Eli jos teet uuden käyttäjän niin voit vanhalta käyttäjältäsi tehdä "tiedon siirron" uudelle käyttällesi.
Mene ps3 tiedonhallinta työkaluihin ja kopio kaikki ja siirrä uuteen käyttäjään
Mene ps3 tiedonhallinta työkaluihin ja kopio kaikki ja siirrä uuteen käyttäjään
Vastaukset 1
Vanhimmat
endäs ps4?