Tulkintspyyntöä syksyn lähinäkymiä?

adisas

Eli mitä vaalealle,särmikkäälle naiselle näkyy arjen tapahtumissa? Eli onko reissua tai jotain tapahtumia tuloillaan? Ja miksi naiset ylenkatsovat minua aina vaikka ketään en ole venyt keltään? Rakkaus on suloisenkatkeraa erään herran kanssa,mutta en siitä nyt kysy,tiedän missä mennään.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

   1.miekkojen kuningatar: Miten selkeitä ajatuksesi ovat eri asioitten suhteen joita haet? Päätöksissä ja tilanteissa voi myöskin käyttää intuitiota, ei pidä sortua järkeilemään liikaa taikka tilanteen edut voivat jäädä saavuttamatta. Etsi itsessäsi "naisellista energiaa", siihen kuuluu myöskin ymmärtäväisyys kaikkea kohtaan. Ei ole olemassa lopullista hyvää tai pahaa, älä näe asioita ympärilläsi liian mustavalkoisina. Kun suhtaudut ympäristöösi harmonisesti, luot harmoniaa.

   2.kuu: Luota vaistoosi, älä niinkään älyysi. Pysy selkeänä sen suhteen minkä tiedät oikeaksi, älä anna muitten vaikuttaa sinuun liikaa. Älä sorru epäilyksiin, mitä toiset ihmiset saattavat sinussa turhaan aiheuttaa. Epäilysten vallatessa mielesi, et pysty olemaan täysin tasapainossa. Kun et anna epäilysten ja harhakuvitelmien (eli toisten ihmisten) vaikuttaa sinuun liikaa on käytössäsi suuret voimavarat. Kuu kertoo myöskin siitä että elämä on jatkuvaa kiertokulkua. Tässä kiertokulussa voi huomata, että tietyt asiat toistuvat ihmisen elämässä säännöllisesti. Tämä toistuvuus on se sama asia, mistä idän uskonnot puhuvat "karmana", syy ja seuraus ovat aina läsnä.

   3.paholainen: Muut ihmiset voivat nähdä sinut eri tavalla kuin sinä itse. Voit näyttäytyä toisten silmissä "pahana" tai joku voi näyttäytyä sinun silmissäsi samoin "pahana". Tässä ei ole koskaan koko totuus. Älä pelkää kohdata täysin uusiakaan tilanteita tai vanhoja tilanteita tai ihmisiä täysin uudessa valossa! Kohtaa asiat sellaisina kuin ne ovat, silloin opit ymmärtämään, että kaikki onkin usein enemmän kuin miltä ne arkipäivänä näyttävät. Katso sovinnaisiakin asioita huumorin kautta. Älä pelkää luovuutta taikka siihen liittyvää "luovaa hulluuttakaan". Paholainen symboloi "kapinallista mieltä", joka uskaltaa kulkea omaa polkuaan, ja oppii näin löytämään enemmän. Mahdollisuuksia on paljon, valitse niistä ne jotka näyttäytyvät parhaassa valossa!

   4.miekkojen lähetti: Kaiken taustalla on kuitenkin "maalaisjärki". Asiat ovat yksinkertaisia, eivät monimutkaisia. Vaikka arkipäivänä asiat voivat tuntua kaaokselta, niiden taustalla on aina vain yksinkertaisesti ihmisten halut ja toiveet. Kun osaat olla vilpitön opit löytämään sen mitä tarvitset. Ja kun löydät sen mitä tarvitset opit myöskin vetäytymään asioista, jotka eivät suoranaisesti ole "sinun reviiriäsi". Pyri myönteisiin päämääriin ja siihen, että voit oppia ymmärtämään myöskin toisia paremmin. Näin vältät ehkä paremmin ne "ylenkatseet" ja voit jopa ystävystyä sinua ennen "ylenkatsoneen" ihmisen kanssa. Muista elämän kepeys, älä ota asioita liian raskaasti, silloin näet paremmin mahdollisuutesi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   4244
  2. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2162
  3. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   102
   2114
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1767
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   56
   1732
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1603
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1562
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   88
   1349
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1265
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1045
  Aihe