Mistä voisi löytää ujon ja mukavan naisen?

kaipaansitäyhtä

Missä nämä mukavat ja ujot naiset oikein liikkuvat?

Tahtoisin niin löytää sen yhden jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut, tehdä ja harrastaa yhdessä kaikenlaista sekä matkustella. Itse olen myös ujohko, mutta kovin puhelias kaveri ja huomaan usein miettiväni, että onko tuolla edes missään samankaltaisia henkilöitä kuten minä.
Päivät usein kuluvatkin vain salilla ja lenkillä, sekä töissä. Viikonloppuisin on niin hiljaista, että kaipaan sitä jotain, jonka syliin voi käpertyä hyvän ruuan ja vaikka elokuvan kanssa. Pyöriä viikonloppuaamuisin pitkään sängyssä jutellen, suudellen, halaillen ja naureskellen.

Pahin kuitenkin on se, että jos sattuisin tapaamaankin jonkun kivan henkilön (täältä tai muualta) niin pitäisikö se outona sitä, että itselläni ei ole jäljellä hirveen montaa ystävää? Pelkään, että sitä katsotaan jotenkin oudosti, kun ei ole hirveästi kavereita ja saisi vaikutelman, että ei ole sosiaalista elämää lainkaan.

Itse en ole koskaan noita treffipalveluita edes kokeillut ja tuntuu, että kaikki pyörivät Tinderissä. Tuntuu, että siellä kaikki ovat vain seksin perässä. Minä en halua mitään "säätöjä" vaan jotain vakavaa ja kestävää.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SameShit___

      En enää kaipaa enkä etsi ketään koska en kuitenkaan kohtaa haaveideni kohdetta todellisuudessa. Ihmiset ovat kyynisiä, itsekkäitä, omahyväisiä. Eivät ole koskaan tyytyväisiä mihinkään. Oma vikansahan tuo heille kun on minä en kelpaa. Ottakaa joku luuseri sitten kun täydellisyys ei kelpaa kuitenkaan.

    • 5555555

      Näihin tuon kaltaisiin aloituksiin olisi hyvä jos laittaisi itsestään jotain muutakin kuin mistä haaveilee ja mitä pelkää. Olisiko esimerkiksi ikä semmoinen seikka???? Etsityn persoonan sukupuolihan otsikosta käy selville, mutta täyttä varmuutta ei aloittajan sukupuolestakaan tekstin perusteella tule.

    • yksinäinen-

      Ei nainen halua kaveritonta miestä. pitää olla sosiaalinen pelimies ja suosittu eikä mikään nysvääjä kotimies.

    • 1659

      On myös naisia, joilla on pieni ystäväpiiri (minä! :D) ja jotka eivät välitä siitä kuinka monta ystävää miehellä on. Meitä kuljeskelee kaduilla ja koulussa päivittäin, mutta ongelma on se, että ei meitä kukaan lähesty. Ehkä ainakin itse näytän vaikeasti lähestyttävältä sen takia, että koen vähän vaivaannuttavaksi aloittaa keskustelu tuntemattoman kanssa ja saatan siksi uppoutua omiin ajatuksiin ja "sulkeutua" omiin oloihin. Esimerkiksi yliopistolla tauoilla saatan vain näprätä puhelinta tai tehdä sudokua, koska sosialisoiminen onnistuu parhaiten vain hyvin tuntemien ihmisten kanssa.

      Minä olen käväissyt suomi24 treffeissä ja totesin, ettei nettideittailu tai tinderit sun muut ole ainakaan mulle. Siellä kukaan ei ole täysin sitä mitä antaa olettaa ja itsekin on vaikea antaa itsestään oikea kuva. Tapaisin miehen mielelläni perinteisellä tyylillä, esimerkiksi juuri yliopiston käytävillä.

      Pointtini oli siis se, että kyllä meitä ujoja ja mukavia naisia on olemassa, mutta jäädään helposti niiden äänekkäiden ja kaikkien tuntemien ihmisten varjoon.

      Minkä ikäinen olet? Mistä päin olet? Olisiko töissä tai salilla mahdollista mennä juttelemaan vähän ujomman näköiselle naiselle? :)

      • kaipaansitäyhtä

        Itse olen juuri äskettäin täyttäny 28-vuotias ja Helsingissä itse asustelen tällä hetkellä. Itse olen jostain syystä vain sitä mieltä (mikä kyllä saattaa joskus muuttuakkin), että löytäisin sen jonkun jostain kaupan kassalta, salilta tai ihan vaikka lenkkipolulla törmäämällä. Siinä tuntuu vain olevan jotain mikä tekee siitä koko tilanteesta jollain tavalla erikoisen.
        Töissä en mitään juttua oikeastaan haluaisi, koska siitä voi seurata vaikka minkälaisia ongelmia työpaikalla, jos kaikki meneekin päin puuta.
        Salilla niitä kai on (?), tai sitten vain kuvittelen. Olen ite todella huono lukemaan kehonkieltä tai katseita, että jos se ei ole selvää, että toinen on kiinnostunut niin sitten luulen hänen vain olevan ystävällinen. Vaikka pitäisin siitä todella paljon, jos joku tulisi vain edes kysymään jotain.
        Olen muutenkin sen verran ujo, että en oikein hallitse noita keskustelun aloituksia. Mikä kyllä harmittaa, että ei itse oikein uskalla lähestyä muita vaikka olen itse todella helposti lähestyttävää tyyppiä. :)


    • Mullakaan ei ole juuri ystäviä ja tahtoisin kanssa löytää oman kullan jonka viereen käpertyä pimeänä syysiltana, lähteä yhdessä treenaamaan ja matkustaa ympäri maailmaa. Olen itse 25-vuotias nainen, joten jos aloittaja olet lähelle mun ikää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan :)

      [email protected]

      • kaipaansitäyhtä

        laitettu viestiä. :)


    • Kilttis

      Olen huomannut että salilla naiset näppäilee puhelintaan aika tiuhaan myös. Turha mennä ketään häiritsemään, kaupassakaan ei kehtaa kun ei tiedä onko sinkku. Muualla en pahemmin liiku ja naiset nyt muutenkin on vaikeita että pelästyvät kun niiille sanoo jotain.

      • ollakovaieikö

        Ite oot vaikee :-D
        Ei naiset pelästy, jos niille sanoo jotain. (Tai ehkä jossain Hesassa. Siellä ei ole tapana puhua kenellekään mitään.)
        Riippuu tietysti siitä mitä sanot:-) Jos sun ulkonäkösi... tarkoitan vaatteita ja muuta semmoista, on kunnossa ja siistejä et voi kovin pelottava olla jollet kanna kainalossasi kirvestä tms.


      • muuallaniinjanäin

        Puhumisen järkevyys naisille riippuu täysin siitä, että millainen olet itse. Jos kyse on ns. kantapaikasta, niin voi tulla aika ikäviä tilanteita vastaan jatkossa, jos ei ajatukset ihan kohtaakkaan... Juttelua pitäisikin kokeilla yleisistä asioista, vaikka niistäkin voi olla vaikeaa jutella.

        Kuulemma Hesassa naisia on keskimäärin paljon enemmän kuin miehiä, joten puhuminen voi olla erittäin järkevää. Muualla saattaa olla niin ja näin että kannattaako vai ei.


      • hyväpelisilmä
        ollakovaieikö kirjoitti:

        Ite oot vaikee :-D
        Ei naiset pelästy, jos niille sanoo jotain. (Tai ehkä jossain Hesassa. Siellä ei ole tapana puhua kenellekään mitään.)
        Riippuu tietysti siitä mitä sanot:-) Jos sun ulkonäkösi... tarkoitan vaatteita ja muuta semmoista, on kunnossa ja siistejä et voi kovin pelottava olla jollet kanna kainalossasi kirvestä tms.

        Naiselle tilanne on usein helpompi, koska miestä on helppoa pyytää esim. auttamaan ja näkyilyynkin tulee useammin myöntyvä vastaus kuin kieltävä.

        Miehen tilanne on siitä vaikea että jopa miehen ollessa mielenkiintoinen naisen mielestä, niin vastaus on mitä todennäköisemmin ei. Johtuen siitä, että ehdotus tuli väärässä paikassa.

        Jos mies ei ole naisen mielestä ollenkaan kiinnostava, niin tulee vastaus "ei!!!" ja sen lisäksi mies pahimmillaan saa jonkinlaisen ikuisen porttikiellon lähelle...

        Vaatisi mieheltä hyvää pelisilmää ja juttelutaitavuutta yleisistä asioista ennen kuin kyselee mitään arkaluonteista...


    • Ite tykkään juuri pukeutua siististi. Hyvin istuvia vaatteita, kauluspaitoja ja siistejä farkkuja/kenkiä jne. Pikkutakkia käytän sitten aina fiiliksen mukaan ja sen mihin olen menossa. Joskus saatan vain laittaa parasta päälle ja lähteä kaupunkiin vaateostoksille ihan vain huvin vuoksi. Tyyli vaihtuu melkolailla sään ja vuodenajan mukaan.

      Piti tehdä ihan oma nimimerkkikin tänne niin ei tarvitse erikseen nimimerkkiä kirjoitella.
      T: kaipaansitäyhtä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe