Muhoksen turvallisuustilanne

turvatonhevonen

Mitä mieltä olette? Paraneeko vai heikentyykö Muhoksen turvallisuustilanne kuntaan tulevien hätämajoituskeskusten myötä? Oma arvioni: heikentyy

12

266

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • juuyyttee

   Katupartiointia pystyyn vapaaehtoisesti ja väkivallattomasti ehdotan.

  • turust

   tiätysti heikentyy. ei raiskaukset ainakaa lisää niitä.

  • VaroEnnenKuinKadut

   http://www.vanhemmat.com/keskustelu/viewtopic.php?f=47&t=8665&start=45

   Ylikonstaapeli Juha Anttinen puhui keuruulaisille turvallisuusriskeistä, joita maahanmuutto tuo mukanaan.
   Anttinen johtaa Helsingin poliisilaitoksella työskentelevää moniammatillista työryhmää, jonka toimialaan kuuluu myös maahanmuuttajataustaisten rikollisuus ja rikollisuuden ennalta ehkäisy.

   – Turvallisuutta ajatellen vastaanottokeskus ei voi tuoda Keuruulle mukanaan mitään positiivista.
   -poliisi ei luotettavasti voi selvittää maahantulijoiden oikeaa henkilöllisyyttä.
   -on viitteitä siitä, että tulijoiden joukossa on paljon entisiä sotilaita.
   -Tulijoista on 18-35-vuotiaita miehiä noin 75 prosenttia.
   – Seurustelusuhteen purkautuminen voi johtaa tyttöjen ja naisten elämässä todella ahdistaviin jälkiseurauksiin
   – Iso organisoitumaan kykenevä joukko pienellä paikkakunnalla lisää levottomuuksien riskiä

   Asioista pitää puhua totuudenmukaisesti ja julkisesti ilman sensuuria, riskit on kerrottava ja tiedostettava, sillä siten saatetaan pelastaa jopa Muhoslaisten henkiä.

  • 666devi

   Ottakaa kuvia ja videota mahdollisimman paljon. Tänäänki otollista tilanne kuvaa saa kun mamut kylillä kaljakasseineen hilluvat.

   • 666devi

    Ja laittakaa ne facebookiin jakoon niin eiköhän ala ihmiset herätä viimein.


   • suomimenetty
    666devi kirjoitti:

    Ja laittakaa ne facebookiin jakoon niin eiköhän ala ihmiset herätä viimein.

    Jotkut suomalaiset kulkee vain laput silmillä ja lukee iltalehtiä/muuta valtamedian shaisse julkaisuja, jossa mamutus on vain RIKKAUS. Tämä mikä Suomen valtaus tällähetkellä tapahtuu sisältäpäin on vain spr:n rahanteko Business. Ja yleensä mitä kiinteistöjä spr vuokraa, niin löytyy kytköksiä valta-eliittiin. Eli tämä mamutus on aika pahasti suomalaisten kustannuksella ratsastettu. Eipä ole paljon vokkeja(vastaanottokeskus) millään niinkutsuttujen eliitin lähi-ympäristössä. Elikkä SUOMALAISET eiköhän tehdä loppu tälle paskalle mitä meidän muka tulee sietää. Tämä kirjoitus ei varmaan täällä kauan ole, koska alkaa sananvapaus suomessa(huom.pienennä kirjoitettu) olla pohjois-korean tasoa. Eli suomalaiset pitäkää turpanne kiinni ja sietäkää tätä pakolois loisimista meidän verorahoilla. Pappani kyl kääntyisi haudassaa, jos näkisi mikä suomen tilanne nyt on. Ja sen minkä sodassa verta vuoti ja haavoittui tosi pahasti niin tässäkö on sitten suomi mitä kannatti puolustaa ja meille hyvät oltavat sai. Täytyy kohta itse anoa turvapaikkaa jostakin päin maailmaa, koska jos meno jatkuu, niin täällä ei asu muut kuin islamiitit(sharia, jihad ym. shaisse, siinäpä hyysärit sitten miettii mikä kusi). No katotaan kauanko tämä teksti tääl pysyy, ei varmaan kovin kauan. Viimeksi tekstini häipyi melko äkkiä, koska mainitsin ne 3 sanaa R......,F...... ja N....!!!! SEKÄ suomi ja suomalaiset ennen muita.


   • suomimenetetty

    Ja unohtu muuten mainita, et eu rikkoo Dublinin sopimusta koko ajan. Ja suomihan on eu:n esimerkki valtio, koska noudattaa jokaista direktiiviä, jota eu laittaa edes ehdolle. Et silleen. Kai tässä mamutuksessa on jokin isompi kyseessä. En varmaan halua edes tietää mikä. unohtu muuten mainita, et eu rikkoo Dublinin sopimusta koko ajan. Ja suomihan on eu:n esimerkki valtio, koska noudattaa jokaista direktiiviä, jota eu laittaa edes ehdolle. Et silleen. Kai tässä mamutuksessa on jokin isompi kyseessä.


   • suomimenetetty1

    Oho. moderaattorit ei vielä poistanut meikän viestejä. No nettipoliisi Fobba kyl katsoo ja tuumaa, et vihanlietsontaa. Paitsi mamut kyl saa lietsoa mitä haluaa meitä suomalaisia kohtaan. Täytyy sanoa, et sairaaksi tämä maa menee.


  • v3lall1nen

   Juurikin näin.
   Tämä on joillekin erittäin hyvä business. SPR:lle tämä on isoa liiketoimintaa, tilojen vuokraajille tämä on hyvää liiketoimintaa. On paljon virkamiehiä, jotka saavat virkansa "maahanmuuttoteollisuudesta".

   Loppukädessä lystin maksaa tavallinen veronmaksaja, jos asiat olisivat hyvin. Totuus on kuitenkin se, että Suomi elää yli varojensa ja eläminen maksetaan osittain velalla.

   • suomimenetetty

    Sentään joku ajattelee/tietää asiat samalla tavalla kuten minä. Pitäisi vaan saada hyysärit jotenkin ajattelemaan samalla tavalla ja saada ne katsomaan asiaa pidemälle mitä tämä tuo tullessaan. Mutgu meillä on unelma. Minun unelma olisi, et voisin hyvillä mielin jättää lapseni turvalliseen Suomeen, kun minusta aika jättää. Olenkin kehottanut lapsiani opiskelemaan hyvin ja muuttamaan toiseen maahan, missä olisi sentään jonkin verran järkeä maan johdossa. Uskon asiat ovat aina luoneet sotaa ja kärsimystä.


  • herkkää

   EI EI EI. Vaakalaudalla on.

  • vetäkää.henkeä

   Voi kauhistus kun pikkukylällä on tullut turvallisuusvaje. Oikeinko heinähangon kanssa pari uhokaveria nostelee rintojaan että minä isänmaallinen pidän maanpuolustukselliesti nurkat ojennuksessa.

   Voi teitä - jotka provosoidutte netin kautta ja saatte fobioita elämässä.
   Meillä on täällä näitä pakolaisia varuskunta täysi, hotelli täysi kaupat täysi, jne. Eikä mitään robleemaa. Ennemmin minä pelkään rahapussin puolesta rajamme eteläpuolen pakettiautomiehiä.
   Mökit tyhjenee, isojen autojen takit vajaantuu, ryöstöä siellä ja täällä, mutta pakolaisia en pelkää.
   Onhan heidän käytävä ulkona ja liikuttava. Mutta, jos kovin joku alkaa ketä vain heinähangolla sorkkimaan ja sanomaan meidän maassa, että älä astu tuossa, herättäähän se ongelmaa.

   Olen yli neljävuotta palvellut intissä, sekä valtiolla 33- vuotta. Aivan sisäministeriöön palautin lupapaperit, kun siirryin eläkkeelle, ettei tarvitse valtakoneiston virkalappua enää.

   Siis vetäkää henkeä ja älkää provosoidu netistä ja siitä että pelottelette toisianne. Kyllä maailma pysyy pystyssä, ja kaikki saa paikkansa, kun aika koittaa, sekä virkakoneisto hoitaa elämän tässä yhteiskunnassa.
   Riviporukalla ei ole mitään valtaoikeuksia, vaan jos jotain tehdään omissa nimissä, se pallo on hyvin helposti omassa jalassa.

   Tämä aika on jotenkin kumma, siis kun katson jotain tuttuakin, niin hänen tietolähteensä on jokin kumma MV- lehti, jota vilkasten niin tervejärkinen ei sitä lähdettä ota tosissaan.
   Siis jos joku toimeenpaneva porukka hengitetään liikkeelle tuollamallilla, niin olemme torrakot kädessä itärajalla, piestään toisiamme ja kohta kaasukammiot savuaa jälleen.

   Siis ei mennä eläintentasolle. Kyllä meillä suomalaisilla lääniä riittää elettäväksi. Täällä on muutakin tehtävää, kuin toistemme vahtiminen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   509
   4565
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   57
   1959
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   116
   1723
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   47
   1456
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   103
   1387
  6. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   73
   1339
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1212
  8. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   78
   1206
  9. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1136
  10. Tässä nyt kummallakaan ei ole

   Mennyt ihan putkeen kommunikointi. Tiet on vienyt meidät erilleen. Onko nyt hyvä, näinkö toivoit mies kaiken päättyvän?
   Ikävä
   61
   967
  Aihe