K-joelle tulee pakolaiskeskus,miksi vaietaan?

Avuliasminäkin

Ainakin Pahkalan ja Raution koulujen yhteyteen ollaan suunniteltu pakolaisia otettavaksi. Lukumäärä yhteensä 50-100, riippuen miten saadaan majoitus järjestettyä. Ihmettelen,kun valtuutetut tietää ja puhuu ( osa) ,mutta ei vielä virallisesti ole mitään mainittu?

55

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuusfakta

      Lakkautetaan koulut rahanpuutteen takia ja otetaan tilalle muutaman miljoonan edestä "pakolaisia". 80% maailman pakolaisista on naisia ja lapsia mutta Suom tulee n. 80% tämän http://static.ylilauta.org/files/g9/orig/8swsx7ge/turvapaikanhakija.jpg ikäisiä elintasosurffareita.

      Sipilä sjoi itsensä melkoisen pellen asemaan. Valtuusto vaihdetaan toiseen jos hommaa tänne sirkuskeskittymän. "Valtio maksaa" on epävalidi perustelu ja jos sitä joku käyttää perusteluna niin melkoinen valtuuston edustaja onkin.

    • pelottaa

      Onkos tuo totta? Ei täällä Rautiossa oo tavalliset ihmiset asiasta vielä kuulleet. Kyllä meidän valtuutetut kuulee kunniansa, jos salassa noita puuhaavat.

    • Valtuutetutesiin

      Täälläkään ei ole kuultu asiasta. Jos todellakin valtuutetut valmistelevat asiaa salassa niin saavat kyllä todellakin kuulla kunniansa.

    • raurautio

      Ei tuohon pakolaiskeskukseen tuloon Rautioon tarvita valtuutettujen mielipiteitä. Kaupungin virkamiehet voi asian valmistella ja tehdä sopimukset. Tämähän on sellainen asia, että siitä on vain suuria tuloja kaupungille ja siksi siitä voi virkamiehet päättää kaupungin edun nimissä. Kuulin tietoa, tosin saattaa olla hieman epävarmaa sellaista, kun salassahan nämä asiat on pakko valmistella, että asia on aivan viittä vaille valmis.

      • Tietoonvakttaa

        Suuria tuloja. Saanko luvan nauraa? Ehkä kelalle ja poliisilaitokselle tulee muutama uusi asiakas elintasopakolaisesta, mutta heidän merkityksensä kansantaloudelle ja kaupungille on täysin negatiivinen


    • täältä_tähän

      Sipilä on kuulema suositellut Rautiota pakolaispaikaksi, kun siellä on rauhallista ja suvaitsevia ihmisiä. Mikäs siinä kyllä tänne sopii!

    • Anttiv84

      Nämä tänne tulevat kun ei ole edes pakolaisia vaan muuten vaan lähteneet pois kun täälä saa elää veronmaksajien tuella. Kaiken lisäksi ne tuovat kaikille vaan kuluja. Niitä ei tänne tartte ainoatakaan tulla ei niistä ole kuin harmia. Oottakaapa kun Suomeen tulee joku imaami niin homma räjähtää käsiin. Tulee suuri rikosaalto ja kaikkia ruvetaan väkisin käännyttään muslimeiksi jos et käänny sinut tapetaan. Se on asia mikä on varma!

    • Tekojapäättäjät

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015053119783735_uu.shtml

      Tuossa uutinen naapurikunnasta. "Vastaanottokeskus tuli noin kuusi vuotta sitten. Nykyään meillä ei ole enää melkein yhtään juttua, missä ei olisi ulkomaalaistaustaista mukana."

      Toivon valtuutetuilta nyt täysiä toimia estääkseen tuollaisen laitoksen tulemisen kalajoelle. Onneksi meillä ei kovin paljoa ole mahdollisia tiloja, mutta ne vähätkin pitää saada käyttöön tai polttaa maan tasalle ettei tuollaista rakenneta.

    • Krouvi

      Ovet kiinni ja nurkkaan tulet, maailma pelastuu niiden osalta

    • kjjhhggh

      Kohta ei naiset uskalla enää illalla lenkkeillä Raution koulun lähistöllä. Ahdistelut ovat hyvin todennäköisiä ja myös raiskauksien vaara kasvaa.

    • erkkiaho

      Kalajoen kaupungin johtohenkilöillä on positiivinen suhtautuminen pakolaisten vastaanottamiseen ainakin mielipidetutkimuksen mukaan jossa oli kysytty mielipidettä kaupunginjohtajalta tai kaupunginvaltuuston puheenjohtajalta. Tietääkseni asiaa ei ole käsitelty missään virallisessa kokouksessa. Mielestäni asiaan kaupunk ei voi ottaa virallisesti kantaa ennenkuin maahanmuttovirasto on pyytänyt apua asiassa. On todennäköistä, että tämä keskustelu on saanut alkunsa plokikirjoituksestani, jossa katsoin, että Kalajoki voisi kantaa oman vastuunsa pakoilaisasiassa ottamalla vastaan yhden pakolaisen sataa kalajokista kohti, Ajatukseni mukaan Kalajoen osuus olisi tämän laskelman mukaan n. 120 pakolaista. Tällä hatkellä on väärin väittää, että Kalajoelle tulee pakolaiskeskus ja että asiasta vaiettaisiin.

      • Eiolelijasimukaista

        Miksi ihmeessä haluat heitä tänne? Tuo lisää työpaikkoja, valde maksaa ja monikulttuurisuus on rikkaus ovat poissuljettuja, täysin ilman pohjaa olevia perusteluja.


      • Ensiedä

        Mitähän erkkiaholla taas liikkuu päässä vai liikkuuko yhtään mitään?Mene sanomaan tuo sama ajatuksesi julkisesti kylillä nii paskasade ois taattu.Eihä siinä mitää jos ne pakolaiset oliski VAIN JA AINOASTAAN naisia ja lapsia,eikä mitään jätkänretkuja väliltä 20-35v jotka tulee tänne ku tietää että täälä saa tehä ihan mitä tahansa ja kukaan ei sua siitä syytä eikä kiellä koska se ois rasistista,sehän on sit saletti että minä en huolehi pakolaisten tarpeista omien lapsieni ohitse.Jos tää sun hieno ajatukses saa tulta allensa ja niitä elintasopakolaisia tänne tulee nii toivottavasti ryöstävät ja pahoinpitelevät sut heti kärki joukossa.


    • Näinmeillä

      Tuo vastaanottokeskuksen salainen valmistelu olisi täydellisesti linjassa Kalajoen kaupungin normaalin päätöksenteon kanssa. Asiat valmistellaan salassa, tuodaan kokouksiin ohi esityslistojen ja päätökset nuijitaan pöytään ilman keskustelua. Kaupunkilaisia viedään virkamiesten ja valtuutettujen toimesta kuin mätää kukkoa. Kunnon suhmurointia, päätöksenteon avoimuus lähinnä vitsi.

    • hyvonyllä

      Raution kunnan monitoimitalo moskeijaksi paloautotalli minareetiksi ja Alpo huutamaan torveen joka aamu kello 5.

      • kunnonhuutopitääolla

        Kannatetaan, hieno ajatus. Alpo on aina ollut aamuvirkku. Tuon työsuorituksensa jälkeen voi tehdä parin tunnin juoksulenkin ja sitten aamupuurolle.


      • harjoittele

        Alpo, joko olet harjoitellut ja opetellut rukouskutsuhuudon? Olisi suurta epäkohteliaisuutta arvovieraita kohtaan, jos et heti ensimmäisellä kerralla osaa sitä aidosti ja oikein esittää.


    • eieijaei

      Helppohan se on heidän päättää, jotka eivät tule asumaan näitten keskusten lähistöllä. Ottakoon naapuriinsa, jos niitä tänne tahtoo. Tai tehköön Sipilät lähtemättä ite pois.

    • jii_haa
    • ihmeissään

      se olisi hieno asia, koska meilläkin on täällä resursseja auttaa. on väärin väittää, että he veisivät työpaikkamme ja että heistä kaikki olisi elintasopakolaisia. on ihmisiä, jotka tulevat sieltä tänne turvaan ja voin kyllä väittää, että jos meillä samanlainen tilanne olisi, niin täältäkin olisi sinne jo melko moni rynnännyt turvaan. ammatteihin valmistuneita pakolaisia otetaan tänne töihin, koska heidän työmoraalinsa on korkea. he ovat nähneet ja eläneet elämää ilman mitään, ja täällä me vaan valitetaan kun vähän rahahanoja suljetaan. ollaan totuttu liian hyvään.

      • Kukkismenepoias

        Otahan sinä vaikka kaikki parikymppiset hormooneja täynnä olevat elintasosiirtolaiset kotiisi kerran niin paljon sitä haluat. Työmoraali korkea, hahahha he tulevat näin pohjoiseen eurooppaan vain rahan takia, muutenhan he olisivat jääneet turkkiin tai etelä-eurooppaan. Uutiskuvat pehmoleluja halaavista ja itkevistä lapsista ei todellakaan kohtaa todellisuutta. Mieti järjellä nyt vähän.


      • tajupois

        Kattokaas ko hallitus leikkas just meiltä tänään että saatas näitä kännykän räplääjiä linkka-asemalle elvisteleen,ei muuten oo halapoja elätettäviä.


    • ädhklä

      Ei uskalla enää kyllä lenkillä käyä jos nuita tulee Rautioon tai pahkalaan ties mitä tekevät. Kouluki piti lakkauttaa että saajaan vähä pakolaisia asuun sinne ei kyllä ole oikein.

    • Deathofthenight

      Yön pimeään hiljaisuuteen alkavat yksi kerrallaan jälkiä jättämättä kadota jos tänne tulevat

    • rtyryrr

      Varoitus!!!! Muistakaa se että näillä muslimi miehillä on tapana liikkua isossa ryhmässä.

      • Veteraanintyttö

        Ihmettelen sellaista kulttuuria että naiset,lapset,sairaat ja vanhukset jätetään kärsimään.kännykkä kouraan ja karkuun.ja suomi maksaa.olispa isäni joka soti armeijaikäisenä lähtenyt livohkaan niin olisivat omat ampuneet.ei olis tullut kuuloonkaan että karkaisi.nostan hattua ja korkealle suomen veteraaneille.puollustivat heikko osaisia henkeään säästämättä.


      • llkkii
        Veteraanintyttö kirjoitti:

        Ihmettelen sellaista kulttuuria että naiset,lapset,sairaat ja vanhukset jätetään kärsimään.kännykkä kouraan ja karkuun.ja suomi maksaa.olispa isäni joka soti armeijaikäisenä lähtenyt livohkaan niin olisivat omat ampuneet.ei olis tullut kuuloonkaan että karkaisi.nostan hattua ja korkealle suomen veteraaneille.puollustivat heikko osaisia henkeään säästämättä.

        Hyi hyi! Ethän vain ole rasisti? Ei Sipilän halituksen Suomessa saa puhua myötämielisesti veteraaneista. Pitää ymmärtää monikulttuurisuutta ja hyväksyä ja kannustaa kaikenlainen muu kulttuuri, kuin mitä meillä ja pitää myös kyseenalaistaa meidän entien huono kulttuuri. Maksoi mitä maksoi. Oneksi nyt leikataan palkkoja niin saadaan rahaa tuon monikultturisuuden tukemiseen.


      • tappitäynnä
        llkkii kirjoitti:

        Hyi hyi! Ethän vain ole rasisti? Ei Sipilän halituksen Suomessa saa puhua myötämielisesti veteraaneista. Pitää ymmärtää monikulttuurisuutta ja hyväksyä ja kannustaa kaikenlainen muu kulttuuri, kuin mitä meillä ja pitää myös kyseenalaistaa meidän entien huono kulttuuri. Maksoi mitä maksoi. Oneksi nyt leikataan palkkoja niin saadaan rahaa tuon monikultturisuuden tukemiseen.

        Kyllä olisin itsekin tuossa maksamieni perintöverojen edestä (perinnöllä ei edes todellista realisointimahdollisuutta) kouluttautunut lisää ja työllistänyt itseäni vaan nyt tiedetään ainakin, mihin hyvään tämäkin summa menee.


    • homopakolainen

      mä rakastan pakolaisia! <3

    • työteliäs

      ei saatana ylivieskasa on mutiaisa ennestäänki eli sinne vain

    • Innostuneetsonnit

      Ennemmin näitä mitä lessuja. Saavatpahan lessunaisetkin kerrankin kunnon meisseliä eikä puolivelttoa pikistä prinssinnakkia

    • keskiaika

      Kun Kalajoella ei pahemmin ole kokemusta musulmaaneista, niin kerrottakoon, että he sopeutuvat erittäin huonosti länsimaiseen yhteiskuntaan. Islam on heille kaikki kaikessa ja he viittaavat kintaalla Suomen lainsäädännölle, maan tavoille ja moraalille. He alkavat vaatia suomalaisia noudattamaan omia sääntöjään. Esimerkkinä erittäin yleinen asia kuten vaikkapa koira. Muslimien mielestä koira on saastainen eläin kuten sika, ja ne tulee kivittää kuoliaaksi. Naisen asema on eläimen tasolla, eli materiaa, jonka mies omistaa. Muslimimies katsoo että hänellä on täysi oikeus raiskata valkoihoinen ja mielestään vääräuskoinen nainen tai lapsi. Lähi-idän ja itäisen afrikan maiden miehet raiskaavat 17 kertaa todennäköisemmin kuin suomalainen mies. Tämä löytyy poliisin tilastoista.

      Esimerkiksi Oslossa on sellainen tilanne, että jos raiskaaja ja tämän uhri eivät ennestään tunne toisiaan, on raiskaaja tällöin aina tumma mies. Toisinsanoen valkoihoinen raiskaa esim. vaimonsa, mutta puskaraiskaaja on AINA musulmaani.

      Jos olisivat vaikka kristittyjä, tai buddhalaisia, niin ei ongelmaa, mutta muslimit tuovat Jihadin, pyhän sodan tullessaan, ennemmin tai myöhemmin.

    • BoikotoikaaaSPR

      Näyttihän nuita punaliivillisiä nälkäpäiväkerääjiä olevan kylällä kaupoissa. Näyttihän muutamat kolikonkin lippaaseen laittavan mutta eivät taida tietää että rahoittavat rikollistoimintaa ja että antavat rahansa jo varakkaille islamisteille tavallisen suomalaisen nälkiintyessä. BOikottiin meni verenluovutusta myöten koko pulju.

      • järkipalasi

        Aivan oikein. Paljon olen tyhmyyksissäni SPR:ää avustanut ja kirpparilla käynyt. Nyt se on loppu. Ei ikinä enää mitään. SPR:lle.


    • alkometrinpuolikas

      Ihan staalinin meininkiä. Vihervasurimafia myötähölmöjen tallukkapolitikkojen tuella pakkosyöttää meille tämän järjettömyyden. Iso bisnes pyörii ja SPR rahastaa.

    • maassamaantavalla

      Nyt se on varmaa, Rautioon tulee pakolaiskeskus. Yhden ystäväni tuttava on töissä ministeriössä. Sieltä on tullut varma tieto. Valtiovalta on valmistellut pakkotoimet, jotta pakolaiskekuskus voidaan perustaa minne vain. Pyrkimys on tasapuolisuuteen, pitää saada pakolaiskeskuksia joka puolelle maata. Kalajokilaaksoon tulee siksi 3-4 keskusta. Ykkössijalla on Raution koulu. On siis vain ajan kysymys, kun pakolaiset tulee. Nyt rautiolaisten on syytä pikaisesti valmistella pakolaisille hieno vastaanotto, jotta kylätoimikunnan arvostus entisestään nousee. Ehdotan tervetulojuhlaksi grillijuhlaa kyläläisten ja pakolaisten kesken. Grillataan vartaissa pari sikaa. Varmaan sian kasvattajat ne lahjoittaa, jos ovat edistyksellisiä. Jos eivät ole, niin SPR:n Kalajoen osasto varmaan antaa rahat niiden ostamiseen. Jos ei ole rahaa, lipaskeräys heti pystyyn. Yhteisessä grillijuhlassa pakolaiset kotoutetaan nopeasti maan tavoille. Mutta pitää muistaa, että pakolaiset on muslimeja ja eivät käytä alkoholia. Siksi keskiolutta ei saa juhlassa tarjota. Eikä rautiolaisetkaan saa sitä juhlassa juoda, se osoittaa huonoja tapoja. Pistäppä Alpo organisaation pyörät pyörimään!

      • eloarautioon

        Anteeksi ei muslimit syö sianlihaa mutta riisi on poikaa siivoustyö,hoitotyö ja ruuanlaitto on akkojen hommia. Johto toki kuuluu miehille.


      • yaoooo
        eloarautioon kirjoitti:

        Anteeksi ei muslimit syö sianlihaa mutta riisi on poikaa siivoustyö,hoitotyö ja ruuanlaitto on akkojen hommia. Johto toki kuuluu miehille.

        Joo, kyllä sä oot tavallaan oikeassa. Ei oikea muslimi syö sianlihaa. Mutta, mutta. Koraanissa sanotaan, jotta muslimi on rehellinen eikä valehtele. Nämä elintasopakolaiset, joita on rautioonkin tulossa, valehtelee suut silmät täyteen. Ei ne siis oo oikeita muslimeja. Siispä ne kyllä varmaan syö grillattua sikaakin, onhan se parempaa kun kouluruoka.


    • MuslimHaluaa
    • markkuaa

      Ei tuu Rautioon pakolaiskeskusta. Kyllä täällä sen verran vielä miehiä on.

    • erftgyhujikl

      Lähitalojen asukkaan varmaan kiittää.Mitään ei voi jättää ulos ja suunnilleen kaikki on sidottava johonkin kiinni ja kaupoista näpistelevät eivätkä välitä oikeestaan mistään mitään.Älkää ottako,jos pystytte estämään.

    • BuildMosquesinKempele

      When Muslims move in, house prices will fall!
      The rich living in Westend (Espoo) certainly don't want the smelly-sandal brigade jostling amongst them.
      And Sipilä's neighbours in Kempele are going to be pretty pissed off when they have 200 Ali Babas marching round the streets showing their plates of macaroni-laatikko and screaming "This is not fit for dogs! For women, yes! But not for dogs!"
      ("Give us your money!" is another of their catchphrases)

    • MuslimiSyöPossua
    • justjooo

      Raution naisille tuloo tarjontaa... miehiä parhaassa iässä

      • kunnonkalua

        Kyllä ne puutteessa ovatkin!


    • hätäonsuuri

      Raution miehet! Tilanne on nyt todella vakava. Mikäli ette pysty pitämään kaikkia Raution naisia läpeensä tyytyväisinä, niin Raution naiset yhdessä tuumin, keinolla millä hyvänsä, hommaavat Rautioon sen pakolaiskeskuksen. Jos naisilta keinot loppuu, niin konsteja piisaa. Naiset haluaa päästä ihailemaan komeita arabi- ja somalinuorukaisia. Kuulin ns. varmalta taholta, että 4 Raution naista on ilmoittanut sitovasti SPR:lle, että tulevat Raution pakolaiskeskukseen täysipäiväiseen ja jatkuvaan vapaaehtoistyöhön ja että voivat olla myös jatkuvassa yötyössä.

      • Rausdakos

        Minun eukko joutaa sinne, en itse viitsi naida nylkyttää,niin naikoon kaikki mutiaiset sitä vaikka ihan gangbangina. Herran haltuun sitten annan rouvani sinne.


    • niiinnäin

      Sitten kun teitä rikastetaan lehmiä hyödyntävät. Niin pitää muistaa se että niistä sitten ollaan vaiti niinkuin teidänkin rikoksista. Siitäs saatte

    • Talalaaaa

      Ikiihanaa rikkautta Rautioon tuhatpäinen joukko. Eihän se sellainen peli vetele että muutama kymmenen sijoitettaisiin. Miksi ei samantien jokaiselle rautiolaiselle oma? Siinä näkisi miten kultuuri ihanasti kohtaa ja kaikilla olisi kivaa. Kirkonkylällä voitaisiinkin jo puhua Mogadishusta rautiosta puhuttaessa.

    • tiukkattytö

      On se niin ihana kun nämä miehet tulee tänne rautioon. Niin voidaan vähän tyttöjen kanssa näyttää pojille lenkkipolkuja. On ne niin ihanaa kun saadaan tänne Sipilän ja Sippoloiden tilalle kunnon munaa.

    • matutasialla

      Joo, ennen kauhisteltiin Tv-uutisia, kun siellä kerrottiin, että islamit polttavat autoja islamistisissa valtioissa.. Se tuntui kaukaiselta. Nyt islamistinen valtio tekee tuloaan Suomeen. Tämä on jo nykypäivää Ruotsissa. Siellä on ’islamisti valtioita’ = alueita, joihin Ruotsin poliisilla ja kuningaskunnalla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa. Niissä on oma ’hallinto’ ns. syöpäkasvaimia Ruotsin valtion sisällä. Syövällä on tapana tehdä etäpesäkkeitä.. nyt yksi niistä on Suomen Espoossa! Mitä pitäisi tehdä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe