SMARTHUOLTO - kokemuksia????

eihyvä

Onko kellään kokemuksia Smarhuollon tai muiden kännykkähuoltofirmojen toiminnasta?

Lähetin viallisen kännykän postitse huoltoon. Ensimmäinen yhteydenotto tuli viikon päästä. Sain tuolloin tiedon, että puhelinta ei saada korjattua, joten he lähettävät vaihtolaitteen tilalle. Parin yhteydenoton jälkeen sain heidät lupaamaan, että vanhan puhelimen valokuvat siirretään vaihtolaitteeseen. Kohtuulllisen säätämisen jälkeen vaihtolaite oli noudettavissa postista. Aikaa oli mennyt yli kuukausi. Kuvia ei oltu siirretty. Sinne meni.

Kaiken kaikkiaan Smarthuollosta jäi epäpätevä kuva. Virheitä tietysti sattuu paremmissakin firmoissa, mutta tästä jäi tuntuma, ettei homma ollut hallussa. Monta kertaa otin yhteyttä heidän asiakaspalveluun (chat tai puhelin) ja useimmiten jäi Musta Pekka käteen. Heillä ei ollut mitään hajua, missä vaiheessa huoltoprosessi on jne.

20

1989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvääpalvelua

      Hyvin pelasi huolto. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kännykkä tuli hyvin pakattuna ja korjattuna perille. Suosittelen.

      • eihyvä

        Minunkin kohdalla asiakaspalvelu oli enimmäkseen ystävällistä, mutta ongelma oli, että sisältö puuttui. Huomasin esimerkiksi, että kun soitin asiakaspalveluun, ei heillä ollut mitään tietoa sähköposteista, joita asiakaspalvelu oli minulle lähetellyt...

        Kiitos kommentista. Ja onnittelut.


      • tyytyväinenolin
        eihyvä kirjoitti:

        Minunkin kohdalla asiakaspalvelu oli enimmäkseen ystävällistä, mutta ongelma oli, että sisältö puuttui. Huomasin esimerkiksi, että kun soitin asiakaspalveluun, ei heillä ollut mitään tietoa sähköposteista, joita asiakaspalvelu oli minulle lähetellyt...

        Kiitos kommentista. Ja onnittelut.

        Aika omituista.. Vaihtelevaa palvelua siis heillä.


    • eikannata

      ei kannata lähettää mitään kännykkä kesti korjauksen jälkeen huiput 1,5 päivää ja sama vika uudestaan

      • kylläkannattaa

        Kyllä kannattaa lähettää. Kun on hyvä asiakas niin nämä hoituu erinomaisesti.


      • enitenvituttaakaikki
        kylläkannattaa kirjoitti:

        Kyllä kannattaa lähettää. Kun on hyvä asiakas niin nämä hoituu erinomaisesti.

        Jaa pelkästään hyvien asiakkaiden puhelimet korjataan? Jos on vähän hankalampi tapaus niin haistatetaan paskat, ja laite korjataan huonosti. Vapuslogiikkaa käytännössä....


      • Arvostantällaista
        enitenvituttaakaikki kirjoitti:

        Jaa pelkästään hyvien asiakkaiden puhelimet korjataan? Jos on vähän hankalampi tapaus niin haistatetaan paskat, ja laite korjataan huonosti. Vapuslogiikkaa käytännössä....

        Hankalille tapauksillekin tuleekin haistattaa paskat. Tällaisia asiakkaita kun riittää.


      • Jare9781625

        Ei muuten tule haistataa. Tässä kaksi neuvoa kaikille yrittäjille:

        1. Asiakas on aina oikeassa.
        2. Mikäli asiakas on väärässä, lue uudelleen kohta 1.

        Olin juuri lähettämässä puhelintani Smarthuoltoon, mutta negatiiviset kokemukset tuppaavat leviämään näin internet-aikana ja jäi nyt heiltä tämä asiallinen asiakas saamatta.


      • Sakka

        Ei homma toimi. Kännykkä korjauksessa jo reilun kuukauden ja loppukuusta saattaa tulla kuntoon.


      • asiakasväärässä
        Jare9781625 kirjoitti:

        Ei muuten tule haistataa. Tässä kaksi neuvoa kaikille yrittäjille:

        1. Asiakas on aina oikeassa.
        2. Mikäli asiakas on väärässä, lue uudelleen kohta 1.

        Olin juuri lähettämässä puhelintani Smarthuoltoon, mutta negatiiviset kokemukset tuppaavat leviämään näin internet-aikana ja jäi nyt heiltä tämä asiallinen asiakas saamatta.

        1. Asiakas ei ole aina oikeassa! Vittuilevalle ja huonosti käyttäytyvälle asiakkaalle pitää antaa samalla mitalla takaisin eikä alistua siihen! Tällaisille antaisin vuoden yrittäjyyden palkinnon!


    • Pettynyt225

      Huonoja kokemuksia. Naarmuttivat puhelimen näyttöä korjauksen yhteydessä eivätkä ottaneet vastuuta aiheuttamastaan vahingosta. Ala-arvoista toimintaa.

    • hippo2

      Hyvin toimi näytönvaihto.Nopeamminkin olisin saanut sen sieltä,mutta nyt ei ollut pikapalvelulle tarvetta.Suosittelen puljua!

    • samppa101

      Näyttöjä piti olla varostossa, mutta kun kyselin puhelimen perään, niin varaosia ei ollutkaan ja kun yritin saada puhelinta nopeaesti toiseen huoltopaikkaan, niin ei oikein onnistunut, kun puhelin oli lähetetty liettuaa?? en suosittele! Kassotaan ny missä kunnossa ja milloin saan puhelimen takaisin...

      • Sonyboy

        Sonyn takakansi uusittiin, lähti yli puoliksi irti muutamassa viikossa.. Eli aika heikkolaatuista työtä mun tapauksessa. Saas nähdä mitä sanovat kun vien uusintaan.


    • petettytoiseenkertaan

      Todella huonoa palvelua..ei kannata lähettää mitään korjautukselle. Kolme viikkoa kului minun puhelimen korjauksessa, otin yhteyttä heihin ja kysyin missä puhelin on. Valehdeltiin että puhelin oli lähetetty, oli muka postin seuranta numero liitetty malliksi mukaan, mutta kun tarkistin niin pakettia ei loytynyt heidän järjestelmästä..Kului kaksi päivää niin tuli ilmoitus että posti on ottanut paketin kuljetettavaksi..SMART vai SMARTTIA kuulostaa ihan jonku lahkon firmalta..

    • PettymysOnSuuri

      Juu, en suosittele! Tämä "paska" asiakas odottii nätisti puhelintaan turhaan. Kun ystävällisesti soitin puolitoista viikkoa lähettämisen jälkeen, eivät meinanneet saada selville minkä takia tekniikko ei ollut ottanut puhelinta käsittelyynsä. Sen jälkeen odotettiin osia yms. Viimeinen niitti oli se, kun lupasivat lähettää puhelimen takaisin heti huollon jälkeen ja sain seurantakoodin perjantai aamuna. Vielä ma iltana ei postin palvelussa näkynyt minkäänlaista merkintää...nyt seuraillaan tilannetta taas...että näin! Yrittäjänä voin kertoa, että itse en kehtaisi ikinä näin käyttäytyä maksaavaa asiakasta kohtaan! Ja olen myös sitä mieltä, että minusta he eivät enää koskaan asiakasta saa.

    • kännyrikki

      Näyttö pelkästään rikki, känny toimi muuten kuin unelma. Vaihtoivat varmuudeksi napin, kaiuttimen ja piuhasarjan.... hinta pompsahti melkein 100€ ylöspäin. Kesti vielä sen 3 viikkoo. Ei jatkoon.

    • kyrvänsyyl

      ota tästä nyt selvää vittu! ensin kehutaan palvelua ja sitte se onki jo ihan vitusta seuraavan mielestä.mikä on totuus?

    • Oma_kokemus

      Kokonaistotuudesta en tiedä. Olihan itselläkin vähän "pelokas" asenne maksaa ja postittaa, kun täällä lukee kaikenlaista. Itse silti pistin paketin menemään viime viikon perjantaina (6.10). Paketti oli perillä maanantaina ja sain nopeasti aamupäivällä korjauspäätöksen. Maksoin samantien ja tiistaina korjasivat sekä postittivat. Sain puhelimen postista keskiviikkona (11.10). Itsellä homma toimi ja nopeasti. Kyseessä oli Samsung S8 josta näyttö saanut osumaa. Toistaiseksi ainakin toiminut kuin uusi enkä niin odotakkaan että leviäisi. Toki lopetin näytön hajoamisen seurauksena heti puhelimen käytön, koska näytön rikkoutuessa se ei enää suojaa kosteudelta ja täten välttyy mahdollisilta lisävioilta jotka voivat halkemien kautta pääsevä kosteus aiheuttaa. Kannattaa myös paketoida hyvin, ettei posti aiheuta lisävahinkoa matkalla korjaukseen.

    • Käyttäjätunnus_käytössä

      Vein Huawein mediapadin näytön vaihtoon 30.1.2018. Sain sähköpostilla korjauskustannusarvion 31.1.2018, jonka maksoin ja hyväksyin 1.2.2018.
      Tuolloin arvioitu korjausaika oli 1 viikko.
      Tiedustelin 9.2.2018, joko laitteen voi noutaa. Sain viestin 9.2.2018 jossa ilmoitettiin huollon odottavan varaosia ja arvioitiin teknikon saavan osat ensi viikon aikana.
      Tiedustelin 19.2.2018, joko laitteen voi noutaa. Sain viestin 19.2.2018 jossa ilmoitettiin Huawein lykänneen varaosatoimitusta aiemmin ilmoitetusta. Sen hetkisen arvion mukaan osatoimitus on ehkä tulossa 2-3 viikon kuluttua.
      Jos olisin tiennyt tämän laitetta huoltoon viedessäni, olisin ostanut uuden. Laitteen puuttumisesta työpaikaltani on aiheutunut jo enemmän haittaa kuin laitteen arvo on.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe