Miten naisen tulisi pukeutua Marokossa?

justasking

Moikka!

Kovin ristiriitaista tietoa on löytynyt pukeutumissäännöistä joten ajattelin laittaa aluille uuden keskustelun. Olen parin viikon päästä lähdössä Marokkoon, Marrakechiin ja Agadiriin. Lämpöä siellä näyttäis olevan sen melkein 40, miten kannattaisi pukeutua? Onko soveliasta että olkapäät näkyy, voiko shortseja käyttää. Olen ymmärtänyt että pukeutua periaatteessa saa kuin haluaa, mutta mikä olisi järkevää, miten ehdottomasti ei kannata?

Kiitos vinkeistä jo etukäteen, muitakin Marrakech ja Marokko vinkkejä saa antaa!

5

177

Vastaukset

 • Silmät voi näkyä. Pidä kaapua 24/7 jossa on silmänreiät tai pieni pala leikattuna silmien edestä. Suomessakin suotava tyyli naisille tällainen kesällä.

 • Hei....Luin juuri kirjoituksesi laittaessani oman kysymykseni oikeastaan ihan samasta asiasta. Tällä hetkellä oletkin sitten jo matkakohteessasi ilmeisesti...Minä taas olen lähdössä Rabattiin viikon päästä ja samat asiat askarruttaa. Toiv saan ASIALLISIA vastauksia,,,,Valitettavasti sinä et sellaisia saanut. Jos vaan huomaat tämän kommenttini ja kykenet vastausta laittamaan....kiitollisena ottaisin vinkkejä vastaan! Toivon että matkasi on antoisa ja odotustesi mukainen =)

 • Olen ollut eri puolilla Marokkoa yhteensä noin vuoden työmatkoilla. Ei turistikohteissa ole suurta merkitystä pukeutumisella. Paikalliset naiset peittävät päänsä huivilla mutta vain jotkut peittävät kasvonsa. Ei Marokossa ole sellaista uskonnollista poliisia kuten Saudeissa tai Iranissa. Olkapäät peittävää paitaa kannattaa pitää auringon takia. Nyt olen Mauritaniassa ja täällä on suunnilleen samanlaista naisten pukeutuminen kuin Marokossakin.

 • saa siellä pukeutua miten haluaa , mutta liiallinen paljastelu ei ole terveellistä. Omat hullunsa on joka maassa. Olen asunut Agadirissa 7 vuotta ja yleensä ottaen se on paljon turvallisempi kuin Helsinki tai keuruu. Yöllä kahden aikaan voi ihan rauhassa asioida pankki automaatilla. Pohjois marokko on eri asia. Siellä on vaarallisempaa

  200 e viikoksi

  400 e kaksi viikkoa

  250 e / kuussa pidemmäksi aikaa ( vuodeksi tai enemmän )

  vartioidulla alueella

  kalustettu, nykyaikainen, 2 km hienosta rannasta

  eastbohemia@wippies.com

 • Minua on aina Marokossa miehet kehottaneet ottamaan ne loputkin vaatteet veks.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.