Wilsonin syndroomaa ei ole olemassa

lopetaväärälääke

18

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dominanssiUseinTodettu

      rT3-dominanssi on todettavissa ja todettu. Poistuttuaan se on mahdollistanut lääkityksen vaihtamisen. Tapauksia on Suomen tasolla alle tuhat, joten melko turvallinen kohde luonnevikaisille olemattomaksijulistajille.
      Yleensä menee kuten nimimerkillä "Timppa":
      http://www.kilpirauhanen.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=1989
      Clearing siis ilmenee äkillisenä T3:n tehon lisäyksenä ja annoksen rajuna pudottamistarpeena:
      https://www.dropbox.com/s/6sv5cmh60p913vx/t3ottohjeetmkb.gif?dl=0
      Kaisa Jaakkola on toinen potilaana asian dokumentoinut:
      http://kaisajaakkola.com/2012/07/kaisan-kilpirauhasseikkailu-osa-2/

      • lopetaväärälääke

        höpö höpö. Mitään clearingia ei voi tapahtua, koska rT3 on inaktiivinen metaboliitti, joka ei sitoudu tumassa olevaan reseptoriin. Näissä potilastapauksissa kuvataan henkilöitä, joilla on terve kilpirauhanen, mutta jotka ovat silti syöneet T3 lääkettä. Onko yksikään tässä mainittu henkilö lääkäri? Jutussa kerrotaan myös, että viikottain joudutaan pelastamaan potilaita väärältä lääkitykseltä.


      • Vääriä_ilmiantoja

        Yhtäkään potilasta ei ole jouduttu "pelastamaan" T3 lääkitykseltä. T3 lääke on yksi maailman turvallisimpia lääkkeitä. USA:n lääkevalvontavirasto on luokitellut sen korkeimpaan mahdolliseen turvallisuusluokkaan A, myös raskauden aikana.

        Endokrinologit ovat tehneet Suomessa useita perättömiä ilmiantoja T3 lääkkeestä. Nämä toivottavasti tullaan kaikki selvittämään oikeudessa. Potilailla on alkuperäiset hoitopaperit, niiden perusteella puidaan oikeudessa.


      • rT3_on_tärkeä
        lopetaväärälääke kirjoitti:

        höpö höpö. Mitään clearingia ei voi tapahtua, koska rT3 on inaktiivinen metaboliitti, joka ei sitoudu tumassa olevaan reseptoriin. Näissä potilastapauksissa kuvataan henkilöitä, joilla on terve kilpirauhanen, mutta jotka ovat silti syöneet T3 lääkettä. Onko yksikään tässä mainittu henkilö lääkäri? Jutussa kerrotaan myös, että viikottain joudutaan pelastamaan potilaita väärältä lääkitykseltä.

        "Inaktiivinen" ehkä muttä tärkeä oikean toiminnan estäjänä:
        http://anssi.m-nation.fi/2013/06/01/rt3-ei-ole-inaktiivinen-metaboliitti/


      • T3a_tarvitaan_kaikille
        Vääriä_ilmiantoja kirjoitti:

        Yhtäkään potilasta ei ole jouduttu "pelastamaan" T3 lääkitykseltä. T3 lääke on yksi maailman turvallisimpia lääkkeitä. USA:n lääkevalvontavirasto on luokitellut sen korkeimpaan mahdolliseen turvallisuusluokkaan A, myös raskauden aikana.

        Endokrinologit ovat tehneet Suomessa useita perättömiä ilmiantoja T3 lääkkeestä. Nämä toivottavasti tullaan kaikki selvittämään oikeudessa. Potilailla on alkuperäiset hoitopaperit, niiden perusteella puidaan oikeudessa.

        T3:lla pelastettiin potilas hoitovirhekuolemalta:
        "Walesissa sijaitsevaan sairaalaan tuotiin tajuton ja turvonnut nainen, jonka laboratorioarvot olivat TSH 6,09 mmol/l (0,4 – 4,0), T4V 10,7 pmol/l (10,3 – 24,5) ja T3V 2,7 pmol/l (2,67 – 7,03). (Suomalaiset lääkärit sanoisivat arvojen olevan ”nätisti viitteissä”.) – Hän oli aiemmin valittanut väsymystä ja saanut käyttöönsä tyroksiinin. Mutta olo ei parantunut tyroksiinilla. Hänelle kehittyi alilämpö (33,2 astetta), verenkierron romahdus ja tajuttomuus. Tutkittaessa tarkemmin havaittiin hyponatremia eli matala natrium, kohonnut kreatiinifosfokinaasi, metabolinen asidoosi ja munuaisten pettäminen. Myös EKG:ssä näkyi muutoksia. Hoidoksi aloitettiin suonensisäinen T3, joka auttoi ratkaisevasti. Hän palasi tajuihinsa ja metaboliset arvot palasivat normaaleiksi. "


      • totuusselviääaina

    • dfd

      Wilsonin syndroomasta en tiedä, mutta tosiasia on että jotkut joutuvat olemaan (ainakin vähän aikaa) T3-monoterapialla, kun muut kilpirauhaslääkkeet eivät auta.
      Presidentti John F. Kennedy on hyvä esimerkki. Mielestäni tuo on kuitenkin viimeinen vaihtoehto ja muita tulisi kokeilla aina ensin eli thyroxin, thyroxin lio tai eläinperäinen.
      Itse olen ollut lio-onlylla ja mielestäni tuon clearingin tavoitteleminen on tosi riskaabelia. Oireet olivat rajut enkä sen jälkeen tahtonut löytää sopivaa annosta enää. Parempi on heti tavoitella sopivaa ylläpitoannosta. Itse siirryin takas thyroidiin aikanaa.

      Taitaa noihin statiineihin ja masennuslääkkeisiin kuolla paljon ihmisiä vrt. lio, mutta sehän ei Valviraa tai endoja kiinnosta pätkääkään.

      • NTIS

        Suomessa taitaa "matalan T3-arvon oireyhtymä" olla yleisin "NTIS":n (eli euthyroid sick syndrome":n) nimitys. Jotkut kutsuvat "Wilsonin oireyhtymäksi". Oudosti prof Välimäki höpöttää päättömiä: "...nettiin tuotettu kuvitelma oireyhtymästä, kymmenien ellei satojen oireiden luettelo, josta jokainen potilas löytää itsensä." Naurettavasti ampuu omaan jalkaansa kun tv:ssäkin kertoi kilpirauhasen vaikuttavan KAIKKEEN. Suomalaisen vajis-sivuston etusivun luettelon lähteenä mainitaan ulkomainen "68 tavallisimman oireen luettelo"
        OLEELLISTA asiassa ovat omituiset T3- ja T4-arvot, vaikka kilpirauhanen on oikein toimiva. Sadoissa tapauksissa potilas on parantunut kun lähtöhypoteesiksi on otettu rT3-dominanssi ja joidolla se poistetaan


    • 123EWW

      Ei kiinnosta ei. Potilaita on väärin hoidettuna, ilman diagnoosia, ilman hoitavaa lääkäriä ja omavalvonnassa. Jos jodut sairaalaan ja käy ilmi, että käytät näitä T3 tai eläinperäisiä, niin lennät ulos kuin leppäkeihäs. Ei hoideta. Saat vaikka kuolla. Myös raskaana oleville on tehty näin. Suomessa. Miettikää!

      Ja samaan aikaan toisaalla: Hillary Clinton voi hyvin eläinperäisellä, jonka maailman parhaat lääkärit ovat hänelle määränneet. Kreikassa näitä kilpirauhaslääkkeitä saa ostaa ilman reseptiä apteekista. Eikä siinä ole mitään ihmeellistä.

      Tämä on tämä meidän ihana Suomi, jossa lääkäri on jumalaa korkeammalla.

      • thyroxininPoistoAuttaa

        "Päätin itse olla ilman thyroksiinia ja jatkaa pienellä annoksella pelkästään liothyroninia. Olo alkoi paranemaan. Jo viikon päästä minua ei enää väsyttänyt samalla tapaa." Tämä on katkelma uupuneentarina-blogista 22.2.2015


      • uteliasuuno3

        onko verenpaine mitattu ja sydämen käyrät otettu?


    • ei-osata-diagnosoida

      Minusta tuntuu että Suvi Pitkäsellä on rT3-dominanssi. Hänen tulisi hakeutua kilpirauhassairauksiin erikoistuneen lääkärin tutkittavaksi.

    • onkoVainYksiTutkimus

      Mitään asiaa ei koskaan todenneta vain yhden tutkimuksen perusteella - tämä on varsin epätieteellistä. Lääketieteellisen totuudet on voitava todentaa uudestaan ja uudestaan. Olisi mielenkiintoista jos joku linkkaisi muun kuin tuon yhden ja saman tutkimuksen rt3:n inaktiivisesta roolista, joka on toteutettu 70-luvulla. Onko rt3:n toimintaa tosiaan tutkittu vain kerran?

      • rT3_tärkeä_mitattava

        Minusta kylläkin tärkeintä on, että potilas parantuu kun rT3:n saa alenemaan.

        Kinatkaa tai olkaa kinaamatta, kliininen todellisuus ratkaiskoon. Vaiva on (onneksi) verrattain harvinainen. Vain kaksi tapauskertomusta olen löytänyt netistä


      • Lääketiede

        > Lääketieteellisen totuudet on voitava todentaa uudestaan ja uudestaan.....

        Mielenkiintoista tuo skepon lääketiede. Se on vain kokeita ja kokeita ja uudestaan kokeita.

        Sairaat potilaat, heidän kipunsa ja vaivojensa parantaminen ei skepoa paljon kiinnosta eikä mielenkiintoaan herätä!


    • fggghtggghhgfg

      John F Kennedy ammuttiin Dallasissa ennen kuin T4 lääkettä oli keksitty. Mieti, kuka kertoi sinulle tämän Kennedy sadun?

      • T3_on_hyvin_tutkittu

    • Anonyymi

      Näin on, aloitusksesta alkaen,,,,,,,,,
      "Esa Sopin mukaan harvat kilpirauhasta käsittelevät nettisivut ovat asiallisia. "

      Jos niin on kuin alla lukee, minua on hoidettu 40 vuotta väärin, mutta ainakin hoito on tuonut hyvänolon tunteen.
      "– Netissä puhutaan esimerkiksi Wilsonin syndroomasta. Se ei ole kilpirauhassairaus, koska sitä ei ole olemassakaan."

      itse ajattelen nettisivujen nimestä, hieno nimi ja paljon on totta sivuilla, mutta paljon on "outoja ajatuksia" , erikoisesti ilmaistuja asioita, eli en luolta sivuihin lainkaan.
      Näin 80 v on saanut jo lukea ja nähdä elämää, eikä usko kaikkeen kuten viisikymppiset, jotka eivät ole koskaan sairastaneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe