KAI GRANLUNDILLE MITALLI

Heti anomus vetämään että ehtii vielä tämän vuoden itsenäisyyspäiväksi. Pelasti Lestijärven tuulimyllyiltä esim. Suomen valkoisen ruusun ritarimerkki tai muu vastaava. Kustannuksista kansalaiskeräys löytyy varmasti maksajia.
Ilmoita


Nyt ymmärän miltä DDR:ssä tuntui asua. Lestijärvellä ei uskalla enään julkisesti sanoa omaa mielipidettä ainakaan tuulivoimala asioissa. Hammashuolto ,koulut,vanhainkoti kaikki kuulemma loppuu jos ei myllyjä rakenneta(höpö höpö). Yli puolet kuntalaisista ja lähes kaikki kesäasukkaat vastustivat hanketta. Suuri kiitos kaitsulle ja muutamalle muulle henkilölle jotka julkisesti uskaltavat omalla nimellä vastustaa älytöntä voimalahanketta.
Ilmoita
Samaa mieltä dooriksen kanssa. Mitallin sijasta ehdottaisin patsasta museon viereen. Utterin tai Jylhän tekemä iso näköispatsas jälkipolville muistoksi miehestä joka pelasti kunnan kauhealta tulevaisuudelta. Tulevaisuudessa näistä maisemista ja luonnon rauhasta maksetaan todella hyvin. Etelä-suomen kaupunkien muuttuessa pakolais keskuksisksi ja kantaväestön muuttaessa maaseudulle. Tämän mahdollistaa etätyön teko ja nopeat kulkuyhteydet (pendoliinolla Kokkolasta Helsinkiin parissa tunnissa tarvittaessa). Otetaan tämä patsas hanke esille Teerineva "mielenosoituksessa" parin viikon kuluttua. Vielä kerran kiitokset Kaille ja niille muutamalle rohkealle jotka uskaltavat omalla nimellä vastustaa tätä luonnon tuhoamista.
Ilmoita
Eikö kunnanjohtajan suurhanke mennytkään läpi, en ole kuullutkaan. Lestillehän piti tulla enempi tuulimyllyjä kuin on kunnassa asukkaita?
1 VASTAUS:
Keskustapuolueen rannalle jääneistä kansaedustajista tehään kelan,ray tai muun johtajia.Näistä vähemmän lahajakkaista tulee pienten kuntien johtajia tai halon hakkaajia kauppojen avajaisiin. Näitä sitten käytetään hyväksi kun ne on lähellä eläkeikää eikä vastuut palijo paina. Maunon tuulimylly asialla nyt ja parin vuoden päästä hyvällä eläkkeellä mutta ei lestillä.
+Lisää kommentti
Demokraattisesti tehty päätös, jolla on ollut vaaleilla valitun kansan tuki voidaan kaataa "viivyttelemällä oikeudessa" muutaman ihmisen toimesta? On tässä systeemissä jotain vialla ja pahasti! Tavallisen äänestäjän äänellä ei ole mitään väliä kun kaikki etujärjestöt ja kansalaisaktivistit ohittavat demokratian käyttämällä järjestelmää hyväksi.
1 VASTAUS:
Harmi vaan, että näiltä päättäjiltä puuttuu tarvittava tieto, kun tehdään päätöksiä tällaisista suurista paljon tietoa vaativista asioista. Päättäjät eivät riittävästi ota selvää asioista ja virkamiehet jakavat vain yhtä totuutta. Onneksi on tämä valitusmahdollisuus.
+Lisää kommentti
Pekkarinen ja Taamir Fareed olisi laittaneet nämä myllyt Kinnulaan jos tästä olisi pitempi aikainen hyöty. Nyt ne ottaa vain rusinat pullasta ja muutaman vuoden kuluttua lestillä kysellään kuka maksaa myllyjen poiston. Ei näitä tekohengitys tariffeja kauaa makseta. Valtion tuki pienee vuosi vuodelta ja lopulta lestiläiset on maksumiehiä.
Ilmoita
Yppärissä olevissa tuulimyllyissä on vikaa ilmeisesti kaikissa. Ensimmäisestä tippui lapa jo koekäytössä. Ovat turkkilaista tekoa. Turkkihan on aina tiedetty tekniikan huippu maaksi. Näitä samoja olisi ilman Granlundia pystytetty myös Lestijärvelle. Kalajoella ruostuu kaksi myllyä kukaan ei halua purkaa kolmekymmentävuotta vanhoja rotiskoja pois joiden omistus suhteet ovat kyseenalaisia. Samat ongelmat tulossa Lestijärvelle jos myllyt olisi rakennettu.
Ilmoita
rattaita,rattaankeskiöitä,tietokoneita,kaivinkoneita,lehti,kauppakeskus,tuulimyllyt... ei onnistu Midakselta mikään. Älkää vielä luovuttako lestillä muistakaa lotota.
Ilmoita
Sitä saa mitä tilaa veronkorotukset ovat näiden muutamien... mites omat asiat on? Nämä Lestijärven tuulimylly touhut on kuin kotimaisista komedioista kopioitu. Aki on Hunttalan Matti ja kunnanjohtaja yle leaksin Kyyjärven kunnanjohtaja Juhani Käki.
Ilmoita
Lomauttakaa kunnanjohtaja puoleksi vuodeksi ja myykää muutama rantatontti niin saatte terveyspalvelut hoidettua koko vuoden. Tämä neuvo ei maksa mitään.
Ilmoita
Eiköhän tämä Pekkarisen keksimä automaatti jolla valtion rahaa siirrettiin tuulimylly yrittäjille ole jo aikansa elänyt. Ei tällainen systeemi sovi pa-valtiolle.
Ilmoita
Luonnonsuojelijat tulevat toukokuun alussa kartoittamaan liito-oravien jätöksiä tuulivoimalle suunniteluille alueille. Kaikki joilla on havaintoja sääksistä, kotkista tai liito-oravista ottakaa yhteyttä.
Ilmoita
Ei sitten tullut tuulimyllyjä lestille.
Ilmoita
Pystytetään patsas sille. Ja patsaalle toimiva propellihattu päähän ;)
Ilmoita
Patsas vain Kaitsulle ja kiitokset Lestijärven säilyttämisestä luonnonkauniina. Jatketaan taistelua.
Ilmoita
Hienoa viettää juhanusta paikkakunnalla missä ei ole rumia ja maisemaa pilaavia myllyjä.
Ilmoita
Joku teki jo tilin tuulivoimalla Lestijärvellä. EV-Windpoweria haetaan konkurssiin. Yhteiskunta maksaa näitä turhuuksia ja joku koplaa helppoa rahaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

KAI GRANLUNDILLE MITALLI

Heti anomus vetämään että ehtii vielä tämän vuoden itsenäisyyspäiväksi. Pelasti Lestijärven tuulimyllyiltä esim. Suomen valkoisen ruusun ritarimerkki tai muu vastaava. Kustannuksista kansalaiskeräys löytyy varmasti maksajia.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta