      Tissit täytetty, peppusta ja reisistä imetty rasvaa pois jotka ollu missiajoista lähtien Siepin ongelma. Sieppi on vihdoin ymmärtänyt korjata ongelmiaan.

    • silikoni-sieppi

      Siepillä on selvästi silikonit, sillä rintavarustus on kasvanut runsaasti missikuvasta ja tissithän eivät kasva enää aikuisiässä, jos samalla ei tule painoa paljon lisää. Hoikilla naisilla ei tissit voi noin vain kasvaa itsestään, jos ei tule kiloja ja lihoa kunnolla.

      Silikonien laittamisen jälkeen Sara esitteleekin ahkerasti nimenomaan silikonejaan ja vastailee vielä instassa "Mulla nyt sattuu olemaan vain isot tissit.", jos joku vähänkin kritisoi hänen melko paljastavia kuviaan. Totuus on, että hänellä nyt vain sattuu olemaan joku, joka kustansi hänelle aikoinaan silikonit eli omat tissit eivät oikeasti edes ole isot.

      Näiden missien pitäisi olla esikuvia nuorille ja he eivät(monet heistä) muuta tee kuin matkustelevat sponsorirahoilla, paypal-rahalahjoituksilla (miehiltä!) ja sugardaddy-rahoilla maailmalla. Lisäksi he toimivat ovelina mainoskyltteinä, josta heille tippuu myös rahaa. Toisin sanoen, he vuolaasti kehuvat jotain tuotetta esim. istatilillään ja saavat sen johdosta firmoilta rahaa, tuotepaketteja yms. Monet seuraajat eivät aina tajua sitä, että kyse on paljaasta mainonnasta, ei muusta. Heidän "ammattinsa" on bloggailu, johon ei paljoakaan muuta tarvita kuin hyvä ulkonäkö, paljon seuraajia somessa ja vähäpukeisten kuvien julkaisu itsestään. Missien sivut eivät muuta ole kuin kuvia heistä itsestään pienissä vaatteissa ja kehujen odottamista noista kuvista. Sitten valitetaan TV:ssä, kun miehet kuolaa ja laittelee pervoja ehdotuksia ja rahaa. Sitähän tuolla juuri haetaan.

      Nykymissit eivät ole luonnonkauniita, Jokaisella on vähintään silikonit, mesolankoja, täytteitä, hampaat valkaistu tai laitettu niihin uudet pinnat, kulmakarvat tatuoitu, ripset tekoripsiä tai pidennyksiä, hiukset pidennetty, tuuhennettu tai molempia (intialaisten naisten paksuilla hiuksilla) ja etenkin somekuvat muokattu täysin erilaiseksi kuin mitä naiset näyttävät luonnossa. Hyviä roolimalleja lapsille!

    • HienoaSieppi

      Sieppi on vihdoin ymmärtänyt korjauttaa omia huonoja puoliaan, hienoa toimintaa.
      Tissit vaan isommaksi ja rasvaa pois pakaroista ja reisistä, sekä jalat pidemmäksi.
      Voiko botoxilla laittaa myös järkeä päähän?

    • Anonyymi

      Siepin pikkusiskolla on ryppyisempi otsa kuin Siepillä, kai se kertoo jo jotain aineista mitä Sara käyttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe