unijuklle-nostatko syksyyn kortit?

pirtsakkata

Pyytäisin että korttipöytää nostaisit 40plus yksin asuvalle naishenkilölle.Mitä näkyy lähiaikana?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

   1.torni: Elämääsi on tulossa muutos, johon on hyvin vaikeata vaikuttaa. Tämä muutos tapahtuu arvaamatta, mutta johtaa myöhemmin parempana tasapainoon. Muutoksesta alkaa aina syvän sisäisen paranemisen mahdollisuus.

   2.ylipapitar: Sinussa kytee kenties mahdollisuus auttaa muita ihmisiä paremmin. Mieti miten voisit auttaa ihmisiä ympärilläsi, tämä vaikuttaisi jonkinlaiselta kutsumukselta. Luota kuitenkin asioissa "sisäiseen ääneesi", älä anna muiden vaikuttaa sinuun liikaa. Tasapaino löytyy myöskin monesti siitä kun osaa olla hiljaisuudessa, tuo hiljaisuus kertoo sinusta. Mieti myöskin elämän henkistä puolta, ja sitä milloin on oikea hetki tehdä oikeat asiat.

   3.kuu: Sisäisessä maailmassa eli alitajunnassa sijaitsevat voimavaramme. Kuu kertoo vaistojen ja intuition tärkeydestä maailmassa, joka perustuu liian usein vain elämän rationaaliseen puoleen. Elämä on kiertokulkua, tietyt asiat seuraavat aika ajoin ihmisen elämässä. Tämä kiertokulku on itse asiassa sama asia, mitä idän uskonnot nimittävät "karmaksi", kaikella on lopulta syy ja seuraus. Joskus tietyt asiat saattavat saada meidät epäilemään, epäily vie meitä kuitenkin pois tasapainon keskuksesta. Vaistot kertovat sinulle lopulta miten asiat ovat, harvoin on lopulta syytä epäilyyn. Voimavarasi ovat suuret kun luotat vaistoihisi.

   4.ylipappi: Löydä oma itsesi! Sinussa on tietty kutsumus, joka haluaa tulla pintaan! Kun olet löytänyt itsesi voit kohdata maailman ja vaikuttaa siihen. Jos ympärilläsi kuohuu älä välitä siitä, pysy sisäisessä tyyneydessäsi. Elämän totuudet ovat "tyhjyydessä", siinä piilee suuria voimavaroja. Ihmisellä joka on tasapainoinen on mahdollisuus saada nuo voimavarat käyttöönsä. Mieti mihin käytät niitä voimavaroja, jotka elämä sinulle antaa!

   (Sepäs olikin jännä ennuste, kun kaikki 4 olivat vielä "Suuria salaisuuksia"...)

  • itäverta

   Kiitos sinulle,nyt pääsin lukemaan...olen sellainen että saan voikasta energiaa ympärilläni ,missä vaan liikun,olenko mielestäsi voimaksa persoona,herkkä ainakin,ja temperamenttikas,rakkaus saa sekasin miehet ,kenen kanssa olen ja itsekin reagoin herkästi kumppaniin,keken kanssa kullonkin olen ollut.

  • Unijukka15

   Tuohon kysymykseesi ei varmaankaan ole yksiselitteistä vastausta. Onhan herkkyyskin usein voimaa nähdä asioita.
   Kyllä sinussa ainakin piileviä voimavaroja ilmeisesti on. Jäin miettimään kovasti tuota "kutsumusta", joka tuossa tuli esiin, millaista työtä teet?!
   Rakkauskin on sitten aivan oma alueensa, sille pitäisi katsoa ihan erikseen ...
   Ole hyvä vain, ja hyvää jatkoa sinulle!

  • idätyttö

   ok,olen työttömänä nyt,mutta olen saanut ilokseni olla ihmisille valona elämään,seurastani pidetään,mulle kerrotaan asioista,usea sanoo mua ihanaksi.En vain aina jaksa olla seurallinen,kaipaan paljon omaa aikaani myös.Seurustelen ja olemme molemmat ääripersoonia,mustiksia ja rempseitä,saamme aikaan huomioita joissa mennään,yhdessä tai erikseen,olemme kumpikin magneetteja ja nautimmje saamastamme huomista,mutta toisistamme mustasukkaisia ajoittain.huh.kiitos ja kiva kun olet kiinnostunut vastaamaan...ei kai se torni mitään ikävää tarkoita? kaveri joutuu istumaan toviksi jossain vaiheessa.

  • itäverta

   kutsun vielä kerran unijikkaa,nostatko kutsumukseen ja rakkauteen vielä lopuksi? Tällasta en ole vielä kokenut,olemme hulluina toisiimme ja myös repiviä joskus,koska olemmat hyvin samalaisia luonnoltamme,se on hurjuutta ,mun täytyy olla joustavampi että toimii...karmana sanosin että menneessä minä olen sanonut ja pomoillut,nyt mä olen löytänyt sen kengittäjän joka laittaa suitset komentajalle eli mulle,karmaa!

  • Unijukka15

   Nostan yhden kortin sekä kutsumukseen että rakkauteen. Mikään kortti ei muuten tarkoita "ikävää", kaikissa on kasvun mahdollisuus.

   Kortti kutsumukselle:
   maljojen lähetti: Ymmärrä, että kaikki on lopulta kiinni sinusta itsestäsi, tee ratkaisusi niin että ne palvelevat myöskin sinua itseäsi. Pyri kuitenkin siihen, että edistäisit ympärilläsi rauhaa ja tasapainoa. Oletko huomannut, että olet koko ajan "vapaa"? Ovi uusille ratkaisuille on auki koko ajan! Voita pelkosi ja opit myös nauttimaan elämästä uudella tavalla. Väliä on vain sillä asenteellasi, jolla kohtaat todellisuuden! Älä pyri vain hyötymään muista vaan pyri edistämään tasapainoa!

   Kortti rakkaudelle:
   miekkojen ässä: Mahdollisuuksia on että asiat ympärilläsi selkiytyvät. Jokainen ihminen on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Nyt olisi otollinen aika saattaa jotkin asiat päätökseen ja "aloittaa alusta". Käytä tämä tilaisuus, niin se palvelee positiivisesti jatkoa ajatellen. Muista että elämä ei ole aina niin monimutkaista kuin miltä arki saa sen näyttämään, voi puhua "maalaisjärjen" käytöstä! Kun pääset "oman itsesi herraksi" palvelee se sinua kohti "vapautumista", jossa on aina paremmat mahdollisuudet uusiin asioihinkin. Kaikki kasvu ilmenee aina ajallaan!

  • eastgirl

   kIITOS SULLE ,ja oikein mukavaa syksyä! Vapaa olen mutta tarvitsen muitakin yksinään olemiseen,

  • Unijukka15

   Mukavaa jatkoa sinulle myös!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   5542
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   213
   5148
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   3034
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2846
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   179
   2555
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1826
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1478
  8. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1307
  9. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1302
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1160
  Aihe