Jasmin vie miehensä terapiaan!

Tapani54v

Tsiigatkaa Hymin kantta, missä Jassu toteaa avioliiton olevan umpikujassa.

EIkä papalla ollutkaan rahaa Kreikan matkaan? Vai mistä on kyse?

107

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karjasilta_blues

      Paapan matkarahat menee vaippoihin joten ei siinä paljon kreikkaan matkustella.

    • TörkeeAkka

      Ehkä pappa tuli järkiinsä ja osti rahoilla tekarit itselleen. Hyvä pappa! Siitä suivaantuneen Jassu kiikuttaa ukon terapiaan.

      No, olihan tää aviokriisi ja sitä seuraava avioero tiedossa jo vuosi sitten. Avioeroa pystyy Englannissa hakemaan vasta vuoden kuluttua vihkimisestä eli 13.9. Eikä ookkaan samanlainen läpihuutojuttu kuin Suomessa, ero voi tulla Jassulle vielä kalliiksi. Mut tosta terapiasta, eniten ja kipeimmin sitä tarttis Jassu itse. Syvälle luotaavaa ja pitkäkestoista terapiaa. Mutta kuka maksais? Eipä oo varaa papsunkaan terapioihin.

      Sinänsä taas niin skitsoa, postataan yhteisiä pus-pus kuvia papsun kanssa, hehkutetaan Kreikan matkaa ja 1-vuotishääpäivän juhlintaa, toisaalla taas julistetaan koko suhteen olevan kamalassa kriisissä. Mahtaakohan papsu olla tietoinen aviokriisistään ja tulevista terapioistaan?

      No joo, haastattelu on tehty jo viikko pari sitten ja Jassu saanut (matka)rahat, luultavasti koko "kriisi" on jo ohi. Mutta papsu-paralla ei taida oikeesti olla hajuakaan siitä miten sitä heitellään kuin vierasta sikaa. Muutaman satasen takia. Rumaa on ja Jassu todellakin sen terapian tarpeessa.

      • RumaaOn

        Vastenmielinen omaisten myyjä tämä rassujassu, milloin myydään abortit, homohäät, äidin dildot, papan vasektomiat ja "terapiat"... Hoitoa tarvitsisi itse. Mikä on kun itsensä elättäminen ei onnistu? Riskihartiainen, fyysisesti terve kolmekymppinen ei pysty töihin...


      • suuret.luulot
        RumaaOn kirjoitti:

        Vastenmielinen omaisten myyjä tämä rassujassu, milloin myydään abortit, homohäät, äidin dildot, papan vasektomiat ja "terapiat"... Hoitoa tarvitsisi itse. Mikä on kun itsensä elättäminen ei onnistu? Riskihartiainen, fyysisesti terve kolmekymppinen ei pysty töihin...

        Kun ei tahdo tarttua niihin töihin, joihin kyvyt riittäisivät. Ja niihin töihin, joita haluaisi, ei pääse.

        Voi voi, siinäpä kinkkinen tilanne.


    • xzczxcxczxc

      Jassu Hymyssä vuoden 2014 keväällä:
      -Kaikki läheisemme ovat hyväksyneet suhteemme, mutta tuntemattomat jaksavat vain ihmetellä. He eivät usko vastaustani, että yksinkertaisesti vain rakastan miestäni. Joillakin on rajoittunut kuva siitä, millaisia ihmisiä voi rakastaa, Jasmin tuskailee.

      -Minä tapaan ihmisen, en ikää. Sitä paitsi ikä tuo elämänkokemusta ja mielenkiintoa ihmiseen, Jasmin perustelee Hymy-lehdelle antamassaan avoimessa tilityksessä."

      Nopeasti saman vuoden syyshäiden jälkeen rakkaus alkoi hiipua ja nyt kohta vuosi vihkimisen jälkeen tuskaillaan liiton olevan umpikujassa. Jep, Hymyä on helppo rahastaa?

    • biopopp

      Pappa pitää kukkaron nyörit tiukalla ja jostainhan Jassun on rahaa saatava, hän kun maksaa itse omat matkansa ja viinansa, hah hah! Kun ei oo muuta mitä myydä kuin yksityiselämäänsä. Naama ei kelpaa kuvauksiin, taidot ei riitä pr-hommiin eikä leipurit maksa mitään.

      Koskas Jassu muuten itse aloittaa terapian AA-kerhossa?

    • happy-girl

      Kohta plökissä: kiitos hymy. Parisataa taskussa, taas on "töitä" tehty.

      Epävakaa woohooo parka. Kaikki koetetaan myydä, ihan kaikki. Ei ihme, että äidin ilmeet tyttären "kesäloman" ajoilta ovat korkeintaan kärsivät. Miehenihän katosi pritteihin ihan vaivihkaa, kauan ennen nuorikkoaan.

      Sitä niittää, mitä kylvää.

      Luultavasti lempi roihuaa hetken, kun jäz pääse ilmaisen viinan ääreen Kreikkaan, mutta mitäs sitten. Ei mitään? Kuka sitä kestää?

      • niukinnaukin

        Ja kreikasta tulee niitä hurrrjan riettaita ilmeitä pullo kiinni nenässä. Woohoo. Matkan jälkeen kuvia kyynelehtivästä morsmaikusta jos ei instassa niin sitten roskelhdissä. Mä niiin tiesin että tää alkaa syyskuussa ja oikeassa olin!!!Voisin toimia terapeuttina ja oikasita pari mutkaa, sillä tiedän mihin tälläpyritään:D


    • TyhmäLokki

      Hiukan lie vähälle hapelle syntymässä jäänyt megavauva. Miten muuten selittyisi nolot ja vastenmieliset minäminätempaukset vuodesta toiseen.

    • realbasic

      Tottakai roihuaa, Rodoksen hotlanrähjässähän on luvassa romanttinen 1-vuotishääpäivä illallinen, näinhän Jassu meitä infos seiskassaa suurin piirtein samaan aikaan kun antoi kriisihaastattelun avioliittonsa tilasta Hymylle.

      Toivottavasti se ei oo kertonut Denulle kriisistä mitään, sen paremmin kuin Denun tulevista terapioistakaan ja ukko olis autuaan tietämätön missä nainen taas mennä woohottaa. Meinaan että Denu vois kohtsilleen suuttua ja potkasta megapenskan pihalle.

    • bcbcnbvnbvnbvnb

      Jassuhan tekee vaan työtään eli kehittelee sensaatiojuttuja juorulehtien paakansiin. Kohta sillä on koossa tarpeeksi rahaa murun tekareihin, woopotiwoo!

    • Ei_tartte_ihmetellä

      Seiska ja hymy ei oo enää kiinnostuneita Jassun alastonkuvista niin sen täytyy myydä vanhaa ukkoaan tai äitinsä seksipuuhia, yök.

      • OmituinenTyrkkyys

        Mikä jassua vaivaa? Tuosta toimettomuudesta ei seuraa mitään hyvää, kohusta kohuun - kunnes seiskat ja hymytkään ei enää käytä hyväksi...


    • Tapani54v

      Lopeta Jasminin ja papparaisensa vainoaminen.

      Olet epähienolla ja loukkaavalla tavalla kirjoitellut heistä jo yhden vuoden tällä palstalla. Niinpä palstalta on poistettu muutamia laatimiasi avauksia ja kommentteja viimeisen vuoden aikana.

      Internet tallensi rikollisen toimintasi. Myös S24:n Admin tietää.

      Jasminille on toimitettu listat ja yksilöintitiedot avauksistasi (myös poistetuista) ja törkeimmistä, perättömistä kommenteistasi. Papparaukalle ei ole toimitettu mitään.

      Asianomistajana Jasmin vie nyt prosessia eteenpäin. Perseesi ei tule kestämään Jasminin käynnistämiä oikeudenkäyntejä.

      • xxxxcxc

        reps, tapsa54, jatkakaa


      • disasterforsure

        voi myös lisätä että papsu tekee kohta ilmoituksia jassusta, huomaa eri näkökulmat ei saolla rajoittunut


    • TutkivaJournalismi

      Jassun woohotuksista ja haastiksista viis, ootan mielenkiinnolla pappan avautumista.

      • xzczxcxczxc

        Siinähän tulotkin tuplaantuis!


    • RöyhkeääOn

      Omituista: eikös jassu ole enempi (työ)terapian tarpeessa? Harva mies jaksaa katsella toimetonta ja elätettävää nuorta naista loputtomiin ;-(

    • Niin_muah

      Tälläisissä tunnelmissa ollaan lähdössä rentoutuun, kriisi ohi? No, ens kuussa ilmestyy uusi Hymy, ollaanko silloin jo erottu?

      https://instagram.com/p/7GEDPulYzQ/?taken-by=jasminmantylaofficial

      jasminmantylaofficialWaiting for #tomorrow and going for a #holiday #justsaying #mylife Huomenna #loma kutsuu, täältä tullaan #kreikka ja #rodos #kunhansanon #greece #rhodes #theologos #muah #selfie

      karttoriRakkautta on ihanaa katsella

      • EiMikäänKaunistus

        Oho: jassulla on huono iho ja papalla keltaiset hampaat.


    • Megavauva

      jasminmantylaofficialGood #morning from #england , next time I'll be #writing to you from #greece #rhodes Gonna #enjoy these two weeks over there! #woohoo #holiday #loma #mylife #munelämä #kreikka #LetsGo

      Eipä oikein tunnu olevan kriisitunnelmat päällä, hah hah! Joopa joo, tuulitunnelin yksinäinen herne vaan jatkaa pyörimistään...

    • wooppiwoo

      Millä rahalla se ketään terapiaan vie? Hah, kun ei oo itseäänkään varaa elättää. Todella noloa rahastaa aina uudelleen avioliitollaan ja yksityiselämällään. Taitaa läheisensä olla samaa röyhkeää sorttia, kun eivät välitä jaskan tempauksista, ja antavat sen nolata itsensä ohessa läheisensäkin.

    • Oulun_pelle

      Hei, halloo! Eikö Denniksellä ole mitään yksityisyyden suojaa? Eikö tollasesta vois jo haastaa oikeuteen?

      • lihaonliha

        sen verran on yksityisyyden suojaa ettei muut saa ottaa kantaa, kuin yltiörakastunut omaan naamaan tuijottava aviovaimo. Kaikki muu on asiatonta arvostelua. Tämä yltiörakastunut aviovaimohan kirjoitteli suunnittelevansa suurta elämänmuutosta, ei oman terveytensä takia voi jatkaa entiseen malliin. Joku aika sitten kertoi jättävänsä punaisen lihan kokonaan pois, mahtoiko tarkoittaa Dennistä.


      • SeSiitä
        lihaonliha kirjoitti:

        sen verran on yksityisyyden suojaa ettei muut saa ottaa kantaa, kuin yltiörakastunut omaan naamaan tuijottava aviovaimo. Kaikki muu on asiatonta arvostelua. Tämä yltiörakastunut aviovaimohan kirjoitteli suunnittelevansa suurta elämänmuutosta, ei oman terveytensä takia voi jatkaa entiseen malliin. Joku aika sitten kertoi jättävänsä punaisen lihan kokonaan pois, mahtoiko tarkoittaa Dennistä.

        Punaisesta skottilohen pökäleestä woohotetaan kuitenkin edelleen. Piiloviestintää?

        Suuri elämänmuutos samoin kuin loppukesästä alkavaksi ilmoitettu poliittinen toiminta ja aviokriisi on jo unohdettu, nyt mennään Kreikkaan rentoutuun, woohotiwoo!

        Loman jälkeen on kehitettävä uutta kohua, siihen asti postataan lomaselfieitä omasta naamasta, pyllystä ja tisseistä. Kuullaan myöhemmin!


    • another-gold-digger
    • TyhmääTyhmempääJne

      Häpyisi jo tyrkky julkisuudesta. Niin noloa!

      • bbbasdae

        ei sillä Denniksellä niin huono muisti ole , etteikö muistaisi skottilovea, sekös Jasminia harmittaa. Ei siinä terapiat auta ehei. Tuon kriisin paikan olisi fiksumpi ajoittanut loman jälkeen, vaan kai Kreikanlippu kännykänkuoria sitten esitellään,ilman sormuksia, niin tuttua, onneksi ei yllätä.


      • MummoAllas
        bbbasdae kirjoitti:

        ei sillä Denniksellä niin huono muisti ole , etteikö muistaisi skottilovea, sekös Jasminia harmittaa. Ei siinä terapiat auta ehei. Tuon kriisin paikan olisi fiksumpi ajoittanut loman jälkeen, vaan kai Kreikanlippu kännykänkuoria sitten esitellään,ilman sormuksia, niin tuttua, onneksi ei yllätä.

        Ehkä se palauttaa jassun löytöpaikkaansa rodoksella?!?


    • paakansi

      No niin, jas on päässyt taas hymyn paakanteen!! Viime vuonna oli myös syyskuun paakantena, on se hienoo!!

    • woohotiwooo

      Skottilovelohi!

    • rouskiss

      Jassu pitää Dennistä ja avioliittoaan täysin pilkkanaan. Repii irti mitä saa ja kun kohulehdet ei enää osta siltä juttuja, niin se on hyvästi vaan, muru. Seuraava "rrrakkaus" laitetaan myyntiin. Show must go on ja pitäähän lehtien myydä. Jassu vois laittaakin olevansa keltaisen lehdistön sisällöntuottaja ja poistaa kaikki mallin, juontajan, pr-henkilön ja poliitikon tittelinsä.

    • vanhojamärehtii

      "Jasmin Mäntylän aviomies vaati Jasminia kuvaamaan paljastusvideon!
      3.9.2015
      Asiasanat: Jasmin Bramley Mäntylä, Dennis Bramley, aviokriisi, video

      Jasmin Bramley Mäntylän vuoden kestänyt avioliitto Dennisinsä kanssa rakoilee pahasti. Dennis on puhumaton ja mustasukkainen.

      Kaikki alkoi siitä, kun Jasmin jäi kiinni tekstiviestittelystä toisen miehen kanssa. Asiaa ei ole saatu vieläkään selvitettyä. Dennis on on muuttunut epäluuloiseksi.

      -Hän ei pysty luottamaan. Hän vaatii todisteita, jos menen tapaamaan ystäviäni. Minun olisi pitänyt kuvata hänelle video, jotta hän näkisi ystäväni olevan naispuolinen. Se on todella ahdistavaa, kertoo Jasmin Hymyn painetulle lehdelle myöntämässään itkuisessa haastattelussa.

      Jasmin haluaisi pariterapiaan, sillä jotain on pakko tehdä. Lue Jasminin kaikki ajatukset aiheesta painetusta lehdestä."

      http://www.hymy.fi/uutiset/jasmin-mantylan-aviomies-vaati-jasminia-kuvaamaan-paljastusvideon

      • onpapallamurhetta

        Pappa pelkää menettävänsä Jassun. Kylläpä on tekstiviestittely saanut mustasukkaisuuden uskomattomiin mittoihin. Jassu on kaunis, nuori, näyttävä nainen ja hänellä olisi paljon ottajia. Pappa siinä on hädissään.


      • EroTuleeJuurikin

        Papsun silmät ovat auenneet Jassun luonteelle. Ottajista on pulaa. Odotammekin mielenkiinnolla Oskari Katajiston elämäkertaa, avaa varmasti kokemuksiaan Jassusta. Jassu on itse kuoppansa kaivanut.


    • Vinkuintiaaniborooooot

      Hyi yök miten se Jassukka on iso ja roteva eukko. Hymyn kuvissa näyttää itäsaksalaiselta kuulantyöntäjältä. Kaukana sirosta/ hoikasta. Käsivarret kuin tukit. Ja samaa vanhaa virttä jaksaa vinkua, voi voi kun mies ei luota ja nyyyyyyyh. Niiiiin turha juttu.

    • Voimitenkamalaaaa

      Jälleen kerran vain ja ainoastaan Jassun itsensä kertoma tilitys.
      Kyllä minäkin olisin epäluuloinen, jos olisi kohdeltu, miten Jassu Denua kohteli. Turhaan nyt itkeskelee ja jakelee puhelinhaastiksia.
      Mutta tämähän on pr personin jatkosuunnitelma, että taataan kansan syvien rivien mielenkiinto, kun eroprosessi alkaa. Tämä kuvio tiedettiin jo ennen papin aamenta. Jos lapsenomaisesti pari vuotta puhuu häistä (siis heti seurustelun alettua), niin ei tervettä tuo. Mutta miten Denu on saatu narutettua avioliittoon ja nips-naps -operatsiooniin? Onko hänellä ollut aitoja tunteita? Jassulla ei näemmä, mutta ei yllätys. Nyt Denun versio äkkiä lehtiin ja tulevan ex-missis Bramley Mantylan horina alas ampumaan.
      Miten käy Kreikan-reissun?

    • TyöRajoiteTyrkky

      Jassu jatkaa nolojen tilanteiden tyrkkynä, kiitos Hymyn.

      • tavallistaarkistaelämää

        Hän kertoo elämästään, joka kiinnostaa monia. Ei sen kummempaa.


      • Sekava
        tavallistaarkistaelämää kirjoitti:

        Hän kertoo elämästään, joka kiinnostaa monia. Ei sen kummempaa.

        Siitä vaan, mutta kun tää urpo kertoo elämästään yhteen lehteen yhtä ja toiseen toista. Happy me huonossa suhteessa.


    • Lajksiss

      Riipputissi Jassuttaja jaksaa lässyttää..

    • Minnekuukaaneipaista

      Jassulle saattaa tulla jymy-yllärinä, että pariterapiassa kumpikin joutuu kaivelemaan omia pimeitä puoliaan. Nythän se taitaa pikku pääkkösessään kuvitella, että ongelma on Denussa.

      Noh, tämäkin suunnitelma laitetaan mappi ööhön, missä muutkin toteutumattomat asiat ovat ja korjataan elämää rentoutumalla vinkkupäissään auringossa.

      • Jassun.dilemma

        Joo, ainahan se muista löytyy ongelmien syyt.
        Nimittäin jos muut eivät toimi Jassun mielen mukaan, niin heissä on vikaa.

        Maailmassa on suuri virhe ja äänestäjätkin ovat ihan viallisia, kun Jassu ei pääse mihinkään edustustoimeen. Jos ei tykkää Jassusta, niin on kateellinen ja huonossa parisuhteessa elävä vanha haahka.


    • Terrrrapiaan_whoohoo

      Vai että Oulun tytsy terapiaan haluaa. No terapian tarpeessa olisikin, aiheena elämänhallinta. Suoraan sanottuna ihan toivoton tapaus työtävieroksumisineen, itsekeskeisyyksineen ja harhakuvitelmineen, että ihan poliittiiselle uralle Englannissa. Haaveilla saa, muttaa ei käy ihan täysillä tuo nainen. Työtehtäviä pari vuodessa, ja sanoo tekevänsä työtä koko ajan. Isot on suunnitelmat ja luulot itsestään. Ei auennut ura vienninedistämistyössäkään. Itse tietysti haluaa tuollaista elämää elää, kun paremmasta ei raukkaparka tiedä. Ei tuollaiseen kukaan muu taida kyetä. Että ei tee tosiaan mitään ja elämänsä vielä myy lehdille ja viattomat läheiset menevät siinä pesuveden mukana, mutta whoohoo, ei se mitn. Nyt kun Denu ottaa ja oikeasti jättää, eikä North Ormesby Working Men's Clubin hallituspaikka todellakaan irtoa, jääpi Jassukka tuuliajolle. Vinttikomero, #niinmuah. Odotetaan vuosi, niin Denukin vielä avautuu ihan kaikesta, justsaying.

      • eroavatkovaiei

        Eihän tässä nyt vuotta tavitse odotella. Johan täällä kerrottiin heidän eroavan heti kohta Rodoksen matkan jälkeen, kun on vuosi kulunut vihkimisestä. Elämänsä tapahtumia on hyvä myydä lehdille, kun kiinnostuneita riittää. Katsotaan nyt rauhassa kuinka tässä käykään,toteutuvatko palstalaisten ennustukset, vai ei.


    • LokkiSairaus

      Jassu on itse terapian tarpeessa, esim kuntouttavan työterapian.

    • vaimaksettiinkolomatällä

      Aika kammottava tilanne jos tuo Hymyn juttu pitää paikkansa.
      Vanhemmalla miehellä tuollainen vihan patoaminen käynee jo terveyden päälle ja kyllähän videoiden vaatiminen tapaamisista on jo sairaalloista mustasukkaisuutta.
      Milläs palautat luottamuksen tuollaisen jälkeen? Siinä riittää Jassukalla puhdetta pitemmäksi aikaa.

    • nolataanmieshuolella

      Luin Hymyn printistä jutun ja ihmettelen kovasti, miksi Jasmin nöyryyttää miestään julkisesti?! Tässä jutun pääpiirteet:

      Ero edessä? Avioliittomme on umpikujassa!

      -Minun on ollut hiukan vaikea sopeutua tähän naimisissa oloon. Olen hyvin suorasanainen ja minusta kaikki asiat pitää pystyä selvittämään puhumalla. Olemme siis mieheni kanssa kuin päivä ja yö, sillä Dennis on täysin sulkeutunut.

      - Dennis ei suostu keskustelemaan vaikeista asioista. Hän on vain hiljaa ja se on todella turhauttavaa! Jasmin kertoo miehensä puhumattomuuden aiheuttaneen parin välille paljon ylimääräisiä vaikeuksia. Ongelmat kasaantuvat kasaantumistaan.

      Tiet erkanivat jo kesällä

      Pari vietti kesää erillään. Se oli minun päätökseni. Halusin olla jonkin aikaa Oulussa ja miettiä asioita rauhassa. Eihän avioliitoksi voi kutsua suhdetta, jossa ei pystytä kommunikoimaan millään lailla, Jasmin tuhahtaa!

      Skottimies kummittelee yhä

      Asiaa ei ole saatu selvitettyä, koska Dennis ei suostu puhumaan aiheesta.

      Dennis on rajun mustasukkainen

      Jasmin kertoo miehensä olleen jo suhteen alusta lähtien hyvin mustasukkainen. -Dennis ei oikein pysty luottamaan minuun. Hän on esimerkiksi vaatinut todisteita, jos menen tapaamaan ystäviäni. Minun olisi pitänyt kuvata hänelle video, jotta hän näkisi ystäväni olevan naispuolinen. - En halua, että hän seuraa minua joka paikkaan ja vahtii tekemisiäni, en minäkään tekisi niin hänelle. - Myönnän kyllä, että viestittely skottimiehen kanssa oli tyhmää, mutta olen ottanut opikseni. Ei se oikeuta häntä sitomaan minua niin, etten saisi mennä mihinkään ilman häntä!

      - Haluan viedä mieheni pariterapiaan. Uskon, että puhuminen tuntemattomalle auttaa. Dennis kertoo pelkäävänsä, että löydän jonkun toisen. Mutta eihän tuollaista voi jäädä miettimään. Ei niin voi elää, Jasmin kertoo kyynelten virratessa hänen poskiaan pitkin....

      - Tämä on todella inhottava tilanne. Hänenhän pitäisi juuri(kin) olla se ihminen, kenen kanssa voisi keskustella mistä vain!

      Avioliittonsa tulevaisuudesta Jasmin ei ole menettänyt vielä toivoaan. - En ole koskaan tuntenut ketään kohtaan niin kuin tunnen Dennistä kohtaan.

      • järki_käteen

        Kiitoksia tästä selventävästä referoinnista.
        Tilanne on varmasti molemmille hyvin vaikea, ja toivottavasti mies suostuu pariterapiaan, muutoinhan asiat vain pahenevat.
        Ikävä sanoa mutta jos mies pysyy jääräpäisesti kannassaan ja jatkaa sairaalloisen mustasukkaista käytöstään ja kyttäämistään, olisi ehkä parasta erota. Rakkaus tulee kuihtumaan tuollaisten vaatimusten ja epäluottamuksen ilmapiirissä. Monet ovat antaneet anteeksi "isompiakin" syrjähyppyjä.


      • LaiskanLokinMoraali

        Jassu on tyhjätasku, jota pappa elättää. Eipä siinä kovin suuria vaatimuksia vapaudesta voi esittää, kun ei edes itseään elätä. Leveäthän on eukon hartiat, muttei niillä kykene edes töihin... Parempaa (hyväuskoisempaa) elättäjää ei tyrkky tule saamaan.


    • TyöTerapiaanVaan

      Vastenmielinen tapaus tämä J. Mäntylä. Itsekäs, ilkeä, laiska. Mistähän löytää seuraavan elättäjän. Saattaapi päätyä mummolaan teinivintille.

    • Oulun_pelle

      Mua ihmetyttää toi "Mun on ollut vaikea sopeutua avioliittoon". Kahden avoliittovuoden jälkeen? Tosta saa myös käsityksen että Jassu olis jotenkin pakkonaitettu vanhalle miehelle, vaikka itse julisti olevansa niin happy bride-to-be jo vuosia ennen häitä. Tosiasia taitaa olla että kehittymätön ja erittäin huonon itsetunnon omaava Jassu tarvitsee jatkuvasti miesten huomiota pönkittääkseen itsetuntoaan. Säälittävää. Hätä tulee kun papsu saa naisesta tarpeeseen ja hakee eroa. Jassun on nolosti ja nöyrästi ryömittävä takaisin mummon mökin vinttikopperoon Helkan elätettäväksi. Toivottavasti ero tulee petturi Jassulle hyvin kalliiksi.

    • MaitojunallaPalaaja

      On vaikee olla uskollinen kun on tottunut jakamaan kaikille, hah hah! Toivttavasti erosta tulee ruma, likainen ja Jassulle kallis!

    • himonäätä

      No pelkkää harhautustahan tämä on. Ei jassulla ja ukolla ole mikään pielessä juuri nyt. Täytyy vaan saada Hymyn juttupalkkioita ja blogiin kävijöitä, ei muuta. Sinänsä aika raadollista että jassun elämän rakkaus on niin vähäpätöinen asia että sen voi tahrata tällaisella ilveilyllä?

    • ryyöööööhh

      Kyllä Jäzzy taitaa peljätä vain ja ainoastaan sitä tulevaisuutta, kun ei olekkaan enää omaa kämppää ja elättäjää, vaan joutuisi IHAN ITSE tienaamaan rahansa ja hommaamaan asuntonsa! Toki äitin ja mummon helmoissa pyöriminen työttömyyskorvauksella siihen asti, että "perintöä" tipahtaa mummolta, käy megavauvalle oikein hyvin. Mutta taitaa olla niin, että Jässy syö kaiken perintöosuuden ennakkoon...

    • valheitavalheita

      Eipä oo rrrehellinen tää tyrkky, vaikka aina rrrehellisyyttään toitottaa. Alkuvuoden "pettämiskriisin" jälkeen antoi jo iltapäivälehtiin haastatteluja, että kriisi selätetty, ja rakkaus siitä vain vahvistunut. Myös työkuvioistaan Labour-puolueessa valehteli: niitä ei aloitettukaan.

      Ainut arvo mikä tyypillä taitaa elämässään olla on huomionhakeminen ja kerjääminen itselleen, se että loukkaa ja satuttaa siinä sivussa muita ihmisiä ei hänelle merkitse mitään. Todella oksettava tapaus.

    • Niin_muah

      Tapahtuuko suuri elämänmuutos heti loman jälkeen vai ehditäänkö sitä ennen tehdä pari bussimatkaa lähikyliin eläkeläiskerhon kanssa? Kaikki pitää yrittää repiä irti ennen paluuta vinttikomeroon, sinne Jassu onkin ihan omiaan. Hymylle vuodatetaan erotuskaa pari vuotta että saadaan parisataa silloin tällöin, äiti hoitaa talon kustannukset ja ruokapuolen, Jassu makoilee päivät pitkät, siinä sen tulevaisuus. Halpa elämä. Jostain pitäis keksiä uusi ukko elättämään vaikka avioliitossa onkin niin vaikea olla.

      • rajurakastajaaisoihin

        Eikös niiden pitänyt erota heti loman jälkeen? Ei ne silloin tee enää yhteisiä bussimatkojakaan. Ei papsu näin helposti Jassusta luovu. Pitää kiinni viimeiseen asti. Lomailkoot nyt vielä rauhassa. Jospa saavat papsun mustasukkaisuuden aisoihin.


      • fefefefefe
        rajurakastajaaisoihin kirjoitti:

        Eikös niiden pitänyt erota heti loman jälkeen? Ei ne silloin tee enää yhteisiä bussimatkojakaan. Ei papsu näin helposti Jassusta luovu. Pitää kiinni viimeiseen asti. Lomailkoot nyt vielä rauhassa. Jospa saavat papsun mustasukkaisuuden aisoihin.

        Kaikki pitää repiä irti ennen kuin Jassu eroaa. Toivottavasti Dennis heittäis sen äkkiä pihalle.


    • 24242423423

      Jassu tässä pitäis aisoihin saada ettei jakais persettään jokaiselle.

      Mutta nyt onkin kaikki taas hyvin eikä parisuhdeterapiaa tarvitakaan, wooohoo! No, ei siihen olis kyllä ollut rahaakaan.

      jasminmantylaofficialYeah, #happy me in #theologos #rhodes #greece #today #loma #tänään #niinmua #thatsme #love #enjoy #woohoo #happygirl

      • turhiaennustuksia

        Rodoksella näyttävät rakastavaiset olevan. Suhde se vaan pelaa, vaikka eroa ennustatte. Jassu osaa sen, kuinka pysyä otsikoissa.


    • fsdfsdfsdf

      Jos ei aviomiestä olis, Jassun elämässä ei olis mitään mistä antaa haastiksia ja kun aviomies antaa sille kohta hatkat, niin Jassu hautautuu vinttikomeroon ja jä unohduksiin. Elää siellä sitten vanhanapiikana viinipullojensa ja pahvisaulin kanssa.

      • pelkäisinminäkin

        Kyllähän Jassulla ottajia olisi, ilman papsuakin. Siitähän papparainen on niin mustasukkainen, kun pelkää menettävänsä kauniin, nuoren vaimonsa.


      • woohotiwooo
        pelkäisinminäkin kirjoitti:

        Kyllähän Jassulla ottajia olisi, ilman papsuakin. Siitähän papparainen on niin mustasukkainen, kun pelkää menettävänsä kauniin, nuoren vaimonsa.

        Ei, kuule, taida olla ottajia Jassulla. Yhden yön petikaveriksi tuntuu vaan kelpaavan. Ei saanut verkkoihinsa muita kuin vanhan ja varattoman sairaseläkeläisen. Niin skottimies kuin myös Craig, jonka perään Jassu kuolaa, ei osoita kiinnostusta eikä ainakaan vakituiseen suhteeseen!

        Yleensä kaikki aviomiehet on mustasukkaisia vaimoistaan eivätkä tahdo nöiden jakavan persettään muille miehille, ei Dennis ole mikään poikkeus.


      • epävarmatäijät
        woohotiwooo kirjoitti:

        Ei, kuule, taida olla ottajia Jassulla. Yhden yön petikaveriksi tuntuu vaan kelpaavan. Ei saanut verkkoihinsa muita kuin vanhan ja varattoman sairaseläkeläisen. Niin skottimies kuin myös Craig, jonka perään Jassu kuolaa, ei osoita kiinnostusta eikä ainakaan vakituiseen suhteeseen!

        Yleensä kaikki aviomiehet on mustasukkaisia vaimoistaan eivätkä tahdo nöiden jakavan persettään muille miehille, ei Dennis ole mikään poikkeus.

        Ei kai kaikki miehet sentään noin mustasukkaisia ole muijistaan, että vaativat videointia ystävien tapaamisesta? Onko tekstiviestittely perseen jakamista?


    • grtreeeee

      Jassu on menettänyt Denniksen luottamuksen ja ihan syystä. Kokemuksesta tiedän että luottamusta on erittäin vaikea saada takaisin, joten ihan turhaa Jassun on ulista viinipissään Hymyn toimittajille papsun tarttevan terapiaa. Jassu itse tarvitsee ihan oikeesti elämänhallintaterapiaa, siksi vastuuton ja outo sen asenne on.

      Denniksellä on varmasti muitakin syitä Jassun uskollisuuden epäilyyn kuin tuo tekstiviestittely. Manchesteriin jäätiin yksin hotelliin ja Orimattilan jatseilta palatessa oli niin outo olo...Eikä rrrehellinen Jassu takuulla ole kertonut julkisesti kaikkia sekoilujaan, vaikka väittääkin kertovansa elämästään rehellisesti ja suoraan. No, ei silti että olis tarvis tilittää julkisesti yhtään mitään, mutta kun niin väittää tekevänsä niin pitäis sitten kans olla rehellinen. Joka asiassa. Jajos ei se itse soittelis jatkuvasti lehdille niin kukaan ei tietäis Jassun tekemisistä yhtään mitään. Sehän olis Jassulle kaiken loppu!

      • puhuitkoohisuusi

        Oletko se, jota miehesi petti Jassun kanssa, kun kokemuksesi laitat peliin?


      • grtreeeee
        puhuitkoohisuusi kirjoitti:

        Oletko se, jota miehesi petti Jassun kanssa, kun kokemuksesi laitat peliin?

        Ei, kun minä petin, mutta en Jassun kanssa, hah hah!

        On todella outoa ettei niin kaunis, niin ihana ja niin nuori Jassu ole onnistunut avioliittomarkkinoilla. Missäs ne kaikki "ottajat" on? Ei ole rikasta, ei edes varakasta, menestyvää poliitikkoa tai liikemiestä aviomiehenä, vaan pitkään työttömänä ollut lihava eläkeläinen. Ai niin, mutta Jassuhan rrrrakastaa ukkoa. Hyvässä parisuhteessa oleva rakastunut nainen ei kuitenkaan etsi toisten miesten seuraa ja huomiota, hah hah! Jassurassu, luuseri elämän joka sektorilla.


      • katkeraakalkkia
        grtreeeee kirjoitti:

        Ei, kun minä petin, mutta en Jassun kanssa, hah hah!

        On todella outoa ettei niin kaunis, niin ihana ja niin nuori Jassu ole onnistunut avioliittomarkkinoilla. Missäs ne kaikki "ottajat" on? Ei ole rikasta, ei edes varakasta, menestyvää poliitikkoa tai liikemiestä aviomiehenä, vaan pitkään työttömänä ollut lihava eläkeläinen. Ai niin, mutta Jassuhan rrrrakastaa ukkoa. Hyvässä parisuhteessa oleva rakastunut nainen ei kuitenkaan etsi toisten miesten seuraa ja huomiota, hah hah! Jassurassu, luuseri elämän joka sektorilla.

        Paraskin puhuja sitten, kun olet itse petturi. Ei ollut sinunkaan suhteesi hyvä sellainen.


      • grtreeeee
        katkeraakalkkia kirjoitti:

        Paraskin puhuja sitten, kun olet itse petturi. Ei ollut sinunkaan suhteesi hyvä sellainen.

        Ei ollutkaan, kas kun huomasit! Eikä oo Jassunkaan suhde hyvä, hah hah!

        Ihanilla ja kauniilla Jassulla ja Johannalla riittää kuulemma ottajia, toinen on vaan edelleenkin 36-vuotiaana sinkku ja toinen huonossa parisuhteessa lihavan ja varattoman eläkeläisukon kanssa, hah hah! Missäs ne ottajat on????


      • eivoiverrata
        grtreeeee kirjoitti:

        Ei ollutkaan, kas kun huomasit! Eikä oo Jassunkaan suhde hyvä, hah hah!

        Ihanilla ja kauniilla Jassulla ja Johannalla riittää kuulemma ottajia, toinen on vaan edelleenkin 36-vuotiaana sinkku ja toinen huonossa parisuhteessa lihavan ja varattoman eläkeläisukon kanssa, hah hah! Missäs ne ottajat on????

        Purat katkeruuttasi täällä Jassun onnesta kadehtien. Jassu on papsun valinnut kumppanikseen ja onnellinenhan hän on, vaikka papparainen on liian mustasukkainen. Miten Tuksu tähän liittyy?


      • kysynvaansulta
        grtreeeee kirjoitti:

        Ei, kun minä petin, mutta en Jassun kanssa, hah hah!

        On todella outoa ettei niin kaunis, niin ihana ja niin nuori Jassu ole onnistunut avioliittomarkkinoilla. Missäs ne kaikki "ottajat" on? Ei ole rikasta, ei edes varakasta, menestyvää poliitikkoa tai liikemiestä aviomiehenä, vaan pitkään työttömänä ollut lihava eläkeläinen. Ai niin, mutta Jassuhan rrrrakastaa ukkoa. Hyvässä parisuhteessa oleva rakastunut nainen ei kuitenkaan etsi toisten miesten seuraa ja huomiota, hah hah! Jassurassu, luuseri elämän joka sektorilla.

        Miksi tuomitset Jassun jos itsekkin petit ?


    • pipaaaapaaa

      Jassu ja Denu tarvi rahaa Rootoksen reissua varten. Jassu soitti Myhyyn ja tarjosi juttua palkkiota vastaan "aviokriisistä." Myhy maksoi Jassun ja Denun loman ja taas eläkeläispariskunta huutelee woohoota Välimeren rannalla. Naurettavaa ja niin läpinäkyvää kroonisesta rahapulasta kärsivän Jassun "juonittelua", ei muuta. Letkutissi pääsee huuhtelemaan maksaläiskiään oikein Rootokselle saakka. Woohoo, niin SUA!!

      • kuinkahanon

        Saako Myhyyn juttunsa niin helposti? Eihän jutuista kuulemma makseta kuin muutama satku. Ei sellaisilla palkkioilla matkoja makseta.


      • aivotvaivooo
        kuinkahanon kirjoitti:

        Saako Myhyyn juttunsa niin helposti? Eihän jutuista kuulemma makseta kuin muutama satku. Ei sellaisilla palkkioilla matkoja makseta.

        Eipä nuo Kreikanmatkat niin kalliita ole, etteikö myhy olis voinut piffata matkaa aivokriisitarinasta...


      • varsinkinallincl
        aivotvaivooo kirjoitti:

        Eipä nuo Kreikanmatkat niin kalliita ole, etteikö myhy olis voinut piffata matkaa aivokriisitarinasta...

        Kyllä ne maksaa enemmän, kuin pari satasta, jonka vätätte Jassun saavan juttupalkkiona.


    • dgafhdfss

      Ei makseta matkoja, mutta shoppaillaan, viinahan on all incl.matkalla ilmaista. Kreikassa on halpaa, kyllä Myhyn palkkio pariin paitaan riittää. Oot kyllä tajuttoman tyhmä.

      • etolenäköjäänkäynyt

        Kreikassa on kalliimpaa, kuin Suomessa. Olin siellä viime kesänä lomalla ja tiedän hintatason. Niistä all incl. matkoista maksetaan jo etukäteen enemmän, kuin tavallisista matkoista. Kyllä se tyhmyys nyt on sinun puolellasi ja TIETÄMÄTTÖMYYS.


    • 24242423423

      Minäpä olin siellä kaksi viikkoa sitten, vaatteet, meikit, ruoka ym paljon halvempaa kuin Suomessa. Jassun all incl. loma itäeurooppalaisten suosimassa hotlassa on halpa. Ja totta kai ruoka ja juomat on ns maksettu etukäteen, SIKSI ei tarvitse rahaa viinaan, tajuutko! Sitä saa kaataa itselleen niin paljon kuin haluaa. Ja Jassuhan kaataa, kokorahan edestä ja enemmänkin. Sinä se et vaan tajuu kerralla mitään vaan kaikki pitää tavata sulle monta kertaa. Tyhmä.

      • helpostitarkistettu

        Älä valehtele. Viina siellä on halvempaa, kuin Suomessa. Kaikki muu on samoissa hinnoissa, tai useaimmin kyllä kalliimpaa. Missä siellä olit lomalla? Sinä täällä väität kaikki tietäväsi, mutta valehtelet tyhmyyksissäsi.


      • palstanpaviaani

        24242423423 on ollut koko kesän joka päivä täällä mollaamassa Jassua. Ei se ole ollut lomalla Kreikassa, eikä missään muuallakaan. Olen sen postaamista seurannut ja tunnistan jo kirjoitustyylinsä. Kirjoittaa aamusta iltaan palstalle.


      • HankiPalkkaTyö
        palstanpaviaani kirjoitti:

        24242423423 on ollut koko kesän joka päivä täällä mollaamassa Jassua. Ei se ole ollut lomalla Kreikassa, eikä missään muuallakaan. Olen sen postaamista seurannut ja tunnistan jo kirjoitustyylinsä. Kirjoittaa aamusta iltaan palstalle.

        Onko sinulta diagnosoitu vainoharhaisuutta?
        Taidat uskoa myös salaliittoteorioihin? LOL!


      • RvaSiniMailanen
        palstanpaviaani kirjoitti:

        24242423423 on ollut koko kesän joka päivä täällä mollaamassa Jassua. Ei se ole ollut lomalla Kreikassa, eikä missään muuallakaan. Olen sen postaamista seurannut ja tunnistan jo kirjoitustyylinsä. Kirjoittaa aamusta iltaan palstalle.

        Palstanpaviaani itse roikkuu täällä mollaamassa kommentoijia aamusta iltaan. Tää on Julkkis juorut-palsta, kun et osaa pysyä asiassa niin häivy. Mitä se sulle kuuluu kuinka usein tai harvoin kukakin kirjoittaa?


    • Kikulikekuli
    • pimpelipomm

      Denun terapioista kuullaan myöhemmin lisää? Not. Oikeesti Jassulla ei oo muita vaihtoehtoja kuin ruveta kiltisti kulkemaan Denun talutushihnassa tai ryömiä takasin Helkan helmoihin ja painua unohduksiin kun sitä uutta miestä ei vaan saa vampattua. Craigit ja muut skottimiehet luikkii pakoon vaikka kuinka tarjotaan lautapersettä, onnistuiskohan Rodoksella iskeä vaikka joku hikinen jugoslaavi?

    • outoosakkia
      • oweiru

        Miten vanhus kehtaa nolata itsensä noin...ehkä on niin seniili ettei tajuu...niin noloo taas...


      • shineshineees

        OMG


      • kunneskuolemajne

        Siitä lasten puuhapussista ei kauaa iloa piisannut.

        Mutta ihanaa, Jasdes ei voisi olla taas onnellisempi! Tästä elämää suuremmasta rakkausvuoristoratatarinasta riittää meille iloa ja hämmästeltävää vielä vuositolkuiksi.

        Näähän on kuin ilmetty Monacon Grace ja Rainier, sellaisena brittiläisenä slummiversiona.


      • dentsukka

        Ei oo totta mitä ilveilyä!! niin parasta sketsiä taas! Kyl se denu kaikkeen lähtee.Itse en tiedä ketään senioria/vanhusta joka moiseen lähtis.


      • BorootinEläkeläisMatkat

        Kielimuuri suojellut pappaa totuudelta, toistaiseksi.
        Kauankohan jaksaa elättää petollista tyhjätaskua?!?


      • VaahteramäenEemeli

        Kyllä mahtaa pappaa nolottaa, kun jossain vaiheessa tajuaa, et samaan aikaan, kun hänet on pantu lentokoneessa ilmehtimään kuin joku alakoululainen adhd-tapaus, ilmestyy lehti, jossa Jassu kertoo, miten skitso mies hänellä onkaan. Jassu ei kyl kulje ihan täysillä täytyy taas kerran todeta.


    • Eijummarra

      Ymmärrättekö hyvät ihmiset, että Jasminista vouhottamalka pidätte yllä hänen "julkkisstatustaan"? Jos nyt sulkisitte kaikki kitanne niin voisi rouvan elämä julkisuudessa tulla tiensä päähän. Ellei sitten keksisi jotain kivaa. Kuten vaikka Thamesin yli uiminen.:)

    • niinmuajawoohoo

      Vouhotetaan niin kauan kun se pölhö jaksaa naurattaa. Bramleyn pariskunta on ihan parhautta, kuinkahan isoissa promilleissa matkaakin on taitettu...

    • törkyakka

      Narsisti-Jasmin käyttää julkisuuttaan lyömäaseena kaikkia vastaan ja se kertoo kyllä paljon ihmisestä, kun hän mollaa omaa miestään julkisesti. Toivottavasti Dennis ja hänen läheisensä saisivat tietää, mitä Jasmin julkisuudessa kertoilee omasta miehestään.

      • uteliashyvähuono

        Jasminhan on toistellut että, julkisesti nolaaminen on tehokkainta, tosin se ei koske Jasminia itseään koska hän on niin rehellinen kun kertoo itse omat mokailunsa. Joten varokoon lähipiiri. Salapoliisit, kysymys Jasminille: menisitkö vielä Denniksen kanssa vihille, muistaakseni oli puhetta avioitumisen ajankohdasta, aikaisintaan 2015 kesällä.


    • YksiRistiKaksi

      Jassu: vie pappa hammaslääkäriin terapian sijasta!

    • Helkan_seksilelut

      Mitähän sillä oli äitiään vastaan kun äiti piti julkisesti nolata ja paljastaa sen nolot seksipuuhat? Onko äiti nyt taas tiukasti hihnassa?

      • Niin_muah

        Helka ei suostunut nostaan Jassun viikkorahaa?


    • Megavauva

      -- Tsiigatkaa Hymin kantta, missä Jassu toteaa avioliiton olevan umpikujassa.

      Kai nyt mikä tahansa parisuhde menee umpikujaan jos toinen osapuoli käyttäytyy kuten mrs Bramley. Mut Jassu syyttelee miestään...Vois akka vähän katsoo peiliin. Jos Denu flirttailis innokkaasti naisten kanssa face to face sekä somessa, niin oliskohan syytä laittaa Jassu terapiaan vai olisko syy umpikujaan Denussa? No, ei tartte edes arvailla minkälaisia haastiksia silloin annettais, huoh.

    • SeSiitä

      Vastenmielinen naikkonen toi Jasmin Mäntylä. Psyykkeeltään läpimätä.

      • helpostitarkistettu

        Jatketaampa tästä. Missä Missä päin Kreikkaa 24242423423 oli pari viikkoa sitten lomalla? Lopetti yks kaks yllättäen väittelyn Kreikan halpuudesta. Meikit, vaatteet ja jopa ruokakin on halvempaa. En tiedä sitten mihin maahan vertaa. Vertaus ei kuitenkaan pidä paikkaansa, jos koski Suomea. Turhanpäiväisyyksiä kyllä ladellaan, mutta kun on kyse tosiasioista, niin puhe loppuu lyhyeen.


      • VituixMenee

        Ei jatketaaNpa tästä. Palaa peruskoulun äidinkielentunnille.


      • prööööööt

        Tollasen turhanpäiväisen inttäjän kanssa ei vaan kukaan viitsi ja siks toisekseen tää on JULKKISJUORUPALSTA ja tässä ketjussa juorutaan Jasmin Mäntylästä, ei kommentoijista, koita nyt jo älytä asia. Asian vierestä ja faktatietona: Yleisesti hintataso on Kreikassa keskimäärin muita EU-maita halvempi. http://hintataso.tietoinfo.com/kreikka.php


      • valheidenpakoilua
        prööööööt kirjoitti:

        Tollasen turhanpäiväisen inttäjän kanssa ei vaan kukaan viitsi ja siks toisekseen tää on JULKKISJUORUPALSTA ja tässä ketjussa juorutaan Jasmin Mäntylästä, ei kommentoijista, koita nyt jo älytä asia. Asian vierestä ja faktatietona: Yleisesti hintataso on Kreikassa keskimäärin muita EU-maita halvempi. http://hintataso.tietoinfo.com/kreikka.php

        Sekö on inttämistä, kun kysyy väitteittesi perään? Missä siis Kreikassa kävit 2 viikkoa sitten lomalla? Hintatietosi eivät ole tältä vuodelta. Tämä on keskustelupalsta, jossa ymmärtääkseni voi kysyä perustelut kirjoittajien väittämiin.


    • klonkku2

      uppista

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2574
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      319
      2355
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      93
      2124
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1694
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1420
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1397
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe