EI PAKOLAISKESKUSTA TÄNNE.

AJATELKAA

ettekö ymmärrä että tänne jos tulee satakunta 20-40 vuotiasta maahantunkeutujaa kaikki on pilalla,lapset ja naiset eivät voi enää liikkua yksin ja koulun kenttä ja leikkipaikat eivät ole enää paikallisten käytössä. RAISKAUKSIA JA PAHOINPITELYJÄ TULEE VARMASTI. JA PALJON. LUPAAN KOSTAA PÄÄTÖKSEN TEKIJÖILLE MUKAVASTI JOS KYLÄN PILAATTE. nykyisetkin vois painua vi...

24

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaivetaan pyssyt kaapeista ja annetaan laulaa kyllä mamu hiljenee

    • khhk

      Pakolaiset ovat 1-75-vuotiaita. Lapsiperhe keskittyy omaan elämäänsä eikä heistä ole mitään vaaraa kenellekään.

      Tämä persujen propaganda saastuttaa kaikki palstat ja aiheuttaa ylimääräistä huolta sellaisesta asiasta, mistä ei kannata huolestua.

      Ettekö te ollenkaan seuraa uutisia? Eikö tilanne huolestuta teitä oikeasti? Ihmisiä hukkuu Välimereen ja täällä ollaan huolissaan siitä, ettei vain minun takapihalleni tule kukaan.

      Onko tuo pyssyjen kaivaminen provo vai oletko oikeasti noin pimeä? Jos olet, kaiva pää perseestä.

      Satulinnaan mahtuisi monta ystävällistä perhettä. Talvi tulee eikä siellä asiakkaita ole.

    • kusulmans

      oletko oikeasti noin lapsellinen ? aloittaja on täysin oikeassa,eihän tänne tule kuin yli 20 v miehiä. luepa lähteesi uudestaan niin ehkä silmät aukeaa. ja lue ulkomaiden uutisia myös,ne 1400 lasta raiskanneet olivat lähes kaikki perheellisiä muslimeita...siis menossa on euroopan MIEHITYS.

    • tiedostaja
    • khhk

      Taitaa aloittajalla kutitella jalkovälissä ajatus, että josko sellaisen rivakan parikymppisen pojan saisi paijattavakseen... Lienee kuitenkin toiveajattelua. Ei taida suomalainen siideripissis kiinnostaa.

      No vakavasti puhuen: älkää uskoko kaikkea, mitä netissä kirjoitetaan. Lukekaa enemmän kuin otsikot. Tämä "vain nuoria miehiä tulee" on yksi perustavanlaatuinen virhetieto, jota maahanmuuton vastustajat käyttävät propagandassaan.

      Katsokaa kuvia pakolaisten matkasta. Miksi tienvarteen jää kasoittain vaippoja? Käyttävätkö Syyriasta tulleet 20-40-vuotiaat miehet oikeasti niitä? Mikä sellainen kulttuuri on? Eikö nyt raiskattavaa ainakin ala naurattaa, jos mies sanoo: odotas, riisun ensin Pampersit...

    • työveloite

      tottakai tulee ongelmia siksi heille työveloite , töihin ettei vaan lorvita ja tehdä pahoja, on siellä vaikka teitä mitä pitää rakentaa tai ojia ?

    • NuoruudenLähdeSuomi

      Nuortuu siinä siirtolainen, kun heittää paperinsa menemään ja tulee Suomeen ja sitten saa uudet paperit nuoremmalla identiteetillä.

      • Tarmom

        Laulettiinko joulu aamuna virsi 21. Enkeli Taivaan.

        Olen kuulut ettei kaikissa kirkoissa. Vai onko täämä pelkää peloitelua, että meiltä viedään juolukin virsi kerrallaan.


    • Mahmed

      Ja vieläkö heitä kaivataan lisää Hirvensalmelle? Eikö täällä vasta äskettäin sattunut tapaus jossa yli 20-vuotias, maahanmuuttaja taustainen mies saattoi 13-vuotiaan raskaaksi?
      Minä en toivo näitä "yksittäistapauksia" lisää. Seuraava saattaa olla jopa sinun lapsesi tai lapsenlapsesi.
      Gustaf Hägglundin sanoin; "Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, Suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee. "

    • Mahmed

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015080320127264_uu.shtml
      Näitä tapauksia on sattunut lyhyen ajan sisään todella paljon. Voisin jakaa linkkejä loputtomiin mutta oletan että löydätte ne aivan itse. Kerta te olette niin innolla ottamassa pakolaisia vastaan niin miksette soita SPR ja majoita niitä kotiinne? Turha jauhaa tilanpuuttesta, sitä meiltä suomalaisilta löytyy. Ja eiväthän he varasta tai tee mitään pahuuksia. Kuka on ensimmäinen rohkea?

    • Hirtsu

      Pahoinpitelyjä tulee varmasti! Todellakin jo viikonloppuna paikallinen suomalainen mies hakkasi toisen keskustassa ja naapurit ihmetteli parvekkeiltaan! Ei tarvitse mamuja näihin hommiin!

      • kuulopuhettako

        Juu se ketä hakattiin lähti varmaan uudelleen haastamaan riitaa. Että riitaan tarvitaan aina enemmän kuin yksi, ellei sit tappele yksinään kotona kissansa kanssa.


    • omamaa

      kyllä ne pyssyy tottelee

    • Aahahahäää

      Äähähää paskaloisia ei otetakkaan tänne ku ei ole kyttälaitosta vieressä..päivä pelastettu.

    • einaroinen

      Tuhat kantasuomalaisen tekemää raiskausta raportoidaan vuodessa.

      Montako on maahanmuuttajien tekemiä?

      Voisiko hiukan suhteellistaa.

    • AllahuAkbarIsis

      Kertokaa mitä te olette tehneet turvapaikanhakijoiden hyväksi?

      • epäpyhä

        Sitähän minäkin, kukaan ei ole tehnyt mitään heidän hyväksi. Miksette ota heitä kotiinne asumaan kerta olette niin lämmin sydämisiä ihmisiä? Liittykää vapaaehtoistyöhön, lahjoittakaa rahaa, vaatteita ym.


      • menepois

        Kehottanut menemään sinne, mitä tulikin


    • einaroinen

      Pakolaisille velvoitteita, kyllä.

      Samalla myös suomalaisten sosiaalituet vastikkeellisiksi. Jos haet sossusta rahaa, menet ministerin mainitsemaan risusavottaan tai kääntelemään hoivaosastolle vanhuksia. Veteraanien asiahan tuntuu olevan näille maahanmuuton vastustajille niin tärkeä.

      Hirvensalmelainen sossun asiakas: milloin kävit viimeksi kääntämässä tai ulkoiluttamassa suomalaista mummoa paikallisessa laitoksessa? Olisiko syytä?

      Työttömyyskorvaus samoin vastikkeelliseksi. Risusavottaan, mummoja kääntämään. Ei tarvitse enää thaimaalaisia marjanpoimijoita, kun suomalainen työtön kerää niin mustikat, puolukat kuin karpalotkin. Kantarelleilla ja suppilovahveroilla on tosi hyvä kysyntä. Jos sattuu hyvä tattivuosi, silloin ihan rikastuu. Ja verottomasti.

      Ai niin, eihän kermaperse palstoillahuutaja kykene. Tullee sivut kippeiks jo sätkee viänteissä.

      "Maassa maan tavalla". Mamu töihin lumihankeen, lähden itse kaveriksi.

      • TrollAssWhiteBoy

        Lissää velan ottoo ja kaikille kansalaispalkkaa 1500€ käteen.
        Saadaan takuulla työttömyys alas kun ei kenenkään tarvii enää suotta kortissossa roikkua vaan voi keskittyä omaan trolli tehtaaseensa.


      • oikeaeinaroinenkhhk

        Ollaan sinnikkäästi saman saastuttajan kohteena. Ilmankos e-savolaiset ei enää palstoilleen kirjoittele. Se on sääli. Osa kantapaikkakuntalaisten jutuista oli ihan fiksuja.

        Tämä einaroinen/khhk/ROINAEINO/eläke-ukkotrolli ei tiedä mitään Hirvensalmesta. Missä hoitokodissa asuneekin. Juttujen motiivikin on vain vinoilu ja loukkaaminen, so. palstan saastuttaminen.

        Häivy sinä einaroinen/khhk/ROINAEINO/eläke-ukko vai mikä liet sinne ulkoavaruuteen tutkimaan löytyykö sieltä elämää - ja palaa sitten jos sitä löytyy kertomaan meidän lapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsillemme. Jos et etsimääsi löydä - niin ihan hyvä sulle.

        Ja jos ei avaruus kiinnosta, niin osaatkos hiihtää? Suksi sitten....ulkoilu vastaa nappia, jos ei kahta.

        Tai sitten voit häippästä ihan sinne Mensan palstoille. Siellä voit jatkaa vertaistesi joukossa keskustelua joista me tavalliset kuolevaiset ei, onneksi, ymmäretä juuri mitään. Tee sinne avaus "Hevon hännän alapuolista elämää". Olisikin fiksuin avauksistasi.

        Ja muista taas valittaa että nimimerkkiä on käytetty väärin. Mikset sitten rekkaa sitä? Tä? Tä? No voi voi ja uik uik, sittenhän voisit kirjoittaa vain sillä nimimerkillä eikä lukuisilla keksimilläsi trolleilla joilla saastutat e-savolaisia.

        Katkeruutta? Jo vain on - olemmehan saaneet sietää vuosikausia. trollejasi. Mutta onhan meillä elämä. Sitä nyt sinäkin mars mars etsimään...

        Ja muista lääkkeet. Vain otettu lääke auttaa. Eikö?


    • einaroinen

      Kai pitäisi olla iloinen siitä, että joku näkee vaivaa kaivaessaan kaiken mahdollisen kommentoinnin palstalta ja irrottaa sen asiayhteydestään.

      En nyt vain jaksa olla iloinen siitä, että palstoilla riehuu mielenterveysongelmainen, joka selvästi tarvitsisi hoitoa. Ja kun ei vielä ymmärrä sitä hakea.

      Ei tiedä mitään Hirvensalmesta... Eivätkös nämä ole nimenomaan keskustelupalstoja? Jos provosoidaan, tyhmä on se, joka provosoituu.

      En ymmärrä, missä olen sinua niin katkerasti loukannut, että kaikille mahdollisille palstoille suollat tätä pahaa oloasi. Missä mättää? Muistatko lääkkeet?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe