Aihe

vuoristorata.100

se.mikä.ei.tapa

Bibo-miehelle tänä päivänä tyypillinen aallonpohja vaihe alkoi. Jätin lääkkeet pois 20v. sitten. Ne oli annettu masennusta varten.
Jos pitää fyysisestä kunnostaan hyvää huolta, syvät lamavaiheet jäävät lyhyemmiksi. Aamulla tilanne on ehkä jo valoisampi.

Mistä lamavaihe mielessä käynnistyi? Naisystävä sai viimeinkin sanaisen arkkunsa auki. Sanoi kaipaavansa iloisempaa seuraa.
Siihen hänellä on täysi oikeus itsenäisenä ihmisenä. Kunnioitan häntä silti.

Muuten tyypillistä kai masentuville ihmisille; kun monien kuukausien ahdingon päästä vihdoin näkyy valoa, sitten on varaa vasta vaipua angstin alhoon.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vuoristorata10

   Niin sitten kävikin. Päivän monivuotinen meditaatioharjoitus oli suorittamatta. Kun on valmiiksi mieliala rotkonpohjalla, sisäinen eheytyminen on vaikeampaa.
   Naisystävän myöhäiltainen soitto piristi erityisen paljon. Kun näitä henkisiä lama-aikoja tulee jotain toimintaa vaikka kirjoitusta pitäisi harrastaa.

  • uistinkalastaja

   Joku uskomattoman typerä ja tietämätön ihmisen tekele uskoo kaksitahoisen mielialan eli bibolaarisuuden olevan joku keksitty juttu.
   Aina niitä on ollut, Ei ole vaan tutkittu kovin kauan. Kehon välittäjäaineet eivät vaan toimi; on vika nesteet putkissa.
   Tosi bibot eivät tule toimeen ilman lääkitystä, joka tasaa sekä korkeita että liian matalia mielialoja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984