7v koira uuteen kotiin mitä meiltä?

dogi77

Vaikeiden päätösten äärillä joudun pakon edestä luopumaan 7v koirastani. Ensimmäiset 2v ollut huonoissa oloissa tarkalleen en tiedä mitä siellä joutunut kokemaan. Koira ei tule muiden uros koirien kanssa toimeen ja on arvaamaton vieraita ihmisiä kohtaan. Todella vahvan vahti vietin omaava. Asunut aina maalla joten jos uuteen kotiin niin ehdoton olisi että maalle jatkossakin.lapsiin ei ole tottunut joten pitäisi olla lapseton. Olen myös miettinyt että miten varmistuu että koiraa ei vain oteta egon jatkeeksi tai että se ei joudu kiertolaiseksi kun ei ole mikään helpoimmasta päästä. Perus käskyt sillä hallussa. Ja oman perheen kesken aivan ihana. Olen miettinyt myös sitä että olisiko piikki yksi vaihtoehto en tiedä mitä teen. Mielipiteitä? Asiallisia sellaisia kiitos jo etukäteen

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgdxgxdg

      Et itsekään voinut tarjota sille loppuelämän kotia kuin 5 vuodeksi ja syrjässä asuvat lapsettomat, erakoituneet ihmiset ovat harvassa - varsinkin sellaiset, jotka kykenevät pitämään haastavaa koiraa.

      Tuollaiselle koiralle etsisin uutta omistajaa vain lähipiiristä. Muuten se saattaa päätyä halpaan hintaan jollekulle, joka ei koiran tarpeita ja vaativuutta ymmärrä - eikä uskalla olla entiseen omistajaan yhteyksissä ongelmien ilmetessä.

      Tapausta tarkemmin tuntematta suosittelen yleensä etsimään uuden kodin tuttavapiiristä. Jos ainoa keino luopua haastavasta koirasta on "myydä se halvalla hinnalla ja antaa kadota jäljettömiin", niin päästäisin sen mieluummin ikiuneen. Koiraparkahan on ainoa joka kärsii, jos epäonnistut uuden omistajan valinnassa.

    • ei_sikaa_säkissä

      Mitat unohtui.

    • HuolellisestiVain

      Kerrot ilmotuksessa todella tarkkaan kaikki hyvät ja huonot puolet. Sitten jos joku vielä koiran haluaa niin haastattelun perusteella annat tai et. jos ei onnista niin piikille vain. Et sinä täysin varma voi ikinä olla mistään. Minä pystyisin sellaisia satuja laskettelemaan että saisin minkä koiran tahansa jos sen saannille kovat vaatimukset on

    • mietitarkkaan

      Haastavaa, agressiivista, lapsista pitämätöntä koiraa jos eteenpäin laittaa, niin on vaikea taata etteikö se pääsisi tekemisiin lapsien, vieraiden ihmisten ja koirien kanssa.
      Jos joku tuttavanne, joka tuntee ja tietään koiran voisi auttaa.Ventovieraalle, on vaikea uskoa noin haastavaa tapausta.Voivat puhua ties mitä satuja, että saavat egonjaytkeen.Ongelmakoiran eteenpäin laittaminen, ei ole aina järkevää, se ei poista ongelmaa koirasta.

    • piikkiä-kehiin

      Piikille. Haastavat rodut? Eli ilmeisesti isokokoisempi koira? No isokokoiset ei juuri edes vanhoiksi elä, joten koira jo 7v ni eipä se kauaa eläisi. Turha tressata kodinvaihdolla vanhaa koiraa ja mistätiedät jos se joutuu sitä vaihtaa useammanki kerran...Paras päätös on piikille. Eikä se ole yhtään itsekästä vaan koiran parasta ajattelet!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe