Lisää saaria ryssille

konkurssiyhtiölle

"- Kaikki myyntiin tulevat saarikohteet kierrätetään ensin venäläisten kautta. He ottavat parhaat päältä. Tähän kiinteistönvälitystoimisto on sitoutettu jo aika päivää sitten, tietää Iltalehden haastattelema paikallislähde.

PS-Asuntojen omistaja ja toimitusjohtaja Teija Laaksonen ei halua kommentoida kauppoja millään tavoin. Hän ei halua myöskään keskustella yritysyhteistyön yksityiskohdista.

- Meillä on vaitiolosopimus kaikkien asiakkaidemme kanssa. Emme kommentoi tehtyjä tai vireillä olevia kauppoja mitenkään, Laaksonen toteaa.

Teija Laaksosen aviomiehen Christian Laaksosen omistama metallialan yritys, HL-Metal Oy Ab toimii pääurakoitsijana Airiston Helmen saaristokohteiden rakennushankkeissa.

Airiston Helmen ympärillä häärii pieni, tiivis ja tehokas paraislaisten yrittäjien ja päättäjien sisäpiiri. Ydinjoukkoon kuuluu Laaksosten lisäksi rakennusalalla toimiva kunnallispoliitikko sekä Paraisten kaupungin entinen rakennustarkastaja.

Paraisilla hämmästellään Airiston Helmelle myönnettyjä poikkeuslupia. Kaavoista on poikettu ronskilla otteella kaikessa mahdollisessa. On sallittu ruoppaus ja rantaviivan muutokset, annettu lupia massiivisille laitureille ja muulle epätyypilliselle saaristorakentamiselle.

Rakennusmestari Kaj-Johan Karlsson on RKP:n edustaja Paraisten kaupunginvaltuustossa. Karlsson istuu poikkeusluvista päättävässä ympäristölautakunnassa. Hän on myös yksi Ska-Plan -nimisen rakennusalan yrityksen omistajista. Ska-Plan on toiminut pääsuunnittelijana ja valvojana lähes kaikissa Airiston Helmen saarihankkeissa.

- Pitää paikkaansa. Olen toiminut vastaavana työnjohtajana ja valvonut rakentamista rakennuttajan eli Airiston Helmen toimeksiannosta. Veljelläni ja serkullani on yritys, joka on aliurakoinut HL-Metallille Airiston Helmen rakennusprojekteja, Karlsson kertoo.

Karlssonin osaomistaman Ska-Planin liiketoiminta on paisunut venäläisyhteistyön ansiosta. Julkisista asiakirjoista selviää, että liikevaihto on moninkertaistunut Airiston Helmen imussa.

Airiston Helmen tilien läpi on valunut varallisuutta muutamaan paraislaiseen yritykseen jo vuosien ajan. Rahaa on ollut käytettävissä, vaikka varsinainen matkailuliiketoiminta odottaa yhä käynnistymistään. Airiston Helmen tase on ollut vuosia vahvasti miinuksella ja yritys konkurssin partaalla. Suomen lainsäädännön mukaan toiminta on voinut jatkua, koska yhtiöön pumpatulla miljoonarahoituksella ei ole velkojia. Uusia saarihankintoja ja rakennushankkeita on pistetty vireille säännöllisesti."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120274489_uu.shtml

Ei näytä hurreja haittaavan, varuskunnat lopetetaan ja maat myydään ryssille, millonkahan nuokin saadaan kuriin.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laittomia_lentoja

      "Paraisten kaupunki myönsi Airiston Helmelle poikkeuslupia rantaviivaan rakentuneille laskeutumisalustoille. Trafi antoi puolestaan erillisluvan valtiorajan ylittävään lentotoimintaan. Virallisesti on nojattu Schengenin rajasäännösten antamaan poikkeusmahdollisuuteen, joka koskee pienimuotoista EU:n alueelle suuntautuvaa lentotoimintaa. EU-säännöksiin kirjatun sivulauseen mukaan maahantulo- ja maastalähtöjärjestelyt voidaan vähäisessä, yksityisessä lentotoiminnassa järjestää kansallisen lainsäädännön puitteissa, kahdenvälisin sopimuksin.

      Paraisten kaupunki ei edellyttänyt venäläiseltä kopteriliikenteeltä edes ympäristölupaa. Nyt kaupunki yrittää kiireen vilkkaa korjata munaustaan. Lupamenettely käynnistettiin takaperoisesti tänä kesänä, kun perheen sisäisiksi saaristolomiksi ja yksityiseksi mökkimatkailuksi mainostetun lentotoiminnan kerrottiin laajentuvan Latviaan. Kahdenvälisen sopimuksen suojissa yhtiön helikopterit voisivat lennättää Baltian suunnasta väkeä Suomen rannikkopuolustuksen kannalta strategisiin saaristokohteisiin kenenkään häiritsemättä.

      Suomessa tartuttiin poikkeussyöttiin, joka löytyy etsimällä Schengenin rajasäännöksistä. Rajasäännöstö linjaa unionin ulkopuolelta EU-alueen ilmatilaan tulevaa, sekä ulkopuolelle lähtevää liikennettä. Päälinjan mukaan EU:n ulkorajat voidaan ylittää vain erikseen määriteltyjen rajaylityspaikkojen kautta. Kolmansien maiden kansalaisille pitää säännösten mukaan tehdä EU:n ulkorajoilla maahantulotarkastus sekä unionin alueelle tultaessa, että täältä lähdettäessä.

      Edellisen perusteella lienee selvää, että ylityspaikaksi kelpaa lentoasema, muttei yksityishuvila. EU:n ulkoraja ei voi olla venäläisen liikemiehen omistamalla saaristohuvilalla merimailien päässä mantereesta, avomeren tuntumassa, syvävesiväylien varrella."
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120274496_uu.shtml

      Ei näytä kiinnostavan mitä ryssät kuljettaa lennoillaan.

      • tukikohtia

        "Airiston Helmen saarihankinnat sijoittuvat merialueelle, jolla sijaitsee Puolustusvoimien käytössä olleiden tai yhä olevien linnakesaarten tihentymä.

        Yhtiön omistus on Suomen rannikkopuolustukselle tärkeiden saaristotukikohtien seassa ja selustassa. Muutamassa kohteessa venäläissaarten ja armeijan hallinnoimien saarten välillä on suora näköyhteys.

        Yksi venäläissaarista sijaitsee Merivoimien suoja-alueen sisäpuolella. Saarelta avautuu näköyhteys kaikkiin ilmansuuntiin. Venäläisomisteisen Lilla Segellotin lähin naapurisaari on Merivoimien aktiivikäytössä oleva Högö.

        Suomen armeijan tukikohdan ja venäläissaaren erottaa vain noin viidensadan metrin merimatka.

        Säkkiluoto on suurin syvävesiväylillä sijaitsevista venäläissaarista. Uudenkaupungin väylää nuolevan saaren kokonaispinta-ala on lähes yhdeksän hehtaaria.

        Säkkiluotoa ympäröivät valtavat laiturirakennelmat. Rantaviivaan on rakennettu massiivisia laitureita sekä nosto-ovella varustettu huoltohalli. Mereltä päin tarkasteltuna rantaviivassa näkyy myös kaarimaisella tukirakenteella varmennetun luolan tai kellarin suuaukko.

        Säkkiluodon korkeinta kohtaa komistaa leirikeskusta muistuttava suuri kiinteistö. Rannan tuntumaan on rakennettu useita pienempiä huviloita.

        Saarella on meneillään lisärakennustyöt. Rantaan on varastoitu uutta rakennusmateriaalia, muun muassa maa-ainesta sisältäviä suursäkkejä.

        Airiston Helmen pienempiä saaria yhdistää samanlainen rakennuskanta.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120274446_uu.shtml

        Taitaa ryssät valmistautua hyökkäämään, mihin muuhun ne noita tarvitsisivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe