Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Halpuutetut hedelmät ja niiden laatu.

Huonoa_halvalla

Pitihän tämä tietää.

Taas kerran erehdyin ostamaan K-marketista valmiiksi pakattuja hedelmiä edullisella hinnalla ja kuten arvata saattaa...kaksi alimmaista oli jo märäntyneitä ja kaksi juuri ja juuri syömäkelpoisia syystä etten pienistä "makuvirheistä" välitä.
Suurimmalle osalle ihmisistä ne ei varmasti olisi kelvanneet. Loput neljä sentään oli vielä kohtuullisessa kunnossa.
Pahinta asiassa on se että olin valitsevinani kaikkein terveimmän näköiset tarjotuista. Täsmälleen sama asia on S-ryhmän kaupoissa, eli paskaa paketissa mikäli erehtyy valmispakkauksiin.
En varmaankaan erehtyne kovin kauaksi mikäli oletan saman asian koskevan muitakin K- ja S-ryhmän tuotteita, eli hinnat halpenee mutta vastaavasti ne sitten tehdään kelvottomista raaka-aineista!

Ei auta muu kuin kehua Lidliä joka tarjoaa "alennetulla hinnalla" varmasti tuoreita tuotteita, mutta sattuu olemaan niin ikävästi ettei täällä ole ko.kauppaa, vaan lähin löytyy noin 60km:n päästä Joensuusta. Hyvä niinkin!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lidlistä

      Kaikki kuivatuotteet haen Lidlistä ja mehut, kahvit ym säilyvän. Kerran kuussa tulee kuitenkin käytyä Joensuussa, joskus parikin. Tyttyö käydessään tuopi täydennystä vielä.

      • HarkinnanTulos

        Niinhän tuo taitaa viisainta käyvä ite kenenkin tekemään kun siellä Joensuussa tullee kuitenki käytyy aika monta kertaa kuukauteen. Kaikki maholline Lidlistä ja loput paikallisista.


      • vähävarainen

        Vielä kun ottaa kylmälaukun mukaan voi ostaa vähän makkaraa, juustoa, maito- ja lihatuotteita.


      • SiljaL

        Mitään kylmälaukkuja tarvitse, kyllä noin lyhyen matkan kestää ihan ilmankin.
        Kestää ne tarvikkeet tuoda vaikka Tallinnasta asti, kokeiltu on.


    • KelvotontaEurolla

      K-marketissa on taas tarjouksia eurolla kilo, mutta tietysti esimerkiksi paprikat joutaisi jätteisiin sillä niin kurttuisen pehmeitä ne jo ovat. Tuo on minusta jo asiakkaiden halveksimista ja pellenä pitämistä. Vaan mitäpä herra Kupiainen siitä välittää sillä kävijöitä kuitenkin riittää vaikka joku lopettaisikin asiakkuuden.

      • voijumalautsentään

        Eipä ole muissakaan euron tuotteissa paljoa kehumista ja tarkkaan on kelvolliset hedelmätkin valittava jätelaatuisten joukosta.


    • näinSeOnJämpti

      Huomenna on käynti Tikkamäellä ja tullessain tuon Lidlistä ruokaa.

    • Pitkät_perinteet
    • Kiteellä_kaivataan

      LIDL suunnittelee jätti-investointeja Suomessa!

      Mitäpä tähän muuta voisi todeta kuin että Lidl on tervetullut vieras kaikkialla minne se perustaa myymälän. Hyvää laatua edullisesti!


      Päivittäistavaraketju Lidlin rynnistys Suomen markkinoilla ei osoita hyytymisen merkkejä. Lisää investointeja on suunnitteilla.

      Lidl kertoo kasvattaneensa liikevaihtoaan Suomessa 14 prosenttia viime tilikaudellaan.

      Liikevaihto nousi vajaaseen 1,4 miljardiin euroon edellisen kauden vajaasta 1,2 miljardista. Tulos ennen veroja oli 78 miljoonaa, eli lähes sama kuin edellisellä tilikaudella.

      Hallintojohtaja Sami Pyykösen mukaan Lidl suunnittelee kuluvalle tilikaudelle jopa 100 miljoonan euron investointeja. Tarkoitus on laajentaa myymäläverkostoa edelleen ja mahdollisesti perustaa kolmas jakelukeskus.

      Lidlillä on Suomessa nyt 146 myymälää ja yli 4600 työntekijää. Työntekijöiden määrä nousi helmikuussa päättyneellä tilikaudella 400:lla.

      Saksalainen Lidl perusti ensimmäiset myymälänsä Suomeen vuonna 2002.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ar...095543050.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe