Muhoksen turvallisuustilanne

turvatonhevonen

Mitä mieltä olette? Paraneeko vai heikentyykö Muhoksen turvallisuustilanne kuntaan tulevien hätämajoituskeskusten myötä? Oma arvioni: heikentyy

12

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuyyttee

      Katupartiointia pystyyn vapaaehtoisesti ja väkivallattomasti ehdotan.

    • turust

      tiätysti heikentyy. ei raiskaukset ainakaa lisää niitä.

    • VaroEnnenKuinKadut

      http://www.vanhemmat.com/keskustelu/viewtopic.php?f=47&t=8665&start=45

      Ylikonstaapeli Juha Anttinen puhui keuruulaisille turvallisuusriskeistä, joita maahanmuutto tuo mukanaan.
      Anttinen johtaa Helsingin poliisilaitoksella työskentelevää moniammatillista työryhmää, jonka toimialaan kuuluu myös maahanmuuttajataustaisten rikollisuus ja rikollisuuden ennalta ehkäisy.

      – Turvallisuutta ajatellen vastaanottokeskus ei voi tuoda Keuruulle mukanaan mitään positiivista.
      -poliisi ei luotettavasti voi selvittää maahantulijoiden oikeaa henkilöllisyyttä.
      -on viitteitä siitä, että tulijoiden joukossa on paljon entisiä sotilaita.
      -Tulijoista on 18-35-vuotiaita miehiä noin 75 prosenttia.
      – Seurustelusuhteen purkautuminen voi johtaa tyttöjen ja naisten elämässä todella ahdistaviin jälkiseurauksiin
      – Iso organisoitumaan kykenevä joukko pienellä paikkakunnalla lisää levottomuuksien riskiä

      Asioista pitää puhua totuudenmukaisesti ja julkisesti ilman sensuuria, riskit on kerrottava ja tiedostettava, sillä siten saatetaan pelastaa jopa Muhoslaisten henkiä.

    • 666devi

      Ottakaa kuvia ja videota mahdollisimman paljon. Tänäänki otollista tilanne kuvaa saa kun mamut kylillä kaljakasseineen hilluvat.

      • 666devi

        Ja laittakaa ne facebookiin jakoon niin eiköhän ala ihmiset herätä viimein.


      • suomimenetty
        666devi kirjoitti:

        Ja laittakaa ne facebookiin jakoon niin eiköhän ala ihmiset herätä viimein.

        Jotkut suomalaiset kulkee vain laput silmillä ja lukee iltalehtiä/muuta valtamedian shaisse julkaisuja, jossa mamutus on vain RIKKAUS. Tämä mikä Suomen valtaus tällähetkellä tapahtuu sisältäpäin on vain spr:n rahanteko Business. Ja yleensä mitä kiinteistöjä spr vuokraa, niin löytyy kytköksiä valta-eliittiin. Eli tämä mamutus on aika pahasti suomalaisten kustannuksella ratsastettu. Eipä ole paljon vokkeja(vastaanottokeskus) millään niinkutsuttujen eliitin lähi-ympäristössä. Elikkä SUOMALAISET eiköhän tehdä loppu tälle paskalle mitä meidän muka tulee sietää. Tämä kirjoitus ei varmaan täällä kauan ole, koska alkaa sananvapaus suomessa(huom.pienennä kirjoitettu) olla pohjois-korean tasoa. Eli suomalaiset pitäkää turpanne kiinni ja sietäkää tätä pakolois loisimista meidän verorahoilla. Pappani kyl kääntyisi haudassaa, jos näkisi mikä suomen tilanne nyt on. Ja sen minkä sodassa verta vuoti ja haavoittui tosi pahasti niin tässäkö on sitten suomi mitä kannatti puolustaa ja meille hyvät oltavat sai. Täytyy kohta itse anoa turvapaikkaa jostakin päin maailmaa, koska jos meno jatkuu, niin täällä ei asu muut kuin islamiitit(sharia, jihad ym. shaisse, siinäpä hyysärit sitten miettii mikä kusi). No katotaan kauanko tämä teksti tääl pysyy, ei varmaan kovin kauan. Viimeksi tekstini häipyi melko äkkiä, koska mainitsin ne 3 sanaa R......,F...... ja N....!!!! SEKÄ suomi ja suomalaiset ennen muita.


      • suomimenetetty

        Ja unohtu muuten mainita, et eu rikkoo Dublinin sopimusta koko ajan. Ja suomihan on eu:n esimerkki valtio, koska noudattaa jokaista direktiiviä, jota eu laittaa edes ehdolle. Et silleen. Kai tässä mamutuksessa on jokin isompi kyseessä. En varmaan halua edes tietää mikä. unohtu muuten mainita, et eu rikkoo Dublinin sopimusta koko ajan. Ja suomihan on eu:n esimerkki valtio, koska noudattaa jokaista direktiiviä, jota eu laittaa edes ehdolle. Et silleen. Kai tässä mamutuksessa on jokin isompi kyseessä.


      • suomimenetetty1

        Oho. moderaattorit ei vielä poistanut meikän viestejä. No nettipoliisi Fobba kyl katsoo ja tuumaa, et vihanlietsontaa. Paitsi mamut kyl saa lietsoa mitä haluaa meitä suomalaisia kohtaan. Täytyy sanoa, et sairaaksi tämä maa menee.


    • v3lall1nen

      Juurikin näin.
      Tämä on joillekin erittäin hyvä business. SPR:lle tämä on isoa liiketoimintaa, tilojen vuokraajille tämä on hyvää liiketoimintaa. On paljon virkamiehiä, jotka saavat virkansa "maahanmuuttoteollisuudesta".

      Loppukädessä lystin maksaa tavallinen veronmaksaja, jos asiat olisivat hyvin. Totuus on kuitenkin se, että Suomi elää yli varojensa ja eläminen maksetaan osittain velalla.

      • suomimenetetty

        Sentään joku ajattelee/tietää asiat samalla tavalla kuten minä. Pitäisi vaan saada hyysärit jotenkin ajattelemaan samalla tavalla ja saada ne katsomaan asiaa pidemälle mitä tämä tuo tullessaan. Mutgu meillä on unelma. Minun unelma olisi, et voisin hyvillä mielin jättää lapseni turvalliseen Suomeen, kun minusta aika jättää. Olenkin kehottanut lapsiani opiskelemaan hyvin ja muuttamaan toiseen maahan, missä olisi sentään jonkin verran järkeä maan johdossa. Uskon asiat ovat aina luoneet sotaa ja kärsimystä.


    • herkkää

      EI EI EI. Vaakalaudalla on.

    • vetäkää.henkeä

      Voi kauhistus kun pikkukylällä on tullut turvallisuusvaje. Oikeinko heinähangon kanssa pari uhokaveria nostelee rintojaan että minä isänmaallinen pidän maanpuolustukselliesti nurkat ojennuksessa.

      Voi teitä - jotka provosoidutte netin kautta ja saatte fobioita elämässä.
      Meillä on täällä näitä pakolaisia varuskunta täysi, hotelli täysi kaupat täysi, jne. Eikä mitään robleemaa. Ennemmin minä pelkään rahapussin puolesta rajamme eteläpuolen pakettiautomiehiä.
      Mökit tyhjenee, isojen autojen takit vajaantuu, ryöstöä siellä ja täällä, mutta pakolaisia en pelkää.
      Onhan heidän käytävä ulkona ja liikuttava. Mutta, jos kovin joku alkaa ketä vain heinähangolla sorkkimaan ja sanomaan meidän maassa, että älä astu tuossa, herättäähän se ongelmaa.

      Olen yli neljävuotta palvellut intissä, sekä valtiolla 33- vuotta. Aivan sisäministeriöön palautin lupapaperit, kun siirryin eläkkeelle, ettei tarvitse valtakoneiston virkalappua enää.

      Siis vetäkää henkeä ja älkää provosoidu netistä ja siitä että pelottelette toisianne. Kyllä maailma pysyy pystyssä, ja kaikki saa paikkansa, kun aika koittaa, sekä virkakoneisto hoitaa elämän tässä yhteiskunnassa.
      Riviporukalla ei ole mitään valtaoikeuksia, vaan jos jotain tehdään omissa nimissä, se pallo on hyvin helposti omassa jalassa.

      Tämä aika on jotenkin kumma, siis kun katson jotain tuttuakin, niin hänen tietolähteensä on jokin kumma MV- lehti, jota vilkasten niin tervejärkinen ei sitä lähdettä ota tosissaan.
      Siis jos joku toimeenpaneva porukka hengitetään liikkeelle tuollamallilla, niin olemme torrakot kädessä itärajalla, piestään toisiamme ja kohta kaasukammiot savuaa jälleen.

      Siis ei mennä eläintentasolle. Kyllä meillä suomalaisilla lääniä riittää elettäväksi. Täällä on muutakin tehtävää, kuin toistemme vahtiminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe