Kasvokuvan lähettäminen

Nettisivuilla

Hei. Olen hakenut seuraa qruiserin, alastonsuomi.com, koodi.net ym. sivustojen kautta useita kertoja. Itse olen reilusti kasvokuvalla liikenteessä, kun haen seuraa (siis mitä tahansa seuraa). Useimmiten tulee paljonkin viestejä ja kiinnostusta , mutta on paljon niitä jotka lopettavat viestittelyn kuin seinään kun kysyy oisko lähettää kasvokuvaa?

En ymmärrä mitä pahaa siinä kasvokuvan lähettämisessä on. Onko ne miehet jotain kaappitapauksia, vai? Ja mitä pahaa ylipäätänsä voi täysin vieras ihminen tehdä täysin vieraan ihmisen kasvokuvalla? Jos siis henkilökohtaisesti lähettää vaikka sähköpostilla. Luuleko ne miehet, että mää tulostan sen kasvokuvan ulos ja lähden kaupunkille jakamaan lappusia, että tän näköinen mies etsi homoiluseuraa netistä ? Oikeesti WTF?

Toinen esimerkki on qruiserissa se porukka joilla ei ole kasvokuvaa, mutta ovat kinuamassa ja vaatimassa vaikka mitä ja lähettämässä viestejä. Qruiserikin on sellainen paikka, että kyllä ainakin itse olen siellä kasvokuvalla, vaikka en ole avoimesti homoseksuaali, siis olen kaapissa. Ajattelen sen niin , että jos joku näkee tuttu näkee minut qruiserissa, niin hänen itsekin täytyy olla homo. Ja tuskinpa sinne qruiseriinkaan mitkään heterot ainakaan vahingossa eksyy.

Mutta ihmettelen suuresti tätä kasvokuvan lähettämistä. Siis kysymys kuuluu:

Mitä se vieras mies, jolle lähetät yksityisesti sen oman kasvokuvan, niin mitä se voi pahimillaan voisi tehdä sille sinun lähettämällä kasvokuvalle? Vastaus: Ei mitään!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sentakia

      Moni käyttää muiden ihmisten kuvia netissä ja sen takia menevät paniikkiin kun pyydetään kasvokuvia.

    • Veggsu

      Osuit asian ytimeen. Tutustuminen pitää aloittaa jollain ja kasvokuva on varteenotettava askel, mutta ei se niin yksinkertaista ole. Useimmille meistä iskee joskus tunne siitä, että "olen vain seuranhaku-/tyydytyskatalogin sivu". Vaistoihin kannattaa luottaa. Jos et luota kaveriin, älä anna kuvaa. Jos kaveri ei viitsi nähdä eteesi vaivaa edes sen vertaa, että kävisi sokkotreeffeillä kahvilassa, minun on vaikea uskoa, että hän hakee muuta kuin vartin huumaa. Hetken seksi voi kiehtoa, mutta lämmön kadotesssa iholta tunne voi olla yllättävän kolkko, jos toinen sanoo, että kiitos hei, en tarvitse sinua enää. Pahinta on, kun se "en tarvitse" tulee jo näkemättä ja tuntemattomalta.

      Kuvan näyttäminen on asettumista altiiiksi tunnistamiselle ja kritiikille. Samalla voi häilyä pelko hylätyksi tulemisesta ja juoruista. Aiheellisia pelkoja kaikki ja hankalia siksi, että onnistunein rakkaus on heittäytymistä ja 100% luottamista. Epäluottamuksen osoitus vetää pohjan suhteelta.

      Jos tuli annettua kuva ja kaduttaa, ei maailma niin kamala ole. Kuvissa ei lue, että olet homo.

    • Tästä aiheesta voin kompata peepparia, vaikka hän selkeästi kuuluu myös sarjaan.

      Tietyt henkilöt täällä netissä, (kuten tällä palstalla kiihkouskikset, alaikäiset koulukotilaiset, Aidot Avioliittolaiset, heteropridet, homppelihoit tai mitäv**tua-tyypit), ovat vaan sen verran erilaisesta rautalangasta väännettyjä, että ei kannata antaa heille aseita käyttöön sinua vastaan. Eikä antaa aloittajan tavoin uusia ideoita tämmöisille, joilla on ilmiselvä psykoosi tai "hanki elämä" päällä.

      Ei heitä kannata kumarrella kuitenkaan, koska he ovat ne, jotka ovat täälläkin ihan väärällä palstalla purkamassa homofobiaansa ja todennäköisimmin samaiset persoonat ovat myös ne, joilla on tarve olla väärällä kasvokuvalla liikkeellä tai tehdä kymmeniä anoaliaksia ja tarkoituksena on yksinomaan toisten ihmisten kiusaaminen seksuaalisen suuntautumisensa takia.

      • homppelihoi

        Näytä kuvasi, pedofiili. Vai pelkäätkö jääväsi kiinni?


      • homppelihoi kirjoitti:

        Näytä kuvasi, pedofiili. Vai pelkäätkö jääväsi kiinni?

        M.O.T.


    • Myösqruiserissa

      Tämä on aivan järkyttävän ärsyttävää. Kun kyllä kai sitä nyt haluaa tietää kelle juttelee??

      • Onhan se, mutta parempi nykyään olla varovainen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe