miksi vanehmmalla on oikeutt hoitaa kotona lastaan

Gopaali

Ihmisen ikiajoista lähtien varsinkin alkuvaiheessa kuten Lifes of Tribal people dokumenteissa näkee, perheet ovat eläneet YHDESSÄ. Mitä yhdessä tarkoittaa? Se tarkoittaa äitiä, isää, lapsia, mummoja, vaareja ja sukua. 2000 luvulle tultaessa perhe on pirstaloitunut ydinperheeksi. Mitä on ydinperhe? äiti, joka on töissä, isä joka on töissä ja 1-2 lasta jotka eivät ole koskaan kotona vaan lasten tarhoissa, kouluissa, armeijassa.

Missä on Rakkaus!?

Kun minä pyydän että saisin hoitaa lastani kotona, niin pulpetin takana istuva keski-ikää ylitäänyt nainen luettelee minulle ehtoja, miksi ja kuinka ja miten paljon saan tavata lapsiani.

Kerron, että lapset ovat minun eikä heidän.

Hän kiemurtelee vastausta siten ja täten ja kertoo jotakin olematonta.

Mitä minun pitäisi tehdä hänelle, kun kyseinen naissossu, oletan, pelkää vanhempia, joilta on evätty omat lapset. Miksi he pelkäävät?n Se on hyvä kysymys, johon on vastattava rehellisesti jokaisen, muuten yhteiskunta tuhoutuu.

Montako sukupolvea on kasvanut lastentarhassa?
1) lapseni
2) minä
3) vanhempiani
4) isovanhempani kasvoivat kotona, mutta kävivät yleistä ala ja ylä koulua.
---------------------------------------------------

Tulos on 3 ja 1/2

Eikös se riitä?

Mitä sairauksia ikuinen yksinolo aiheuttaa?

Lapsilla, vanhemmilla ja isovanhemmilla:

psyykkistä epätasapainoa
kroonista yksinoloa
fyysistä sairautta
kyvyttömyyttä
tahtomuutta
julmuutta
rakkaudettomuutta
kypsymättömyyttä ihmisenä
ihminen ei halua perustaa perhettä eikä tehdä omia lapsia
tyhmyyttä
juurettomuutta
avioeroja
elämästä sisällön puuttuminen
elämän arvon kadottaminen
työttömyyttä
vihaa
väkivaltaa
turhautuneisuutta
itsemurhaa


-----------------

lapset ovat laitoksissa ja vanhukset

mitä järkeä enää elämässä?

syödä, harrastaa seksiä, nukkua ja viihdyttää itseään (näin sanoi intialainen guru S. Prabhupadha)

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gopaali

      https://www.youtube.com/watch?v=rc-ily24qeE
      Sanema Village. The Mountain of Mystery | Tribes - Planet Doc Full Documentaries

      Kuten dokumenttista näkee, että isä kotona lasten hoitajana ei ole mikään epänormaali ilmiö. Se ei ole perverssiä eikä mikään yliluonnolinen asia. Se on täysin normaali ilmiä. Samalla tavalla kuin rintaruokinta ja yhdessäolo. Eikös, toveri sossut?

      Yksi sossu sanoo:

      lapsia viemme

      toinen sossu tulee ja vie, mutta ei hoida lastani

      kolmas sossu hoitaa lasta summittaisesti

      kunnes tulee neljäs sossu ja hoitaa lastani aivan väärällä tavalla

      hei hei lapsi!

      kituu helvetissä kuten minä tein omana lapsuutenani kun seisoin aidan takana ja itkin kun äiti kiiruhti töihin ja jätti minua pientä yksin. lasten tarhassa opin että kullit laitetaan pilluun. opin että pika makaa tyttöä. opin että tuntuu hyvältä kun koskettaa itseään tai muu lapsi koskettaa. Mikä lasten tarhan opettaja ottaa vastuta tästä, vasrsinkin täysin idiootti kristitty, joka kuolee jo sanaan "seksi". Älä kosketa itseäsi!! Huutaa ämmä ja lapselle kehittyy trauma. Skitsolastentarha, vaikka kuinka luomua olisi, niin paskan marjat teille!!! Tappakaa lastani, autistisen idiootit. Hui kun nain naapuri, hui hui pelottaa, kauheaa...hui hui, alkoholi kielletty, hui hui, huono matematiikassa, hui hui, työtön - viedän lapset, hui hui, vaimo eroaa, koska perhe ei ansainnut viidessä vuodessa omakotitaloa, huvivenettä, kolme autoa, hui hui. Haistakaa paskaa valtiota myöten, hui hui! Naikaa minua korvaan.

    • angrybirdynen

      Lapsi ei ole hölmö. Lapsi tietää paljon varhaisemmassa vaiheessa mitä on ihminen ja mitä on elämää. Hän tuntee. Lapsi on puhdas ihminen sen sijaan kun aikuinen on karmikas. Tämä on elämän sääntö eikä minun keksintöni.

      Häveliäs kristitty on hän, jonka vanhempi antoi oman traumansa lapselleen koskien seksuaalisuutta. Ja mikä asia elämässä ei koskisi seksuaalisuutta?! Häveliäs kristitty, joka on sen lisäksi erittäin vihainen, väkivaltainen, rikollinen yrittää opettaa lapsia mitä on elämä vaikka itse käy kusella ja paskalla samalla lailla. Mulkku nousee ja laskee, vagina kostuu ja kuivuu, laajenee ja pienenee, eikä kyseiset ilmiöt ole yhtään aina seksiä, vaan seksuaalisuutta. Seksuaalisuus on yleisempää kuin seksi.

      Miksi sosiaalityöntekijä sanoo, että hän on parempi lasten hoitaja kuin vanhempi?
      Tai vieras mummo, joka kritisoi nuorta äitiä.

      Kun aikuinen tahtoo ajatella, että lapsi saa harrastaa seksiä klo 18 vuotiaana, niin hän erehtyy.

      Nyt puhun omasta kokemuksestani, hyvät jänikset. Kokemukseni on tuettu Seksuaalitutkimuksilla, joita luin vähäsen kirjastossa. (Osmo Kontula on aikamme Jeesus ja muut). Vapaus tulkoon meille!! En haluaa elää pimeätä keski aikaa enää. Amen.

      Väitän, että jokainen lapsi masturboi jo ennen 10 ikävuotta. 10 vuotta on rajapyykki kun lapsi tajuaa itseään ja suhteita maailmassa. Spontanni lapsen masturbaatio voi tulla vahingossa kun hieroo penistä ja lapset koskettavat itseään jo aika vauva ikäisinä. Kun äidit rintaruokkivat, niin lapset voivat todella hyvin. Tämä on normaalia. Lukekaa seksuaalivalistus kirjoja ja päästäkä nyt vihdoin omista traumoistanne ja valaistukaa. Syntinne on anteeksi annetut kunhan luette kirjaa. Ei tarvitsee muita tappaa. Vaikka jos äitisi ei rintaruokkinut sinua tarpeeksi ja lähetti lasten tarhaan, niin OLET KUSESSA.

      Itse masturboin tietoisesti ennen 10 ikävuotta.
      Jossakin vaiheessa masturbointia oli enemmän.

      Vakava seksuaalinen aivotärähdyskehitys tapahtui kun löysin kotona ihmisen seksuaalisuutta käsittelevän kirjan, joka oli puettu vanhemmille lapsille sopivaan kuvakieleen. Mutta valaistuin täysin ja tiesin heti kaiken. Alkoi praktiikka.

      Toinen yökättävä herääminen tapahtui ala koulussa kun löysimme koulun viereisestä lehtiroskiksesta pornolehtiä. Kehitykseni taisi mennä sivuraiteille, myönnän. Enkä näin nuorena pystynyt käsitellä asioita oikella tavalla. Sain jotakin vääristymiä siis. Mutta kun lehtiä on luettu, niin paluuta ei enää ollut. Koko ylä aste meni seksiä miettiessä ja tyttöjen perseitä katsellessa. Olin ujo. Mietin sellaisia ajatuksia, että "mitä on elämää" ja "minä haluan pois täältä". Toiset tytöt olivat jo silloin aika kypsiä. Pari sankoa masturbaationestettä oli täyttynyt.

      Jos te syytätte vain minua tästä, niin erehdytte. Jos sanotte, että lapsenne ovat pyhiä, niin erehdytte.

      JA KUITENKIN PARAS KOULU KASVAA ON OMA PERHE, EIKÄ LASTEN TARHA EIKÄ SOSSUPAKKO, muuten vanhemmat voivat syyttää heitä asioista!!!

      Ei ole möskään epänormaalia, että ensimmäiset seksuaaliset tietoudet saavutetaan sisarten kesken. Tätä tapahtuu nyt ja tätä on tapahtunut koko ajan historiassa heimohistoriasta alkaen. Tämä on turvallinen tapa kasvaa. Japanissa äidit jopa aiheuttivat pienille pojilleen orgasmia. Se on elämää ja hyvän olon tunnetta. Kirjassa väitetty, että japanilaisilla pojilla saattoi aikuisina ilmetä häpeää. Mutta Länsimaissa ei joskus ole mitään järkeä. Kyllä ollaan järkeviä, mutta emme osaa emmekä tiedä yhtään mitään elämästä. Koko länsimainen äly voi kuitata vain pygmein alastomuudella.

      Mitä teimme lasten tarhassa?

      Vessassa tutkimme pojat ja tytöt toisiamme. Opettaja yllätti meidät ja käskivät koko luokka ottaa housut pois. Kun seisoimme hetken alasti, opettajat kysyivät, että oliko mitään mielenkiintoista? Lapset vastasivat, että ei ollut. Sen jälkeen emme tutkineet toisiaan.

      Lasten tarha saa vaikutteita siitä, mitä kotona tapahtuu. Erilaiset perheet tuovat lasten tarhaan erilaisia vaikutteita. Kun ja Jos Suomi haluaa ajatella, että Suomen arvot ovat ainoat oikeat, niin Suomi on perseestä. Ei ole ainoata oikeata arvoa. Kehitysmaiden arvot ovat yhtä tärkeitä. Ei saa sortaa eikä alistää maahanmuuttajaa omiin arvoihinsa. Tämä on rikosta ja sosiaalitoimijat hyväksikäyttäjää.

      Samalla lailla ohjaajat tuovat omaa saastaa lasten tarhaan ja lapset tuovat heidän taitojaan kotiin. Siksi vanhemmat eroaa. Homoutta ei ole olemassa itsessään. On vain tapoja hoitaa itseään elävien kirjaan. Homous voi olla annettua kun toiset lapset alkavat sortaa toisia lapsia, alistaa, samalla tavalla kuin aikuiset alistavat toisia aikuisia tekemään rikoksia, masennuksen partaalle ym.

      Ym.

      Muuta kuin uusia seksuaaliinnovaatiota mitä lasten tarhasta sain, oli keltatauti eli hepatiitti, jolloin elin yhden kuukauden sairaalassa eristyksessä. Oikeastaan koko luokka oli samassa huoneessa. Kun pääsin sairaalasta ja ulkona en ole käynyt yli kuukauden, niin huimasi toden teolla ja ihmettelin, että voi vittu, tätäkö on elämää.

      • angrybirdinen

        Ja joskus ongelmia ei ole vaan levy jää päälle. Siksi yksilö tarvitsee muita ihmisiä ympärilleen, turvallisen kodin. Suomessa yksinäisyydellä ei ole rajoja. Ihminen itse kantaa koko elämän kirjon, mihin Homo Sapience ei ole tehty. Ihminen on ensisijaisesti sosiaalinen ja sitten vasta vaiheiden kautta älyllinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe