Sosiaalisen ahdistuksen takia pois kokouksista???

Ei00Ei00

Hei!

Onko kukaan saanut jännityksensä takia lääkäriltä todistusta, ettei hänen tarvitse/ole terveydellisistä syistä hyväksi osallistua mihinkään kokouksiin tai ryhmätilaisuuksiin?

Tuskinpa vaan on saanut, mutta sellaisen TODELLAKIN itse tarvitsisin ja pian :(
Oikeastaan haluaisin eläkkeelle tämän vaivan takia, mutta sekin taitaa olla täysin mahdotonta. Olen toki myös masentunut tästä jatkuvasta pelon ja ahdistuksen tunteesta johtuen, mutta pitäisiköhän tuota masennuspuolta alkaa liioittelemaan, että saisin eläkepaperit? Hullua, tiedän, mutta yhtä hullua on mielestäni vähätellä tätä sairautta joka on oikeasti vähintään yhtä vakava kuin masennus.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenutt

      Pyytäisit ennemmin rauhoittavia ja beetasalpaajia, joita voit ottaa tarvittaessa. Itseäni ei ahdista kun tietää että on aina apu lähellä jos tulee tarvis. Juuri tuollaiset kokoukset ym viralliset tilanteet ahdisti niin että murehdin niitä jo päiväkausia, jopa viikkoja etukäteen.

      • 8887878654

        Eivät auta minua ikävä kyllä :( Pitäisi ottaa niin suuri annos, että olisin käytännössä ihan "pihalla"
        Betasalpaajista ei ole omalla kohdallani kuin haittaa (hikoilu lisääntyy ihan älyttömästi)


    • 3-9

      Kokoukset saattavat olla ehdottoman välttämättömiä työtehtävässäsi, joten lääkäri ei voi vapauttaa sinua kokouksista jne. Vain työnantajasi voi sen tehdä. Kannattaa keskustella asiasta työantajasi kanssa. Lääkäri voinee kyllä antaa lausunnon jossa suosittelee esim vapautusta kokouksista.

    • Kovia_kovia_kokenut

      Olet kuitenkin ilmeisesti työkykyinen, koska olet työssä, ja sinua ei ilmeisesti olla potkimassa pois? Terapia voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Koeta edetä vaikka työterveyden kautta.

      Eläkkeelle pääsy on nykyään lähes mahdotonta. Työstä ei pääse suoraan eläkkeelle muutenkaan, paitsi vanhuuseläkkeelle. Sinun on ensin oltava pitkään sairaslomalla.

      Itselläni on ollut koko iän ongelmia. Sain nuorena opiskeltua ammatin, ja työkokemustakin kertyi jonkin verran työttömyysjaksojen välissä. Viimeisen vuosikymmenen olen elänyt milloin asunnotta, milloin asunnottomien asuntolassa. Tällä hetkellä omassa kämpässä, josta saan pian häädön, koska ei ole varaa maksaa vuokria. Kela pyytää lähes lastenneuvolapapereista lähtien kaikki, kun hakee pelkkää sairaslomaa. Eli minulle on kirjoitettu sairasloma alkuvuodesta, mutta senttiäkään en Kelasta saanut. Nyt yritämme uudestaan.

      Jos aiot heittäytyä hulluksi, niin sinun pitää heittäytyä sitten todella hulluksi. Asunnottomuus ja kaikenlainen oman hoidon laiminlyönti on eduksi. Aktiivinen itsensä vahingoittaminen kaikin mahdollisin keinoin on plussaa. Eduksi on myös, jos kuulut johonkin etniseen alaryhmään. Mielisairaalahoitojaksoista ollaan erityisen kiinnostuneita. Onko niitä? Tee tarpeesi pöksyyn ja sotke kaikki asiasi. Vai eikö kantti riitä?

      Ymmärrän, että työelämässä rankkaa. Sinä kuitenkin olet työelämässä. Työelämän ulkopuolella olevia halveksitaan, ja usein ostokyky on lähes nolla. Oletko valmis romahduttamaan elämisen laatusi? Epäilen, ettet. Eli hae terapiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe