Kaikki "vääräuskoiset" tapetaan

Ruotsalainen imaami: vääräuskoiset tapetaan

http://paavotajukangas.com/2015/06/07/ruotsalainen-imaami-vaarauskoiset-tapetaan/

Ruotsalainen imaami: vääräuskoiset tapetaan
Posted on 7.6.2015 by Paavo Tajukangas // 10 Comments
Lukijan toiveesta suomensin oheisen videopätkän, joka on herättänyt Ruotsissa useaan otteeseen raivoa, toisaalta monet ovat ehättäneet todistamaan, että islam on kaikesta huolimatta rauhan uskonto.

VIdeossa Ruotsissa asuva imaami Sheik Ahmed kilauttaa Ranskassa asuvalle, entiselle muslimille Broder Rashid:ille suoraan Tv- lähetykseen ja kertoo selkeästi, kuinka ruotsalaiset ja eurooppalaiset kuffarit eli vääräuskoiset tullaan tappamaan:

12

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om2222

   Toinen mahdollisuus on, että lähettävät Ruotsiin paremman Imaamin. Yhä uusia ja uusia Imaameja kunnes se oikeauskoinen löytyy. Erään Hadithin mukaan islamin omassa piirissä oikeauskoiset ovat yhtä harvinaisia lopun hetkellä kuin vaahtokerros suuren valtameren pinnalla.

   Tuo mitä imaami sanoi ei perustu Koraaniin, Sunnaan tai Siraan, vaan se perustuu Koraanin selitysteoksiin, jotka ovat suurin osa melkoista potaskaa.

   • kiljusieppo

    Taitaa kristityillä käydä sama. Antikirstuksia ym.
    Älkää antako paholaisen vietellä!


  • rotu-realisti

   Uusi

   19. 9 kaikki Narikka torille kello 15.

   Uusi

   Alkueräis kansaan kuuluvana, pelkään elinaikanani kokevani reservaatin.

   Meiltä on viety kaikki mahdollisuudet pitää puoliamme. Perustuslakia ei kukaan arvosta. Samoin on maahan muutto laki ja moni muu pykälä. Mikä on tulevaisuus minulle rakkaassa suomessa ja sen kansalla.

   Toivoin niin savani kokea rauhallisen loppu aikani.

   Jo eilen näin viikin kirkon edessä kuinka n 70-75v mummua punaisesa rollaattorissa kulkien häiritsi aivan ihoon kiinni ajaen kaksi mustaa nuorta huligaania upo uusilla pyörillään, hokien tätätätä.

   Onneksi siinä lähellä oli palvelutalo jonne eräs mies hänet turvallisesti saattoi.

   Tämääkö on se unelma se ei ole meidän suomalaisten se unelma on noiden satiaisten, ja muiden tautien kantajien - Sukurutsan seurausta.

  • 7867543

   TV-ohjelmissanne vertaatte islamia ja kristinuskoa...
   – Uskon, että vain kristinusko tarjoaa totuuden. Uskoni perusteella hylkään muut uskonnolliset järjestelmät ihmistekoisina ja siten ei-jumalallisina. Ja vielä enemmän, eräs Muhammedin suurimmista rikoksista, jota hänelle ei anneta koskaan anteeksi, oli se, että hän kielsi Kristuksen tuoman armon. Kaikista uskonnoista islam on ainoa, joka uhkaa kannattajiaan kuolemalla, jos he yrittävät hylätä sen. Se on alusta asti omistautunut joillekin ihmisen alhaisimmille haluille: valloittamiselle, seksille, ryöstämiselle ja ylpeydelle “ostaakseen” seuraajia. Historia osoittaa tämän. Kristinuskoa alkoivat levittää kristityt, jotka uskollisesti uhrasivat elämänsä vain siksi, että uskoivat Kristukseen. Islamia taas levitettiin väkivallalla, miekankärjellä, pelolla, uhkauksilla ja räikeillä houkutuksilla, jotka perustuvat ihmisen alhaisimpiin haluihin. Islam on harhaantunein uskonto.

  • eiracisti

   Budhalaisuus on parempi kaikkia muita uskontoja. Jos uskoo karman lakiin ja jälleensyntymiseen niinkuin budhalaiset ja teosofit ei tee mitään pahaa.
   Muslimit tekevät pahaa karmaa itselleen tappamalla jopa uskonveljiään ja rasistisilla asenmteillaan.

   • 37373

    Karma on saatanan valhetta. Vain usko Kristukseen pelastaa. Uskoa voi aina rukoilla


   • tutuudessanat

    Tiedän että karma on kolahtava... sitä mitä niität, sitä kylvät

    12.9.2015 21:35

    Kun ihminen taistelee oman maansa henkisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden takia. Kansansa puolesta sortajia vastaan. Taistelu on aina oikeutettu!

    Jatkuva periksi antaminen ja myönnytykset. Tuhoavat sen pienenkin puolustuskyvyn joka jokainen voi omasta tahdostaan antaa. Ne massa hyökkäykset ja lain unohtaminen päättäjiltämme on vienyt meidät sotaan jopa 1918 malliin.

    On kauhistuttavaa todeta kuinka lepsuja me olemme jopa kansana. Antaen vääryyden kukoistaa.

    Rukoilen koko sydämestäni että raamatun sanan mukaan pahallekin on annettu aikansa. Ei hyväksytä islamia joka ei ole edes uskonto, se on opi, jota muuttavat mielensä mukaan.

    Siskot ja veljet noustaan kohtamaan paha voitajana. Maa on meidän ja meistä on kinni, pysyykö se meillä


  • NÄinsemenee

   Tottakai ne sen tekevät, muslimithan sikiävät siihen malliin, että ei tarvitse Suomessakaan odottaa kuin parikymmentä vuotta, niin määrä on monikymmenkertainen. Mitä enemmän heitä on, sitä enemmän he tuppaavat omaa kulttuuriaan uskonnostaan lähtien joka paikkaan ja siinä ei pieni suomalaisvähemmistö kohta ole kuin muisto menneisyydestä.

   • Tapernaakkeli

    Ainut keino pysyä hengissä on perustaa alue, jossa on kaikki julkinen uskonnonosoittaminen kielletty. Itsekseen saa sitten kukin uskoa tai olla uskomatta. Ja sulkea sitten rajat. Antaa hullujen tapella keskenään.


  • KaikkiyhdessäYAHWE

   Kaikki uskonnolliset saavat tuomionsa "armagedonin taistelussa".Niinsanotut
   lampaat eivät kuulu muslimeihin eikä kristikuntaan,vaan se PIENI JOUKKO tulee olemaan niitä jotka eivät pelkää lausua JUMALAN nimeä.

  • Tylsäaloitus

   Aloituksessa juutalainen liehuttaa taas israelin lippua vasemmassa yläkulmassa,niinkuin sen lipun kautta joku pelastuisi heidän omaan
   taivaaseensa. Raamattu ja nyky-Israel ovat kovin kaukana toisistaan.
   Jeesus itse sanoi,"Ei ole eroa kreikkalaisen taikka juutalaisen välillä".
   Pelastus on jokaisen yksityisen henkilökohtainen asia,ei sinne uuteen
   maailmaan valita minkään "ammattijärjestön" edustuksen takia.

  • petojaovat

   KIITOS, ETTÄ TULEE TIEDOKSI MITÄ AIKOVAT....
   PÄÄTTÄJILLE TÄMÄN PITÄISI SAADA TIEDOKSI , YMPÄRI MAANPIIRIN !!!!!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   449
   2277
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   126
   1247
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1056
  4. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   126
   987
  5. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   230
   934
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   44
   925
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   834
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   818
  Aihe